• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterbehandeling - apparaten en installaties

Resultaten voor

Waterbehandeling - apparaten en installaties - Import export

 1. PFEFFER FILTERTECHNIK, INH. ULRICH PFEFFER

  Duitsland

  Het bedrijf, dat is opgericht in juni 1988, houdt zich, onder leiding van Ulrich Pfeffer, sindsdien bezig met de behandeling van water. Eerst in de landbouwsector en de aquacultuur, sinds 1999 ook steeds meer in de industriële sector. Met klantspecifieke oplossingen, die altijd worden voorafgegaan door een gedetailleerde applicatie- en probleemanalyse, worden individuele, klantgerichte en kostenefficiënte oplossingen ontwikkeld. Het belangrijkste doel is om optimaal in te spelen op de behoeften van onze klanten en hun wensen Netwerk - 25 jaar in de markt voor individuele probleemoplossingen vereist echter ook expertise en overzicht. Kunnen we zelf geen oplossing vinden, dan weten we meestal hoe we aan de wensen van de klant kunnen voldoen in samenwerking met ons netwerk van langdurige, deels internationale partners uit het vakgebied en onderzoek op het brede gebied van watertechnologie!

 2. MSE FILTERPRESSEN GMBH

  Duitsland

  Sinds de oprichting in 1978 is MSE Filterpressen® uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige filterpersen voor de scheiding van vaste en vloeibare stoffen. Met MSE-filterpersen krijgt u een beproefde en innovatieve oplossing voor industriële scheidingsprocessen. Onze scheidingstechnologiespecialisten gebruiken hun diepgaande knowhow om fabrieksoplossingen, te ontwikkelen die individueel zijn afgestemd op regionale en toepassingsspecifieke vereisten. MSE Filterpressen® biedt een breed assortiment filterpersen die voldoen aan de vereisten voor een lage tot hoge prestatie. Deze worden veel gebruikt in de industriële productie voor de scheiding van slib, chemicaliën, mineralen en aardolie, maar ook voor de productie van grondstoffen. We hebben onze activiteiten uitgebreid naar 30 landen over de hele wereld en zijn met name de wereldleider met onze speciale fosfaatfiltratie-installaties in de auto-industrie.

 3. DR. KÜKE GMBH

  Duitsland

  De Dr. Küke GmbH werd in 1996 aan het Instituut voor Technische Chemie van de universiteit Hannover opgericht. De voornaamste activiteit is de waterzuivering en de terugdringing en vernietiging van biofilmen in drinkwaterleidingen, bioreactoren en op membraanoppervlakken. Wij zijn specialisten op alle gebieden van de chloordioxideproductie en de toepassing van dit hoog-efficiënte oxidatiemiddel in de ontsmetting van drinkwater en installaties. Het succes van onze klanten is ons succes.

 4. JACOBI GROUP

  Duitsland

  De Jacobi Group werd in 1916 opgericht door Ferdinand Adolph Wilhelm Jacobi. Tegenwoordig bestaat het uit drie kernactiviteiten die aan een breed scala aan de behoeften van klanten voldoen. In 2014 werd de groep overgenomen door het Japanse bedrijf Osaka Gas Chemicals Co.Ltd. Als 's werelds grootste leverancier van actieve kool uit kokosnootschalen is de groep op weg om de meest duurzame leverancier in de branche te worden. Jacobi-Kohlenstoffe: met productiefaciliteiten in Azië en 2 reactiveringsinstallaties in Europa verkopen we een scala aan actieve kool, voornamelijk uit kokosnootgrondstof, maar ook uit hout en steenkool. Services van Jacobi: we hebben onze eigen op maat gemaakte filterunits ontwikkeld om te voldoen aan een breed scala aan behoeften van lucht- en vloeistoffiltratie. Naast filters bieden wij een compleet end-to-end servicepakket aan.Jacobi Harz: met Jacobi Resinex bieden we eersteklas ionenuitwisselingsharsen aan.

 5. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Duitsland

  FLUIDTEC biedt verschillende technologieën voor waterbehandeling en pomptechnologie.FLUIDTEC heeft zichzelf tot taak gesteld om ecologisch en economisch procestechnische oplossingen te ontwerpen voor waterbehandeling en pompen voor haar klanten. Zowel de duurzaamheid als de kwaliteit van onze producten en diensten zijn dagelijkse voorwaarden, waarbij er naar wordt gestreefd rekening te houden met het milieu en de economie van de klant. Ons assortiment bestaat uit: Complete procestechnische systemen voor de behandeling van water en andere vloeistoffen.Systeemcomponenten voor water- en vloeistofbehandeling.Verbruiksartikelen voor water- en/of vloeistofbehandeling.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AQUACONTROL

  Frankrijk

 2. ENVIRODTS GMBH

  Duitsland

 3. AQUINTOS WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Duitsland

 4. FISA ULTRASCHALL GMBH

  Duitsland

 5. H2ON GMBH

  Duitsland

 1. ATM ABWASSERTECHNIK MUDERSBACH GMBH

  Duitsland

 2. CWB WASSERBEHANDLUNG GMBH

  Duitsland

 1. IED INDUSTRIEANLAGEN UND ENGINEERING GMBH

  Duitsland

 2. WEIL WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Duitsland

 3. STERILSYSTEMS GMBH

  Oostenrijk

 4. SEWIS GMBH

  Oostenrijk

 5. PUGH MICROMET®

  België

 6. GEOWELL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 7. EUROPURE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. TOPATEC WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. WDT - WERNER DOSIERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

 2. HERBERGER WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Duitsland

 3. SAB GMBH CHEMIE UND TECHNIK GMBH GMBH

  Duitsland

 4. BWT AQUA AG

  Zwitserland

 5. SANDER GRUNDWASSERABSENKUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. LEYCO WASSERTECHNIK GMBH

  Duitsland

 7. MALL GMBH

  Duitsland

 8. HAAS WASSERKRAFT INH: MICHAEL HAAS

  Duitsland

 9. SCHICHT GMBH WASSERAUFBEREITUNGSTECHNIK

  Duitsland

 10. MH WASSERTECHNOLOGIE GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Waterbehandeling - apparaten en installaties - Import export

Aantal resultaten

3.142 bedrijven