• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterbehandelingsproducten

Resultaten voor

Waterbehandelingsproducten - Import export

 1. TRITON WATER® GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRITON WATER® GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

 2. ELYSATOR ENGINEERING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELYSATOR ENGINEERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Abstatt, Duitsland.

 3. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zout - industrieel, Waterontharders, Natuurlijke polymeren, Afvalwaterbehandeling, Zout - industrieel, Zwembadonderhoud - waterbehandeling, Waterontharders, calciumcarbonaat, en alginaat. Het is gevestigd in Dinard, Frankrijk.

 4. SATI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SATI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandelingsproducten, Waterzuiveringsmiddelen, Filters voor vloeistoffen, installaties en apparatuur voor klaring van water, filters voor zuivering, Waterbehandelingsproducten, drinkwaterfilters, Waterzuiveringsmiddelen, en actieve kool voor waterfiltreringsinstallaties. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 5. MATTHIAS VOSS SCHWIMMBAD- & SAUNABEDARF

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MATTHIAS VOSS SCHWIMMBAD- & SAUNABEDARF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Reutlingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IMLAB

  België

  Imlab is verdeler van laboratorium apparatuur en gespecialiseerd in waterzuiveringtechnologie. Imlab legt de nadruk op kwaliteit en streeft naar de hoogste voldoening van haar klanten. Producten : balansen, centrifuges, controle gewichten, cryostaten, demineralisatie van water, dewar vaten, distillatie van water, geleidbaarheidsmeters, ionometers, industriële weegschalen en gewichten, maalmolens, magnetische roerders, mechanische roerders, olie en waterbaden, omgekeerde osmose, regeneratie van harsen, roterende mengers, roterende verdampers bibby, roterende verdampers buchi, thermometers, thermostaten, ultra turrax, ultracryostaten, ultrasone baden, ultrasoonbaden, verwarmingsplaten, vochtigheidsbalansen, waterbehandeling (demineralisatie, distillatie, omgekeerde osmose, ultrazuivering), weegschalen kern, weegschalen sartorius, zeeftoestellen en zeven.

 2. HEIN CHEMISCHE VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  We zijn sinds 1995 op de markt en hebben een lange ervaring en de beste knowhow.We gebruiken alleen zelf ontwikkelde en gefabriceerde producten. Onze hoogwaardige producten en processen zijn veilig en reproduceerbaar.Met gekwalificeerde medewerkers maken we alleen industriële waterbehandeling en afvalwater van de voedingsindustrie "CSB" - maar dat is perfect. U beschikt over de volgende mogelijkheden: Onze producten zijn ontwikkeld en geoptimaliseerd voor praktisch gebruik.Onze oplossingsconcepten zijn gebaseerd op de analyse van watermonsters en de vastgestelde gegevens.We elimineren uw afvalwaterproblemen specifiek en met relatief lage hoeveelheden.Onze grote kracht is probleemdiagnose en de gerichte selectie van het juiste product.We leveren ook doseerapparatuur en complete waterzuiveringsinstallaties van elke dimensie.Zuurstofbehandeling - zuurstofreductie voor afvalwater van zuivel, slachthuis, kaasmakerij, leerindustrie, productie van eetbare olie zoals olijfolie, palmolie

 3. ENVIROGEN TECHNOLOGIES BV

  Nederland

  Envirogen Technologies B.V. is een toonaangevende internationale leverancier van milieutechnologie en procesoplossingen op het gebied van filtratie en waterbehandeling en onderdeel van de Envirogen Group. Naast procesfiltratie biedt de Envirogen Group oplossingen voor elke fase van de watercyclus, van binnenkomende waterzuivering tot procesfiltratie, waterzuivering, hergebruik en energieopwekking. Hieronder vindt u een overzicht met de technologiën die wij in huis hebben. • Filterkaarsen: Meltblown, gewikkeld glasvezel, katoen polypropylene, pleated, absolute rated, high flow, olie adsorberend etc. • Filterzakken Polyester, polypropylene, naaldvilt, mono filament, olie adsorptie, water absorptie etc. • Filterhuizen Kunststof, SS 304 / 316, zakkenfilters, kaarsenfilter • Filter Leafs • Pressure leaf filters (Precoat / Body aid ) • Pulse tube filter ( Precoat / Body aid) • Filter Cloth • Plate filters • Simplex Strainers • Duplex Strainers • Automatic strainers • Disc filters • RO installaties (omgekeerde osmose) • Ultrafiltratie • Nanofiltratie • Actiefkool filters • Waterontharders • Etc. Naast het leveren van bovenstaande producten ondersteunen wij ook op procestechnologisch gebied en verzorgen wij opleidingen en trainingen voor onze klanten. Bel, mail of maak een afspraak voor een bak koffie met een van onze medewerkers.

 4. AGUAVIBES

  België

  AguaVibes staat voor gezond water. We concentreren ons op de gezondheid van mensen, het milieu en toestellen. Daarom ontwikkelen we producten die jouw gezondheid bevorderen en ecologisch zijn. We beseffen dat water de basis is van al het leven. En het verdient dan ook onze focus. Zo ontwikkelden we de Water Activator, de waterontharder van de toekomst. De Water Activator behandelt water door middel van een elektromagnetisch veld, waardoor kalkvorming voorkomen wordt. Dankzij de Water Activator zet de kalk in het leidingwater zich niet langer af tegen de wanden van je leidingen, sanitaire onderdelen en huishoudelijke apparaten. Bovendien blijven de voedzame mineralen zoals calcium en magnesium in het water. De Water Activator is in tegenstelling tot een traditionele waterverzachter aansluitbaar op het drinkwater. Verder heeft de Water Activator geen onderhoud nodig en ligt het verbruik laag, wat jou heel wat kosten uitspaart. Ook worden er geen chemische producten gebruikt. De Water Activator is het resultaat van 20 jaar innovatie en research. De werking van de Water Activator is uiterst betrouwbaar en aangetoond door verschillende academische studies. Met onze uniek gepatenteerde technologie behaalden we het Europese Goedkeuringsattest (label CE).

 5. FEEDWATER LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Feedwater Ltd is de toonaangevende producent en leverancier van diverse chemicaliën en apparatuur voor waterbehandeling, zoals waterontharders voor industriële en commerciële toepassingen. Feedwater ltd is gespecialiseerd in de waterbehandeling van boilers en koelwater, legionellacontrole en preventie van de legionellaziekte met chloordioxide om afvalwater te behandelen. Het uitgebreide productaanbod wordt ondersteund door een service op locatie om ervoor te zorgen dat de systemen bij klanten veilig en efficiënt werken.

 1. DEQUACHIM

  België

  DEQUACHIM is een familiebedrijf dat in 1983 werd opgericht en is gevestigd in België. De onderneming is ISO 9001-gecertificeerd en specialiseert zich in de productie van aluminiumzouten. Het betreft aluminiumsulfaat- en natriumaluminaatoplossingen die worden gebruikt voor verscheidene industriële toepassingen: papier, pigmenten (TiO2), meststoffen, verhardingsversneller en verharder voor beton, geprecipiteerde silica, afvalwaterbehandeling en productie van drinkwater. Momenteel worden er andere producten ontwikkeld, zoals kaliumaluminaat, aluminiumchloride en kaliumnitraat. Sinds 2000 is DEQUACHIM ook erkend als afvalverwerkingscentrum en verzamelt zij secundaire grondstoffen, zoals loog. Opslag, loonfabricage en verpakking vormen een nieuw onderdeel van ons bedrijf. De onderneming ontwikkelt haar activiteiten vooralsnog met name in Europa.

 2. BRUINE DE BRUIN B.V.

  Nederland

  Omgekeerde Osmose is dè manier om zuiver water te produceren. Ten behoeve voor industrie, tuinbouw, autowascentra en drinkwatervoorziening. Als specialist op het gebied van Omgekeerde Osmose geeft Bruine de Bruin B.V.® advies voor de juiste installatie voor uw bedrijf. Bruine de Bruin B.V.® ontwerpt, bouwt, installeert en onderhoudt alle Omgekeerde Osmose installaties zelf. Al ruim twintig jaar leveren wij in landen verspreid over de gehele wereld: in Nederland, Duitsland, België, Malta, Spanje en Italië, maar ook in Turkije, Hongarije en het Midden Oosten.

 1. PCA

  België

  PCA is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van industriële waterbehandelingsinstallaties op maat. Met meer dan 20 jaar ervaring in waterbehandeling kan PCA dan ook voor alle sectoren gepaste installaties aanbieden. Onze installaties dragen bij tot besparingen in de waterconsumptie en zorgen voor water dat perfect is aangepast aan uw productieprocessen. Ook op vlak van afvalwaterbehandeling bieden wij verschillende oplossingen. Wij zorgen dat er een groter volume aan afvalwater hergebruikt kan worden of behandelen het water zodat dit zonder problemen geloosd kan worden en voldoet aan de geldende normen.

 2. SPRANCO-MATIC

  België

  Meer dan ooit willen we binnen de activiteiten van ons bedrijf de nadruk leggen op ‘water'. Het boren naar water, het pompen van water, het doseren van water, het sproeien en beregenen van water, het opslaan van water, het zuiveren en behandelen van water, ... U zegt het maar. U bent particulier en bent op zoek naar een professioneel bedrijf om uw tuin te voorzien van een besproeïngsinstallatie. U bent land- of akkerbouwer en bent bezorgt om de watergift naar uw groenten- en fruitteelten. U bezit een stalling, manège en/of buitenpiste en wenst alleen maar de beste, vochtige, ondergrond voor uw paarden. Uw bedrijf is actief in afvalverwerking ; zanden en grondstoffen, metalen, afbraakmaterialen, en vele anderen. U bent tuinbouwer en bent alleen maar tevreden met de meest professionele installatie voor uw bedrijf. Of u bent nog iemand anders die een uitdaging aan wil gaan met ‘water'... Spranco-Matic is uw partner ! Vrijblijvend brengen wij u een bezoek, overlopen wij uw wensen en eisen en trachten u steeds te verblijden met een geschikt voorstel...naar ieders beschikbaar en besteedbaar budget.

 3. DATRON SWIMMING POOL EQUIPMENT

  België

  - Wij bieden u alles wat u nodig heeft voor de bouw en onderhoud van uw zwembad. U vindt bij ons alle materiaal voor de bouw van nieuwe zwembaden, renovatie van zwembaden, service en herstellingen. U kan vertrouwen op onze jarenlange gespecialiseerde ervaring in de levering en plaatsing van alle zwembadmateriaal zoals automatische afdekkingen, warmtepompen, filterinstallaties, waterbehandelingsapparatuur, zonnepanelen, glijbanen en springplanken, enz. Daarnaast heeft u bij ons een uitgebreide keuze uit de beste automatische stofzuigers. Ook voor het winter- en zomerklaar maken kan u steeds op ons rekenen - Wij bieden u ook alles wat u nodig heeft voor de bouw, onderhoud en uitbating van publieke zwembaden.

 4. LUXOR SPAS

  België

  Luxor is de specialist in Portable Spas. Wij bieden een grote verscheidenheid aan modellen, voor elk wat wils. U heeft de keuze tussen verschillende afmetingen, uitrustingen, kleuren en opties. Wij staan voor kwaliteit en service en dat zult u merken eenmaal u in uw zalige Luxor spa plaatsneemt. Bovendien zijn wij specialist op het gebied van waterbehandeling. Daarnaast vindt u bij ons ook onderhoudsproducten zodat u alles zuiver en proper kunt houden. En om uw verwenoord helemaal compleet te maken, kunt u natuurlijk ook één van onze houten priëlen aanschaffen. Zo is zowel bij zonneschijn als bij regenweer gezelligheid troef in uw hottub jacuzzi.

 5. GREEN EUROPE LUX

  Luxemburg

  Green Europe is een onderneming die sinds altijd het accent legt op ontwikkeling en hoogwaardige prestaties binnen de waterzuivering voor industrieën en openbare instellingen. Wij bieden meer dan 200 specifieke en milieubewuste producten die voldoen aan internationale normen voor alle industriële sectors. Naast het kaderpersoneel bestaand uit ingenieurs met een master niveau en afkomstig uit zowel het binnen- als buitenland, beschikt Green Europe over een krachtige onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling dankzij de technische steun van universiteiten en internationale bedrijven, waarmee wij een technische samenwerking hebben. Green Europe is tevens actief op het gebied van engineering voor waterzuivering en wij produceren technische hulptools voor de productie die uw rendement verbeteren en uw exploitatiekosten terugdringen. Onze specifieke chemische producten voor waterzuivering voldoen aan de internationale milieunormen.

 6. CLARFLOK

  België

  Clarflok verdeelt een complementair assortiment chemicaliën dat toelaat om alle mogelijke problemen rond fysico-chemische waterzuivering, andere waterbehandeling en slibontwatering op te lossen. Wij zijn actief in alle aspecten van water zuiveren: filtratie, coagulatie, flocculatie, antischuim, ionenwisselaars, diatomeeënaarde voor fijnfiltratie. Wij hebben eveneens een belangrijk aanbod ecologisch verantwoorde alternatieven. Sinds 1989 staan wij ten dienste van intercommunales die werkzaam zijn in de behandeling van afvalwater, leidingwater en drinkwater, en alle bedrijven met een watercyclus: industrie, chemie, landbouw, voedingsindustrie, farmaceutische sector, ... Wij bieden onze partners steeds de meest efficiënte en meest rendabele oplossing voor waterzuivering. Wij helpen bij de behandeling van proceswater, afvalwater, leidingwater, drinkwater en slibontwatering.

 7. EUROWATER BELGIUM

  België

  Onze installaties zijn specifiek ontwikkeld voor uw toepassingen en staan garant voor een lange levensduur, een zeer hoge bedrijfszekerheid en een lage onderhoudsgraad. We hebben een heel brede gamma van verschillende producten: waterontharders, aktieve koolfilters, decarbonatatie installaties, demineralisatie installaties, mengbedinstallaties, doseerpompen, EDI installaties, filtratie installaties, nanofilstratie installaties, drukfilter installaties, omgekeerde osmose, selectieve ionenwisselaars, UV-desinfectie, ontgassers.

 8. EKOPAK

  België

  Water voor stoomketels, koeltorens, procesinstallaties, productie... Waarvoor u het water ook gebruikt, de kwaliteit ervan is van het grootste belang. Om uw machinepark, uw apparatuur en uw installaties in goede conditie te houden is een voortdurende bewaking en behandeling van de waterkwaliteit essentieel. Ekopak biedt een gespecialiseerd aanbod in industriële waterbehandeling. Het bedrijf koppelt hierbij vertrouwde systemen aan technologische innovatie. Onze diensten bestaan uit drie pijlers: apparatuur, chemicaliën en desinfectie. Ekopak realiseert deze diensten voor de voedingssector, medische sector, textielsector en industrie.

 1. POLLET WATER GROUP

  België

  Met meer dan 30 jaar ervaring in de industrie, levert Pollet Water Group zowel onderdelen en complete systemen voor bedrijven die gespecialiseerd zijn op het gebied van waterbehandeling in heel Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jarenlange ervaring heeft geleid tot een reeks van producten die een oplossing bieden voor elk probleem in verband met waterzuivering. Het aanbod van producten biedt een breed scala van onderdelen, exclusieve producten, compleet standaard huishoudelijke en industriële installaties evenals meetapparaten. PWG verkoopt haar producten enkel aan professionals.

 2. LA IALCEA

  Italië

  I.A.L.C.E.A. produceert en verkoopt producten voor het reinigen en desinfecteren voor particulieren en industriële bedrijven alsook uitrustingen voor het dagelijks schoonmaken, automatische doseringssystemen voor detergentia voor vaatwasmachines en een complete papierlijn voor de hygiëne en industrie. Het hoofdkantoor is gevestigd te corso Trieste, 171.

 3. ACIDEKA

  Spanje

  Onderneming met degelijke ervaring op het gebied van chemie. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de productie en distributie van chemische producten in het algemeen en de zuivering van drinkwater en afvalwater.

 4. NEWTEC WATER SYSTEMS

  België

  Newtec bestrijdt de bacteriën in uw water! Newtec Water Systems is een bedrijf gespecialiseerd in het ecologisch desinfecteren van water. Newtec voert al jaren hoogtechnologisch onderzoek uit in samenwerking met universiteiten, gespecialiseerde laboratoria en drinkwatermaatschappijen. De technologie biedt een milieuvriendelijk alternatief voor bestaande desinfectiemiddelen en heeft interessante voordelen.

 5. ECOWATER SYSTEMS

  België

  Ons gamma biedt dan ook een oplossing voor iedereen en strekt zich uit van huishoudelijke waterverzachters, drinkwatersystemen en regenwaterfilters tot industriële ontkalkers, omgekeerde osmose, ontijzeraars, filtraties (Multimedia, UV, Actieve Kool, zand) en zouttabletten. EcoWater zorgt voor het zacht en zuiver water dat U verdient.

 6. EURAQUA EUROPE

  België

  Euraqua Europe heeft al 30 jaar ervaring in huishoudelijke & industriële waterbehandeling: ontharding, ontijzering, omgekeerde osmose, filter, antinitraattoestellen, ... Euraqua Europe levert complete toestellen en onderdelen aan waterbehandelingsfirma's in heel Europa, Midden-Oosten en Noord-Afrika. Deze jaren ervaring maken van Euraqua Europe een specialist in waterbehandeling.

 7. BAYARD EUROPE

  België

  Bayard Europe is één van de meest toonaangevende bedrijven in de waterbehandelingssector (ontharden, ontijzeren, zandfilters, actieve kool, demineralisatie, omgekeerde osmose, UV desinfectie, beluchtingssystemen, dosering, filters).

 8. LG SOUND B.V.

  Nederland

  LG Sonic controleert algen en vermidert de vorming van biofilm en sommige andere micro-organismen in onder andere meren, vijvers, irrigatie reservoirs, zwembaden en alle andere toepassingen waarin water wordt opgeslagen. Veel van de traditionele methoden om algen te bestrijden zijn ingewikkeld, millieuonvriendelijk, of niet efficient genoeg.

 9. INTERNATIONAL AQUATREAT CO BVBA

  België

  Al meer dan 35 jaar ontwerpt, ontwikkelt en produceert Aquatreat chemische producten voor waterbehandeling. Aquatreat is uw specialist voor de behandeling van koelwater, ketelwater, afvalwater, proceswater, drinkwater en water voor membraanfiltratie.

 10. GE WATER & PROCESS TECHNOLOGIES

  België

  GE’s Water en Power Technologies is gespecialiseerd in water behandeling, afvalwaterbehandeling en systeemoplossingen. De firma produceert analytische instrumenten, stoomketelwaterbehandeling, koelwaterbehandeling, stofbeheersing apparatuur, filters en membranen, apparatuur voor de behandeling van afvalwater en veel meer.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Waterbehandelingsproducten - Import export

Aantal resultaten

1.405 Bedrijven