• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wasmiddelen - huishoudelijk

Resultaten voor

Wasmiddelen - huishoudelijk - Import export

 1. MOURGREEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MOUR is de eerste producent die het Ecologische wasmiddel in ultrageconcentreerde strips heeft ontworpen. Met onze jarenlange ervaring wilden wij vanuit ons engagement door zichtbare acties een verschil maken voor de toekomst van onze familie, maar ook van onze planeet. Wij produceren innoverende onderhoudsproducten voor alle professionals, industriële bedrijven, hotels, wasserijen, kleine en grote voedingswinkels, scholen, kleine bedrijven (kappers, schoonheidsspecialisten), cateringbedrijven, schoonmaakbedrijven, enz. Ecologische wasstrips, schoonmaakproducten, vloerproducten, huishoudproducten, vaatwasproducten, glas- & spiegelreinigers, multifunctionele reinigers, vloerreinigers, antikalk badkamerreinigers, keukenontvetters, deze ecologische wasstrips zijn 100% biologisch afbreekbaar en lossen volledig op in contact met koud water tot 90°. Deze efficiënte en biologisch afbreekbare ingrediënten maken ze compatibel met alle soorten machines, alsook met voertuigtanks en septische putten. Voor particuliere verkoop of kleine hoeveelheden, gelieve onze site te raadplegen; grote hoeveelheden kunt u aanvragen via het contactformulier. Wij leveren in heel Frankrijk en Europa. Wij zijn regelmatig op zoek naar producenten in Europa voor de productie van diverse producten; aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  Alle producten voor "wasmiddelen - huishoudelijk"

 2. MIR HAN BAU GMBH.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH is gespecialiseerd in de groothandel van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, algemene handelsproducten en lifestyleproducten naar talrijke landen. Door de toenemende vraag naar westerse voedingsmiddelen en kruidenierswaren in bijna elk Europees land zijn we uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. Ons succes kan worden toegeschreven aan onze uitzonderlijke klantenservice, snelle en betrouwbare toeleveringsketen en uitgebreide kennis van de wereldwijde grondstoffenmarkt.Met onze jarenlange ervaring in het sourcen en distribueren van merkproducten over de hele wereld hebben we een uitgebreide kennis van de industrie ontwikkeld. Daarnaast heeft ons strategisch partnerschap met de groeiende en volwassen markten in het Verre Oosten onze positie verder versterkt. Bij Mir Han Bau GmbH zijn we er trots op dat we merkproducten van hoge kwaliteit leveren en voldoen aan de eisen van de wereldwijde handel. We zijn vastbesloten om onze voorbeeldige klantenservice te handhaven, te zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen en in te spelen op kansen in de steeds groeiende markt voor voedingsmiddelen en kruidenierswaren in westerse stijl.

 3. MONDO SPECHIM

  België

  Verified by europages badge

  Mondo Spechim, gevestigd in Gembloux, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van reinigings-, onderhouds- en verzorgingsproducten voor de professionele wereld. ACTIVITEITEN, PRODUCTEN EN MERKEN De activiteiten variëren van de verkoop van schoonmaakprodukten onder het merk "Mondo" tot de produktie en verpakking van chemische en biotechnologische produkten onder private label. BIOTECHNOLOGIE, INNOVATIE EN DUURZAME ECONOMIE Dankzij een ervaring en een expertise van meer dan 30 jaar stelt Mondo Spechim in het bijzonder biotechnologische oplossingen voor de reiniging, de behandeling van afvalwater en de bestrijding van geuren voor. Veel meer dan een "product" benadering, besteedt Mondo Spechim aandacht aan de gehele creatieketen, van de productielocatie tot de recycleerbaarheid van het afval. Het specifieke van Mondo Spechim is de voortdurende zoektocht naar innovatie die rond drie grote strategieën wordt gevoerd: 1.De eerste strategie bestaat erin het milieu-effect van CO2 te beperken door geconcentreerde of poedervormige oplossingen aan te bieden die moeten worden verdund. 2.De tweede betreft de behandeling van afvalstoffen en afvalwater. Mondo Spechim integreert bacteriën en enzymen in zijn oplossingen om organisch afval op een veel milieuvriendelijkere manier te behandelen. 3.De derde strategische as is gericht op de mens. CERTIFICATEN Ecocert - AFSCA - ISO9001: 2015. Een milieucertificaat, ISO14001, zal in de komende maanden worden toegevoegd.

  Alle producten voor "wasmiddelen - huishoudelijk"

 4. PAGANO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Welkom bij onze groothandel in consumentenproducten. Ons assortiment reinigingsmiddelen omvat alle aspecten van huishoudelijke reiniging, van wasmiddelen tot allesreinigers, voor een effectieve reiniging met de beste resultaten. Daarnaast bieden we een breed scala aan producten voor persoonlijke verzorging, zoals shampoos, badschuim, crèmes en lotions, om te voldoen aan ieders behoefte aan hygiëne en schoonheid. We weten hoe belangrijk het is voor verkopers van consumentenproducten om een constante beschikbaarheid en tijdige levering van producten te garanderen. Dankzij ons efficiënte voorraadbeheer en sterke netwerk van expediteurs leveren op tijd en voldoen we aan de eisen van onze klanten. Sluit u aan bij de vele bedrijven die onze groothandel in consumentenproducten al hebben gekozen als betrouwbare partner voor hun reinigingsmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging.

 5. JE SUIS GREEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij JeSuisGreen, uw fabrikant voor ambachtelijke, ecologische en plasticvrije producten die met zorg met de hand vervaardigd zijn. Ons bedrijf richt zich op het leveren van hoogwaardige artikelen die de charme van vakmanschap combineren met duurzaamheid. Ontdek ons gevarieerde en nuttige assortiment, ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en onze planeet te beschermen. Wij zijn ons avontuur gestart door het accent te leggen op het ontwerp van ecologische en natuurlijke reinigingsmiddelen. Elk van onze producten bestaat uit eenvoudige en milieuvriendelijke ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd voor hun doeltreffendheid zonder afbreuk te doen aan uw welzijn en die van de natuur. Wij streven ernaar producten te ontwikkelen dankzij zowel milde als milieuvriendelijke samenstellingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DEL' LA SOFT

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DEL' LA SOFT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eau de Cologne, Lichaamsverzorgingsproducten, Shampoo's, Wasmiddelen - huishoudelijk, Haarverzorgingsproducten, doekjes, Eau de Cologne, tandpasta's, en schoonheidsproducten voor het lichaam. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. FINZY LA LESSIVE EN FEUILLES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FINZY LA LESSIVE EN FEUILLES, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - import-export, Wasmiddelen - huishoudelijk, Hygiëne- en toiletproducten, Hygiëne- en schoonheidsartikelen, Dranken, toiletartikelen en -producten en persoonlijke hygiene, distributie-automaten wasmiddel, champagne, en wasmiddelen. Het is gevestigd in Levallois-Perret, Frankrijk.

 3. Y JOSAMI

  Spanje

  Fabrikant van schoonmaakartikelen. Huishoudartikelen. Producten voor de hygiëne. Huishoudelijke producten: detergenten. Afwasmiddelen. Reinigingsmiddelen voor vloeren. Wasverzachters. Professionele producten: glansproducten. Deodoranten. Detergent. Zeep. Ontvetter. Schoonmaakmiddelen voor ruiten. Multifunctioneel schoonmaakmiddel. Reinigingsmiddel met ammoniak. Allesreiniger. Universeel reinigingsmiddel met ammoniak. Cosmetica: gel. Gel dermoprotector. Handgel. Zeep. Voor de handen. Shampoo. Shampoo die de vitaliteit bevordert. Privémerken. Distributiemerk.

 4. INTERNATIONAL WHOLESALE B.V.

  Nederland

  Omdat het een internationaal handelsbedrijf is, gebruikt het het netwerk om competitief geprijsde internationale merken FMCG-producten te verkopen in categorieën zoals persoonlijke verzorging, voeding, dranken, schoonheidsverzorging, consumentengezondheid en nog veel meer, waardoor de klanten snel en efficiënt worden bereikt. We bouwen sterke relaties op met de merken die we leveren en streven ernaar om de beste deals binnen te halen, zodat we onze klanten de meest kosteneffectieve service kunnen bieden.

  Alle producten voor "wasmiddelen - huishoudelijk"

 5. BFM TRADING

  Nederland

  BFM Trading is actief als groothandel in consumentengoederen, business to business goederen en materiaal. Via ons uitgebreide netwerk kopen wij grootschalige partijen in. Door deze schaalgrootte zijn wij in staat onze producten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. BFM Trading is begonnen als een groothandel in professionele wasmiddelen, wasverzachters, schoonmaakartikelen, reinigingsmiddelen, toilet hygiëne, hand en keuken hygiëne. En dit doen we aan een zeer uiteenlopende reeks van kopers. Werkend vanuit Goirle, Nederland beslaat ons werkterrein zowel de nationale als de internationale markt. Hierbij wordt uitsluitend verkocht aan de zakelijke markt, derhalve niet aan particulieren. Indien ons bedrijf uw interesse heeft gewekt schroom dan niet om ons te benaderen. Ons bedrijf kenmerkt zich door een klantgerichte opstelling en geniet een goede reputatie. Onze medewerkers zijn ervaren en betrokken. Wij kunnen snel en flexibel leveren.

 1. DOVOX

  Nederland

  Dovox produceert noodzakelijke schoonmaakproducten en huishoudelijke artikelen met een “feel good” effect. Innovatieve producten die het leven van de consument in en rond het huis gemakkelijker maken en verkrijgbaar zijn voor een verrassend lage prijs. Jarenlange ervaring op het gebied van productie, vormgeving, distributie, logistiek en het vinden van de juiste (internationale) inkoopkanalen vormen de basis voor een professionele en betrouwbare samenwerking.

 2. SINGEL ELEKTRO

  België

  Producten: Hifi, body care, computer, huishoudelektro, keukens, klimatisatie, telecom, TV... Wij herstellen alle merken van inbouw- en vrijstaande keukentoestellen, alsook tv en audio materiaal. Wij plaatsen Photovoltaïsche Zonnepanelen.

 1. ALPHA - CHEM

  België

  Alpha Chem ontwikkeld en produceert chemische en biologische reinigingsproducten voor de auto-industrie, de bouwsector, handhygiëne, keuken, landbouw, sanitair, tankstations, en allesreinigers, wasmiddelen en vloerreiniging.

 2. PRODUCTOS CODINA S.A.

  Spanje

  Het bedrijf PRODUCTOS CODINA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasmiddelen en zeep, Wasmiddelen en zeep, product voor vaatwassers, wasmiddel voor wasmachine, en Professionele ontvettingsmiddelen en reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Mataró, Spanje.

 3. YETIS DETERJAN IC VE DIS TIC A.S

  Turkije

  Het bedrijf YETIS DETERJAN IC VE DIS TIC A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. NANOFORMULA OU

  Estland

  Het bedrijf NANOFORMULA OU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Onderhoudsproducten voor voertuigen, Schoonmaakmiddelen - huishoudelijk, schoonmaakproducten voor auto's, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Onderhoudsproducten voor voertuigen. Het is gevestigd in Voka, Estland.

 5. GLOBAL CHEMIA GROUP

  Polen

  Het bedrijf GLOBAL CHEMIA GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, chemische oplosmiddelen, en Fabrikant van schoonmaakmiddelen. Het is gevestigd in Ustrzyki Dolne, Polen.

 6. KIZILBENT GROSS

  Turkije

  Het bedrijf KIZILBENT GROSS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 7. TARSAN AŞ

  Turkije

  Het bedrijf TARSAN AŞ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren haarshampoo. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. TOPSELLER CHEMICALS CO., LTD

  China

  Het bedrijf TOPSELLER CHEMICALS CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsmiddelen, en vloeibare reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Yantai, China.

 1. ASIL GLOBAL

  Turkije

  Het bedrijf ASIL GLOBAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabrikant van professionele shampoos, en fabricages in onderaanneming. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. EUCAGREEN

  Spanje

  Het bedrijf EUCAGREEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren wasmiddel voor wasmachine, ecologische reinigingsmiddelen, en natuurlijke reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Pontevedra, Spanje.

 3. WASHABY

  Spanje

  Het bedrijf WASHABY, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren ecologische reinigingsmiddelen, wasmiddelen, en wasmiddel voor wasmachine. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. ARSIN PROFESYONEL TEMIZLIK KURUMSAL TEDARIK HIZMETLERI

  Turkije

  Het bedrijf ARSIN PROFESYONEL TEMIZLIK KURUMSAL TEDARIK HIZMETLERI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, huisreinigingsartikelen, benodigdheden van verpakkingen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, en Schoonmaakmiddelen - industrieel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. YAYLA CONS. AND TRADING

  Turkije

  Het bedrijf YAYLA CONS. AND TRADING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasmiddelen en zeep, Wasmiddelen en zeep, en plantaardige zeep koud gevormd. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 6. NEW CITY / GULF A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf NEW CITY / GULF A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudartikelen - plastic. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. LAVANDERINA

  Italië

  Het bedrijf LAVANDERINA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren ecologische reinigingsmiddelen, wasmiddelen, en wasmiddel voor wasmachine. Het is gevestigd in Solaro, Italië.

 8. UZAY KIMYA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf UZAY KIMYA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren ecologische reinigingsmiddelen, natuurlijke reinigingsmiddelen, fabrikant van biologische schoonmaakmiddelen, en bewerking van speciale kabels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. PETRA DÜNYASI

  Turkije

  Het bedrijf PETRA DÜNYASI, is een Distributeur, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Thermische staal- en metaalverwerking, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, en Thermische staal- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Fronreute, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis