• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • wasmiddelen - huishoudelijk

Resultaten voor

Wasmiddelen - huishoudelijk - Import export

  1. MOURGREEN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    MOUR is de eerste producent die het Ecologische wasmiddel in ultrageconcentreerde strips heeft ontworpen. Met onze jarenlange ervaring wilden wij vanuit ons engagement door zichtbare acties een verschil maken voor de toekomst van onze familie, maar ook van onze planeet. Wij produceren innoverende onderhoudsproducten voor alle professionals, industriële bedrijven, hotels, wasserijen, kleine en grote voedingswinkels, scholen, kleine bedrijven (kappers, schoonheidsspecialisten), cateringbedrijven, schoonmaakbedrijven, enz. Ecologische wasstrips, schoonmaakproducten, vloerproducten, huishoudproducten, vaatwasproducten, glas- & spiegelreinigers, multifunctionele reinigers, vloerreinigers, antikalk badkamerreinigers, keukenontvetters, deze ecologische wasstrips zijn 100% biologisch afbreekbaar en lossen volledig op in contact met koud water tot 90°. Deze efficiënte en biologisch afbreekbare ingrediënten maken ze compatibel met alle soorten machines, alsook met voertuigtanks en septische putten. Voor particuliere verkoop of kleine hoeveelheden, gelieve onze site te raadplegen; grote hoeveelheden kunt u aanvragen via het contactformulier. Wij leveren in heel Frankrijk en Europa. Wij zijn regelmatig op zoek naar producenten in Europa voor de productie van diverse producten; aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  2. MIR HAN BAU GMBH.

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Mir Han Bau GmbH is gespecialiseerd in de groothandel van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, algemene handelsproducten en lifestyleproducten naar talrijke landen. Door de toenemende vraag naar westerse voedingsmiddelen en kruidenierswaren in bijna elk Europees land zijn we uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. Ons succes kan worden toegeschreven aan onze uitzonderlijke klantenservice, snelle en betrouwbare toeleveringsketen en uitgebreide kennis van de wereldwijde grondstoffenmarkt.Met onze jarenlange ervaring in het sourcen en distribueren van merkproducten over de hele wereld hebben we een uitgebreide kennis van de industrie ontwikkeld. Daarnaast heeft ons strategisch partnerschap met de groeiende en volwassen markten in het Verre Oosten onze positie verder versterkt. Bij Mir Han Bau GmbH zijn we er trots op dat we merkproducten van hoge kwaliteit leveren en voldoen aan de eisen van de wereldwijde handel. We zijn vastbesloten om onze voorbeeldige klantenservice te handhaven, te zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen en in te spelen op kansen in de steeds groeiende markt voor voedingsmiddelen en kruidenierswaren in westerse stijl.

  3. LATRO KIMYA DIS TIC A.S.

    Turkije

    Verified by europages badge

    Bij Latro, was ons eerste streven uitzonderlijke prestaties te leveren dankzij onze grondstoffen. Ons bedrijf werd opgericht in Istanboel in 2010 en sindsdien hebben wij ons assortiment uitgebreid om diverse toepassingen te kunnen aanbieden zoals haar- en huidverzorging, gekleurde cosmetica, huishoudelijke producten, textielverzorging en landbouwchemicalieën. Wij onderscheiden ons door een gezamenlijke aanpak en inzet voor innovatie en door het accent op teamwerk te leggen waarbij zowel autonomie als gedeelde doelstellingen en waarden centraal staan. Binnen ons ecosysteem, stimuleren wij een cultuur van verkenning, creativiteit en ondernemersschap om oplossingen te kunnen bieden die de standaard grenzen overschrijden. Onze inzet voor uitmuntendheid garandeert dat de personen die onze grondstoffen gebruiken, uitzonderlijke prestaties ervaren die hen in staat stellen producten te creëren die het vertrouwen van de klant winnen en dit binnen diverse industrieën en toepassingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe Latro Kimya aan uw behoeften voor chemische producten kan voldoen!

  4. MONDO SPECHIM

    België

    Verified by europages badge

    Mondo Spechim, gevestigd in Gembloux, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van reinigings-, onderhouds- en verzorgingsproducten voor de professionele wereld. ACTIVITEITEN, PRODUCTEN EN MERKEN De activiteiten variëren van de verkoop van schoonmaakprodukten onder het merk "Mondo" tot de produktie en verpakking van chemische en biotechnologische produkten onder private label. BIOTECHNOLOGIE, INNOVATIE EN DUURZAME ECONOMIE Dankzij een ervaring en een expertise van meer dan 30 jaar stelt Mondo Spechim in het bijzonder biotechnologische oplossingen voor de reiniging, de behandeling van afvalwater en de bestrijding van geuren voor. Veel meer dan een "product" benadering, besteedt Mondo Spechim aandacht aan de gehele creatieketen, van de productielocatie tot de recycleerbaarheid van het afval. Het specifieke van Mondo Spechim is de voortdurende zoektocht naar innovatie die rond drie grote strategieën wordt gevoerd: 1.De eerste strategie bestaat erin het milieu-effect van CO2 te beperken door geconcentreerde of poedervormige oplossingen aan te bieden die moeten worden verdund. 2.De tweede betreft de behandeling van afvalstoffen en afvalwater. Mondo Spechim integreert bacteriën en enzymen in zijn oplossingen om organisch afval op een veel milieuvriendelijkere manier te behandelen. 3.De derde strategische as is gericht op de mens. CERTIFICATEN Ecocert - AFSCA - ISO9001: 2015. Een milieucertificaat, ISO14001, zal in de komende maanden worden toegevoegd.

  5. PAGANO S.R.L.

    Italië

    Verified by europages badge

    Welkom bij onze groothandel in consumentenproducten. Ons assortiment reinigingsmiddelen omvat alle aspecten van huishoudelijke reiniging, van wasmiddelen tot allesreinigers, voor een effectieve reiniging met de beste resultaten. Daarnaast bieden we een breed scala aan producten voor persoonlijke verzorging, zoals shampoos, badschuim, crèmes en lotions, om te voldoen aan ieders behoefte aan hygiëne en schoonheid. We weten hoe belangrijk het is voor verkopers van consumentenproducten om een constante beschikbaarheid en tijdige levering van producten te garanderen. Dankzij ons efficiënte voorraadbeheer en sterke netwerk van expediteurs leveren op tijd en voldoen we aan de eisen van onze klanten. Sluit u aan bij de vele bedrijven die onze groothandel in consumentenproducten al hebben gekozen als betrouwbare partner voor hun reinigingsmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. JE SUIS GREEN

    Frankrijk

    Verified by europages badge
  2. ARLOG COSMETICS & FOOD WHOLESALE

    Turkije

    Verified by europages badge

    Welkom bij Arlog Cosmetics, uw bron voor groothandel in reinigings-, cosmetica- en voedingsproducten, die vanuit Turkije naar 25 landen worden geëxporteerd. Met 14 jaar ervaring leveren we service van topkwaliteit. Onze portfolio omvat: • Reinigingsproducten • Gekleurde cosmetica • Snoepgoed • Scheermesjes • Toiletpapier • Luchtverfrissers • Voedingsproducten Ervaar het verschil van Arlog Cosmetics. Neem voor groothandelsaankopen en informatie contact met ons op via WhatsApp of bel ons vandaag nog.

  3. WENICE STORE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    WENICE STORE is gevestigd in Mitry-Mory, Frankrijk. Het bedrijf onderscheidt zich als specialist in de distributie van industriële reinigings- en onderhoudsproducten. De activiteiten strekken zich ook uit tot professionele wasmiddelen en zepen, vlekkenverwijderaars voor huishoudelijk gebruik en professionele ontvetters en wasmiddelen, waaronder huishoudelijke wasmiddelen, hygiëne- en toiletartikelen, waaronder sponzen.

  4. INTERNATIONAL WHOLESALE B.V.

    Nederland

    Omdat het een internationaal handelsbedrijf is, gebruikt het het netwerk om competitief geprijsde internationale merken FMCG-producten te verkopen in categorieën zoals persoonlijke verzorging, voeding, dranken, schoonheidsverzorging, consumentengezondheid en nog veel meer, waardoor de klanten snel en efficiënt worden bereikt. We bouwen sterke relaties op met de merken die we leveren en streven ernaar om de beste deals binnen te halen, zodat we onze klanten de meest kosteneffectieve service kunnen bieden.

  5. Y JOSAMI

    Spanje

    Fabrikant van schoonmaakartikelen. Huishoudartikelen. Producten voor de hygiëne. Huishoudelijke producten: detergenten. Afwasmiddelen. Reinigingsmiddelen voor vloeren. Wasverzachters. Professionele producten: glansproducten. Deodoranten. Detergent. Zeep. Ontvetter. Schoonmaakmiddelen voor ruiten. Multifunctioneel schoonmaakmiddel. Reinigingsmiddel met ammoniak. Allesreiniger. Universeel reinigingsmiddel met ammoniak. Cosmetica: gel. Gel dermoprotector. Handgel. Zeep. Voor de handen. Shampoo. Shampoo die de vitaliteit bevordert. Privémerken. Distributiemerk.

  1. BFM TRADING

    Nederland

    BFM Trading is actief als groothandel in consumentengoederen, business to business goederen en materiaal. Via ons uitgebreide netwerk kopen wij grootschalige partijen in. Door deze schaalgrootte zijn wij in staat onze producten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. BFM Trading is begonnen als een groothandel in professionele wasmiddelen, wasverzachters, schoonmaakartikelen, reinigingsmiddelen, toilet hygiëne, hand en keuken hygiëne. En dit doen we aan een zeer uiteenlopende reeks van kopers. Werkend vanuit Goirle, Nederland beslaat ons werkterrein zowel de nationale als de internationale markt. Hierbij wordt uitsluitend verkocht aan de zakelijke markt, derhalve niet aan particulieren. Indien ons bedrijf uw interesse heeft gewekt schroom dan niet om ons te benaderen. Ons bedrijf kenmerkt zich door een klantgerichte opstelling en geniet een goede reputatie. Onze medewerkers zijn ervaren en betrokken. Wij kunnen snel en flexibel leveren.

  2. SINGEL ELEKTRO

    België

    Producten: Hifi, body care, computer, huishoudelektro, keukens, klimatisatie, telecom, TV... Wij herstellen alle merken van inbouw- en vrijstaande keukentoestellen, alsook tv en audio materiaal. Wij plaatsen Photovoltaïsche Zonnepanelen.

  1. DOVOX

    Nederland

    Dovox produceert noodzakelijke schoonmaakproducten en huishoudelijke artikelen met een “feel good” effect. Innovatieve producten die het leven van de consument in en rond het huis gemakkelijker maken en verkrijgbaar zijn voor een verrassend lage prijs. Jarenlange ervaring op het gebied van productie, vormgeving, distributie, logistiek en het vinden van de juiste (internationale) inkoopkanalen vormen de basis voor een professionele en betrouwbare samenwerking.

  2. ALPHA - CHEM

    België

    Alpha Chem ontwikkeld en produceert chemische en biologische reinigingsproducten voor de auto-industrie, de bouwsector, handhygiëne, keuken, landbouw, sanitair, tankstations, en allesreinigers, wasmiddelen en vloerreiniging.

  3. PRODUCTOS CODINA S.A.

    Spanje

    Het bedrijf PRODUCTOS CODINA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren product voor vaatwassers, wasmiddel voor wasmachine, en Professionele ontvettingsmiddelen en reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Mataró, Spanje.

  4. GLOBAL CHEMIA GROUP

    Polen

    Het bedrijf GLOBAL CHEMIA GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, chemische oplosmiddelen, en Fabrikant van schoonmaakmiddelen. Het is gevestigd in Ustrzyki Dolne, Polen.

  5. MASTER&CLEAN

    Turkije

    Het bedrijf MASTER&CLEAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

  6. NANOFORMULA OU

    Estland

    Het bedrijf NANOFORMULA OU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Onderhoudsproducten voor voertuigen, Schoonmaakmiddelen - huishoudelijk, schoonmaakproducten voor auto's, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Onderhoudsproducten voor voertuigen. Het is gevestigd in Voka, Estland.

  7. KIZILBENT GROSS

    Turkije

    Het bedrijf KIZILBENT GROSS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

  8. YETIS DETERJAN IC VE DIS TIC A.S

    Turkije

    Het bedrijf YETIS DETERJAN IC VE DIS TIC A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

  1. TARSAN AŞ

    Turkije

    Het bedrijf TARSAN AŞ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren haarshampoo. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

  2. EUCAGREEN

    Spanje

    Het bedrijf EUCAGREEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren wasmiddel voor wasmachine, ecologische reinigingsmiddelen, en natuurlijke reinigingsmiddelen. Het is gevestigd in Pontevedra, Spanje.

  3. ASIL GLOBAL

    Turkije

    Het bedrijf ASIL GLOBAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabrikant van professionele shampoos, en fabricages in onderaanneming. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

  4. YAYLA CONS. AND TRADING

    Turkije

    Het bedrijf YAYLA CONS. AND TRADING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasmiddelen en zeep, Wasmiddelen en zeep, en plantaardige zeep koud gevormd. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

  5. ARSIN PROFESYONEL TEMIZLIK KURUMSAL TEDARIK HIZMETLERI

    Turkije

    Het bedrijf ARSIN PROFESYONEL TEMIZLIK KURUMSAL TEDARIK HIZMETLERI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, huisreinigingsartikelen, benodigdheden van verpakkingen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, en Schoonmaakmiddelen - industrieel. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

  6. UZAY KIMYA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

    Turkije

    Het bedrijf UZAY KIMYA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren ecologische reinigingsmiddelen, natuurlijke reinigingsmiddelen, fabrikant van biologische schoonmaakmiddelen, en bewerking van speciale kabels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

  7. MÖLLER-CHEMIE STEINPFLEGEMITTEL GMBH

    Duitsland

    Het bedrijf MÖLLER-CHEMIE STEINPFLEGEMITTEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurstenen. Het is gevestigd in Ihrlerstein, Duitsland.

  8. PETRA DÜNYASI

    Turkije

    Het bedrijf PETRA DÜNYASI, is een Distributeur, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

  9. SOCIPOLE, LDA

    Portugal

    Het bedrijf SOCIPOLE, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Toiletzepen, en Toiletzepen. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

  10. GREENEIGHT LIMITED

    Duitsland

    Het bedrijf GREENEIGHT LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is gevestigd in Kreuztal, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Wasmiddelen - huishoudelijk - Import export

Aantal resultaten

664 Bedrijven