• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • water - productie en distributie

Resultaten voor

Water - productie en distributie - Import export

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is een bedrijf dat in de apparaten- en machinebouw werkzaam is.Met name op het gebied van warmteterugwinning.Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van Platenwarmtewisselaar voor warmte-uitwisseling tussen twee gasstromen.Een andere focus ligt op de productie van 3-weg - luchtventilatie proces.Naast deze hoofdgebieden zijn er een hele reeks andere producten die door ons worden ontwikkeld, ontworpen en gemaakt.De productie vindt bijna uitsluitend plaats in roestvrij staal, bij voorkeur in de materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, maar ook in overige roestvrijstaal kwaliteiten.Met een productie-oppervlakte van bijna 1740 m ² dat vandaag de dag ter beschikking staat, en waar gedeeltelijk machines staan met CNC-besturing, PC-werkstations, CAD-tekenstations en een kwaliteits standaard volgens ISO 9001, zijn wij de concurrentie altijd een slag voor.

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

 3. MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MELTEM WÄRMERÜCKGEWINNUNG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Water - productie en distributie. Het is gevestigd in Alling, Duitsland.

 4. ORDAL

  België

  In Ranst, gelegen in de Antwerpse Kempen, bevindt zich de Ordal bron. De bron ligt op een diepte van 48m, net boven een ondoordringbare kleilaag. Vooraleer het water deze plek bereikt, wordt het jarenlang gefilterd door de verschillende zandlagen die zich in de Kempische bodem bevinden. Het is tijdens deze lange reis dat het water zijn unieke smaak en samenstelling bekomt. Het Ordal water, bevat nagenoeg geen zouten en de evenwichtige samenstelling aan mineralen, maakt het water uiterst geschikt voor zowel een natriumarm dieet, als voor babyvoeding.

 5. HOOYBERGHS

  België

  Installatie van verwarming, ventilatie, koeling, onderhoud & hersteldienst, eigen studiedienst, automatische sturingen, energiekostenbesparing Een goede werksfeer begint met een efficiënte klimaatbeheersing, aangepast aan het gebouw en aan de activiteit van de gebruikers. Dat geldt op kantoor, in het magazijn, in het atelier en bij industriële productieprocessen waar koeling, verwarming of luchtbehandeling noodzakelijk is. Inzake klimaatbeheersing is vandaag een arsenaal aan instrumenten beschikbaar die allen eenzelfde doel begon: "optimale resultaten behalen met een minimum aan energie".

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PIDPA

  België

  Pidpa en water, een perfecte combinatie. Als één van de grootste Vlaamse waterbedrijven voorziet Pidpa meer dan 500.000 klanten of bijna 1, 2 miljoen inwoners uit de provincie Antwerpen van lekker, zuiver drinkwater … aan huis geleverd. 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Dagelijks zuivert Pidpa grondwater tot drinkwater, meer dan 175 miljoen liter per dag. Pidpa levert dit drinkwater aan huis, zonder verlies van kwaliteit en zonder onderbreking. Hiervoor kan zij rekenen op een indrukwekkende infrastructuur: 59 watertorens, 27 opjaagstations en meer dan 12.700 km leidingnet. Stuk voor stuk schakels in de distributieketen die worden onderhouden, vernieuwd en uitgebreid. Het Pidpa-verhaal eindigt niet bij de kraan. Pidpa biedt gemeenten een ruim en gevarieerd aanbod op het vlak van rioleringsbeheer. Een kwalitatief beheer van afval- en regenwater, op maat van de gemeente. Pidpa is "de partner in water" bij uitstek. Om dit te onderstrepen beschikt zij over een breed palet van waterdiensten: adviesverlening, wetenschappelijk en technologisch onderzoek, klantenservice, educatieve projecten, bescherming van de natuurlijke bronnen … Pidpa heeft het allemaal in huis.

 2. DRIESMANS

  België

  Driesmans gerund door Dirk en Christine Driesmans installeert niet alleen meubilair en sanitair. Pleisterwerk, het vervangen van oude water of electriciteitsleidingen, de aanleg van nieuwe vloer: ook dit hoort bij het totaalconcept. Onze service begint bij een 3D-ontwerp en eindigt bij het opruimen na de werken. Ons team bestaat uit ontwerpers - werfleiders - electriciens - pleisteraars - tegelzetters - schrijnwerkers. Omdat deze mensen uitsluitend voor de firma werken kunnen wij alles perfect coôrdineren en moeten klanten niet bij verschillende bedrijven aankloppen.

 3. MARLOU DRANKEN

  België

  Dranken : • bieren • waters • fruitsappen, limonades en frisdranken • zuivelproducten • versnaperingen • wijnen uit de ganse wereld • sterke dranken en likeuren • talrijke geschenkideeën Eigen Merken • Prik&tik waters, bruisend en natuur in bakken van 6x1L. • Prik&tik natuur in wegwerpverpakking van 6x1, 5L. en 24x0, 5L • Prik&tik limonades (citoen, lemon en sinaas) en cola • Prik&tik sinaasappelsap 6x1L. wegwerpverpakking • Prik&tik sinaasappelsap, appelsap en ACE in bakken van 6x1L. • Prik&tik pils in bakken van 24x25cl. • P&T jenever 1L. 30% vol. Porto • QUINTA DA CRUZ ROOD 75cl. • QUINTA DA CRUZ WIT 75cl. • Porto van 't vat RUBY 75cl.

 4. WATER-LINK

  België

  AWW + TMVW = water-link. Water-link l AWW groeide uit van een gewone drinkwaterleverancier tot een van de grootste industriële waterproducenten van de Benelux. Aan grootverbruikers zoals de industrie en andere waterbedrijven waaronder Pidpa, De Watergroep, TMVW en het Nederlandse Evides bieden we alle facetten van waterhuishouding aan. De oorspronkelijke watervoorziening van de inwoners van Antwerpen is nu slechts een onderdeel van het aangeboden servicepakket. Via induss biedt water-link nationaal en internationaal haar water-expertise aan voor de industrie. Zo wordt aan hun vraag beantwoord om hun watercyclus verantwoord en op een professionele, duurzame en economische wijze te beheren. Via rio-link beheert water-link samen met Aquafin het rioleringsnet in Groot-Antwerpen, Boechout, Broechem, Edegem, Emblem, Hemiksem, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Mortsel, Oelegem, Ranst, Schoten, Vremde en Zandvliet.

 5. HATENBOER-NEPTUNUS

  Nederland

  Watervoorziening Hatenboer-Neptunus levert drinkwater en gedestilleerd water per tankschip in groot Rotterdam aan de scheepvaart en offshore. Daarnaast levert Hatenboer-Neptunus technisch zuiver (demi)water en koelwater (met antivries) met vorstbeveiliging van -4°, -9°, -16° of -25° Celsius. Beide producten leveren wij in bulk per tankauto in Nederland, België en het noorden van Duitsland. Snelle levertijden zijn mogelijk. Vraagt u naar prijzen en condities. Ook voor kleinere hoeveelheden van technisch zuiver (demi)water is Hatenboer-Neptunus uw waterpartij: verpakt in multiboxen (1.000 liter), vaten (200 liter) en cans (25 liter).

 1. STÄDTLER + BECK GMBH PRÜF- UND ABSPERRTECHNIK

  Duitsland

  Perfecte systemen en individuele oplossingen | Städtler + Beck is een middenstandsbedrijf voor handwerk met een jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van test- en afsluittechniek voor kanaal- en gasleidingen. Als traditioneel familiebedrijf zijn wij er trots op dat onze producten in Speyer zelf gefabriceerd worden en we deze steeds verder perfectioneren. Met deze gecertificeerde producten en services overtuigen wij klanten in Duitsland en overal ter wereld.

 2. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italië

  Het is in Modica, dat een enorme en vruchtbare kalkweide, dat van oorsprong tektonisch is en op een oppervlakte van meer dan 8 000 m² bevat, waarin dit bedrijf gevestigd is: SI.A.M ( merk: Santa Maria). SI.A.M. kan voldoen aan de eisen van de markt in Sicilië, Calabrië, Malta en in andere landen. Het zoeken naar innovatieve en hoogtechnologische instrumenten spoort het bedrijf aan om te investeren in de productie en de distributie om nieuwe doelen te bereiken.

 1. NEWTEC WATER SYSTEMS

  België

  Newtec bestrijdt de bacteriën in uw water! Newtec Water Systems is een bedrijf gespecialiseerd in het ecologisch desinfecteren van water. Newtec voert al jaren hoogtechnologisch onderzoek uit in samenwerking met universiteiten, gespecialiseerde laboratoria en drinkwatermaatschappijen. De technologie biedt een milieuvriendelijk alternatief voor bestaande desinfectiemiddelen en heeft interessante voordelen.

 2. AIRKAN

  België

  Airkan is gespecialiseerd in rechthoekige en ronde luchtkanalen. Momenteel verzorgen wij leveringen aan meer dan 2500 klanten. Met een minimum productie van 55.000 m²/maand en een marktaandeel van 70% is NV. AIRKAN de absolute nummer één in zijn vakgebied.

 3. SOLER ET PALAU

  België

  Opgericht in 1951 door Eduard Soler en Josep Palau is sindsdien één van de vooraanstaande producenten van ventilatoren in Europa, S&P heeft een leidende positie op de wereldmarkt door onder andere kwalitieitsproducten, onderzoeks- ontwikkelings- en productiebeleid.

 4. TUBEX

  België

  In samenwerking met alle grote merken, staan wij garant voor de studie, het ontwerp en de uitvoering van de installatie die voor u de beste oplossing biedt met de energiekeuze die u wenst. Wij bezorgen u een gelijkvormigheidsattest en stellen u ons 'onderhoudscontract' voor. Zo kan u in alle rust en zekerheid, optimaal genieten van de prestatiesvan uw installatie.

 5. AQUA TECH FLEVOLAND

  Nederland

  Aqua Tech Europe levert 24 uur 365 dagen per jaar hoogwaardige kwaliteit gedemineraliseerd water per schip, tankwagens of kleinverpakking door geheelde Benelux, Duitsland en Frankrijk. Ook voor calamiteiten zijn wij 24 uur 365 dagen per jaar te bereiken.

 6. SOCLA

  België

  SOCLA is een fabrikant van terugslagkleppen, voetkleppen, keerkleppen met PVChuis, rubber compensatoren, gemotoriseerde Kogelkranen, elektrische en pneumatische aandrijvingen BAR, Y-filters, druk-en niveauregelaars, regelsystemen, Terugstroombeveili gingen, magneetafsluiters, overdrukbeveiligingen, vulsets, be - en ontluchters, vlinderkleppen (APORIA voorgas, ENODIA met dubbelflens, EMARIS HP, SYLAX, Lycene), drukreduceerventielen DESBORDES.

 7. GALASA

  Spanje

  Waterbeheer van de Levante Almeriense.

 8. IWVA

  België

  Intercommunale Waterleidingsmaatschappij van Veurne-Ambacht Distributeur van drinkwater en rioolbeheerder.

 1. ABATI

  België

  Abati is een veelzijdig installatie- en onderhoudsbedrijfis voor airco, verwarming, ventilatie en sanitair. Dit zowel voor particulieren als professionelen.

 2. NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG

  Duitsland

  Het bedrijf NEXTPROTECT PIPPI UND PEPPONE SANITÄRSYSTEME UG, is een Distributeur, en actief in de sector Water - productie en distributie. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 3. BRUMAZUR

  Frankrijk

  Het bedrijf BRUMAZUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Water - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sproeiers, Behandeling van stank, Stofbestrijding via beneveling, en ecologische airconditioners. Het is gevestigd in Bourgoin-Jallieu, Frankrijk.

 4. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GUSTI D'ITALIA S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, gedroogde pasta, koffie groothandel, Water - productie en distributie, en wijnazijn. Het is gevestigd in Moncalieri, Italië.

 5. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italië

  Het bedrijf CASTELLO SRL - ACQUA AMATA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Water - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren mineraalwater, mineraalwater met prik met een laag gehalte aan minerale zouten, en licht gemineraliseerd water. Het is gevestigd in Casamassima, Italië.

 6. AKATJA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AKATJA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Water - productie en distributie. Het is gevestigd in Oberhausen-Kreut, Duitsland.

 7. BEVY EXPRESS

  Italië

  Het bedrijf BEVY EXPRESS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Frisdrank - koolzuurhoudend, koolzuurhoudend mineraalwater, Water - productie en distributie, en Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 8. LPW SERVICES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LPW SERVICES GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Water - productie en distributie. Het is gevestigd in Erlangen, Duitsland.

 9. ECOFINCONCEPT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ECOFINCONCEPT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Water - productie en distributie, Loodgieterswerk - sanitair, Alternatieve energie - installaties, Gas en olie - exploitatie, Water - productie en distributie, Loodgieterswerk - sanitair, en Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Hückelhoven, Duitsland.

 10. INNOWATT24 GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf INNOWATT24 GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Water - productie en distributie, Alternatieve energie - installaties, Zonne-energie - installaties, Gas en olie - exploitatie, Water - productie en distributie, Alternatieve energie - installaties, en Zonne-energie - installaties. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Water - productie en distributie - Import export

Aantal resultaten

32.050 Bedrijven