• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • water - productie en distributie

Resultaten voor

Water - productie en distributie - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Thermotec GmbH is een bedrijf dat in de apparaten- en machinebouw werkzaam is.Met name op het gebied van warmteterugwinning.Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van Platenwarmtewisselaar voor warmte-uitwisseling tussen twee gasstromen.Een andere focus ligt op de productie van 3-weg - luchtventilatie proces.Naast deze hoofdgebieden zijn er een hele reeks andere producten die door ons worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt.De productie vindt bijna uitsluitend plaats in roestvrij staal, bij voorkeur in de materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, maar ook in overige roestvrijstaal kwaliteiten.Met een productie-oppervlakte van bijna 1740 m ² dat vandaag de dag ter beschikking staat, en waar gedeeltelijk machines staan met CNC-besturing, PC-werkstations, CAD-tekenstations en een kwaliteits standaard volgens ISO 9001, zijn wij de concurrentie altijd een slag voor.

 2. MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De GEMÜ Group is een toonaangevende fabrikant van afsluiter-, meet- en regelsystemen voor vloeistoffen, stoom en gassen. Wereldwijd opererende familieonderneming in tweede generatie De wereldwijd opererende, onafhankelijke familieonderneming werd in 1964 door Fritz Müller opgericht en is met zijn innovatieve producten en klantspecifieke oplossingen overal ter wereld hét adres op het gebied van de besturing van procesmedia. GEMÜ wordt als familieonderneming in tweede generatie door de directeur-aandeelhouder Gert Müller en zijn neef Stephan Müller geleid. Innovaties en onderscheidingen aan de lopende band De beide directeuren Gert Müller en Stephan Müller maken zich sterk voor innovatie en slaan met GEMÜ de weg naar de toekomst in. In het licht hiervan heeft de onderneming in oktober 2018 met inevvo solutions een start-up-onderneming opgericht, die de kansen die de digitalisering biedt volledig benut en Industrie 4.0-oplossingen zoals het RFID-gebaseerde CONEXO-systeem verder ontwikkelt en op de markt brengt. Maar ook op productgebied getuigen onderscheidingen zoals de „ACHEMA Innovation Award“ evenzeer van de innovatiekracht van de onderneming als nieuwe opleidingsconcepten, waarbij een zelf ontwikkeld Virtuell Reality Training wordt toegepast.

  Alle producten voor "water - productie en distributie"

 4. PIDPA

  België

  Pidpa en water, een perfecte combinatie. Als één van de grootste Vlaamse waterbedrijven voorziet Pidpa meer dan 500.000 klanten of bijna 1, 2 miljoen inwoners uit de provincie Antwerpen van lekker, zuiver drinkwater … aan huis geleverd. 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Dagelijks zuivert Pidpa grondwater tot drinkwater, meer dan 175 miljoen liter per dag. Pidpa levert dit drinkwater aan huis, zonder verlies van kwaliteit en zonder onderbreking. Hiervoor kan zij rekenen op een indrukwekkende infrastructuur: 59 watertorens, 27 opjaagstations en meer dan 12.700 km leidingnet. Stuk voor stuk schakels in de distributieketen die worden onderhouden, vernieuwd en uitgebreid. Het Pidpa-verhaal eindigt niet bij de kraan. Pidpa biedt gemeenten een ruim en gevarieerd aanbod op het vlak van rioleringsbeheer. Een kwalitatief beheer van afval- en regenwater, op maat van de gemeente. Pidpa is "de partner in water" bij uitstek. Om dit te onderstrepen beschikt zij over een breed palet van waterdiensten: adviesverlening, wetenschappelijk en technologisch onderzoek, klantenservice, educatieve projecten, bescherming van de natuurlijke bronnen … Pidpa heeft het allemaal in huis.

 5. ORDAL

  België

  In Ranst, gelegen in de Antwerpse Kempen, bevindt zich de Ordal bron. De bron ligt op een diepte van 48m, net boven een ondoordringbare kleilaag. Vooraleer het water deze plek bereikt, wordt het jarenlang gefilterd door de verschillende zandlagen die zich in de Kempische bodem bevinden. Het is tijdens deze lange reis dat het water zijn unieke smaak en samenstelling bekomt. Het Ordal water, bevat nagenoeg geen zouten en de evenwichtige samenstelling aan mineralen, maakt het water uiterst geschikt voor zowel een natriumarm dieet, als voor babyvoeding.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HOOYBERGHS

  België

  Installatie van verwarming, ventilatie, koeling, onderhoud & hersteldienst, eigen studiedienst, automatische sturingen, energiekostenbesparing Een goede werksfeer begint met een efficiënte klimaatbeheersing, aangepast aan het gebouw en aan de activiteit van de gebruikers. Dat geldt op kantoor, in het magazijn, in het atelier en bij industriële productieprocessen waar koeling, verwarming of luchtbehandeling noodzakelijk is. Inzake klimaatbeheersing is vandaag een arsenaal aan instrumenten beschikbaar die allen eenzelfde doel begon: "optimale resultaten behalen met een minimum aan energie".

 2. MARLOU DRANKEN

  België

  Dranken : • bieren • waters • fruitsappen, limonades en frisdranken • zuivelproducten • versnaperingen • wijnen uit de ganse wereld • sterke dranken en likeuren • talrijke geschenkideeën Eigen Merken • Prik&tik waters, bruisend en natuur in bakken van 6x1L. • Prik&tik natuur in wegwerpverpakking van 6x1, 5L. en 24x0, 5L • Prik&tik limonades (citoen, lemon en sinaas) en cola • Prik&tik sinaasappelsap 6x1L. wegwerpverpakking • Prik&tik sinaasappelsap, appelsap en ACE in bakken van 6x1L. • Prik&tik pils in bakken van 24x25cl. • P&T jenever 1L. 30% vol. Porto • QUINTA DA CRUZ ROOD 75cl. • QUINTA DA CRUZ WIT 75cl. • Porto van 't vat RUBY 75cl.

 3. HATENBOER-NEPTUNUS

  Nederland

  Watervoorziening Hatenboer-Neptunus levert drinkwater en gedestilleerd water per tankschip in groot Rotterdam aan de scheepvaart en offshore. Daarnaast levert Hatenboer-Neptunus technisch zuiver (demi)water en koelwater (met antivries) met vorstbeveiliging van -4°, -9°, -16° of -25° Celsius. Beide producten leveren wij in bulk per tankauto in Nederland, België en het noorden van Duitsland. Snelle levertijden zijn mogelijk. Vraagt u naar prijzen en condities. Ook voor kleinere hoeveelheden van technisch zuiver (demi)water is Hatenboer-Neptunus uw waterpartij: verpakt in multiboxen (1.000 liter), vaten (200 liter) en cans (25 liter).

 4. STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK

  Duitsland

  Perfecte systemen en individuele oplossingen | Städtler + Beck is een middenstandsbedrijf voor handwerk met een jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van test- en afsluittechniek voor kanaal- en gasleidingen. Als traditioneel familiebedrijf zijn wij er trots op dat onze producten in Speyer zelf gefabriceerd worden en we deze steeds verder perfectioneren. Met deze gecertificeerde producten en services overtuigen wij klanten in Duitsland en overal ter wereld.

 5. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italië

  Het is in Modica, dat een enorme en vruchtbare kalkweide, dat van oorsprong tektonisch is en op een oppervlakte van meer dan 8 000 m² bevat, waarin dit bedrijf gevestigd is: SI.A.M ( merk: Santa Maria). SI.A.M. kan voldoen aan de eisen van de markt in Sicilië, Calabrië, Malta en in andere landen. Het zoeken naar innovatieve en hoogtechnologische instrumenten spoort het bedrijf aan om te investeren in de productie en de distributie om nieuwe doelen te bereiken.

 1. AIRKAN

  België

  Airkan is gespecialiseerd in rechthoekige en ronde luchtkanalen. Momenteel verzorgen wij leveringen aan meer dan 2500 klanten. Met een minimum productie van 55.000 m²/maand en een marktaandeel van 70% is NV. AIRKAN de absolute nummer één in zijn vakgebied.

 2. AQUA TECH FLEVOLAND

  Nederland

  Aqua Tech Europe levert 24 uur 365 dagen per jaar hoogwaardige kwaliteit gedemineraliseerd water per schip, tankwagens of kleinverpakking door geheelde Benelux, Duitsland en Frankrijk. Ook voor calamiteiten zijn wij 24 uur 365 dagen per jaar te bereiken.

 1. NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG

  Duitsland

 2. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italië

 3. AKATJA GMBH

  Duitsland

 4. BEVY EXPRESS

  Italië

 5. LPW SERVICES GMBH

  Duitsland

 6. ECOFINCONCEPT GMBH

  Duitsland

 7. SMART WINS

  Duitsland

 8. FONTAINE JOLIVAL

  Frankrijk

 1. FONTAINE JOLIVAL

  Frankrijk

 2. RIOKA DEL CANTÁBRICO S.L.

  Spanje

 3. GROUPA SAUR

  Frankrijk

 4. ERITEC

  Frankrijk

 5. FUNKE FRANCE

  Frankrijk

 6. MOBIL IN TIME GMBH

  Oostenrijk

 7. HYDROTEC T.P. FRANCE SAS

  Frankrijk

 8. SCHEFERLING RWA SYSTEME GMBH

  Duitsland

 9. INNOWATT24 GMBH & CO.KG

  Duitsland

 10. SCHICK TECHNIK GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Water - productie en distributie - Import export

Aantal resultaten

32.060 bedrijven