• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wegenbouw - machines en materiaal

Resultaten voor

Wegenbouw - machines en materiaal - Import export

 1. JADANECCO

  Kroatië

  Verified by europages badge

  JADANECCO d.o.o. is opgericht in 2020.Onze missie bestaat erin unieke diensten te verlenen op het gebied van distributie, productlanceringen en marktontwikkeling in Kroatië, de buurlanden en de Duitstalige landen. Productie van houtproducten, service en onderhoud van productie en machines, installatie van nieuwe apparatuur, montage en demontage van machines en hallen zijn de diensten die wij aanbieden. Dankzij een succesvolle zakelijke samenwerking hebben wij de status van agent of distributeur van productieprogramma's bereikt. Dit maakt ons aanbod van diensten bijzonder.Het onderhoud van apparatuur is een reeks procedures in de productiefunctie die moeten worden uitgevoerd volgens vooraf opgestelde plannen, ten einde het aantal storingen te verminderen die de functionele ontwikkeling van het technologisch proces onderbreken. Als een van onze activiteiten leggen wij de nadruk op de service van montage en demontage van machines en uitrusting.

 2. MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Oppenau, Duitsland.

 3. HAMEVAC VACUUMTECHNIEK

  Nederland

  Productieve herplaatsing van (betonnen) elementen waarbij het lichaam ontzien wordt! We zijn niet de enige maar we zijn de eerste! Onze oprichter, Hans van Nifterik, was aanwezig bij het begin van alle ontwikkelingen op het gebied van vacuümtechnologie voor het heffen en herplaatsen van betonnen elementen. We benadrukken met trots dat Hans van Nifterik de uitvinder is van de eerste tegellegmachine op basis van vacuümtechnologie. Hamevac biedt nu een uitgebreid aanbod vacuümheffers voor uiteenlopende toepassingen.

 4. WEISIG MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 50 jaar lang, ontwerpt, produceert en verkoopt het bedrijf Weisig Maschinenbau GmbH, dat in Asfeld is gevestigd, onder zijn gedeponeerde merk Weiro® bouwplaats voertuigen, van woon- en kantoorcontainers, alsook verstuivingsmachines voor de bouw van wegen. Dankzij de constante zorg die aan de producten wordt besteed, en alsook onze innovatiegeest, worden de Weiro ® producten vandaag de dag overal ter wereld gevraagd. Via een breed distributienetwerk van verkooppartners, zijn de producten van Weiro ® overal ter wereld beschikbaar. Weisig Maschinenbau GmbH is een internationaal familiebedrijf in de derde generatie. Op de productielocatie van Alfeld worden op maat gemaakte producten voor internationale verkoop vervaardigd onder de merknaam "Weiro®".

 5. HST

  België

  Uw partner voor : Verkoop, Verhuur en Service Bouw- & Wegenbouwmachines. HST uit Tessenderlo biedt een totaalgamma machines, gereedschappen en werktuigen aan voor grondwerkers, bouwaannemers, wegenbouwers, aannemers voor industriebouw en tuinaannemers. De klanten - allemaal professionelen voor wie onnodig tijdsverlies veel geld kost - kunnen rekenen op een topservice. HST biedt een zeer groot productengamma aan. HST heeft alle nodige machines in huis - van klein tot groot - die een professionele onderneming in de ruime bouw-, grond- of tuinsector nodig heeft. BouwmateriaalKlinkerlegmachines, knikladers, walsen, lasers, trilplaten, hydraulische tangen, kettingzagen, graafmachines, borstelmachines, betonmolens, zaagmachines, poliermachines, compressoren, breekhamers, stroomgroepen, …

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ACQUISITIE BELIË

  België

  Acquisitie België heeft permanent een groot aanbod machines in voorraad en beschikt over een wereldwijd netwerk van relaties. Onze uitdaging bestaat eruit de door u beoogde machine binnen een redelijke tijd te kunnen leveren. Hebben wij de machine niet in voorraad, dan overlopen wij ons netwerk. Zo vinden we voor u altijd wat u zoekt én aan de beste condities. Machines van topkwaliteit De meeste machines die wij in huis hebben, komen uit onze eigen bron. Vooraleer ze in ons verkoopaanbod terecht komen, ondergaan ze een grondige inspectie en worden ze gerepareerd waar nodig. De herstellingen worden uitgevoerd door deskundig opgeleid personeel. Sterke knowhow Acquisitie België beschikt over een team met ruim 30 jaar Caterpillar ervaring en kan u zodoende uitstekend adviseren over de juiste machines voor al uw projekten. Individuele service Wenst u bepaalde aanpassingen aan de machine? Of wil u ze geschilderd zien in de kleur van uw eigen vloot en voorzien van uw logo? Acquisitie België voert alle transformaties met de grootste zorg uit.

 2. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusland

  LLC Technopark Impulse is een onderdeel van de gediversifieerde industriële groep Tradicia. Technopark Impulse produceert hulpstukken voor speciale apparatuur voor ondernemingen in de wegenbouw, de gemeentelijke industrie, de mijnbouw en de landbouw: hydraulische uitrusting, bouwmachines, machines en uitrustingen voor wegenbouw, graafmachines en -uitrustingen - mineralen en ertsen, straatveegmachines, bakken en grijpers, kranen. Het bedrijf implementeert een volledig gamma van oplossingen - van de ontwikkeling en productie van voorzetapparatuur tot de levering, service en technische ondersteuning ervan. De fabriek voert een volledige productiecyclus uit. Alle vervaardigde producten worden ontwikkeld in ons eigen ontwerpbureau en de productie van alle elementen en de uiteindelijke assemblage van de eindproducten worden uitgevoerd in de productie-units van het bedrijf.

 3. DE CEUSTER & CO

  België

  De Ceuster en Co levert kwaliteitsbouwmachines, bouwkranen en toebehoren aan professionele aannemers of zelfbouwers. Hierbij is er zowel de mogelijkheid voor het huren of kopen van nieuwe of tweedehands bouwkranen en bouwmachines. Hiernaast is ons bedrijf in het bezit van een eigen service: 'dienst-na-verkoop' en dit zowel in onze magazijnen als op verplaatsing. Onze transportdienst bestaat uit zware vrachtwagens om uw werf of bouwkraan te kunnen verplaatsen of bouwmachines ter plaatse te leveren.

 4. MEGA-MAT

  België

  DÉ HANDEL VAN BOUWMATERIEEL IN UW STREEK OF OP WEG NAAR DE WERF Mega-Mat biedt een breed gamma van kleine en middelgrote bouwmachines en -gereedschappen, werkkledij, bekistingsmateriaal, ... aan. Kwaliteit komt bij Mega-Mat op de eerste plaats. Enkel degelijke producten en materialen horen thuis in het gamma van Mega-Mat. Mega-Mat stelt alles in het werk om de klanten zo goed mogelijk te informeren over de verschillende producten. Een goede service vinden wij even belangrijk als goed materieel. Voor u komt dit neer op een vlotte bediening, concrete afspraken, een grote voorraad en degelijk advies.

 5. VAN HOOF W

  België

  Van Hoof W is een gespecialiseerd toeleveringsbedrijf van machines voor burgerlijke bouwkunde. In het bijzonder machines voor de verwerking en de behandeling van asfalt en beton, zoals voegvulketels, gietasfaltketels, emulsiesproeiers, verdichtingsmachines behoren tot ons gamma. Met 15 jaar ervaring in deze sector kunnen we u zeker actuele informatie en uitrusting verschaffen i.v.m. de automatisering in uw bedrijf. Juiste investeringen zijn immers de waarborg voor een goede rendabiliteit. De huidige staat van het Belgische wegennet vraagt een directe aanpak van dringende herstellingen. In de nabije toekomst dringen grote structurele wegenwerken zich op om België als verkeersdraaischijf van Europa te laten blijven functioneren en de mobiliteit te garanderen.

 1. KOLBERG GMBH

  Duitsland

  Fabricage, verkoop, bemiddeling en reparatie voor alle soorten wegenbouwmachines; Opslag en verkoop van reserve-onderdelen, even als technisch advies. Onze producten en diensten: asfalteermachines, asfaltkokers, dumpers (kippers), individuele productie voor de machinebouw, gietasfalt, asfalteerder, bouw van speciaalmachines, splitstrooiers voor de wegenbouw, machinebouw

 2. AVACO

  België

  U bent bij Avaco aan het goede adres voor alle machines en gereedschappen die u nodig heeft op de bouwwerf en daarbuiten. Daarbij zijn gespecialiseerde machines interessant om te huren. Het veelzijdige assortiment bevat uitsluitend merkmachines, u bent zeker van de goede kwaliteit van het gereedschap.

 1. ASPHALTCO

  België

  Wegenbouw Producten voor het herstellen en onderhouden van wegen, voegvullingssystemen en coatings. Vloeibare waterdichting Waterdichtingssystemen voor balkons, terrassen, gaanderijen, daken en dakdetails Industrie Bitumineuze en harsgebonden producten.

 2. BOBCAT CENTER ANTWERPEN

  België

  Verkoop, verhuur en tweedehands: graafmachines, wielladers, rupsladers, verreikers. Bobcat Center Antwerpen biedt een professionele onderhoudsservice aan. Wanneer u uw machine op regelmatige basis laat onderhouden door onze vakmensen, garandeert u de duurzaamheid van uw aankoop. Indien gewenst, pikken wij uw machine graag bij u op!

 3. SNIJERS BOUWKRANEN

  België

  SNIJERS BOUWKRANEN verkoopt en verhuurt allerlei merken en types van kleine tot grote kranen. Voor nieuwe kranen maken wij onderscheid tussen: - Snelmontagekranen met open mast (28m en 33m); - Snelmontagekranen met dichte mast (17m tot 36m); - Topless torenkranen (35m tot 66m). Wij verkopen ook 2de handse kranen. Daarnaast verzorgen wij voor transport, mon- en demontage, revisie en herstellingen.

 4. KNIKMOPS

  België

  Gebr. Geens NV ontwerpt, ontwikkelt en produceert multifunctionele machines en accessoires voor de wegen- en woningbouw, de land- en tuinbouw en de industrie. De Rollmops is een onmisbaar werkinstrument voor bestratingsbedrijven. De Knikmops is een multifunctionele kniklader die zowel geschikt is voor bestratingsbedrijven en tuinaannemers, als voor de woning- en industriebouw. 

 5. INTERPARTS

  België

  Verkoop en herstelling van wegenbouwmachines, Doosan. Hydraulische graafmachines, laders. Minigravers Doosan. Hydraulische sloophamers INDECO. Zowel nieuw als tweedehands.

 6. BONNE TRADING

  België

  Verkoop-verhuur-montage van alle soorten ladders, ook voor particulieren.

 7. HMB-HYUNDAI MACHINES BELGIUM

  België

  H.M.B. in Geel verzorgt sinds 1990 de verkoop en service van grondverzetmateriaal zoals Graafmachines, Mini/midi Laders, Wielladers, Rupsdumpers en toebehoren.

 8. ÜNSAM CONCRETE PAVER SOLUTIONS

  Turkije

  Het bedrijf ÜNSAM CONCRETE PAVER SOLUTIONS, is een Onderaannemer, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Samsun, Turkije.

 1. B&Z BAUMASCHINEN HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf B&Z BAUMASCHINEN HANDELS GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Kreuzau, Duitsland.

 2. BAW BAUMASCHINENVERTRIEB WARBURG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAW BAUMASCHINENVERTRIEB WARBURG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Warburg, Duitsland.

 3. MARCHANDISE

  België

  Het bedrijf MARCHANDISE, is een Distributeur, en actief in de sector IJzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenbouw - machines en materiaal, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Terreinwagens, Wegenbouw - machines en materiaal, Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en Terreinwagens. Het is gevestigd in Clermont-Sous-Huy, België.

 4. SANDCORE SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf SANDCORE SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren gieterijputten, putten, rioolputten, en telecommunicatie. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 5. MISOM OP JSC

  Wit Rusland

  Het bedrijf MISOM OP JSC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuurmachines - houtbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenbouw - machines en materiaal, onderdelen voor bouwmachines, scheermachines, Wegenbouw - machines en materiaal, en frequentievermenigvuldigers thermostatische mengkranen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 6. SE DES ETS DUSCIO

  Frankrijk

  Het bedrijf SE DES ETS DUSCIO, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenbouw - machines en materiaal, Wegenbouw - machines en materiaal, verhuur machines en uitrustingen voor openbare werken, fabricage van nieuwe onderdelen, en gebruikte onderdelen. Het is gevestigd in Boe, Frankrijk.

 7. PORTAL DE MAQUINARIA

  Spanje

  Het bedrijf PORTAL DE MAQUINARIA, is een Distributeur, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Granada, Spanje.

 8. SOMEFE-SOCIEDADE DE METAIS E FUNDIÇAO, LDA

  Portugal

  Het bedrijf SOMEFE-SOCIEDADE DE METAIS E FUNDIÇAO, LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Quinta Pupe,, Portugal.

 9. FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breek- en maalmachines, Betonmolens, Breek- en maalmachines, Betonmolens, Machines voor straatstenen, en installaties voor het breken van mineralen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 10. MEGABEL

  België

  Het bedrijf MEGABEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenbouw - machines en materiaal, Wegenbouw - machines en materiaal, hydraulische slangen, verhuur minigraafmachines, en dumper. Het is gevestigd in Arlon, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis