• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wegenonderhoud - machines en materialen

Resultaten voor

Wegenonderhoud - machines en materialen - Import export

 1. CMAR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CMAR, een Franse fabrikant van voertuigen voor het reinigen van wegen en uitrustingen voor stadsreiniging, is constructeur van speciale voertuigen, en is Europees leider in stadsreiniging. De activiteiten richten zich op drie hoofdgebieden: Rail-weg voertuigen op basis van Unimog, CMAR is sinds meer dan 50 jaar distributeur van Unimog, compacte voertuigen voor stadsreiniging op basis van Multicar Tremo, en compacte straatveegwagens en op chassis.

 2. VAN HOOF W

  België

  Van Hoof W is een gespecialiseerd toeleveringsbedrijf van machines voor burgerlijke bouwkunde. In het bijzonder machines voor de verwerking en de behandeling van asfalt en beton, zoals voegvulketels, gietasfaltketels, emulsiesproeiers, verdichtingsmachines behoren tot ons gamma. Met 15 jaar ervaring in deze sector kunnen we u zeker actuele informatie en uitrusting verschaffen i.v.m. de automatisering in uw bedrijf. Juiste investeringen zijn immers de waarborg voor een goede rendabiliteit. De huidige staat van het Belgische wegennet vraagt een directe aanpak van dringende herstellingen. In de nabije toekomst dringen grote structurele wegenwerken zich op om België als verkeersdraaischijf van Europa te laten blijven functioneren en de mobiliteit te garanderen.

 3. KEYMACO

  België

  Dealer van topmerken Voor elke klasse en type van bouwmachines heeft Keymaco een topmerk in huis. Elk merk staat garant voor kwaliteit, een lange levensduur en maximale betrouwbaarheid. Dankzij de hechte en vaak exclusieve relaties met de verschillende leveranciers kan u bij Keymaco rekenen op een snelle levertijd. Bij een aankoop kan u meteen ook de terugname van uw oude machine regelen. Keymaco neemt, indien gewenst, uw machine over tegen marktconforme prijzen. Wanneer de machine zich nog in een goede staat bevindt, bieden wij deze aan onze klanten aan als occasie. Dankzij de samenwerking met een financiële instelling kan Keymaco bij uw aankoop meteen een financierings- en afbetalingsplan aanbieden. Ook leasingformules zijn mogelijk. Keymaco heeft met zijn uitgebreide gamma een gepast antwoord voor elke vraag of behoefte.

 4. A.B.EUROLINES

  België

  Meer dan 23 jaar deskundige belijning! 
 Markeren is meer dan een lijntje trekken. Markeren is meedenken met onze klant, advies verstrekken en samen op zoek gaan naar de meest kwalitatieve, economische oplossing. Al onze klanten, dit zijn zowel openbare besturen, als private opdrachtgevers, kunnen steeds rekenen op onze uitstekende service. Dankzij ons modern wagen- en machinepark, alsook ons gespecialiseerd personeel staan wij hiervoor garant.

 5. TECNOLOGÍA PARA ASFALTOS

  Spanje

  Het bedrijf TECNOLOGÍA PARA ASFALTOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren asfalt, en asfalt. Het is gevestigd in Valdemorillo. MADRID, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CMAR RAIL ROUTE

  Frankrijk

  Het bedrijf CMAR RAIL ROUTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Durtal, Frankrijk.

 2. CMAR UNIMOG

  Frankrijk

  Het bedrijf CMAR UNIMOG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Durtal, Frankrijk.

 3. CMAR NETTOYEUR HAUTE PRESSION

  Frankrijk

  Het bedrijf CMAR NETTOYEUR HAUTE PRESSION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Durtal, Frankrijk.

 4. CMAR BALAYEUSES

  Frankrijk

  Het bedrijf CMAR BALAYEUSES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren straatveegborstels. Het is gevestigd in Durtal, Frankrijk.

 5. CMAR DENEIGEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf CMAR DENEIGEMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sneeuwruimers en gereedschap voor verwijdering van sneeuw. Het is gevestigd in Durtal, Frankrijk.

 1. CMAR PORTE OUTILS

  Frankrijk

  Het bedrijf CMAR PORTE OUTILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Durtal, Frankrijk.

 2. COP & PORTIER

  België

  Het bedrijf COP & PORTIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruwbouw, Industrieconstructies - aannemers, Wegenonderhoud - machines en materialen, Ruwbouw, Civiele bouwkunde, Industrieconstructies - aannemers, en Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Awirs, België.

 1. EASYVOIRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf EASYVOIRIE, is een Distributeur, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren straatveegborstels, onderdelen voor veegmachines, compacte veeg- en zuigmachines, en stratenvegers op chassis. Het is gevestigd in Montelimar, Frankrijk.

 2. CMAR LAVEUSE DE VOIRIES

  Frankrijk

  Het bedrijf CMAR LAVEUSE DE VOIRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Durtal, Frankrijk.

 3. OSCH ET FILS

  Luxemburg

  Het bedrijf OSCH ET FILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Beheer van industrieel afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hekken en afrasteringen, Wegenonderhoud - machines en materialen, beheer van afval, Hekken en afrasteringen, Wegenonderhoud - machines en materialen, en industriële veegmachines. Het is gevestigd in Vianden, Luxemburg.

 4. BATITEC

  België

  Het bedrijf BATITEC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Systeembouw en prefabbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afbouw, Wegenonderhoud - machines en materialen, Afbouw, Civiele bouwkunde, Wegenonderhoud - machines en materialen, en algemene renovaties. Het is gevestigd in Hermalle Sous Argenteau, België.

 5. LES ENTREPRISES MAGERAT ET COMPAGNIE

  België

  Het bedrijf LES ENTREPRISES MAGERAT ET COMPAGNIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Openbare werken - bouwbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenonderhoud - machines en materialen, inrichting buiten, grondverzetwerk, installaties rookkanalen, en Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Wellin, België.

 6. ASPHALTE ET BETON TECHNIQUES

  België

  Het bedrijf ASPHALTE ET BETON TECHNIQUES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Openbare werken - bouwbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenbouw, Wegenonderhoud - machines en materialen, Wegenbouwmaterialen, Wegenbouw, Wegenonderhoud - machines en materialen, bouw van parkeerplaatsen, en Wegenbouwmaterialen. Het is gevestigd in Hermalle-Sous-Argenteau, België.

 7. R. LEJEUNE & FILS

  België

  Het bedrijf R. LEJEUNE & FILS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Systeembouw en prefabbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenonderhoud - machines en materialen, Afbouw, Wegenonderhoud - machines en materialen, uitgraving aanleg van leidingen, aanleg van riolering en rioolnetwerken, en Afbouw. Het is gevestigd in Spa, België.

 8. SOCIETE ATHOISE DE TRAVAUX

  België

  Het bedrijf SOCIETE ATHOISE DE TRAVAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondverzet - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenonderhoud - machines en materialen, horizontale boringen, en Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Ath, België.

 1. URBITEK SRL

  Italië

  Het bedrijf URBITEK SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren rollen voor parkeermeters, en automatische parkeerplaatsen. Het is gevestigd in Russi, Italië.

 2. EXEDRA MIDI PYRENEES

  Frankrijk

  Het bedrijf EXEDRA MIDI PYRENEES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegenonderhoud - machines en materialen, ontwerp van infrastructuren, constructie van machines en uitrustingen, en Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Montrabe, Frankrijk.

 3. HITEX INTERNATIONAL GROUP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HITEX INTERNATIONAL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is gevestigd in Ellesmere Port, Verenigd Koninkrijk.

 4. LAVATRANS

  Frankrijk

  Het bedrijf LAVATRANS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks, Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, en Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks. Het is gevestigd in Castelnau D Estretefonds, Frankrijk.

 5. DIJON ASSAINISSEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf DIJON ASSAINISSEMENT, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks, Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, en Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks. Het is gevestigd in St Apollinaire, Frankrijk.

 6. LABORATOIRE SUBLIMM 86

  Frankrijk

  Het bedrijf LABORATOIRE SUBLIMM 86, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks, Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, en Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks. Het is gevestigd in Buxerolles, Frankrijk.

 7. NORMANDIE DERATISATION

  Frankrijk

  Het bedrijf NORMANDIE DERATISATION, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks, Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, en Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks. Het is gevestigd in Le Tilleul Othon, Frankrijk.

 8. JACQUES CLEMENT

  Frankrijk

  Het bedrijf JACQUES CLEMENT, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks, Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, en Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks. Het is gevestigd in Coupvray, Frankrijk.

 9. LAV'INDUS

  Frankrijk

  Het bedrijf LAV'INDUS, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks, Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, en Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks. Het is gevestigd in Malesherbes, Frankrijk.

 10. FRANCE ENVIRONNEMENT SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE ENVIRONNEMENT SERVICES, en actief in de sector Wegenonderhoud - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks, Reiniging, industrieel - machines, Reiniging - services, Reiniging van tanks en reservoirs, en Reiniging van wagons, schepen, vliegtuigen - tanks. Het is gevestigd in Galluis, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Wegenonderhoud - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

13.294 Bedrijven