• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterontzilting - apparatuur en installaties

Resultaten voor

Waterontzilting - apparatuur en installaties - Import export

 1. ATMOSFER MACHINERY

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATMOSFER MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, Chemie - import-export, Kunstmest, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, Vetten - industrieel, Waterzuiveringsmiddelen, Ontziltingssystemen voor zeewater, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en homogenisatoren. Het is gevestigd in Etimesgut/ankara, Turkije.

 2. SLCE

  Frankrijk

  SLCE Watermakers, ISO9001 gecertificeerd, heeft meer dan 5 000 ontziltingsvoorzieningen in werking over de hele wereld. Een uitgebreid assortiment maaidorsmachines die off- en on-shore behoeftes dekken voor elk soort toepassing: AQUA-BASE osmosemachines voor jachten, 30-300 L/h ; RO zeewatereenheden voor intensief gebruik, tot 1500 T/dag per chassis. Voorzieningen met een systeem voor energieherwinning (2, 8 kWh/m3). Osmosemachines voor brak water tot 1 500 T/dag. SLCE : een wereldnetwerk van agenten.

 3. BRUINE DE BRUIN B.V.

  Nederland

  Omgekeerde Osmose is dè manier om zuiver water te produceren. Ten behoeve voor industrie, tuinbouw, autowascentra en drinkwatervoorziening. Als specialist op het gebied van Omgekeerde Osmose geeft Bruine de Bruin B.V.® advies voor de juiste installatie voor uw bedrijf. Bruine de Bruin B.V.® ontwerpt, bouwt, installeert en onderhoudt alle Omgekeerde Osmose installaties zelf. Al ruim twintig jaar leveren wij in landen verspreid over de gehele wereld: in Nederland, Duitsland, België, Malta, Spanje en Italië, maar ook in Turkije, Hongarije en het Midden Oosten.

 4. AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Eberschwang, Oostenrijk.

 5. KAFFEETEAM KRASSELT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KAFFEETEAM KRASSELT GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Oederan, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA

  Italië

  Het bedrijf I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterontzilting - apparatuur en installaties, Waterbehandeling - apparaten en installaties, drinkbaar maken van water, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en uitrustingen voor omkeerosmose. Het is gevestigd in Trani, Italië.

 2. MAITRON (SCHWEIZ) GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf MAITRON (SCHWEIZ) GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, Afwatering - installaties en materialen, installatie om van water drinkwater te maken, installaties voor drinkbaar maken van water, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en Afwatering - installaties en materialen. Het is gevestigd in Reinach Ag, Zwitserland.

 3. MAGIC DEINAV

  Spanje

  Het bedrijf MAGIC DEINAV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterwinning - installaties en materiaal, Waterwinning - installaties en materiaal, waterzuivering, Ontziltingssystemen voor zeewater, en omgekeerde osmose. Het is gevestigd in Santa Ponsa-Calviá-Mallorca (baleares), Spanje.

 4. ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 5. GROSS WASSERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GROSS WASSERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor ionenuitwisseling voor waterzuivering, ionenuitwisselende harsen, en hulpverlening voor waterzuiveringsinstallaties. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

 1. WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO

  Italië

  Het bedrijf WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp industriële installaties, filtrering - ontijzering, en installaties voor drinkbaar maken van water. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 2. M.E.N

  Tunesië

  Het bedrijf M.E.N, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zwembaden - apparatuur en installaties voor waterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, Waterontharding - apparatuur en installaties, installatie van zwembaden, filtreringinstallaties, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Sousse, Tunesië.

 1. AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS

  Portugal

  Het bedrijf AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Torres Novas, Portugal.

 2. HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, wateronthardingseenheid, en Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Guimarães, Portugal.

 3. AQUABIT LTD.

  Duitsland

  Het bedrijf AQUABIT LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterontzilting - apparatuur en installaties, Filters voor auto's, vrachtwagens, bouwmachines, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en Filters voor auto's, vrachtwagens, bouwmachines. Het is gevestigd in Halle, Duitsland.

 4. DIDIER FILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIDIER FILTERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterontzilting - apparatuur en installaties, Afwatering - installaties en materialen, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en Afwatering - installaties en materialen. Het is gevestigd in Eisenberg, Duitsland.

 5. JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Waterontharding - apparatuur en installaties, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, en Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Winnenden, Duitsland.

 6. HARTMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HARTMANN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, en Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Hüttenberg, Duitsland.

 7. AQUADIS

  Togo

  Het bedrijf AQUADIS, is een Distributeur, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren alkaliserende middelen voor waterbehandeling, en onderhoud filters behandeling van water. Het is gevestigd in Lomé, Togo.

 8. UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH

  Duitsland

  Het bedrijf UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH, is een Distributeur, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, en Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Hainburg, Duitsland.

 1. TAPROGGE WATERTECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TAPROGGE WATERTECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, en Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Wetter, Duitsland.

 2. APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES

  België

  Het bedrijf APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES, is een Distributeur, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, waterzuivering, en Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Haccourt, België.

 3. JUDO FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf JUDO FRANCE, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, en Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Strasbourg, Frankrijk.

 4. THE WATERCRESS CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE WATERCRESS CO LTD, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, en Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Dorchester, Verenigd Koninkrijk.

 5. SEAFRESH DESALINATORS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SEAFRESH DESALINATORS LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, en Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Romsey, Verenigd Koninkrijk.

 6. HYDRO ELECTRIQUE MARINE

  Frankrijk

  Het bedrijf HYDRO ELECTRIQUE MARINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontzilting - apparatuur en installaties, en Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Antibes, Frankrijk.

 7. HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD

  China

  Het bedrijf HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Beijing, China.

 8. SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD

  Noord-Korea

  Het bedrijf SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Kimhea-city, Gyeongnam, Noord-Korea.

 9. PFEFFER FILTERTECHNIK, INH. ULRICH PFEFFER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf, dat is opgericht in juni 1988, houdt zich, onder leiding van Ulrich Pfeffer, sindsdien bezig met de behandeling van water. Eerst in de landbouwsector en de aquacultuur, sinds 1999 ook steeds meer in de industriële sector. Met klantspecifieke oplossingen, die altijd worden voorafgegaan door een gedetailleerde applicatie- en probleemanalyse, worden individuele, klantgerichte en kostenefficiënte oplossingen ontwikkeld. Het belangrijkste doel is om optimaal in te spelen op de behoeften van onze klanten en hun wensen Netwerk - 25 jaar in de markt voor individuele probleemoplossingen vereist echter ook expertise en overzicht. Kunnen we zelf geen oplossing vinden, dan weten we meestal hoe we aan de wensen van de klant kunnen voldoen in samenwerking met ons netwerk van langdurige, deels internationale partners uit het vakgebied en onderzoek op het brede gebied van watertechnologie!

 10. BELGOMILK IA SA

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company is een toonaangevende organisatie op het gebied van landbouw en veefokkerij. Het in 1996 opgerichte bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in handelsactiviteiten. In 2005, heeft het bedrijf in de toekomst geïnvesteerd en stelde een specifiek team van managers samen om een nieuwe productie-unit te ontwikkelen gespecialiseerd in een brede waaier categorieën. Het bedrijf biedt betaalbare vee-units, klassieke gebouwen, opslagruimtes, melkstallen, luiken, voederbanden, malers, silo's, kaas- en zuivelmachines en koeltanks. Het bedrijf Belgo-Milk werkt met hoogwaardige veerassen zoals Lacaune schapen, ASSAF en Friese schapen, om de beste melkproducten te bieden. Het bedrijf maakt tevens gebruik van TYROBOX®, een geavanceerd systeem om de kwaliteit en de veiligheid van zijn producten te garanderen. Het bedrijf Belgo-Milk zet zich in voor uitmuntendheid en innovatie en biedt de klanten op constante wijze hoogwaardige producten en diensten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Waterontzilting - apparatuur en installaties - Import export

Aantal resultaten

152 Bedrijven