• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterzuivering - apparatuur en installaties

Resultaten voor

Waterzuivering - apparatuur en installaties - Import export

 1. FLOTTWEG SE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als meer dan 60 jaar ontwikkelen en produceren wij in onze vestiging in Duitslang decanteercentifuges, scheiders, bandpersen en installaties die als extreem krachtig en betrouwbaar worden gewaardeerd. Ze nemen in vele industriesectoren sleutelfuncties in bij het zuiveren van vloeistoffen, scheiden van vloeistofmengsels en bij het concentreren en draineren. Flottweg is een van de wereldwijd toonaangevende aanbieders van oplossingen resp. fabrikanten van centrifuges op het gebied van de mechanische scheidingstechniek. De uitsluitend in Duitsland gefabriceerde decanteermachines, scheiders en bandpersen zijn de voorwaarde voor een hoge efficiëntie van de productie en de uitstekende kwaliteit van de eindproducten van onze klanten. In de petrochemische, chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de mijnbouw en op milieugebied voor de behandeling van afvalwater of olieachtig slib - overal worden de premiumproducten en systemen van Flottweg met succes gebruikt. Bezoek ons: www.flottweg.com.

 2. VERRA OLEOPNEUMATICA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VERRA OLEOPNEUMATICA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor klaring van water, complete installaties voor biologische behandeling en zuivering van water, biologische schijveninstallaties voor waterzuivering, en producten en benodigdheden voor zuivering en behandeling van water. Het is gevestigd in Cuneo, Italië.

 3. ALMAWATECH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALMAWATECH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Babenhausen, Duitsland.

 4. TAMI DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TAMI DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Hermsdorf, Duitsland.

 5. CARRA DEPURAZIONI SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CARRA DEPURAZIONI SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor klaring van water. Het is gevestigd in Castelfranco Veneto, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SATI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SATI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandelingsproducten, Waterzuiveringsmiddelen, Filters voor vloeistoffen, installaties en apparatuur voor klaring van water, filters voor zuivering, Waterbehandelingsproducten, drinkwaterfilters, Waterzuiveringsmiddelen, en actieve kool voor waterfiltreringsinstallaties. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 2. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Sinds 2004 heeft CONAX consequent vooruitgang geboekt en zich gevestigd als een vooraanstaande speler in de productie en verkoop van hoogwaardige waterzuiveringsapparaten voor thuis en op het werk. Binnen negen jaar op de binnenlandse markt is CONAX opgeklommen tot de top drie van de merken in haar sector en heeft ze haar zinnen gezet op het worden van 's lands meest waardevolle merk in de waterbehandelingssector. CONAX is toegewijd aan voortdurende verbetering en streeft ernaar betere, comfortabelere en zuinigere producten te ontwikkelen, zodat klanten kunnen rekenen op producten en diensten van hoge kwaliteit. Duurzaamheid voor het milieu staat voorop in de productiefilosofie van CONAX. Het bedrijf hanteert een milieuvriendelijke managementaanpak voor alle productieprocessen, waarbij de administratieve infrastructuur, personeelsstructuur, productielijnen, machines en apparatuur voortdurend worden aangepast aan milieuvriendelijke praktijken. Dit weerspiegelt CONAX's inzet voor zowel klanttevredenheid als milieubeheer.

 3. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Als familiebedrijf met meer dan 40 medewerkers staat STA sinds 1992 voor klantgericht handelen.Met applicatiekennis en zorgvuldig systeemontwerp integreren we onze oplossingen met succes in de productieprocessen van onze klanten.Dankzij moderne technische middelen kunnen speciale klantvereisten snel en betrouwbaar worden gerealiseerd.Op basis van de ervaring die is opgedaan met meer dan 2.000 over de hele wereld geïnstalleerde scheiders en rekening houdend met de huidige veiligheidsnormen, ontwikkelen we krachtige, duurzame en veilige machines.We onderzoeken de vloeistofdynamische relaties in onze machines en voeren uitgebreide veldtesten uit; zo zorgen we ervoor dat STA-separatoren ook in de toekomst de krachtigste apparaten op de markt blijven.Wij garanderen onze hoge kwaliteitsstandaard door onze eigen toegevoegde waarde op een productieruimte van meer dan 800 m² en door gecertificeerde processen (WHG 19 L, ISO 9001).

 4. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  OSMO ontwikkelt en implementeert hoogwaardige industriële membraan-scheidingssystemen voor talrijke procestoepassingen en waterzuivering. Onze focus ligt op oplossingen op maat voor onze klanten: Speciale uitrusting voor de chemische industrie, microfiltratie, nanofiltratie, ultrafiltratie, omgekeerde osmose, elektrodialyse. Hogedruk omgekeerde osmose systemen voor de maximale concentratie van zout en biologische oplossingen zoals bijvoorbeeld voor een extra thermische behandeling (verdamping). Innovatieve waterbehandeling voor productie van economisers.

 5. EQUIPWATER

  Frankrijk

  Het bedrijf EQUIPWATER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeefapparaten, complete installaties voor zuivering van industrieel afvalwater, filtreringinstallaties, en filtratie van rioolwater. Het is gevestigd in Château-Thierry, Frankrijk.

 1. MAX CONSULTING

  Italië

  Het bedrijf MAX CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Doseerapparatuur - machines en materiaal, Sensoren, sondes, transmissiesystemen, Doseerapparatuur - machines en materiaal, en debietmeters. Het is gevestigd in Lavis, Italië.

 2. EFA CHEMIE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EFA CHEMIE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Lügde, Duitsland.

 1. SWISS COMMISSIONING GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf SWISS COMMISSIONING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Zug, Zwitserland.

 2. MRUT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MRUT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Pforzheim, Duitsland.

 3. ECOTECH-ENGINEERING

  Oekraïne

  Het bedrijf ECOTECH-ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren desinfecties bactericiden van gebouwen, milieus en installaties, en hygiëniseren. Het is gevestigd in Kremenchuk, Oekraïne.

 4. I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA

  Italië

  Het bedrijf I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, Waterontzilting - apparatuur en installaties, Waterbehandeling - apparaten en installaties, drinkbaar maken van water, Waterontzilting - apparatuur en installaties, en uitrustingen voor omkeerosmose. Het is gevestigd in Trani, Italië.

 5. BOSMAN WATERMANAGEMENT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOSMAN WATERMANAGEMENT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties voor drinkbaar maken van water. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. SEPUR BY ANGLOTECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SEPUR BY ANGLOTECH S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtewisselaars, zuiveringstoestellen, en Warmtewisselaars. Het is gevestigd in Santo Stefano Magra, Italië.

 7. AGUASOL LIFE

  Spanje

  Het bedrijf AGUASOL LIFE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren installatie om van water drinkwater te maken, installaties voor drinkbaar maken van water, uitrustingen voor omkeerosmose, en installaties voor ultrafiltratie van water. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 8. LIVAM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIVAM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuivering - apparatuur en installaties, destilleerders, waterzuivering, Waterzuivering - apparatuur en installaties, en uitrustingen voor distillatie. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 1. B GROUP ITALIA SRL CABINE ELETTRICHE PREFABBRICATE

  Italië

  Het bedrijf B GROUP ITALIA SRL CABINE ELETTRICHE PREFABBRICATE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Solofra, Italië.

 2. DEPURCALABRIA

  Italië

  Het bedrijf DEPURCALABRIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Catanzaro, Italië.

 3. YONIX S.R.L

  Italië

  Het bedrijf YONIX S.R.L, is een Distributeur, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuivering, heilzaam mineraalwater, en Waterzuivering. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 4. IDROPROGEST SRLS

  Italië

  Het bedrijf IDROPROGEST SRLS, is een Distributeur, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterzuiveringstoestellen, automatische waterontharders, en huishoudelijke elektrische waterzuiveringtoestellen. Het is gevestigd in Reggio Calabria, Italië.

 5. ACQUO

  Italië

  Het bedrijf ACQUO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Firenze, Italië.

 6. PURETECH WATER SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PURETECH WATER SYSTEMS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor omkeerosmose, hulpverlening voor waterzuiveringsinstallaties, complete installaties voor biologische behandeling en zuivering van water, en complete systemen voor waterzuivering. Het is gevestigd in Tonbridge, Verenigd Koninkrijk.

 7. ORTIMAX

  Turkije

  Het bedrijf ORTIMAX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterzuiveringstoestellen, huishoudelijke elektrische waterzuiveringtoestellen, en drinkbaar makende apparatuur voor in huis. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. ACQUALIKE - ORANGE SRL

  Italië

  Het bedrijf ACQUALIKE - ORANGE SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is gevestigd in Pomezia, Italië.

 9. WSC WATER AND CLEANING SOLUTION

  Italië

  Het bedrijf WSC WATER AND CLEANING SOLUTION, is een Distributeur, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren stoomgeneratoren, en hulpverlening voor waterzuiveringsinstallaties. Het is gevestigd in Modica, Italië.

 10. SHURITY ITALIA

  Italië

  Het bedrijf SHURITY ITALIA, is een Distributeur, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren waterzuiveringsapparaten voor huishoudelijk gebruik, klassiek kapsel, en producten en benodigdheden voor zuivering en behandeling van water. Het is gevestigd in Pontinia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Waterzuivering - apparatuur en installaties - Import export

Aantal resultaten

242 Bedrijven