• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterdistributie

Resultaten voor

Waterdistributie - Import export

 1. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Duitsland

  FLUIDTEC biedt verschillende technologieën voor waterbehandeling en pomptechnologie.FLUIDTEC heeft zichzelf tot taak gesteld om ecologisch en economisch procestechnische oplossingen te ontwerpen voor waterbehandeling en pompen voor haar klanten. Zowel de duurzaamheid als de kwaliteit van onze producten en diensten zijn dagelijkse voorwaarden, waarbij er naar wordt gestreefd rekening te houden met het milieu en de economie van de klant. Ons assortiment bestaat uit: Complete procestechnische systemen voor de behandeling van water en andere vloeistoffen.Systeemcomponenten voor water- en vloeistofbehandeling.Verbruiksartikelen voor water- en/of vloeistofbehandeling.

 2. NEW TRADE CENTER

  Frankrijk

  Het is ons doel onze klanten een breed assortiment merken te bieden. Het is onze wens u de toegang te garanderen tot producten van topkwaliteit tegen voordelige prijzen. Wij bieden u degelijke klantenservice en verzendingsservice. Wij hebben exclusieve samenwerkingsverbanden met prestigieuze merken zoals Harrys, Barella, Tetra Médical, Tigi, La Tourangelle en nog veel meer... Wij verzenden onze producten wereldwijd dankzij een snelle service.

 3. ORDAL

  België

  In Ranst, gelegen in de Antwerpse Kempen, bevindt zich de Ordal bron. De bron ligt op een diepte van 48m, net boven een ondoordringbare kleilaag. Vooraleer het water deze plek bereikt, wordt het jarenlang gefilterd door de verschillende zandlagen die zich in de Kempische bodem bevinden. Het is tijdens deze lange reis dat het water zijn unieke smaak en samenstelling bekomt. Het Ordal water, bevat nagenoeg geen zouten en de evenwichtige samenstelling aan mineralen, maakt het water uiterst geschikt voor zowel een natriumarm dieet, als voor babyvoeding.

 4. JOIN THE PIPE

  Nederland

  Het eerste sociale netwerk van kraanwaterdrinkers met als droom, het bouwen van de langste waterleiding om zo iedereen, overal ter wereld, van schoon drinkwater te voorzien. Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden. Een tappunt voor een schone en gezonde stad, school, club of bedrijf Veel mensen willen graag buiten en onderweg water kunnen tappen en ook op plekken waar kinderen sporten en bewegen is kraanwater een gezonde en duurzame dorstlesser. Ons kraanwater is van topkwaliteit, gezond en zorgt voor minder zwerfafval op straat. Een tappunt kan overal geplaatst worden, het liefst daar waar veel mensen samen komen. Op een plein, in een drukke straat, op een station, park, school of sportclub of in de hal van een bedrijf.

 5. BOMBAS BALLESTER SL

  Spanje

  In 1954 is een klein bedrijf dat in de straat Gloria is gecreëerd en wordt geleid door Mariano Ballester Navarro, die voorheen TALLERES BALLESTER heette Langzamerhand, treden de kinderen: Pepe, Mariano, Ángel, Toni en Juanito in het bedrijf. POMPEN, DRUKGROEPEN, BRANDBEVEILIGING, WATERBEHANDELING. De FOTOCATALYSE vernietigt virussen, bacteriën, VOC, ethyleen en alle andere geuren. HERNIEUWBARE ENERGIE, volledige besparing van water en energie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRAVILOR BELUX

  België

  Bravilor Bonamat is een toonaangevende organisatie op het gebied van ontwikkelen en produceren van professionele drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Bravilor Bonamat produceert onder meer: expressomachines, snelfilters, buffetmachines, machines voor heet water en melk, koud water, .. en meer.

 2. 1RDESIGN

  Frankrijk

 3. UWO-WATER GMBH

  Duitsland

 4. W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH

  Duitsland

 5. BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH

  Duitsland

 1. DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA

  Portugal

 2. STAR HOLDING

  Spanje

 1. KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE

  Duitsland

 2. CEM WATER METERS

  Turkije

 3. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Turkije

 4. GLOBAL WATER SP. Z O.O.

  Polen

 5. YDROFORES NEROU

  Griekenland

 6. AQUALOGIC

  Polen

 7. MFK MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

 8. OPTIM QUALITY, S.L

  Spanje

 1. ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO

  Duitsland

 2. APK WALLONIE

  België

 3. FLOWSERVE POMPES SAS

  Frankrijk

 4. FUNKE FRANCE

  Frankrijk

 5. APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH

  Duitsland

 6. KOMPOMO GMBH

  Zwitserland

 7. AGUA EDEN

  Spanje

 8. ABS WATERTREATMENT TECHNOLOGIES

  Turkije

 9. CASTALIE

  Frankrijk

 10. WLN WASSERLABOR NIEDERRHEIN GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis