• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterdistributie

Resultaten voor

Waterdistributie - Import export

 1. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  FLUIDTEC biedt verschillende technologieën voor waterbehandeling en pomptechnologie.FLUIDTEC heeft zichzelf tot taak gesteld om ecologisch en economisch procestechnische oplossingen te ontwerpen voor waterbehandeling en pompen voor haar klanten. Zowel de duurzaamheid als de kwaliteit van onze producten en diensten zijn dagelijkse voorwaarden, waarbij er naar wordt gestreefd rekening te houden met het milieu en de economie van de klant. Ons assortiment bestaat uit: Complete procestechnische systemen voor de behandeling van water en andere vloeistoffen.Systeemcomponenten voor water- en vloeistofbehandeling.Verbruiksartikelen voor water- en/of vloeistofbehandeling.

  Website Open In New icon
 2. ORDAL

  België

  In Ranst, gelegen in de Antwerpse Kempen, bevindt zich de Ordal bron. De bron ligt op een diepte van 48m, net boven een ondoordringbare kleilaag. Vooraleer het water deze plek bereikt, wordt het jarenlang gefilterd door de verschillende zandlagen die zich in de Kempische bodem bevinden. Het is tijdens deze lange reis dat het water zijn unieke smaak en samenstelling bekomt. Het Ordal water, bevat nagenoeg geen zouten en de evenwichtige samenstelling aan mineralen, maakt het water uiterst geschikt voor zowel een natriumarm dieet, als voor babyvoeding.

 3. WATER-LINK

  België

  AWW + TMVW = water-link. Water-link l AWW groeide uit van een gewone drinkwaterleverancier tot een van de grootste industriële waterproducenten van de Benelux. Aan grootverbruikers zoals de industrie en andere waterbedrijven waaronder Pidpa, De Watergroep, TMVW en het Nederlandse Evides bieden we alle facetten van waterhuishouding aan. De oorspronkelijke watervoorziening van de inwoners van Antwerpen is nu slechts een onderdeel van het aangeboden servicepakket. Via induss biedt water-link nationaal en internationaal haar water-expertise aan voor de industrie. Zo wordt aan hun vraag beantwoord om hun watercyclus verantwoord en op een professionele, duurzame en economische wijze te beheren. Via rio-link beheert water-link samen met Aquafin het rioleringsnet in Groot-Antwerpen, Boechout, Broechem, Edegem, Emblem, Hemiksem, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Mortsel, Oelegem, Ranst, Schoten, Vremde en Zandvliet.

 4. JOIN THE PIPE

  Nederland

  Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden. Een tappunt voor een schone en gezonde stad, school, club of bedrijf Veel mensen willen graag buiten en onderweg water kunnen tappen en ook op plekken waar kinderen sporten en bewegen is kraanwater een gezonde en duurzame dorstlesser. Ons kraanwater is van topkwaliteit, gezond en zorgt voor minder zwerfafval op straat. Een tappunt kan overal geplaatst worden, het liefst daar waar veel mensen samen komen. Op een plein, in een drukke straat, op een station, park, school of sportclub of in de hal van een bedrijf.

 5. BOMBAS BALLESTER SL

  Spanje

  In 1954 is een klein bedrijf dat in de straat Gloria is gecreëerd en wordt geleid door Mariano Ballester Navarro, die voorheen TALLERES BALLESTER heette Langzamerhand, treden de kinderen: Pepe, Mariano, Ángel, Toni en Juanito in het bedrijf. POMPEN, DRUKGROEPEN, BRANDBEVEILIGING, WATERBEHANDELING. De FOTOCATALYSE vernietigt virussen, bacteriën, VOC, ethyleen en alle andere geuren. HERNIEUWBARE ENERGIE, volledige besparing van water en energie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. AVK BELGIUM

  België

  AVK Belgium nv is een deel van de AVK Groep die wereldwijd bekend staat als producent van hoogwaardige afsluiters, hydranten, straatpotten en toebehoren voor het water- en gasdistributienet, de behandeling van afvalwater en brandbestrijding. We zijn toeleveranciers van een breed gamma voor de nutsbedrijven en aannemers op de Belgische en Luxemburgse markt. Het is onze taak samen met onze klanten naar innovatieve oplossingen te zoeken.

 2. KALIMBA

  België

  Water met Limburgs Karakter Het water van Kalimba is smaakvol, kristalzuiver en komt direct uit het hart van Limburg. Al sinds 1996 zorgen wij er met veel liefde voor dat u niets tekort komt op het gebied van kwaliteitswater, waterkoelers met flessen, waterleidingkoelers, koffiemachines, warme dranken en bijbehorende accessoires. Op het werk (in uw winkel, op kantoor, in de fabriek) én bij u thuis!

 3. BRAVILOR BELUX

  België

  Bravilor Bonamat is een toonaangevende organisatie op het gebied van ontwikkelen en produceren van professionele drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Bravilor Bonamat produceert onder meer: expressomachines, snelfilters, buffetmachines, machines voor heet water en melk, koud water, .. en meer.

 4. IWVA

  België

  Intercommunale Waterleidingsmaatschappij van Veurne-Ambacht Distributeur van drinkwater en rioolbeheerder.

 5. UWO-WATER GMBH

  Duitsland

 1. 1RDESIGN

  Frankrijk

 2. W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH

  Duitsland

 3. BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH

  Duitsland

 4. RAMUS INDUSTRIE SA

  Frankrijk

 5. OPTIM QUALITY, S.L

  Spanje

 6. FUNKE FRANCE

  Frankrijk

 7. APK WALLONIE

  België

 8. KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE

  Duitsland

 9. FLOWSERVE POMPES SAS

  Frankrijk

 10. MFK MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 1. STAR HOLDING

  Spanje

 2. AQUALOGIC

  Polen

 3. CEM WATER METERS

  Turkije

 4. ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO

  Duitsland

 5. GLOBAL WATER SP. Z O.O.

  Polen

 6. LIFE WATER COMPANY GMBH

  Duitsland

 7. DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA

  Portugal

 8. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Turkije

 9. APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH

  Duitsland

 10. YDROFORES NEROU

  Griekenland