• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wasmachines en centrifuges - industrieel

Resultaten voor

Wasmachines en centrifuges - industrieel - Import export

 1. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wij hebben een innovatieve service ontwikkelt om uw klanten te binden via het opzetten van uw eigen wasserette kiosk 'Ma Petite Laverie' die aan alle behoeften van uw klanten voldoet. Wij hebben deze kiosk ontworpen om praktisch, snel en veilig te zijn en wij verzorgen alles opdat u een bedrijfsklare wasserette kiosk ontvangt en direct uw eerste machine kunt laten draaien. Met 'Ma Petite Laverie', kunt u 7d/7 en 24u/24 extra inkomen genereren dankzij een snelle autofinanciering: met slechts 2 cycli per dag en per machine, kunt u uw investering binnen 5 jaar terugverdienen. Daarnaast hebben, in tegenstelling tot overige bedrijven, de sociale of gezondheidscrises geen invloed op uw inkomen en hoeft u geen huurkosten of overige lasten te betalen dankzij de autonome werking van de 'Ma Petite Laverie' wasserette kiosk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. LDL EQUIPMENT

  België

  LDL Equipment, gevestigd in Deinze, is actief in alle marktsegmenten waar industriële wasserij-systemen verkocht worden. Het biedt een kwalitatieve en professionele service & dienst na verkoop. LDL Equipment is de exclusieve distributeur van IPSO wasserijapparatuur in België en sinds 2005 'Certified Platinum Partner', de hoogste erkenning als IPSO-distributeur. De IPSO wasserijapparatuur wordt geproduceerd in Wevelgem en Deinze door meer dan 250 werknemers. Momenteel wordt in meer dan 100 landen IPSO wasserijapparatuur verkocht. De nabijheid van LDL Equipment en IPSO zorgt voor een unieke relatie tussen distributeur en producent.

 3. ESKENS

  België

  ESKENS TINTING SOLUTIONS levert verfmengmachines, verfschudders en mixers aan producenten, groothandel, verfwinkels en DHZ-winkels. Sterk in grote machine revisieprojecten en zeer servicegericht dankzij een team van 29 service engineers op de weg in de Benelux, Frankrijk en UK voor optimaal support en onderhoud aan uw verfmengmachines. ESKENS PROCESS SOLUTIONS levert maalmachines, dissolvers, mengers, afvulmachines, zeefmachines, drogers, coaters en machineonderhoud door gecertificeerde service engineers. Specialist in reviseren van WAB maalmolens en sterk in custom made engineering voor toepassingen ter optimalisatie van uw productieproces.

 4. MARINE LAUNDRY SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Wij bieden complete oplossingen voor professionele reinigings- en wasvereisten op land en op zee. Als onafhankelijke handelaar voeren wij machines en onderdelen van alle bekende fabrikanten en combineren deze voor een optimaal resultaat. Ons zwaartepunt is het onderhoud en de voorziening met onderdelen voor machines uit oudere series. Voor nieuwe installaties bieden wij toekomstgerichte, efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen aan. Het is ons doel om onze klanten optimaal te ondersteunen tijdens alle fasen van de reiniging, planning, realisatie, het bedrijf en onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Ons aanbod omvat ook: Optimalisatie van wasserij- en reinigingsconcepten ten aanzien van economische en ecologische aspecten. Planning en realisatie van wasserij- en reinigingsinrichtingen. Onderdeelvoorziening voor oudere en actuele modelseries voor alle bekende fabrikanten. Onderhoud en service voor reinigings- en wasserijmachines met inzet van monteurs overal ter wereld.

 5. DIAMOND EUROPE

  België

  Sinds 1985 draagt Diamond® bij aan de evolutie van de sector van uitrustingen voor grootkeukens en koeling. De reputatie en het succes van het merk, ondersteund door een uitstekende organisatie, plaatst de firma Diamond® Europe in de TOP 5 van de Europese distributie met een omzet van meer dan 30 miljoen euro. In enkele jaren tijd heeft de distributie van de Diamond® producten zelfs de Europese grenzen overschreden en uitgebreid op internationaal niveau. Wij zijn aanwezig in meer dan 30 landen, met een capillair netwerk van 1200 doorverkopers-installateurs die professionalisme, ervaring en competentie samen brengen, zodat er oplossingen op maat kunnen worden geboden. De filosofie van Diamond®: wij vereenvoudigen het werk terwijl we tegelijkertijd de productiviteit verhogen en dit tegen de laagste kosten.Onze waarden: Respect van de klant, Respect van de medewerkers, Respect voor het milieu.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LAPAUW INTERNATIONAL

  België

  Lapauw International is de Europese fabrikant van milieuvriendelijke wasmachines en levert een totaaloplossing voor het wasgoed van elk soort bedrijf: hotels, ziekenhuizen, cruiseschepen, spoorwegmaatschappijen, wassalons, textielfabrikanten enz. Lapauw International biedt een uitgebreid assortiment wasmachines, wastunnels, persen, droogkasten, tunnelfinishers en staat wereldwijd bekend voor zijn ruime aanbod aan strijkrollen (gas- of stoomverwarming) met geïntegreerde instekers en vouwmachines.

 2. UNIBEL

  België

  Unibel is sinds 1985 actief in het verkopen, installeren en onderhouden van wasserijmachines, droogkuismachines, strijkmachines en toebehoren. Unibel is constructeur van stoomketels en stoomgeneratoren.

 3. LAMBRECHTS KONSTRUKTIE

  België

  Halfautomatische wasmachine voor vaten en halfautomatische vulmachine voor one-way vaten.

 4. G.B.M. ELETTROCHIMICA SRL

  Italië

  Het bedrijf G.B.M. ELETTROCHIMICA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasmiddelen en zeep, en Wasmiddelen en zeep. Het is gevestigd in Savignano sul Rubicone, Italië.

 5. TAHA TEKNIK INDUSTRIAL WASHING MACHINE PRODUCER

  Turkije

  Het bedrijf TAHA TEKNIK INDUSTRIAL WASHING MACHINE PRODUCER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Hogedrukreinigingsapparatuur, accessoires en reserveonderdelen, Reiniging, industrieel - machines, Hogedrukreinigingsapparatuur, en onderhoud van vacuümpompen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. HGI RETE TECNICI ITALIA

  Italië

  Het bedrijf HGI RETE TECNICI ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasserijen - industriële, Dry cleaning - machines, wasmachines voor openbare instanties, industriële wasmachines, Wasserijen - industriële, en Dry cleaning - machines. Het is gevestigd in Sala Bolognese, Italië.

 2. SASSARO

  Frankrijk

  Het bedrijf SASSARO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketelbouw, fabricage van reiningsmachines, wastunnels, en Ketelbouw. Het is gevestigd in Surgères, Frankrijk.

 1. TOLKAR-SMARTEX

  Turkije

  Het bedrijf TOLKAR-SMARTEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële wasmachines, machines voor wasserijen, en materiaal voor industriële wasserijen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. ECOADIGE

  Italië

  Het bedrijf ECOADIGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke - grote apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines - huishoudelijk, Wasmachines en centrifuges - industrieel, drooginstallaties voor commercieel gebruik, droogtrommels, Droogmachines - huishoudelijk, en Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is gevestigd in Mori, Italië.

 3. GÖSSLING TEXTILPFLEGETECHNIK, INHABER: PHILIPP SCHILLING

  Duitsland

  Het bedrijf GÖSSLING TEXTILPFLEGETECHNIK, INHABER: PHILIPP SCHILLING, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en machines voor stomerij, apparatuur voor wasserijen, stoomketels voor stomerijen en ververijen, en industriele wasserij voor catering. Het is gevestigd in Sonnenstein, Duitsland.

 4. ROBOT COUPE SNC

  Frankrijk

  Het bedrijf ROBOT COUPE SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Wasmachines en centrifuges - industrieel, Grootkeukens - machines en materialen, schilmachines, schilmachines voor grootkeukens, en Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is gevestigd in Vincennes, Frankrijk.

 5. KRISTAL ENDUSTRIYEL MUTFAK ÇAMAS.MAK.PAZ.SAN.VE TIC.A.S.

  Turkije

  Het bedrijf KRISTAL ENDUSTRIYEL MUTFAK ÇAMAS.MAK.PAZ.SAN.VE TIC.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren wasmachines voor textiel, industriële keukens, industriële vaatwasmachines, en industriële elektrische ovens voor drogen van verf. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 6. REPASS EXPRESS

  Luxemburg

  Het bedrijf REPASS EXPRESS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren wassen en strijken, en beschikbaarheid stomerij. Het is gevestigd in Luxembourg, Luxemburg.

 7. HAYIKAMA MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf HAYIKAMA MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 8. LA HIGIÉNICA LAVANDERÍA SL

  Spanje

  Het bedrijf LA HIGIÉNICA LAVANDERÍA SL, en actief in de sector Wasserijen - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasmachines en centrifuges - industrieel, Wasmachines en centrifuges - industrieel, verhuur van linnengoed voor gemeenschappen, verhuur van linnen voor restaurants, en verhuur en reiniging van linnengoed voor de horeca. Het is gevestigd in Mejorada Del Campo-Madrid, Spanje.

 1. ROTAJET SYSTEMS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ROTAJET SYSTEMS LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren containerreiniging, en bijzondere reiniging van metalen. Het is gevestigd in Wakefield, Verenigd Koninkrijk.

 2. VALE GROUP END.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf VALE GROUP END.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 3. AGA C.O.M. SRL

  Italië

  Het bedrijf AGA C.O.M. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is gevestigd in Massa, Italië.

 4. CEA GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CEA GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dry cleaning - machines, Wasserijen - industriële, self-service stomerij, Dry cleaning - machines, Wasserijen - industriële, en Industriële wasautomaat. Het is gevestigd in Massa, Italië.

 5. EUROGOLD SERVICE ZUMBÜHL & CO. HANDELSAGENTUR

  Zwitserland

  Het bedrijf EUROGOLD SERVICE ZUMBÜHL & CO. HANDELSAGENTUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kassenbouw, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Wasmachines en centrifuges - industrieel, Kassenbouw, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, en Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is gevestigd in Zug, Zwitserland.

 6. DUGAR SISTEMAS DE LIMPIEZA DE ALTA PRESIÓN S.L.

  Spanje

  Het bedrijf DUGAR SISTEMAS DE LIMPIEZA DE ALTA PRESIÓN S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is gevestigd in Cintruénigo, Spanje.

 7. B + P SERVICES SÀRL

  Zwitserland

  Het bedrijf B + P SERVICES SÀRL, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Wasmachines en centrifuges - industrieel, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, en Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is gevestigd in Puidoux, Zwitserland.

 8. B. NAAKTGEBOREN B.V.

  Nederland

  Het bedrijf B. NAAKTGEBOREN B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Installaties voor besproeiing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor irrigatie, Wasmachines en centrifuges - industrieel, Hefinrichtingen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Installaties voor irrigatie, Wasmachines en centrifuges - industrieel, Hefinrichtingen, en Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is gevestigd in Tollebeek, Nederland.

 9. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Wasmachines en centrifuges - industrieel, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, en Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is gevestigd in Unterensingen, Duitsland.

 10. PATRICK STRICKERSCHMIDT

  Duitsland

  Het bedrijf PATRICK STRICKERSCHMIDT, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Wasmachines en centrifuges - industrieel, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, en Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is gevestigd in Oberhausen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis