• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterontharding - apparatuur en installaties

Resultaten voor

Waterontharding - apparatuur en installaties - Import export

 1. SA PIERARD

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SA PIERARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharders, huishoudelijke ontharders, waterzuivering, roestwerend, Waterontharders, Apparaten voor de behandeling van water, Waterontharder zonder zout, Onderhoud van het water, en Milieuvriendelijke waterzuivering. Het is gevestigd in Namur, België.

 2. EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROWATER WASSERAUFBEREITUNG GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Baden, Oostenrijk.

 3. BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BVS-WASSERTECHNIK GMBH VORMALS VEOLIA WATER SYSTEMS AUSTRIA GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. AGUAVIBES

  België

  AguaVibes staat voor gezond water. We concentreren ons op de gezondheid van mensen, het milieu en toestellen. Daarom ontwikkelen we producten die jouw gezondheid bevorderen en ecologisch zijn. We beseffen dat water de basis is van al het leven. En het verdient dan ook onze focus. Zo ontwikkelden we de Water Activator, de waterontharder van de toekomst. De Water Activator behandelt water door middel van een elektromagnetisch veld, waardoor kalkvorming voorkomen wordt. Dankzij de Water Activator zet de kalk in het leidingwater zich niet langer af tegen de wanden van je leidingen, sanitaire onderdelen en huishoudelijke apparaten. Bovendien blijven de voedzame mineralen zoals calcium en magnesium in het water. De Water Activator is in tegenstelling tot een traditionele waterverzachter aansluitbaar op het drinkwater. Verder heeft de Water Activator geen onderhoud nodig en ligt het verbruik laag, wat jou heel wat kosten uitspaart. Ook worden er geen chemische producten gebruikt. De Water Activator is het resultaat van 20 jaar innovatie en research. De werking van de Water Activator is uiterst betrouwbaar en aangetoond door verschillende academische studies. Met onze uniek gepatenteerde technologie behaalden we het Europese Goedkeuringsattest (label CE).

 5. ENMETEC GMBH

  Duitsland

  Welkom bij Enmetec GmbH, een bedrijf van wereldklasse op het gebied van het filteren van water! Allereerst wil ik onze klanten bedanken die ons al meer dan 10 jaar vergezellen.Ook de nieuwe bezoekers van onze internet presentatie wil ik hartelijk bedanken voor de interesse in ons bedrijf.Bij Enmetec geloven wij dat volledige klantgerichtheid de sleutel tot succes is.Wij vervullen de wensen van onze klanten en verwezenlijken met plezier onze technologische prestaties.Wij vragen onze klanten betere en slimmere oplossingen van hoge kwaliteit en werken toekomstgericht, om aan zowel de huidige als de toekomstige behoeften te voldoen.Met onze producten en diensten garanderen wij onze klanten - particulieren en bedrijven - schoon en gezond water.Wij zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, en kijken uit naar wat de toekomst zal brengen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GH SYSTEMS

  België

  GH SYSTEMS : Hoofdverdeler van de Delta Waterverzachters in België GH Systems heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van waterontharders en is momenteel exclusief verdeler van de Delta waterverzachters in België. De Delta wateronharders zijn de nieuwste evolutie op het gebied van waterbehandeling. De belangrijkste voordelen ten opzichte van de traditionele waterontharders zijn: hydraulisch niet elektrisch ecologisch compact zuinig in zout- en waterverbruik gemakkelijk te installeren een Belgisch product

 2. GEENKALKMEER

  Nederland

  Geenkalkmeer.nl waterontharders is een onderdeel van RTD Montage Installatie Service uit Goutum (Leeuwarden), opgericht door Rudolf Robijn in 2012. Samen met onze installatiepartners installeer ik al sinds 2013 waterontharders door heel Noord-Nederland. Doordat ik merkte dat de installatie specialistische kennis vereist, ben ik mij volledig gaan toeleggen op de installatie van waterontharders. Snel en vakkundig geplaatst, voor een scherpe prijs! Wij hebben een ruim assortiment waterontharders. Voor elke plek en elk budget hebben wij een oplossing. Zowel de budgetvriendelijke elektrisch gestuurde waterontharders en de mechanische (waterdruk gestuurde waterontharders) zijn in simplex en duplex uitvoeringen. Geenkalkmeer.nl waterontharders is transparant. De prijzen die u ziet op de website zijn de vanaf prijzen exclusief installatie. Op de website kunt u kijken welke waterontharder het beste past bij uw waterverbruik. Wilt u graag advies over welke waterontharder het beste bij u past? Wij komen altijd vrijblijvend langs voor een adviesgesprek en een offerte opmaat.

 3. CULLIGAN

  België

  Culligan is de onbetwiste wereldleider op het gebied van waterontharders en waterkoelers. Culligan-waterontharders worden over de hele wereld gebruikt en worden verdeeld in meer dan 90 landen.

 4. LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK

  Oostenrijk

  Het bedrijf LABIN GMBH LABOR- UND MEDIZINTECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Dietersdorf, Oostenrijk.

 5. WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren hogedrukpompen, wateronthardingsinstallaties, waterfilters, en advies voor waterzuivering. Het is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland.

 1. RG ITALIA PRODUCTION SRL

  Italië

  Het bedrijf RG ITALIA PRODUCTION SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuiveringsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharding - apparatuur en installaties, waterzuiveringsinstallaties, Watervervuiling - preventie en bestrijding, Waterontharding - apparatuur en installaties, en waterzuiveringsapparaten voor huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Casorate Sempione, Italië.

 2. VULCAN

  Frankrijk

  Het bedrijf VULCAN, is een Multi-Category, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektronische en magnetische kalkverwijderingsinstallaties voor waterzuivering, installaties voor waterzuivering met magnetische velden, industriële ontharders, en huishoudelijke ontharders. Het is gevestigd in Nanteuil Les Meaux, Frankrijk.

 1. EUROPAZ

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROPAZ, is een Distributeur, en actief in de sector Waterontharders. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharding - apparatuur en installaties, huishoudelijke ontharders, Waterontharding - apparatuur en installaties, kalkwerende magneten, en tandsteenverwijdering. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. TES SOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TES SOLUTIONS GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Traiskirchen, Oostenrijk.

 3. ITAL SITI

  Italië

  Het bedrijf ITAL SITI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, bouw - verbouwingen, en Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is gevestigd in Marano Di Napoli, Italië.

 4. ATLIS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ATLIS AG, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Solothurn, Zwitserland.

 5. SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA

  Spanje

  Het bedrijf SCALEBUSTER DESCALCIFICADORES DE AGUA, is een Distributeur, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontkalkingsmiddelen. Het is gevestigd in Toledo, Spanje.

 6. AVK FRANCE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf AVK FRANCE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharding - apparatuur en installaties, Loodgieterij - industrieel, Waterontharding - apparatuur en installaties, Loodgieterij - industrieel, ontwerp van netwerken van gasdistributie, en brandbeveiligingsapparatuur. Het is gevestigd in Blois Cedex, Frankrijk.

 7. AQUAINSTALA VALENCIA

  Spanje

  Het bedrijf AQUAINSTALA VALENCIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 8. COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L.

  Duitsland

  Het bedrijf COLGED-DEUTSCHLAND - EUROTEC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Schutterwald, Duitsland.

 1. METRON RHEWATEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf METRON RHEWATEC GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 2. TOODO

  Frankrijk

  Het bedrijf TOODO, is een Distributeur, en actief in de sector Waterbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharding - apparatuur en installaties, Waterontharders, Waterontharding - apparatuur en installaties, zelfreinigend filter, ontharders, osmose, ontzouters, en Waterontharders. Het is gevestigd in Lécousse, Frankrijk.

 3. COMPLETELY WATER & DRINKS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COMPLETELY WATER & DRINKS, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharding - apparatuur en installaties, Waterbehandelingsproducten, Waterontharding - apparatuur en installaties, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Rugby, Verenigd Koninkrijk.

 4. BRIGITTE HOFFMANN FILTERPRODUKTE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf BRIGITTE HOFFMANN FILTERPRODUKTE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Water - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterontharding - apparatuur en installaties, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Waterbehandeling - apparaten en installaties, en Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Schechen, Duitsland.

 5. AKRO

  Roemenië

  Het bedrijf AKRO, is een Distributeur, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Brasov, Roemenië.

 6. SOLUCALC

  België

  Het bedrijf SOLUCALC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharders, Waterontharders, en kalkbestrijdingsmiddelen. Het is gevestigd in Les Bons Villers, België.

 7. HYDROKUBE - ADOUCISSEUR D'EAU CO2

  België

  Het bedrijf HYDROKUBE - ADOUCISSEUR D'EAU CO2, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharders, kalkbestrijdingsmiddelen, huishoudelijke ontharders, en Waterontharders. Het is gevestigd in Chaumont-Gistoux, België.

 8. MICHAEL RICHTER

  Duitsland

  Het bedrijf MICHAEL RICHTER, is een Distributeur, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterontharding - apparatuur en installaties, Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur, Water - productie en distributie, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterontharding - apparatuur en installaties, en Waterzuiveringsinstallaties en apparatuur. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 9. JOSE GIMENEZ

  Spanje

  Het bedrijf JOSE GIMENEZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële ontharders, behandeling van water voor mineraalwater en dranken, waterfilters, en ontharders. Het is gevestigd in Santa Pola, Spanje.

 10. AQUATOP KALKSCHUTZSYSTEME GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf AQUATOP KALKSCHUTZSYSTEME GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Gas en olie - exploitatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Water - productie en distributie, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterontharding - apparatuur en installaties, Water - productie en distributie, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Waterbehandeling - apparaten en installaties, en Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Stockerau, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Waterontharding - apparatuur en installaties - Import export

Aantal resultaten

654 Bedrijven