• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires

Resultaten voor

Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires - Import export

 1. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wij hebben een innovatieve service ontwikkelt om uw klanten te binden via het opzetten van uw eigen wasserette kiosk 'Ma Petite Laverie' die aan alle behoeften van uw klanten voldoet. Wij hebben deze kiosk ontworpen om praktisch, snel en veilig te zijn en wij verzorgen alles opdat u een bedrijfsklare wasserette kiosk ontvangt en direct uw eerste machine kunt laten draaien. Met 'Ma Petite Laverie', kunt u 7d/7 en 24u/24 extra inkomen genereren dankzij een snelle autofinanciering: met slechts 2 cycli per dag en per machine, kunt u uw investering binnen 5 jaar terugverdienen. Daarnaast hebben, in tegenstelling tot overige bedrijven, de sociale of gezondheidscrises geen invloed op uw inkomen en hoeft u geen huurkosten of overige lasten te betalen dankzij de autonome werking van de 'Ma Petite Laverie' wasserette kiosk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ASTRA LT AB

  Litouwen

  Verified by europages badge

  Astra is een producent/exporteur van zwarte en roestvrijstalen tanks en drukvaten. We hebben onze eigen productie-, engineerings-, test en technische afdelingen die veel zorg besteden aan detail, van het ontwerp tot assemblage, om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende klanten te voldoen. Astra produceert tanks voor talloze industrieën: brouwerijen, zuivel, voedsel, farmaceutica, chemicaliën, opslagtanks. We kunnen tevens industriële wasinstallaties bieden en hebben perfecte las- en metaalbewerkingsapparatuur in het bedrijf die niet alleen voor cilindervormige tanks maar tevens voor overige vormen en doelen gebruikt kunnen worden. We produceren niet-standaard producten op basis van de technische specificaties van de klant. Astra biedt diensten zoals lasersnijden, mechanische bewerking, ponsen, beitsen en passiveren. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd en hebben een ERPS systeem dat alle fasen van het project integreert, van het ontvangen van een bestelling tot het leveren van de geproduceerde apparatuur.

 3. ATEGA TOPRAS

  België

  Verified by europages badge

  ATEGA of Ateliers Gastout is in 1961 begonnen. Hun hoofdactiviteit bestond toen uit de creatie van stomerijen en automatische wasserettes in België. chemische reinigen is aan deze activiteit toegevoegd en de geografische zone heeft zich uitgebreid naar Afrika en Azië, en de activiteit heeft zich eveneens uitgebreid naar hotels en ziekenhuizen. Installaties voor ontwikkelcentrales, alsook schoenmakerij en kantoorautomatisering hebben zich aan onze activiteit toegevoegd.

 4. TECNO PELLE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECNO PELLE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemisch reinigen, en industriële wasserijen. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 5. STORM WASH INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STORM WASH INDUSTRIES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele wasserij voor gemeenschappen, industriële stomerijen, stomerij, en Wassen van hoteltextiel. Het is gevestigd in Romainville, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALFATEX

  België

  Alfatex levert klittenband voor elke toepassing. De verschillen tussen diverse soorten band zijn met het blote oog vaak nauwelijks zichtbaar, maar toch heeft elk type zijn eigen voordelen. Het adviseren van onze klanten is dan ook een belangrijk onderdeel van onze maatwerk filosofie.

 2. AUTOMATIC INDUSTRIES

  België

  Automatic Industries heeft altijd materiaal van kwaliteit geleverd in de sektor van de wasserij. Ze heeft haar activiteit uitgebreid tot het leveren van betaalautomaten en verdeelautomaten. Automatic Industries biedt wasserijapparatuur, betaalautomaten, verkoopautomaten, stukken, technische dienst, en advies.

 3. MADSEN

  België

  Breng uw kledij of huis-, tuin- en keukentextiel bevuild binnen in onze winkels of depots en binnen de afgesproken tijd zijn ze weer kraaknet.We adviseren u graag over probleemvlekken of als u een aankoop overweegt van een delicate stof of textiel.

 4. JENSEN BENELUX

  België

  Jensen-Group is gespecialiseerd in de wasserij-industrie. Het bedrijf produceert en verkoopt machines en levert ondersteunende diensten aan wasserijen en textielbedrijven. Jensen-Group is internationaal actief en heeft productiebedrijven in Duitsland, Denemarken en Zweden.

 5. BONAS TEXTILE MACHINERY

  België

  Groothandel in machines voor de textielindustrie en in naai-en breimachines.

 1. DAMSCO STOMERIJ & WASSERIJ

  Nederland

  Damsco Stomerij & Wasserij te Amsterdam houdt zich bezig met textielreiniging en functioneert daarnaast als een bezorg- en ophaalservice ten behoeve van stomerij en wasserij.

 2. AQUA BRIGHT RENT

  België

  AQUA BRIGHT RENT is de ideale partner voor professioneel wassen en drogen. Het bedrijf biedt professionele wasmachines, droogmachines, was-center en zeepoplossingen.

 1. SUPREMA DRY CLEANING 100% MADE IN ITALY

  Italië

  Het bedrijf SUPREMA DRY CLEANING 100% MADE IN ITALY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren droogreinigingsmachines, en machines voor wasserijen. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 2. SAMARIT CZ S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf SAMARIT CZ S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Prague-Stodulky, Tsjechische Rep..

 3. LOUTTE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf LOUTTE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ritssluitingen, Ritssluitingen, en naaigaren. Het is gevestigd in Saint-Quentin, Frankrijk.

 4. GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Sindelfingen, Duitsland.

 5. LÜTA GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf LÜTA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 6. CLEAN NATURE GROUP SRLS

  Italië

  Het bedrijf CLEAN NATURE GROUP SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Engineering - industriële aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, self-service stomerij, verhuur van machines, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, en machines voor wasserijen stomerijen. Het is gevestigd in Aprilia, Italië.

 7. MYLAUNDRY

  Italië

  Het bedrijf MYLAUNDRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen en zeep. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, self-service stomerij, wasmiddelen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Urgnano, Italië.

 8. DUNNEWOLT + RAHE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DUNNEWOLT + RAHE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 1. CLEAN NATURE GROUP

  Italië

  Het bedrijf CLEAN NATURE GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemisch reinigen. Het is gevestigd in Aprilia, Italië.

 2. OMNISEC S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf OMNISEC S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dry cleaning - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, envelopmachines, transportband, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Cantù, Italië.

 3. TERMOTEK KEÇE LTD

  Turkije

  Het bedrijf TERMOTEK KEÇE LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren materiaal voor industriële wasserijen. Het is gevestigd in Basaksehir/istanbul, Turkije.

 4. ITALSEC SRL

  Italië

  Het bedrijf ITALSEC SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Cinisello Balsamo, Italië.

 5. AVIM ARM CONSULTING SRL

  Roemenië

  Het bedrijf AVIM ARM CONSULTING SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Craiova, Roemenië.

 6. LAVANDERIE INDUSTRIALI STEFANI

  Italië

  Het bedrijf LAVANDERIE INDUSTRIALI STEFANI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tafellinnen, industriele wasserij voor catering, reiniging stoffen en kledingstukken, Tafellinnen, en tafellinnen. Het is gevestigd in Visano, Italië.

 7. ESSECHIMICA

  Italië

  Het bedrijf ESSECHIMICA, is een Distributeur, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor stomerijen, self-service stomerij, machines voor wasserijen, en apparatuur voor wasserijen. Het is gevestigd in Vt, Italië.

 8. ECORAPID SRL

  Italië

  Het bedrijf ECORAPID SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële stomerijen, wasserijdiensten voor de textielindustrie, verpakking en conditioneren en toelevering, en afwerking van stoffen en textielproducten. Het is gevestigd in Matino, Italië.

 9. BELIMED DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BELIMED DEUTSCHLAND GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Ontsmetting en sterilisatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sterilisatie- en ontsmettingsapparatuur - medisch, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Sterilisatie- en ontsmettingsapparatuur - medisch, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Mühldorf A. Inn, Duitsland.

 10. LAVANDERIAS CLICK AND CLEAN

  Spanje

  Het bedrijf LAVANDERIAS CLICK AND CLEAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Cordoba, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires - Import export

Aantal resultaten

1.192 Bedrijven