• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterdistributie

Resultaten voor

Waterdistributie - Import export

 1. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  FLUIDTEC biedt verschillende technologieën voor waterbehandeling en pomptechnologie.FLUIDTEC heeft zichzelf tot taak gesteld om ecologisch en economisch procestechnische oplossingen te ontwerpen voor waterbehandeling en pompen voor haar klanten. Zowel de duurzaamheid als de kwaliteit van onze producten en diensten zijn dagelijkse voorwaarden, waarbij er naar wordt gestreefd rekening te houden met het milieu en de economie van de klant. Ons assortiment bestaat uit: Complete procestechnische systemen voor de behandeling van water en andere vloeistoffen.Systeemcomponenten voor water- en vloeistofbehandeling.Verbruiksartikelen voor water- en/of vloeistofbehandeling.

 2. NEW TRADE CENTER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het is ons doel onze klanten een breed assortiment merken te bieden. Het is onze wens u de toegang te garanderen tot producten van topkwaliteit tegen voordelige prijzen. Wij bieden u degelijke klantenservice en verzendingsservice. Wij hebben exclusieve samenwerkingsverbanden met prestigieuze merken zoals Harrys, Barella, Tetra Médical, Tigi, La Tourangelle en nog veel meer... Wij verzenden onze producten wereldwijd dankzij een snelle service.

 3. ORDAL

  België

  In Ranst, gelegen in de Antwerpse Kempen, bevindt zich de Ordal bron. De bron ligt op een diepte van 48m, net boven een ondoordringbare kleilaag. Vooraleer het water deze plek bereikt, wordt het jarenlang gefilterd door de verschillende zandlagen die zich in de Kempische bodem bevinden. Het is tijdens deze lange reis dat het water zijn unieke smaak en samenstelling bekomt. Het Ordal water, bevat nagenoeg geen zouten en de evenwichtige samenstelling aan mineralen, maakt het water uiterst geschikt voor zowel een natriumarm dieet, als voor babyvoeding.

 4. JOIN THE PIPE

  Nederland

  Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden. Een tappunt voor een schone en gezonde stad, school, club of bedrijf Veel mensen willen graag buiten en onderweg water kunnen tappen en ook op plekken waar kinderen sporten en bewegen is kraanwater een gezonde en duurzame dorstlesser. Ons kraanwater is van topkwaliteit, gezond en zorgt voor minder zwerfafval op straat. Een tappunt kan overal geplaatst worden, het liefst daar waar veel mensen samen komen. Op een plein, in een drukke straat, op een station, park, school of sportclub of in de hal van een bedrijf.

 5. WATER-LINK

  België

  AWW + TMVW = water-link. Water-link l AWW groeide uit van een gewone drinkwaterleverancier tot een van de grootste industriële waterproducenten van de Benelux. Aan grootverbruikers zoals de industrie en andere waterbedrijven waaronder Pidpa, De Watergroep, TMVW en het Nederlandse Evides bieden we alle facetten van waterhuishouding aan. De oorspronkelijke watervoorziening van de inwoners van Antwerpen is nu slechts een onderdeel van het aangeboden servicepakket. Via induss biedt water-link nationaal en internationaal haar water-expertise aan voor de industrie. Zo wordt aan hun vraag beantwoord om hun watercyclus verantwoord en op een professionele, duurzame en economische wijze te beheren. Via rio-link beheert water-link samen met Aquafin het rioleringsnet in Groot-Antwerpen, Boechout, Broechem, Edegem, Emblem, Hemiksem, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Mortsel, Oelegem, Ranst, Schoten, Vremde en Zandvliet.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BOMBAS BALLESTER SL

  Spanje

  In 1954 is een klein bedrijf dat in de straat Gloria is gecreëerd en wordt geleid door Mariano Ballester Navarro, die voorheen TALLERES BALLESTER heette Langzamerhand, treden de kinderen: Pepe, Mariano, Ángel, Toni en Juanito in het bedrijf. POMPEN, DRUKGROEPEN, BRANDBEVEILIGING, WATERBEHANDELING. De FOTOCATALYSE vernietigt virussen, bacteriën, VOC, ethyleen en alle andere geuren. HERNIEUWBARE ENERGIE, volledige besparing van water en energie.

 2. KALIMBA

  België

  Water met Limburgs Karakter Het water van Kalimba is smaakvol, kristalzuiver en komt direct uit het hart van Limburg. Al sinds 1996 zorgen wij er met veel liefde voor dat u niets tekort komt op het gebied van kwaliteitswater, waterkoelers met flessen, waterleidingkoelers, koffiemachines, warme dranken en bijbehorende accessoires. Op het werk (in uw winkel, op kantoor, in de fabriek) én bij u thuis!

 3. AVK BELGIUM

  België

  AVK Belgium nv is een deel van de AVK Groep die wereldwijd bekend staat als producent van hoogwaardige afsluiters, hydranten, straatpotten en toebehoren voor het water- en gasdistributienet, de behandeling van afvalwater en brandbestrijding. We zijn toeleveranciers van een breed gamma voor de nutsbedrijven en aannemers op de Belgische en Luxemburgse markt. Het is onze taak samen met onze klanten naar innovatieve oplossingen te zoeken.

 4. BRAVILOR BELUX

  België

  Bravilor Bonamat is een toonaangevende organisatie op het gebied van ontwikkelen en produceren van professionele drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Bravilor Bonamat produceert onder meer: expressomachines, snelfilters, buffetmachines, machines voor heet water en melk, koud water, .. en meer.

 5. IWVA

  België

  Intercommunale Waterleidingsmaatschappij van Veurne-Ambacht Distributeur van drinkwater en rioolbeheerder.

 1. W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterdistributie. Het is gevestigd in Horrheim, Duitsland.

 2. UWO-WATER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UWO-WATER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterdistributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, en Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 1. 1RDESIGN

  Frankrijk

  Het bedrijf 1RDESIGN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterdistributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren glazen flessen, gekoelde fonteintjes voor gemeenschappen, en plastic flessen. Het is gevestigd in Chambéry, Frankrijk.

 2. BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Waterdistributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afvalwaterbehandeling, behandeling eb recyclering van proceswater, Afvalwaterbehandeling, Afvalwaterbehandeling, en fabricage v. installaties voor waterzuivering. Het is gevestigd in Oberndorf A.n., Duitsland.

 3. GLOBAL WATER SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf GLOBAL WATER SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Filtrering, chemisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filters voor vloeistoffen, Waterdistributie, ioniseerders, Filters voor vloeistoffen, Waterdistributie, en automatische waterontharders. Het is gevestigd in Czeladź, Polen.

 4. DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA

  Portugal

  Het bedrijf DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA, is een Distributeur, en actief in de sector Waterdistributie. Het is gevestigd in Gondomar, Portugal.

 5. ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO

  Duitsland

  Het bedrijf ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Milieu - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterdistributie, Recycling en goedereninzameling, Waterdistributie, Recycling en goedereninzameling, en beheer van afval. Het is gevestigd in Sierksdorf, Duitsland.

 6. APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterdistributie. Het is gevestigd in Kassel, Duitsland.

 7. FUNKE FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf FUNKE FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Water - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterdistributie, Waterdistributie, waterdichtheid, en waterpompen. Het is gevestigd in Caluire Et Cuire, Frankrijk.

 8. STAR HOLDING

  Spanje

  Het bedrijf STAR HOLDING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterdistributie. Het is gevestigd in Mataró, Spanje.

 1. FLOWSERVE POMPES SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf FLOWSERVE POMPES SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterdistributie, Waterdistributie, ontharders, accessoires en onderdelen ketels, en pompstations. Het is gevestigd in Arnage, Frankrijk.

 2. YDROFORES NEROU

  Griekenland

  Het bedrijf YDROFORES NEROU, is een Distributeur, en actief in de sector Waterdistributie. Het is gevestigd in Koropi, Griekenland.

 3. CEM WATER METERS

  Turkije

  Het bedrijf CEM WATER METERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterdistributie. Het is gevestigd in Trabzon, Turkije.

 4. OPTIM QUALITY, S.L

  Spanje

  Het bedrijf OPTIM QUALITY, S.L, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterdistributie. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 5. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI., is een Distributeur, en actief in de sector Recycling van afvalwater. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterdistributie, Waterdistributie, irrigatiematerialen, afsluiters van gietijzer, en straalpijpen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. AQUALOGIC

  Polen

  Het bedrijf AQUALOGIC, is een Multi-Category, en actief in de sector Waterdistributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Filtrering, chemisch, Water - productie en distributie, waterzuivering, Filtrering, chemisch, Water - productie en distributie, en koffiepotten. Het is gevestigd in Tychy, Polen.

 7. MFK MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MFK MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterdistributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, Centrifugale gieterijmachines - metaal, Reprografie - machines en materialen, Frezen - staal- en metaalbewerking, Centrifugale gieterijmachines - metaal, en Reprografie - machines en materialen. Het is gevestigd in Albstadt, Duitsland.

 8. RAMUS INDUSTRIE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf RAMUS INDUSTRIE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Water - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterdistributie, Loodgieterij - industrieel, Waterdistributie, loodgieterswerk, kraanwerk voor de bouwsector, en Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in La Motte Servolex, Frankrijk.

 9. APK WALLONIE

  België

  Het bedrijf APK WALLONIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Openbare werken - bouwbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ondergrondse werken - aannemers, Waterdistributie, Distributie van elektriciteit, Ondergrondse werken - aannemers, goten, Waterdistributie, en Distributie van elektriciteit. Het is gevestigd in Saive, België.

 10. KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterdistributie. Het is gevestigd in Dessau, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis