• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • waterzuivering

Resultaten voor

Waterzuivering - Import export

 1. JACOBI GROUP

  Duitsland

  De Jacobi Group werd in 1916 opgericht door Ferdinand Adolph Wilhelm Jacobi. Tegenwoordig bestaat het uit drie kernactiviteiten die aan een breed scala aan de behoeften van klanten voldoen. In 2014 werd de groep overgenomen door het Japanse bedrijf Osaka Gas Chemicals Co.Ltd. Als 's werelds grootste leverancier van actieve kool uit kokosnootschalen is de groep op weg om de meest duurzame leverancier in de branche te worden. Jacobi-Kohlenstoffe: met productiefaciliteiten in Azië en 2 reactiveringsinstallaties in Europa verkopen we een scala aan actieve kool, voornamelijk uit kokosnootgrondstof, maar ook uit hout en steenkool. Services van Jacobi: we hebben onze eigen op maat gemaakte filterunits ontwikkeld om te voldoen aan een breed scala aan behoeften van lucht- en vloeistoffiltratie. Naast filters bieden wij een compleet end-to-end servicepakket aan.Jacobi Harz: met Jacobi Resinex bieden we eersteklas ionenuitwisselingsharsen aan.

 2. MONDO SPECHIM

  België

  Mondo Spechim, gevestigd in Gembloux, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van reinigings-, onderhouds- en verzorgingsproducten voor de professionele wereld. ACTIVITEITEN, PRODUCTEN EN MERKEN De activiteiten variëren van de verkoop van schoonmaakprodukten onder het merk "Mondo" tot de produktie en verpakking van chemische en biotechnologische produkten onder private label. BIOTECHNOLOGIE, INNOVATIE EN DUURZAME ECONOMIE Dankzij een ervaring en een expertise van meer dan 30 jaar stelt Mondo Spechim in het bijzonder biotechnologische oplossingen voor de reiniging, de behandeling van afvalwater en de bestrijding van geuren voor. Veel meer dan een "product" benadering, besteedt Mondo Spechim aandacht aan de gehele creatieketen, van de productielocatie tot de recycleerbaarheid van het afval. Het specifieke van Mondo Spechim is de voortdurende zoektocht naar innovatie die rond drie grote strategieën wordt gevoerd: 1.De eerste strategie bestaat erin het milieu-effect van CO2 te beperken door geconcentreerde of poedervormige oplossingen aan te bieden die moeten worden verdund. 2.De tweede betreft de behandeling van afvalstoffen en afvalwater. Mondo Spechim integreert bacteriën en enzymen in zijn oplossingen om organisch afval op een veel milieuvriendelijkere manier te behandelen. 3.De derde strategische as is gericht op de mens. CERTIFICATEN Ecocert - AFSCA - ISO9001: 2015. Een milieucertificaat, ISO14001, zal in de komende maanden worden toegevoegd.

 3. FACCI SERVICE SRL

  Italië

  Een jarenlange ervaring op het gebied van chemische producten en van het beheer van waterzuiveringsinstallaties heeft de firma Facci Service srl een goede reputatie bezorgd in Italië en in het buitenland. Een reputatie van betrouwbaarheid en volledige bewustheid van de verbintenis die wij zijn aangegaan, voortgekomen uit de zekerheid dat wij onze activiteit hebben georganiseerd volgens de verwachtingen van degenen die, net als u, op ons vertrouwen voor het verhelpen en voorkomen van problemen met hun installaties.

 4. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Duitsland

  Wij maken filterspruitstukken en drainagesystemen voor waterbehandelings- en afvalwaterzuiveringsinstallaties. Danzij eigen ontwikkeling, machinebouw en productie kunnen wij snel en flexibel inspelen op uw wensen.

 5. CDI VALLÈS S.L.

  Spanje

  CDI Vallès is sinds 30 jaar aanwezig op de markt en gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verpakking van huishoudproducten, reinigingsmiddelen, industriële hygiëne en insecticiden. Wij staan ingeschreven bij het ROESB en bieden een breed assortiment goedgekeurde reinigings- en ontsmettingsmiddelen voor de levensmiddelenindustrie met het HA logo en reinigingsmiddelen voor auto's en de bouw. Wij staan ingeschreven bij het Spaanse ministerie van landbouw en visserie om sanitaire en landbouwproducten te vervaardigen en te verpakken. Certificering ISO 9001: 2015

  Alle producten voor "waterzuivering"

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SA PIERARD

  België

  Het bedrijf SA PIERARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterontharding - apparatuur en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterontharders, huishoudelijke ontharders, waterzuivering, roestwerend, Waterontharders, Apparaten voor de behandeling van water, Waterontharder zonder zout, Onderhoud van het water, en Milieuvriendelijke waterzuivering. Het is gevestigd in Namur, België.

 2. MITA WATER TECHNOLOGIES

  Italië

  Het bedrijf MITA WATER TECHNOLOGIES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Afvalwaterbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren filtreringinstallaties, waterzuivering, en behandeling van industrieel afvalwater. Het is gevestigd in Siziano, Italië.

 3. EUROCARB PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EUROCARB PRODUCTS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtrering, lucht - apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterzuivering, Afvalwaterbehandeling, actieve steenkolen, waterzuivering, biogas, patronen, Waterzuivering, Filters met actieve koolstof, en Afvalwaterbehandeling. Het is gevestigd in Bristol, Verenigd Koninkrijk.

 4. OLÉO PRODUCTION SAS

  Frankrijk

  OLEO INTERNATIONAL biedt natuurlijke en milieuvriendelijke oplossingen voor waterzuivering. Wij streven ernaar uw woningen te beschermen en het water te zuiveren en te revitaliseren dankzij onze OLÉO centrales: 1/ Voor kwaliteitsvol water dat de essentiële mineralen behoudt (waaronder calcium en magnesium) zonder de ongemakken van kalkaanslag, 2/ Voor 100% gezuiverd water zonder sporen van chloor, pesticiden, zware metalen, medicijnen, 3/ Voor gerevitaliseerd en dynamisch water voor weldadige uitwerkingen

 5. BELKI FILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  BELKI teknik werd in 1888 opgericht als een kleine slotenmaker.De oude smederij is nog steeds volledig functioneel en dient nu als een museum. Het bedrijf is opgericht door senior K. Skjellerup, de vader van de eigenaar van vandaag, overgenomen in 1945.In de jaren zestig werd een nieuw gebouwde werkplaats in gebruik genomen om een betere productontwikkeling en productiecapaciteit van het bedrijf te verzekeren.In 1979 werd het bedrijf overgenomen door de zoon Ivan Skjellerup.In de jaren tachtig werd het eerste BELKI papierbandfilter ontwikkeld en werd BELKI teknik werd geboren.In 1994 verhuisde BELKI teknik naar Rødkærsbro vanwege capaciteitsredenen en heeft nu meer dan 2.000 m2 aan productie- en kantoorruimte.In de jaren negentig is de nieuwe en verdere ontwikkeling van filtersystemen, olieafscheiders en centrale fabrieksconstructie verder uitgebreid.Tegelijkertijd werden service- en leveringswerkzaamheden uitgevoerd voor bedrijven in de omgeving.

 1. HERMES FASSADENREINIGUNG GMBH

  Duitsland

  Wij, de HERMES® Facade Cleaning gevestigd in Kirchhundem-Brachthausen in het hart van Zuid-Westfalen, zijn uw expert als het gaat om reinigingstechnologie voor gevelreiniging. Wij staan bekend als een fabrikant van hoogwaardige reinigingstechnologie en effectieve reinigingsmiddelen en hebben het speciaal ontwikkelde HERMES®-systeem op de markt gebracht.Hierdoor kunnen schoonmakers, makelaars in onroerend goed, stukadoors of schilders een extra bedrijfsonderdeel opbouwen en hun klanten de gevelreiniging aanbieden als een goedkoop alternatief voor overschilderen. Partners profiteren van onze jarenlange ervaring in commerciële gevelreiniging. Sinds 1980 is ons bedrijf actief in deze sector en richt zich sinds juni 2018 op de marketing en verdere ontwikkeling van het HERMES®-systeem. Als u ook geïnteresseerd bent in het reinigen van gevels, neem dan direct contact met ons op.Graag zien wij uw bezoek tegemoet!

 2. KUGLER BEHÄLTER- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  KUGLER is sinds 1982 op de markt als toeleverancier aan de industrie en gemeentelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties en is gespecialiseerd in het scheiden van vaste stoffen uit vloeistoffen. Referenties in heel Duitsland en meer dan 1.000 functionerende systemen in Europa getuigen van onze competentie en ervaring. De afwatering voor het transport van mogelijk verontreinigde vaste stoffen brengt hoge besparingen met zich mee - we bieden ook duurzame en efficiënte oplossingen die zichzelf snel terugbetalen bij de klant. Bekende bedrijven uit de industrie, handel en gemeenten zijn al tientallen jaren trouwe klanten van Kugler® en dienen graag als referenties voor u als nieuwe klant.

 1. DÜRR TECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Dürr Technik - Inspiring With Green Air. "Als pionier op het gebied van milieuvriendelijke, olievrije zuigercompressoren staan wij al decennialang voor innovatieve producten die onze klanten op duurzame wijze voorzien van perslucht van hoge kwaliteit." Een onderneming van de wereldwijd opererende Dürr Groep.Dürr Technik maakt deel uit van de Dürr groep van ondernemingen met vestigingen en partners over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bietigheim-Bissingen, in een van de meest innovatieve industriële regio's van Duitsland. Wij houden ons al meer dan 40 jaar bezig met compressor- en pomptechnologie.Vandaag profiteren onze klanten van deze jarenlange ervaring. Een innovatieve ontwikkelingsafdeling, uiterst moderne productiefaciliteiten, alsmede gecertificeerd kwaliteitsbeheer volgens onder meer ISO 9001, ISO 13485 en ISO/TS 22163 bieden optimale voorwaarden om zelfs aan de meest veeleisende eisen van de klant te voldoen. Ervaring, kwaliteit en precisie zijn wat ons werk maakt. Een hechte relatie met de klant is voor ons net zo belangrijk als de producten zelf . Want door persoonlijk overleg kunnen wij er zeker van zijn dat wij voor elke klant het beste product uit ons assortiment vinden of ontwikkelen. Onze productfilosofie: Hightech voor de hoogste vereisten. Met onze olievrije compressoren en vacuümpompen bieden wij een breed gamma van topproducten voor de meest uiteenlopende marktsegmenten. Of het nu gaat om een standaardprogramma of een op maat gemaakt product - onze kwaliteitsnormen blijven altijd dezelfde.

 2. ENDRESS+HAUSER AG

  Zwitserland

  Endress+Hauser is een wereldwijde leider in meetinstrumentatie, services en solutions voor industriële procestechniek. Wij leveren process solutions voor flow, niveau, druk, analyse, temperatuur, recorders en digitale communicatie, het optimaliseren van processen op het vlak van economische efficiëntie, veiligheid en milieu-impact. Onze klanten komen uit diverse industrieën, waaronder chemie, food&beverage, life sciences, power&energy, primaries & metal, olie & gas en water en afvalwater. Verkoopkantoren en vertegenwoordigers over de hele wereld bieden ondersteuning aan onze klanten. Onze productie centra vergaren competentie in hun specifieke vakgebied. Een slanke organisatie coördineert dit wereldwijde netwerk.

 3. BRUINE DE BRUIN B.V.

  Nederland

  Omgekeerde Osmose is dè manier om zuiver water te produceren. Ten behoeve voor industrie, tuinbouw, autowascentra en drinkwatervoorziening. Als specialist op het gebied van Omgekeerde Osmose geeft Bruine de Bruin B.V.® advies voor de juiste installatie voor uw bedrijf. Bruine de Bruin B.V.® ontwerpt, bouwt, installeert en onderhoudt alle Omgekeerde Osmose installaties zelf. Al ruim twintig jaar leveren wij in landen verspreid over de gehele wereld: in Nederland, Duitsland, België, Malta, Spanje en Italië, maar ook in Turkije, Hongarije en het Midden Oosten.

 4. ACLAGRO

  België

  De referentie in kwaliteit en geïntegreerde aanpak. Aclagro concentreert zich als aannemer op een aantal kernactiviteiten: infra, bodemsanering & waterzuivering, afbraak, grondreiniging en brownfield. Een volledige verticale integratie gecombineerd met een uitgebreid machinepark en het aanwezige menselijk kapitaal, maken de groep uniek in zijn kracht, snelheid en kwaliteit van uitvoering. Aclagro wil met haar organisatie van meer dan 300 mensen uitmunten in efficiëntie en kwaliteit en dit ten dienste stellen van zowel publieke als private klanten.

 5. HIDROLAB

  Spanje

  Behandeling van water. Behandeling van water dankzij een schone technologie. Drogen van modder. Waterzuivering. Behandeling van modder. Drogen van modder. Wij zijn werkzaam op internationaal niveau. Neem contact met ons op.

 6. ARACQUE SRL

  Italië

  Aracque, met het hoofdkantoor in Tolentino (provincie Macerata), is sinds 1985 actief in de waterbehandeling.Het is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en het beheer van rioleringsystemen.Ze werkt voornamelijk in de industriële sector, die haar vaardigheden en professionalisme altijd heeft erkend.Wij installeren koeltorens, condensors of luchtkoelers en produceren of beheren de kou.

 7. UMBERTO SCHIAVONI

  Italië

  De onderneming Umberto Schiavoni in Grottaferrata is werkzaam binnen de milieubescherming, ecologie, sanering en waterzuivering. We voeren afwateringsinstallaties voor afvalwater van stadswoningen en de industrie, vijzelgemalen en rioleringen uit. Aan sanering en de zuivering van het drinkwater verbonden diensten en werkzaamheden, met hoogwaardige producten conform aan de van kracht zijnde regelgeving. Boren van putten, installaties voor drinkwaterzuivering en waterdistributiesystemen.

 8. MIVALT

  Tsjechische Rep.

  De firma MIVALT is actief en succesvol op zowel de binnenlandse als de buitenlandse markten (ook overzees) sinds 2007. De firma is vooral gefocust op machines en uitrustingen voor water/afvalwaterzuivering en slibontwatering / verdikking. Een van de hoofdproducten van de firma is de MP-DW Ontwateringsschroefpers.

 1. TRASPORTO ACQUE DI SERAFICA ANDREA

  Italië

  Serafica transporteert en levert drinkwater en geosmoseerd water met gezondheidscertificatie voor woningen en zwembaden in Catania en de provincie. Wij bieden onze klanten: transport van geosmoseerd water voor de reiniging van zonnepaneelinstallaties, bijvulling waterniveaus en milieuherstel, transport van drinkwater en vulling van zwembaden. Wij zijn gevestigd in Nicolosi, op Strada Comunale snc, in het kanton Monpilieri.

 2. DRAGER MEDICAL BELGIUM

  België

  Dräger is een bedrijf dat internationaal voorop loopt op het gebied van medische en veiligheidstechnologie. Dräger levert sinds 1889 producten voor het beschermen, ondersteunen en redden van levens.

 3. RM ASSAINISSEMENT

  Frankrijk

 4. GLOBALE RESEAUX

  Frankrijk

 5. DELHO

  Frankrijk

 6. GRÜNBECK WATERBEHANDELING B.V.

  Nederland

 7. TAGA

  Spanje

 8. DOSITA SRL

  Italië

 9. A SU ARITMA

  Turkije

 10. FDT SRL DEPURATORI D'ACQUA

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Waterzuivering - Import export

Aantal resultaten

463 Bedrijven