• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterplanten

Resultaten voor

Waterplanten - Import export

 1. AZIENDA AGRICOLA VIVAI PIANTE ANTONIO MAISTRELLO

  Italië

  Maistrello A. & Figli is een onderneming die werkzaam is binnen de boomkwekerij sector. Ons doel is de klant vakkundige, efficiënte en nauwkeurige service te bieden. Wij hechten veel belang aan de kwaliteitscertificering van onze producten. Wij zijn gespecialiseerd in planten voor vakspecialisten (aanplanten van fruitbomen en wijngaarden) en in sierplanten.

 2. GEOTEST, A.S.

  Tsjechische Rep.

  GEOtest, a.s. is één van de grootste en belangrijkste Tsjechische bedrijven die zich bezig houdt met milieubescherming via geologische en milieusanering, alsook geotechnisch en hydrogeologische research. Het bedrijf heeft 40 jaar ervaring in deze sectoren en heeft een ervaren team van experts opgesteld, waarvan talrijke met praktische internationale ervaring.

 3. WITTERS

  België

  Witters bvba is gespecialiseerd in de productie van de tuinkers zowel op de grond als op hydrocultuur. Via de veiling werd al snel overgegaan naar directe bestelling van koper aan producent wat snelle levering inhield en de kwaliteit vrijwaarde.  Momenteel beslaat het bedrijf een oppervlakte van 18 000 m², wat garant staat voor de continue aanvoer van een kwalitatief vers eindproduct. 

 4. AQUA KOI

  België

  Aqua-Koi nv te Balen-Hulsen staat al jarenlang voor u klaar met een ruim aanbod aan vissen, planten en vijvermaterialen.

 5. WATERPLANT.EU

  Nederland

  wij zijn gespecialiseerd in projecten met waterplanten , ook voor gemeenten, waterschappen en bedrijvenwij zorgen dat uw troebele vijver helder wordt en blijft

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S.

  Turkije

  Het bedrijf ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Materiaal voor potcultuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstplanten, -bloemen en -fruit, bloemkoolplanten, waterplant, en Kunstplanten, -bloemen en -fruit. Het is gevestigd in Adana (adana, Turkey), Turkije.

 2. PLANTASCORUNNA

  Spanje

  Het bedrijf PLANTASCORUNNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterplanten. Het is gevestigd in A Coruña, Spanje.

 3. RAVEX D.O.O.

  Servië

  Het bedrijf RAVEX D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterfilters, en zeven. Het is gevestigd in Vrbas, Servië.

 4. AQUAPLANTA PT

  Portugal

  Het bedrijf AQUAPLANTA PT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterplanten. Het is gevestigd in Valongo, Portugal.

 5. COOPERATIVA P. G. FRASSATI

  Italië

  Het bedrijf COOPERATIVA P. G. FRASSATI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren sierplanten, aanleg van irrigatiesystemen, omhakken van bomen, en maaiwerkzaamheden voor hoog gras. Het is gevestigd in Canneto Sull'oglio, Italië.

 1. EFEKT ROMAN BARTNICKI

  Polen

  Het bedrijf EFEKT ROMAN BARTNICKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterplanten. Het is gevestigd in Mińsk Mazowiecki, Polen.

 2. GARNELEN-GUEMMER

  Duitsland

  Het bedrijf GARNELEN-GUEMMER, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Waterplanten. Het is gevestigd in Berlin-Steglitz, Duitsland.

 1. PURETECH WATER SYSTEMS (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PURETECH WATER SYSTEMS (UK) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële ontharders, monster van watertoevoer en afval, uitrustingen voor omkeerosmose, en Apparaten voor de behandeling van water. Het is gevestigd in Tonbridge, Verenigd Koninkrijk.

 2. AQUAFISHSTORE

  Frankrijk

  Het bedrijf AQUAFISHSTORE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Waterplanten. Het is gevestigd in Voreppe, Frankrijk.

 3. C&G IBÉRICA

  Spanje

  Het bedrijf C&G IBÉRICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterplanten. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. AQUA GREEN CONSULT

  België

  Het bedrijf AQUA GREEN CONSULT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diverse aquatische producten, Aquacultuur en visteelt, Diverse aquatische producten, en Aquacultuur en visteelt. Het is gevestigd in Limal, België.

 5. WEB ACUARIOS

  Spanje

  Het bedrijf WEB ACUARIOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren aquariumplanten, Teelt van waterplanten, en accessoires aquarium. Het is gevestigd in Cuenca, Spanje.

 6. PLANTEDBOX

  België

  Het bedrijf PLANTEDBOX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires aquarium, en aquaria. Het is gevestigd in Velm, België.

 7. AQUA PRODUCTION

  België

  Het bedrijf AQUA PRODUCTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquacultuur en visteelt, Aquacultuur en visteelt, en Teelt van waterplanten. Het is gevestigd in Limal, België.

 8. DE STEXHE

  België

  Het bedrijf DE STEXHE, en actief in de sector Waterplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diverse aquatische producten, Diverse aquatische producten, en liner voor vijver. Het is gevestigd in Omal, België.

 1. ARBOREA FARM S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf ARBOREA FARM S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterplanten. Het is tevens aanwezig in de sectoren water- en moerasplanten, en fytozuivering. Het is gevestigd in Istrana, Italië.

 2. D&E BROAD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf D&E BROAD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterplanten, Fruitbomen, Waterplanten, en Fruitbomen. Het is gevestigd in Launceston, Verenigd Koninkrijk.

 3. AMMERLAAN REAL ESTATE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf AMMERLAAN REAL ESTATE B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterplanten, en Waterplanten. Het is gevestigd in Pijnacker, Nederland.

 4. VANDMAND A/S

  Denemarken

  Het bedrijf VANDMAND A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterplanten, en Waterplanten. Het is gevestigd in Ebeltoft, Denemarken.

 5. AQUATROP KARL GRAWITZ E.KFM.

  Duitsland

  Het bedrijf AQUATROP KARL GRAWITZ E.KFM., is een Groothandelaar, en actief in de sector Aquaria en viskommen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterplanten, Aquariumvissen, Waterplanten, en Aquariumvissen. Het is gevestigd in Nieder-Olm, Duitsland.

 6. FIRST HYDRO COMPANY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FIRST HYDRO COMPANY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterplanten, en Waterplanten. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 7. ROSSMARK WATERBEHANDELING B.V.

  Nederland

  Het bedrijf ROSSMARK WATERBEHANDELING B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterplanten, en Waterplanten. Het is gevestigd in Ede Gld, Nederland.

 8. TROPICA AQUARIUM PLANTS A/S

  Denemarken

  Het bedrijf TROPICA AQUARIUM PLANTS A/S, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterplanten, en Waterplanten. Het is gevestigd in Egaa, Denemarken.

 9. ZAHRADNICTVÍ U BENESU

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ZAHRADNICTVÍ U BENESU, is een Multi-Category, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterplanten, en Waterplanten. Het is gevestigd in Bechyne , Tsjechische Rep..

 10. AQUAFLORA AQUARIUM B.V.

  Nederland

  Het bedrijf AQUAFLORA AQUARIUM B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterplanten, en Waterplanten. Het is gevestigd in Vinkeveen, Nederland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis