• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterwinning - installaties en materiaal

Resultaten voor

Waterwinning - installaties en materiaal - Import export

 1. ETERTEC GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ETERTEC GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Klausen-Leopoldsdorf, Oostenrijk.

 2. PUTBORINGEN VERHEYDEN

  België

  Een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring Boringen Verheyden is een dynamisch familiebedrijf in Onze-Lieve-Vrouw-Waver dat reeds meer dan vijf decennia de toon zet. We zijn begonnen in 1958, voornamelijk met het boren van waterputten. Vandaag ligt de klemtoon op geothermische putten. Deze jarenlange ervaring vertaalt zich in een kostbare en nuttige expertise, onder meer door de opbouw van onze eigen databank. Daarin hebben we alle boorverslagen opgeslagen, met onder meer de boordieptes per locatie, de gebruikte materialen, de wateranalyses en –debieten en kaarten van grond- en waterlagen. Elk nieuw project start met de consultatie van deze databank. Dit laat toe om een zeer goede inschatting te maken van het project naar de te verwachten kwaliteit, werk- en prijsgrootte. Boringen Verheyden wil steeds op een veilige, vernieuwende en milieuvriendelijke manier opereren waarbij alle werknemers (arbeiders en bedienden) in een aangename omgeving, met de juiste middelen en/of materialen plus adequate opleidingen kunnen functioneren. Een permanente ontwikkeling en verbetering van de boormachines en installatiemachines zijn hierbij noodzakelijk. Wij stellen vast dat onze verworven nieuwe technieken ook navolging vindt bij soortgelijke bedrijven. Boringen Verheyden is op het gebied van boringen trendsettend en wil dit zo houden.

 3. PIPELIFE

  België

  Fabrikanten van kunststofleidingsystemen . Het standaardgamma van Pipelife is: Polypropyleen binnenhuisafvoer Plastitube PP, Kessel douchegoten Compact, Linearis en Linearis Super 60, Kessel vloerputten en sifonputten, Kessel keerkleppen Staufix, Kessel terugstroombeveiligingen Pumpfix en Staufix FKA, Kessel hemelwaterfilters en regenwaterrecuperatie, Kessel vetafscheiders en olie-en benzineafscheiders, Coprax PPC, … Wij bieden een zeer uitgebreid gamma aan materialen voor diverse sectoren. Pipelife Belgium levert aan de drinkwatersector, gasdistributiesector en rioleringssector. Wij zijn ook bekend bij de sanitaire installateurs om ons brede aanbod.

 4. CASA BULL

  België

  Zoekt u een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande buizen en pijpleidingen? Dan is de keus snel gemaakt. NV CASABULL is namelijk de deskundige bij uitstek. Het compleet up-to-date CAD ontwerpbureau en volledig uitgeruste machinepark is immers gespecialiseerd in ontwerp e productie van zowat alles wat iets met pijpleidingen te maken heeft. Van ontwerp tot levering...

 5. ARESTHO

  Nederland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ACAR KARDEŞLER SONDAJ

  Turkije

  Het bedrijf ACAR KARDEŞLER SONDAJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boortorens - Derricks, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. IST-EDELSTAHL-ANLAGENBAU AG

  Zwitserland

  Het bedrijf IST-EDELSTAHL-ANLAGENBAU AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Thun-Gwatt, Zwitserland.

 3. CAPRARI PORTUGAL LDA.

  Portugal

  Het bedrijf CAPRARI PORTUGAL LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren proviandering drinkwater, monster van watertoevoer en afval, en waterkoeler. Het is gevestigd in Zona Industrial De Santarém, Portugal.

 4. SONDEOS PLASENCIA

  Spanje

  Het bedrijf SONDEOS PLASENCIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Cáceres, Spanje.

 5. DIRNINGER ROHRLEITUNGSBAU UND MONTAGE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf DIRNINGER ROHRLEITUNGSBAU UND MONTAGE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in St. Gallen, Oostenrijk.

 1. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Frankrijk

  Het bedrijf WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mineraalwater - natuurlijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterproductie, Waterwinning - installaties en materiaal, onderzoek en ontwikkeling in de sector voorziening en transport van water, proviandering drinkwater, Waterproductie, en Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Aix En Provence, Frankrijk.

 2. AIGUAPRES

  Spanje

  Het bedrijf AIGUAPRES, is een Distributeur, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Aldaia, Spanje.

 1. MAGIC DEINAV

  Spanje

  Het bedrijf MAGIC DEINAV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontzilting - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterwinning - installaties en materiaal, Waterwinning - installaties en materiaal, waterzuivering, Ontziltingssystemen voor zeewater, en omgekeerde osmose. Het is gevestigd in Santa Ponsa-Calviá-Mallorca (baleares), Spanje.

 2. CHROMSTAHLIDEE GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf CHROMSTAHLIDEE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Marthalen, Zwitserland.

 3. AQUAMOR SP. Z O.O. PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT PODWODNYCH

  Polen

  Het bedrijf AQUAMOR SP. Z O.O. PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT PODWODNYCH, is een Multi-Category, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderzees las- en snijwerk. Het is gevestigd in Gdańsk, Polen.

 4. ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU

  Duitsland

  Het bedrijf ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buisconstructies, Waterwinning - installaties en materiaal, Schuilkelders, atoom - constructie, Grondverzet - uitvoering, Buisconstructies, Waterwinning - installaties en materiaal, Schuilkelders, atoom - constructie, en Grondverzet - uitvoering. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.

 5. OXIDINE WATER TECHNOLOGY SL

  Spanje

  Het bedrijf OXIDINE WATER TECHNOLOGY SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren natriumhypochloriet, zwembadaccessoires, filters, en Chloordioxide. Het is gevestigd in Bergondo, Spanje.

 6. INSITUFORM ESPAÑA

  Spanje

  Het bedrijf INSITUFORM ESPAÑA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Valdemoro, Spanje.

 7. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijpleidingen, Waterwinning - installaties en materiaal, Hardboard, Schuilkelders, atoom - constructie, Pijpleidingen, Waterwinning - installaties en materiaal, Hardboard, en Schuilkelders, atoom - constructie. Het is gevestigd in Bad Homberg, Duitsland.

 8. TECNILAMP DEL BERGUEDA SL

  Spanje

  Het bedrijf TECNILAMP DEL BERGUEDA SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterwinning - installaties en materiaal, inrichting verlichting, installatie van gaspijpleidingen, Waterwinning - installaties en materiaal, en installatie van airconditioners. Het is gevestigd in Guardiola De Berguedà, Spanje.

 1. HYDROSPHERE

  Frankrijk

  Het bedrijf HYDROSPHERE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Aix En Provence, Frankrijk.

 2. JULIO CORVIS LDA.

  Portugal

  Het bedrijf JULIO CORVIS LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, tractor, Hydraulische installaties en uitrustingen, en machines voor agrovoedingsmiddelen. Het is gevestigd in Penafiel, Portugal.

 3. RAIN OF LIFE

  Spanje

  Het bedrijf RAIN OF LIFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren proviandering drinkwater. Het is gevestigd in Villaviciosa De Odon, Spanje.

 4. PRACE PODWODNE EVERSUB

  Polen

  Het bedrijf PRACE PODWODNE EVERSUB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Żary, Poland, Polen.

 5. TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, Aardgaswinning - installaties en materiaal, Waterkrachtcentrales, en Aardgaswinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Lenta, Italië.

 6. T.A.G. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf T.A.G. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Waterwinning - installaties en materiaal, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Rovolon, Italië.

 7. ECO PISCINAS DE ARENA

  Spanje

  Het bedrijf ECO PISCINAS DE ARENA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 8. GIUSTO AMILCARE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIUSTO AMILCARE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aardgaswinning - installaties en materiaal, Gasproductie - installaties, Aardgaswinning - installaties en materiaal, en Gasproductie - installaties. Het is gevestigd in Marnate, Italië.

 9. WANRENOV

  Frankrijk

  Het bedrijf WANRENOV, is een Dienstverlener, en actief in de sector Loodgieterswerk - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterwinning - installaties en materiaal, elektriciteit, en Waterwinning - installaties en materiaal. Het is gevestigd in Allonnes, Frankrijk.

 10. MONTAGNA 2000 S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MONTAGNA 2000 S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Water - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterwinning - installaties en materiaal, Waterproductie, Waterwinning - installaties en materiaal, en Waterproductie. Het is gevestigd in Borgo Val Di Taro, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Waterwinning - installaties en materiaal - Import export

Aantal resultaten

424 Bedrijven