• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterbehandeling - apparaten en installaties

Resultaten voor

Waterbehandeling - apparaten en installaties - Import export

 1. SFA ENVIRO (AQUATURBO - EUROPELEC)

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SFA ENVIRO (AQUATURBO & EUROPELEC), een fabrikant van installaties gespecialiseerd in de behandeling van afvalwater, ontwikkelt en verkoopt wereldwijd een breed gamma installaties voor de behandeling van stedelijk en industrieel afvalwater, voornamelijk via zijn historische merken AQUATURBO en EUROPELEC.SFA Enviro biedt een voortdurend evoluerend assortiment apparatuur zoals : - Langzame en snelle oppervlakte- of onderwaterturbines, - Beluchtingsschotten met fijne en middelgrote bellen, - Mixers/agitatoren, - Systemen voor schuim- en drijfverwijdering, - Drijvende stuwen, - Drijvende stuwen voor SBR. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams stellen ons in staat om producten en diensten van topkwaliteit aan te bieden. We hebben onze eigen testbassins binnen onze infrastructuur om de prestaties van al onze systemen met technische garanties te evalueren. Onze technische teams ondersteunen elke klant gedurende het hele project en bieden op maat gemaakte, persoonlijke ondersteuning van ontwerp tot ingebruikname, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van elke klant: - deskundig advies over de installatie van alle apparatuur in overeenstemming met technische en regelgevende beperkingen; - verhuur- en onderhoudsdiensten voor onze ventilatieoplossingen. We bieden een uitgebreide service die elke dag bijdraagt aan de reputatie van ons bedrijf.

 2. JACOBI GROUP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Jacobi Group werd in 1916 opgericht door Ferdinand Adolph Wilhelm Jacobi. Tegenwoordig bestaat het uit drie kernactiviteiten die aan een breed scala aan de behoeften van klanten voldoen. In 2014 werd de groep overgenomen door het Japanse bedrijf Osaka Gas Chemicals Co.Ltd. Als 's werelds grootste leverancier van actieve kool uit kokosnootschalen is de groep op weg om de meest duurzame leverancier in de branche te worden. Jacobi-Kohlenstoffe: met productiefaciliteiten in Azië en 2 reactiveringsinstallaties in Europa verkopen we een scala aan actieve kool, voornamelijk uit kokosnootgrondstof, maar ook uit hout en steenkool. Services van Jacobi: we hebben onze eigen op maat gemaakte filterunits ontwikkeld om te voldoen aan een breed scala aan behoeften van lucht- en vloeistoffiltratie. Naast filters bieden wij een compleet end-to-end servicepakket aan.Jacobi Harz: met Jacobi Resinex bieden we eersteklas ionenuitwisselingsharsen aan.

 3. PFEFFER FILTERTECHNIK, INH. ULRICH PFEFFER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf, dat is opgericht in juni 1988, houdt zich, onder leiding van Ulrich Pfeffer, sindsdien bezig met de behandeling van water. Eerst in de landbouwsector en de aquacultuur, sinds 1999 ook steeds meer in de industriële sector. Met klantspecifieke oplossingen, die altijd worden voorafgegaan door een gedetailleerde applicatie- en probleemanalyse, worden individuele, klantgerichte en kostenefficiënte oplossingen ontwikkeld. Het belangrijkste doel is om optimaal in te spelen op de behoeften van onze klanten en hun wensen Netwerk - 25 jaar in de markt voor individuele probleemoplossingen vereist echter ook expertise en overzicht. Kunnen we zelf geen oplossing vinden, dan weten we meestal hoe we aan de wensen van de klant kunnen voldoen in samenwerking met ons netwerk van langdurige, deels internationale partners uit het vakgebied en onderzoek op het brede gebied van watertechnologie!

 4. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FLUIDTEC biedt verschillende technologieën voor waterbehandeling en pomptechnologie.FLUIDTEC heeft zichzelf tot taak gesteld om ecologisch en economisch procestechnische oplossingen te ontwerpen voor waterbehandeling en pompen voor haar klanten. Zowel de duurzaamheid als de kwaliteit van onze producten en diensten zijn dagelijkse voorwaarden, waarbij er naar wordt gestreefd rekening te houden met het milieu en de economie van de klant. Ons assortiment bestaat uit: Complete procestechnische systemen voor de behandeling van water en andere vloeistoffen.Systeemcomponenten voor water- en vloeistofbehandeling.Verbruiksartikelen voor water- en/of vloeistofbehandeling.

 5. ATMOSFER MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATMOSFER MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, Chemie - import-export, Kunstmest, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, Vetten - industrieel, Waterzuiveringsmiddelen, Ontziltingssystemen voor zeewater, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en homogenisatoren. Het is gevestigd in Etimesgut/ankara, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AQUACONTROL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AQUACONTROL, is een Distributeur, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren peristaltische pompen. Het is gevestigd in Chambly, Frankrijk.

 2. ENVIRODTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENVIRODTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Friedberg, Duitsland.

 3. ATM ABWASSERTECHNIK MUDERSBACH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATM ABWASSERTECHNIK MUDERSBACH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Emmerzhausen, Duitsland.

 4. WEIL WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WEIL WASSERAUFBEREITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

 5. AQUINTOS WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AQUINTOS WASSERAUFBEREITUNG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Voerde, Duitsland.

 1. FISA ULTRASCHALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FISA ULTRASCHALL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Kandel, Duitsland.

 2. STERILSYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STERILSYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Mauterndorf, Oostenrijk.

 1. IED INDUSTRIEANLAGEN UND ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IED INDUSTRIEANLAGEN UND ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Frechen, Duitsland.

 2. H2ON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf H2ON GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Bad Tölz, Duitsland.

 3. CWB WASSERBEHANDLUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CWB WASSERBEHANDLUNG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. SEWIS GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEWIS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 5. TOPATEC WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TOPATEC WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Altdorf, Duitsland.

 6. EUROPURE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROPURE GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Immenhausen, Duitsland.

 7. GEOWELL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEOWELL DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Abstatt, Duitsland.

 8. WDT - WERNER DOSIERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WDT - WERNER DOSIERTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Wertingen, Duitsland.

 1. BWT AQUA AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BWT AQUA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Aesch, Zwitserland.

 2. SANDER GRUNDWASSERABSENKUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SANDER GRUNDWASSERABSENKUNG GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Delmenhorst, Duitsland.

 3. SAB GMBH CHEMIE UND TECHNIK GMBH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAB GMBH CHEMIE UND TECHNIK GMBH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Lauenförde, Duitsland.

 4. SCHICHT GMBH WASSERAUFBEREITUNGSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHICHT GMBH WASSERAUFBEREITUNGSTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Gräfelfing, Duitsland.

 5. HAAS WASSERKRAFT INH: MICHAEL HAAS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAAS WASSERKRAFT INH: MICHAEL HAAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Roßtal, Duitsland.

 6. MH WASSERTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MH WASSERTECHNOLOGIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Boxdorf, Duitsland.

 7. LEYCO WASSERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEYCO WASSERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Sonneberg, Duitsland.

 8. MALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Donaueschingen, Duitsland.

 9. ARTEA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARTEA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Duisburg, Duitsland.

 10. EVO-WATER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EVO-WATER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Heroldstatt, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Waterbehandeling - apparaten en installaties - Import export

Aantal resultaten

3.145 Bedrijven