• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterzuivering

Resultaten voor

Waterzuivering - Import export

 1. JACOBI GROUP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De Jacobi Group werd in 1916 opgericht door Ferdinand Adolph Wilhelm Jacobi. Tegenwoordig bestaat het uit drie kernactiviteiten die aan een breed scala aan de behoeften van klanten voldoen. In 2014 werd de groep overgenomen door het Japanse bedrijf Osaka Gas Chemicals Co.Ltd. Als 's werelds grootste leverancier van actieve kool uit kokosnootschalen is de groep op weg om de meest duurzame leverancier in de branche te worden. Jacobi-Kohlenstoffe: met productiefaciliteiten in Azië en 2 reactiveringsinstallaties in Europa verkopen we een scala aan actieve kool, voornamelijk uit kokosnootgrondstof, maar ook uit hout en steenkool. Services van Jacobi: we hebben onze eigen op maat gemaakte filterunits ontwikkeld om te voldoen aan een breed scala aan behoeften van lucht- en vloeistoffiltratie. Naast filters bieden wij een compleet end-to-end servicepakket aan.Jacobi Harz: met Jacobi Resinex bieden we eersteklas ionenuitwisselingsharsen aan.

 2. MONDO SPECHIM

  België

  Verified by europages badge

  Mondo Spechim, gevestigd in Gembloux, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van reinigings-, onderhouds- en verzorgingsproducten voor de professionele wereld. ACTIVITEITEN, PRODUCTEN EN MERKEN De activiteiten variëren van de verkoop van schoonmaakprodukten onder het merk "Mondo" tot de produktie en verpakking van chemische en biotechnologische produkten onder private label. BIOTECHNOLOGIE, INNOVATIE EN DUURZAME ECONOMIE Dankzij een ervaring en een expertise van meer dan 30 jaar stelt Mondo Spechim in het bijzonder biotechnologische oplossingen voor de reiniging, de behandeling van afvalwater en de bestrijding van geuren voor. Veel meer dan een "product" benadering, besteedt Mondo Spechim aandacht aan de gehele creatieketen, van de productielocatie tot de recycleerbaarheid van het afval. Het specifieke van Mondo Spechim is de voortdurende zoektocht naar innovatie die rond drie grote strategieën wordt gevoerd: 1.De eerste strategie bestaat erin het milieu-effect van CO2 te beperken door geconcentreerde of poedervormige oplossingen aan te bieden die moeten worden verdund. 2.De tweede betreft de behandeling van afvalstoffen en afvalwater. Mondo Spechim integreert bacteriën en enzymen in zijn oplossingen om organisch afval op een veel milieuvriendelijkere manier te behandelen. 3.De derde strategische as is gericht op de mens. CERTIFICATEN Ecocert - AFSCA - ISO9001: 2015. Een milieucertificaat, ISO14001, zal in de komende maanden worden toegevoegd.

 3. FACCI SERVICE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Een jarenlange ervaring op het gebied van chemische producten en van het beheer van waterzuiveringsinstallaties heeft de firma Facci Service srl een goede reputatie bezorgd in Italië en in het buitenland. Een reputatie van betrouwbaarheid en volledige bewustheid van de verbintenis die wij zijn aangegaan, voortgekomen uit de zekerheid dat wij onze activiteit hebben georganiseerd volgens de verwachtingen van degenen die, net als u, op ons vertrouwen voor het verhelpen en voorkomen van problemen met hun installaties.

 4. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij maken filterspruitstukken en drainagesystemen voor waterbehandelings- en afvalwaterzuiveringsinstallaties. Danzij eigen ontwikkeling, machinebouw en productie kunnen wij snel en flexibel inspelen op uw wensen.

 5. CDI VALLÈS S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SAEC GROUP SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Onze missie is om innovatieve milieutechnologieën te ontwikkelen voor de omzetting van organisch afval in aarde. Onze gepatenteerde Compostyle SGC-technologie vermindert het gewicht en volume van organisch afval met 90% in 24-48 uur en produceert een biologisch afbreekbare mestgrond genaamd Te-d. De SAEC Groep is de ideale partner voor iedereen met een duurzame toekomst als visie. De groep biedt innovatieve oplossingen en geavanceerde technologieën voor een verantwoord afvalbeheer.

 2. MITA WATER TECHNOLOGIES

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MITA WATER TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afvalwaterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren filtreringinstallaties, waterzuivering, en behandeling van industrieel afvalwater. Het is gevestigd in Siziano, Italië.

 3. MAYI TREATMENT FRANCE - TRAITEMENT DES EAUX USÉES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAYI TREATMENT FRANCE - TRAITEMENT DES EAUX USÉES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalwaterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Recycling van afvalwater, recycling water, waterzuivering, Recycling van afvalwater, en behandeling tegen kalkaanslag. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. AIRPROTECH SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AIRPROTECH SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, Milieu-engineering, Afvalverwerking en milieubescherming, Luchtzuivering - machines en installaties, Luchtvervuiling sanering - diensten, luchtverversende installaties, luchtzuiveringssystemen, Luchtontsmetting - apparatuur en installaties, en diensten voor zuivering van luchtverontreinigende stoffen. Het is gevestigd in Magenta, Italië.

 5. SMAAT TECHNIQUES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMAAT TECHNIQUES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Debietmeters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sensoren, Meet- en controle-apparatuur, expertises chemische sector, niveau-opnemers, Drukomzetters, magnetische en elektromagnetische debietmeters, waterzuivering, ultrasone apparaten, en Sensoren, sondes, transmissiesystemen. Het is gevestigd in La Mulatière, Frankrijk.

 1. SA PIERARD

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SA PIERARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharders, huishoudelijke ontharders, waterzuivering, roestwerend, Waterontharders, Apparaten voor de behandeling van water, Waterontharder zonder zout, Onderhoud van het water, en Milieuvriendelijke waterzuivering. Het is gevestigd in Namur, België.

 2. SATI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SATI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterzuivering - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandelingsproducten, Waterzuiveringsmiddelen, Filters voor vloeistoffen, installaties en apparatuur voor klaring van water, filters voor zuivering, Waterbehandelingsproducten, drinkwaterfilters, Waterzuiveringsmiddelen, en actieve kool voor waterfiltreringsinstallaties. Het is gevestigd in Cesena, Italië.

 1. EUROCARB PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUROCARB PRODUCTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuivering, Afvalwaterbehandeling, actieve steenkolen, waterzuivering, biogas, patronen, Waterzuivering, Filters met actieve koolstof, en Afvalwaterbehandeling. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 2. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Sinds 2004 heeft CONAX consequent vooruitgang geboekt en zich gevestigd als een vooraanstaande speler in de productie en verkoop van hoogwaardige waterzuiveringsapparaten voor thuis en op het werk. Binnen negen jaar op de binnenlandse markt is CONAX opgeklommen tot de top drie van de merken in haar sector en heeft ze haar zinnen gezet op het worden van 's lands meest waardevolle merk in de waterbehandelingssector. CONAX is toegewijd aan voortdurende verbetering en streeft ernaar betere, comfortabelere en zuinigere producten te ontwikkelen, zodat klanten kunnen rekenen op producten en diensten van hoge kwaliteit. Duurzaamheid voor het milieu staat voorop in de productiefilosofie van CONAX. Het bedrijf hanteert een milieuvriendelijke managementaanpak voor alle productieprocessen, waarbij de administratieve infrastructuur, personeelsstructuur, productielijnen, machines en apparatuur voortdurend worden aangepast aan milieuvriendelijke praktijken. Dit weerspiegelt CONAX's inzet voor zowel klanttevredenheid als milieubeheer.

 3. OLÉO PRODUCTION SAS

  Frankrijk

  OLEO INTERNATIONAL biedt natuurlijke en milieuvriendelijke oplossingen voor waterzuivering. Wij streven ernaar uw woningen te beschermen en het water te zuiveren en te revitaliseren dankzij onze OLÉO centrales: 1/ Voor kwaliteitsvol water dat de essentiële mineralen behoudt (waaronder calcium en magnesium) zonder de ongemakken van kalkaanslag, 2/ Voor 100% gezuiverd water zonder sporen van chloor, pesticiden, zware metalen, medicijnen, 3/ Voor gerevitaliseerd en dynamisch water voor weldadige uitwerkingen

 4. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  BELKI teknik werd in 1888 opgericht als een kleine slotenmaker.De oude smederij is nog steeds volledig functioneel en dient nu als een museum. Het bedrijf is opgericht door senior K. Skjellerup, de vader van de eigenaar van vandaag, overgenomen in 1945.In de jaren zestig werd een nieuw gebouwde werkplaats in gebruik genomen om een betere productontwikkeling en productiecapaciteit van het bedrijf te verzekeren.In 1979 werd het bedrijf overgenomen door de zoon Ivan Skjellerup.In de jaren tachtig werd het eerste BELKI papierbandfilter ontwikkeld en werd BELKI teknik werd geboren.In 1994 verhuisde BELKI teknik naar Rødkærsbro vanwege capaciteitsredenen en heeft nu meer dan 2.000 m2 aan productie- en kantoorruimte.In de jaren negentig is de nieuwe en verdere ontwikkeling van filtersystemen, olieafscheiders en centrale fabrieksconstructie verder uitgebreid.Tegelijkertijd werden service- en leveringswerkzaamheden uitgevoerd voor bedrijven in de omgeving.

 5. HERMES FASSADENREINIGUNG GMBH

  Duitsland

  Wij, de HERMES® Facade Cleaning gevestigd in Kirchhundem-Brachthausen in het hart van Zuid-Westfalen, zijn uw expert als het gaat om reinigingstechnologie voor gevelreiniging. Wij staan bekend als een fabrikant van hoogwaardige reinigingstechnologie en effectieve reinigingsmiddelen en hebben het speciaal ontwikkelde HERMES®-systeem op de markt gebracht.Hierdoor kunnen schoonmakers, makelaars in onroerend goed, stukadoors of schilders een extra bedrijfsonderdeel opbouwen en hun klanten de gevelreiniging aanbieden als een goedkoop alternatief voor overschilderen. Partners profiteren van onze jarenlange ervaring in commerciële gevelreiniging. Sinds 1980 is ons bedrijf actief in deze sector en richt zich sinds juni 2018 op de marketing en verdere ontwikkeling van het HERMES®-systeem. Als u ook geïnteresseerd bent in het reinigen van gevels, neem dan direct contact met ons op.Graag zien wij uw bezoek tegemoet!

 6. DÜRR TECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Dürr Technik - Inspiring With Green Air. "Als pionier op het gebied van milieuvriendelijke, olievrije zuigercompressoren staan wij al decennialang voor innovatieve producten die onze klanten op duurzame wijze voorzien van perslucht van hoge kwaliteit." Een onderneming van de wereldwijd opererende Dürr Groep.Dürr Technik maakt deel uit van de Dürr groep van ondernemingen met vestigingen en partners over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bietigheim-Bissingen, in een van de meest innovatieve industriële regio's van Duitsland. Wij houden ons al meer dan 40 jaar bezig met compressor- en pomptechnologie.Vandaag profiteren onze klanten van deze jarenlange ervaring. Een innovatieve ontwikkelingsafdeling, uiterst moderne productiefaciliteiten, alsmede gecertificeerd kwaliteitsbeheer volgens onder meer ISO 9001, ISO 13485 en ISO/TS 22163 bieden optimale voorwaarden om zelfs aan de meest veeleisende eisen van de klant te voldoen. Ervaring, kwaliteit en precisie zijn wat ons werk maakt. Een hechte relatie met de klant is voor ons net zo belangrijk als de producten zelf . Want door persoonlijk overleg kunnen wij er zeker van zijn dat wij voor elke klant het beste product uit ons assortiment vinden of ontwikkelen. Onze productfilosofie: Hightech voor de hoogste vereisten. Met onze olievrije compressoren en vacuümpompen bieden wij een breed gamma van topproducten voor de meest uiteenlopende marktsegmenten. Of het nu gaat om een standaardprogramma of een op maat gemaakt product - onze kwaliteitsnormen blijven altijd dezelfde.

 7. KUGLER BEHÄLTER- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  KUGLER is sinds 1982 op de markt als toeleverancier aan de industrie en gemeentelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties en is gespecialiseerd in het scheiden van vaste stoffen uit vloeistoffen. Referenties in heel Duitsland en meer dan 1.000 functionerende systemen in Europa getuigen van onze competentie en ervaring. De afwatering voor het transport van mogelijk verontreinigde vaste stoffen brengt hoge besparingen met zich mee - we bieden ook duurzame en efficiënte oplossingen die zichzelf snel terugbetalen bij de klant. Bekende bedrijven uit de industrie, handel en gemeenten zijn al tientallen jaren trouwe klanten van Kugler® en dienen graag als referenties voor u als nieuwe klant.

 8. ENDRESS+HAUSER AG

  Zwitserland

  Endress+Hauser is een wereldwijde leider in meetinstrumentatie, services en solutions voor industriële procestechniek. Wij leveren process solutions voor flow, niveau, druk, analyse, temperatuur, recorders en digitale communicatie, het optimaliseren van processen op het vlak van economische efficiëntie, veiligheid en milieu-impact. Onze klanten komen uit diverse industrieën, waaronder chemie, food&beverage, life sciences, power&energy, primaries & metal, olie & gas en water en afvalwater. Verkoopkantoren en vertegenwoordigers over de hele wereld bieden ondersteuning aan onze klanten. Onze productie centra vergaren competentie in hun specifieke vakgebied. Een slanke organisatie coördineert dit wereldwijde netwerk.

 1. BRUINE DE BRUIN B.V.

  Nederland

  Omgekeerde Osmose is dè manier om zuiver water te produceren. Ten behoeve voor industrie, tuinbouw, autowascentra en drinkwatervoorziening. Als specialist op het gebied van Omgekeerde Osmose geeft Bruine de Bruin B.V.® advies voor de juiste installatie voor uw bedrijf. Bruine de Bruin B.V.® ontwerpt, bouwt, installeert en onderhoudt alle Omgekeerde Osmose installaties zelf. Al ruim twintig jaar leveren wij in landen verspreid over de gehele wereld: in Nederland, Duitsland, België, Malta, Spanje en Italië, maar ook in Turkije, Hongarije en het Midden Oosten.

 2. T.W.Z.

  België

  TWZ houdt tank en water zuiver ! Reiniging van tank- en silowagens, spoorwegwagons en ketelwagens. Gescheiden reiniging voeding en chemicaliën. Toepassen van diverse ontsmettings- en reinigingsprocedures op maat van de klant. Afvalverwerking : verwerking en recycling van vloeibare/verpompbare afvalstromen uit diverse sectoren (voedingsnijverheid, chemische en farmaceutische industrie, …), reinigingsactiviteiten, ex-situ saneringen, exploitatie stortplaatsen, composteringsinstallaties, opslagbedrijven, scheepvaart. Behandelings-, recyclage en verwerkingsinstallaties : fysische scheiding van afvalwaters, fysico-chemische behandeling van afvalwaters, zuren, basen, ... (neutralisatie, metaalprecipitatie), biologische zuivering van afvalwaters met doorgedreven stikstofverwijdering. Actieve koolbehandeling. TWZ beschikt ook over een volwaardige havenontvangstinstallatie (HOI) in de Gentse wachthaven gelegen.

 3. AQUAFIN

  België

  Aquafin vangt het huishoudelijke afvalwater van de gemeentelijke riolen op in verzamelriolen en voert het naar zuiveringsinstallaties, waar het wordt behandeld volgens de Europese en Vlaamse normen. Voor de Vlaamse gemeenten : Aquafin biedt zijn diensten ook aan voor de uitbouw en het beheer van het gemeentelijke stelsel. Steden of gemeenten kunnen kiezen voor een samenwerking op lange termijn via een concessie of gewoon ad hoc opdrachten toewijzen aan Aquafin. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in te stappen in samenwerkingsverbanden die Aquafin heeft met drinkwatermaatschappijen AWW en TMVW (rio-link), De Watergroep (RioAct en Rio-P) en Vivaqua. Voor de industrie in Vlaanderen en buitenlandse partners : Aquaplus NV, het dochterbedrijf van Aquafin, richt zich in het binnenland vooral op de exploitatie van industriële zuiveringen om aan de Euroese richtlijnen te voldoen. In het buitenland gaat Aquaplus naar de markt met technologische assistentie en studies.

 4. GEO-GROEP

  België

  Geo-Groep ontwikkelt diensten en projecten voor zaken waar hergebruik of nieuwe toepassingen niet voor de hand liggen. Dit geldt zowel voor industrieel en huishoudelijk afvalwater, waterzuiveringsslib, verouderde industriële en residentiële sites, gebruikte materialen alsook afvalstoffen. Bewust zoeken we nichemarkten op waarin andere bedrijven niet actief zijn. Doorheen onze verschillende projecten vergaarden we de afgelopen jaren een grote expertise in waterzuivering, afvalverwerking en hernieuwbare energie. Ook in de reconversie van verouderde industriële en residentiële sites zien we mooie uitdagingen.

 5. ACLAGRO

  België

  De referentie in kwaliteit en geïntegreerde aanpak. Aclagro concentreert zich als aannemer op een aantal kernactiviteiten: infra, bodemsanering & waterzuivering, afbraak, grondreiniging en brownfield. Een volledige verticale integratie gecombineerd met een uitgebreid machinepark en het aanwezige menselijk kapitaal, maken de groep uniek in zijn kracht, snelheid en kwaliteit van uitvoering. Aclagro wil met haar organisatie van meer dan 300 mensen uitmunten in efficiëntie en kwaliteit en dit ten dienste stellen van zowel publieke als private klanten.

 6. HIDROLAB

  Spanje

  Behandeling van water. Behandeling van water dankzij een schone technologie. Drogen van modder. Waterzuivering. Behandeling van modder. Drogen van modder. Wij zijn werkzaam op internationaal niveau. Neem contact met ons op.

 7. ARACQUE SRL

  Italië

  Aracque, met het hoofdkantoor in Tolentino (provincie Macerata), is sinds 1985 actief in de waterbehandeling.Het is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en het beheer van rioleringsystemen.Ze werkt voornamelijk in de industriële sector, die haar vaardigheden en professionalisme altijd heeft erkend.Wij installeren koeltorens, condensors of luchtkoelers en produceren of beheren de kou.

 8. UMBERTO SCHIAVONI

  Italië

  De onderneming Umberto Schiavoni in Grottaferrata is werkzaam binnen de milieubescherming, ecologie, sanering en waterzuivering. We voeren afwateringsinstallaties voor afvalwater van stadswoningen en de industrie, vijzelgemalen en rioleringen uit. Aan sanering en de zuivering van het drinkwater verbonden diensten en werkzaamheden, met hoogwaardige producten conform aan de van kracht zijnde regelgeving. Boren van putten, installaties voor drinkwaterzuivering en waterdistributiesystemen.

 9. MIVALT

  Tsjechische Rep.

  De firma MIVALT is actief en succesvol op zowel de binnenlandse als de buitenlandse markten (ook overzees) sinds 2007. De firma is vooral gefocust op machines en uitrustingen voor water/afvalwaterzuivering en slibontwatering / verdikking. Een van de hoofdproducten van de firma is de MP-DW Ontwateringsschroefpers.

 10. TRASPORTO ACQUE DI SERAFICA ANDREA

  Italië

  Serafica transporteert en levert drinkwater en geosmoseerd water met gezondheidscertificatie voor woningen en zwembaden in Catania en de provincie. Wij bieden onze klanten: transport van geosmoseerd water voor de reiniging van zonnepaneelinstallaties, bijvulling waterniveaus en milieuherstel, transport van drinkwater en vulling van zwembaden. Wij zijn gevestigd in Nicolosi, op Strada Comunale snc, in het kanton Monpilieri.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Waterzuivering - Import export

Aantal resultaten

488 Bedrijven