• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wegtransport - logistieke diensten

Resultaten voor

Wegtransport - logistieke diensten - Import export

 1. ŠKOFIC PROMET D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Škofic promet d.o.o. is en familiebedrijf dat werkzaam is sinds 1979. Het heeft zich sinds tientallen jaren ontwikkeld binnen de sector van het transport van vloeistoffen. Het bedrijf richt zich met name op de organisatie en de uitvoer van transport en het reinigen van de tanks. Wij verzorgen volledige logistieke diensten op het gebied van vloeistoffenvervoer. Wij hebben ervaring opgedaan door samen te werken met toonaangevende Europese bedrijven binnen de sector en werken op succesvolle wijze met en voor bedrijven binnen en buiten de EU. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

 2. TRANSMEC BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Transmec Belgium, opgericht in 1995, is gespecialiseerd in internationaal wegtransport vanuit en naar Italië, Engeland, Spanje en Roemenië. Wij verzorgen groupagevervoer/vervoer van complete of gedeeltelijke ladingen en Expressvervoer. Dankzij de vloot uitgerust met GPS-systeem en een lange ervaring met eigen odneraannemers, kan Transmec Belgium voldoen aan al uw behoeften op het gebied van vervoer en logistiek. Transmec Belgium is gevestigd in het industriegebied les Hauts-Sarts van Herstal op 10 km van het vrachtvliegveld van Bierset, centraal gelegen ten opzichte van de Europese snelwegen.

 3. LS TRANSPORT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is LS TRANSPORT gespecialiseerd in goederentransport over de weg, lokaal en in het binnenland, met lichte voertuigen. De onderneming biedt transportservice voor goederen voor rekening van derden met behulp van voertuigen met een laadvermogen van minder dan 3, 5 ton, inclusief voertuigen met minder dan vier wielen. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. MT TRANSPORTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2019 is de firma MT Transports expert op het gebied van transport in Frankrijk en het buitenland en werkt samen met talloze bedrijven die ons hun documenten, pakketten of pallets of goederen toevertrouwen. Wij zijn 24u/24 en 7dagen/7 beschikbaar voor het in behandeling nemen, vervoeren, volgen en op tijd leveren van documenten, pakketten en pallets. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of een offerte. Wij zullen uw vragen met plezier en zo snel mogelijk beantwoorden.

 5. HOYER GMBH INTERNATIONALE FACHSPEDITION

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HOYER Multilog biedt logistieke en verhuuroplossingen voor IBC- en drukvaten en heeft toegang tot een vloot van meer dan 45.000 roestvrijstalen tanks. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Hamburg en HOYER Multilog heeft naast een sterke aanwezigheid in Europa ook een goede marktpositie in de VS en Azië. Sinds 2017 maakt het Franse CCR ook deel uit van de HOYER-groep. Naast de verhuur van roestvrijstalen kleine containers biedt HOYER Multilog uitgebreide diensten. Het gaat onder meer om wagenparkbeheer, vervoer van lege of gevulde containers, schoonmaak, onderhoud en reparatie. HOYER Multilog is gevestigd als een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de voedings-, cosmetica- en chemische industrie. Voor bijna elk product biedt HOYER Multilog het optimale IBC- of drukvat. Het overgrote deel van de containers heeft een capaciteit van 200 tot 1650 liter.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IMV SPEDITION LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  IMV SPEDITION LTD is een vrachtvervoersbedrijf gespecialiseerd in de organisatie van internationale verzendingen, gevestigd in Sofia, Bulgarije. Wij zijn een dienstverlener werkzaam in de Import-export - voertuigen en transportuitrustingen industrie. Wij zijn tevens werkzaam binnen het internationale vrachtvervoer, opslagruimtes en entrepots en de industrie voor internationale transporten. Het is onze taak om onze klanten betrouwbaar en veilig transport te bieden. Wij bieden diverse categorieën diensten: Groepage verzendingen Volledige ladingen, Overmaatse vrachten Goederen die op gecontroleerde temperatuur vervoerd moeten worden, gevaarlijke goederen (ADR) Neem gerust contact met ons op!

 2. TARTAK GAŁKA S.P. Z O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  TARTAK GALKA is een Poolse onderneming gespecialiseerd in houttransport- en goederentransportdiensten. De groei van onze onderneming door de jaren heen, heeft in 2013 geleid tot een samenwerking met Trak-Drew, die tegenwoordig marktleider is op het gebied van pallet hout. 80% van het hout voor de productie wordt door het bedrijf ingekocht bij het staatsbos, 100% PEFC gecertificeerd, de overige 20% van het materiaal is afkomstig uit Slowakije. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat de onderneming beschikt over een vrachtwagenpark dat het werk veel gemakkelijke maakt en ons in staat stelt te voldoen aan de vraag van onze klanten, die een snelle en veilige levering van hun goederen wensen. Moderne technologie, perfecte organisatie van de productie en gecertificeerde materialen staan garant voor de optimale kwaliteit van onze producten die over de internationale PEFC certificering beschikken. Onze producten: - Houten pallets - Pallet hout - Gezaagd hout - Houtblokken- Houtsnippers - Zaagsel - Houtschors. Wij zijn een creatief bedrijf, wij kunnen ons aanpassen om aan de marktvereisten te voldoen. Wij bevorderen onze ontwikkeling en constante verbetering, zodat onze producten voldoen aan de behoeftes en eisen van onze klanten. Dankzij de familietraditie en uitgebreide ervaring hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd op zowel de binnen- als buitenlandse markten. Wij staan open voor samenwerking met alle geïnteresseerde partijen! Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. PAGANELLA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Wij bieden transport-, opslag- en serviceoplossingen met toegevoegde waarde, in overeenstemming met de moderne logistieke normen. Vanuit het lokale wegvervoer heeft zich in de loop der jaren een stevig Europees netwerk gevormd, waarin het intermodaal vervoer, gevolgd door spoor en binnenvaart, een belangrijke rol speelt in de transitie naar "groen vervoer", zoals blijkt uit onze laatste investeringen, en intern hebben de verbindingen in het Valdaro Mantova-kantoor dit gemakkelijk toegankelijk en mogelijk gemaakt. Het magazijn is een voorbeeld van deze ontwikkeling. Uitgaande van de oorspronkelijke behoefte om de voorraadcapaciteit van lokale producenten uit te breiden, heeft deze activiteit zich ontwikkeld tot een verscheidenheid aan diensten met toegevoegde waarde, helemaal in lijn met de moderne logistieke normen en de vereisten van de globalisering. Dankzij onze achtergrond in de transportsector zijn wij in staat om met onze faciliteiten de productielocaties van de klant of alle grote havens met elkaar te verbinden.

 4. BIZERBA SE & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al generaties lang is de naam Bizerba nauw verbonden met het onderwerp "gewicht". De hoogste kwaliteit, innovatieve oplossingen en een uitgebreid dienstenaanbod - dat is Bizerba. Bizerba biedt klanten uit de ambacht, de handel, de industrie en de logistiek een uniek wereldwijd oplossingenportfolio van hardware en software rond het "gewicht" van de centrale afmeting. Etiketten en verbruiksgoederen tot en met leasing completeren het scala aan oplossingen. Sinds 1866 heeft Bizerba de technologische ontwikkeling op het gebied van weegtechnologie doorslaggevend gestalte gegeven en is aanwezig in ongeveer 120 landen. Onze klantenkring reikt van wereldwijde handelsbedrijven en industriële bedrijven tot retailers en bakkers en slagers. De hoofdvestiging van de familiegroep, die al vijf generaties lang in familiehanden is met ongeveer 3.900 werknemers wereldwijd, is Balingen in Baden-Württemberg.

 5. GLOIRE TRANSPORTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Gloire Transport is gespecialiseerd in wegtransport. Wij verzorgen groupagevervoer/vervoer van complete of gedeeltelijke ladingen en Expressvervoer. Het bedrijf kan aan al uw logistieke en transportbehoeften voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 1. MOOIJ FORWARDING&LOGISTICS BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Mooij Forwarding & Logistics B.V is een Nederlands bedrijf dat opgericht werd in 1986 en gespecialiseerd is in transport, verzending en logistieke oplossingen in Europa. We zijn ISO gecertificeerd en hebben 37 jaar ervaring. We zijn er trots op de beste oplossingen en diensten voor uw bedrijf te bieden. Wij hebben opslagfaciliteiten in Polen, Nederland en Duitsland, elk heeft circa 2.000 m2 of kantoor- en opslagruimte en hun eigen verzendafdeling. Het verzorgt de opslag en hantering van goederen in zijn eigen exportland op lokaal niveau! De ladingen worden op professionele wijze voorbereid en verdeeld. Deze takken bieden "tijdelijke" opslag van goederen en vrachten voor heel Europa. Onze productreeks strekt van railvervoer en opslag tot de distributie via verzendingen en verscheping. We bieden tevens de mogelijkheid voor dubbeldeks vervoer over de weg en het spoor. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

 2. E-SPED OOD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  E-SPED heeft met trots een belangrijke plaats verworven binnen de sector voor logistiek en transportoplossingen en streeft ernaar uitmuntende diensten te verstrekken. Wij begrijpen de unieke eisen van onze klanten en geven de voorkeur aan een persoonlijke aanpak voor het verzorgen van hun behoeften op het gebied van logistiek en vervoer. Bij E-SPED, richten wij ons op het bieden van ongeëvenaarde service aan onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat door het verstrekken van uitmuntende diensten, onze klanten waardevolle tijd, energie en kosten besparen. Dit boost hun activiteit wat leidt tot gezamenlijke groeikansen. Ons oplossingen- en dienstenaanbod omvat: wegtransport, luchttransport, zeetransport, douaneformaliteiten. Wij zien het als een privilege dat wij een uitgebreide waaier van verzend- en transportdiensten kunnen bieden die toegesneden zijn op uiteenlopende handelsbehoeften. Door een nauwe samenwerking, kunnen wij de perfecte oplossing voor uw onderneming vinden.

 1. INTERLINEA

  Italië

  Verified by europages badge

  Interlinea is een efficiënt bedrijf dat gespecialiseerd is in het verpakken en vervoeren van kunstwerken en kostbare voorwerpen in het algemeen. Het bedrijf werkt met eigen personeel en middelen, om met alle nodige zorgvuldigheid zowel enkele kunstwerken als volledige tentoonstellingen te beheren. Interlinea verbindt Venetië en het hele noordoosten van Italië met elk ander land ter wereld, en stelt haar professionalisme ter beschikking aan individuele opdrachtgevers of aan de organisatie van een evenement.

 2. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O. is sinds 1991 gespecialiseerd in logistieke diensten. Wij bieden diensten voor nationaal en internationaal transport. Wij stellen onze ervaring ten dienste van de klant om aan hun behoeften voor logistiek en opslag te voldoen. Wij bieden hulp bij opslag, lossen, goederenverzet en levering van vrachten. We vervoeren tevens speciale goederen zoals gekoelde goederen, medicijnen en gevaarlijke stoffen met naleving van de internationale normen. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001 en normen.

 3. TRANSPORTS DOUGLAS HUMBLOT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij Douglas HUMBLOT, uw vertrouwenspartner voor transport en logistiek binnen Europa. Als marktleider bieden wij u de volgende diensten op maat aan: beheer, groepage, bevrachting, noodtransporten, staaltransport, logistiek, zee- en luchttransport. Met expertise op het gebied van staal, uitmuntende verbindingen met de haven van Antwerpen, flexibele opslag en naleving van termijnen. Zet, samen met ons, uw logistieke uitdagingen om in succes.

 4. PROTATRASPORTISRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Prota Trasporti s.r.l. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal wegtransport. Dankzij haar jarenlange ervaring biedt het bedrijf een kwalitatief hoge en betrouwbare service om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Prota verzorgt alle soorten transporten en garandeert maximale veiligheid en tijdige levering. Het team van Prota Trasporti bestaat uit hooggekwalificeerde professionals en het wagenpark wordt voortdurend up-to-date gehouden en uitgerust met de nieuwste technologie.

 5. TRANSPORTS BAIL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  TRANSPORTS BAIL is gespecialiseerd in wegtransport van goederen, in bulk en containers. De onderneming heeft vestigingen in Frankrijk (Valenciennes) en in Luxemburg en biedt gepersonaliseerde transportoplossingen van/naar Frankrijk en de Benelux, transport van vaste bulkmaterialen over lange afstanden, containertransport naar de haven van Antwerpen en Zeebrugge, transport van pallets en algemene goederen in gedeeltelijke of volledige ladingen. Frankrijk - Luxemburg - België - Nederland - Duitsland - Engeland - Italië - Spanje.

 6. RED STAR FORWARDING & LOGISTICS

  België

  Verified by europages badge

  Red Star Forwarding & Logistics is een team van ervaren vakmensen op het gebied van logistiek en transport, met een brede expertise in hoog gespecialiseerde sectoren en met certificaties, om zelfs de meest gevoelige goederen en vrachten in diepzeehavens te kunnen verzenden: • Van de EU naar de VS en Zuid-Amerika • Van de VS en Zuid-Amerika naar de EU • Van de EU of de VS naar het Midden-Oosten. De laatste jaren hebben wij een betrouwbaar en efficiënt netwerk van onderaannemers, verschepers en autoriteiten opgebouwd in het Midden-Oosten.

 7. FRANKLIN DRÓŻDŻ SPÓŁKA JAWNA

  Polen

  Verified by europages badge

  Diensten op het gebied van transport en logistiek. We bieden wegtransport voor volledige ladingen en groepage tussen Frankrijk en Polen; Frankrijk naar Duitsland; Frankrijk naar België; Frankrijk naar Nederland; Frankrijk naar de Tsjechische Republiek en Duitsland naar Polen. We hebben onze eigen logistieke opslagplaats in Polen, Połupin 66-600 (57 km van Frankfurt / Oder) - 4 hectare, waarvan 1800 m 2 overdekt. We zoeken klanten voor logistieke diensten en de distributie van goederen naar de Poolse en Europese markt.

 8. TRANSPORT CHRIS EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSPORT CHRIS EXPRESS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Goederentransport, express levering, transportdienst, verhuur van voertuigen, en Goederentransport. Het is gevestigd in Verneuil-Grand, Frankrijk.

 1. EL ROMANO MEGA SOLUTIONS ROMAN SOBKOWIAK

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EL ROMANO MEGA SOLUTIONS ROMAN SOBKOWIAK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportkettingen, Wegtransport, Wegtransport - logistieke diensten, Luchtvrachttransport, Scheepsvracht, expressbesteldiensten, Speciale transporten, koeriersdienst, en Transport ADR. Het is gevestigd in Dominowo, Polen.

 2. RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, goederentransport, vervoer, Bouwliften, en verhuur van voertuigen. Het is gevestigd in Ragusa, Italië.

 3. FRANCE MED EXPRESS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANCE MED EXPRESS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veembedrijven, Opslag en overslag, Logistiek en opslag, structuren voor berging, assemblage via onderaanbesteding met overslagdiensten, warendepot, montage van meubels, berging in onderaanneming met montagediensten, en logistiek. Het is gevestigd in Pierrelaye, Frankrijk.

 4. TRANSPORTES SANTIAGO JIMENEZ E HIJOS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRANSPORTES SANTIAGO JIMENEZ E HIJOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport - internationaal vrachtverkeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport - logistieke diensten, Speciale transporten, internationaal transportbedrijf, Internationaal wegtransport, Wegtransport - logistieke diensten, nationale transport, internationale transport, transportbedrijf, en diensten voor wegtransport van goederen. Het is gevestigd in Villarrobledo-Albacete, Spanje.

 5. FL LOGISTIQUE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FL LOGISTIQUE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is gevestigd in Douai, Frankrijk.

 6. GROUPE BLONDEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GROUPE BLONDEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële logistiek, logistiek, bedrijfslogistiek, en logistieke diensten. Het is gevestigd in Morcourt, Frankrijk.

 7. COOPERATIVA DE TRANSPORTES DEL PUERTO DE PASAJES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COOPERATIVA DE TRANSPORTES DEL PUERTO DE PASAJES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport, Goederentransport - internationaal vrachtverkeer, internationale transport, Speciale transporten, Wegtransport, wegtransport van goederen in groupage, Goederentransport - internationaal vrachtverkeer, en transportbedrijf. Het is gevestigd in Donostia-San Sebastián-Guipúzcoa, Spanje.

 8. RCM D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RCM D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsvracht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationaal vrachttransport, Luchttransport, Wegtransport, Wegtransport - logistieke diensten, Opslag en overslag, douane-expeditie, vrachttransport, Internationaal vrachttransport, en transportdienst. Het is gevestigd in Prevalje, Slovenië.

 9. ITALMONDO SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ITALMONDO SPA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Internationaal vrachttransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport - logistieke diensten, internationaal transport, nationaal transport, Wegtransport - logistieke diensten, transport en verzendingen, en groupage. Het is gevestigd in Arluno, Italië.

 10. STAF 76 - TRANSPORTS & AFFRETEMENTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STAF 76 - TRANSPORTS & AFFRETEMENTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslag en overslag, Wegtransport - logistieke diensten, Opslag en overslag, opslagoplossingen, Wegtransport - logistieke diensten, en Koelvrachtwagens. Het is gevestigd in Le Petit-Quevilly, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Wegtransport - logistieke diensten - Import export

Aantal resultaten

7.696 Bedrijven