• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wegtransport - logistieke diensten

Resultaten voor

Wegtransport - logistieke diensten - Import export

 1. ŠKOFIC PROMET D.O.O.

  Slovenië

  Škofic promet d.o.o. is en familiebedrijf dat werkzaam is sinds 1979. Het heeft zich sinds tientallen jaren ontwikkeld binnen de sector van het transport van vloeistoffen. Het bedrijf richt zich met name op de organisatie en de uitvoer van transport en het reinigen van de tanks. Wij verzorgen volledige logistieke diensten op het gebied van vloeistoffenvervoer. Wij hebben ervaring opgedaan door samen te werken met toonaangevende Europese bedrijven binnen de sector en werken op succesvolle wijze met en voor bedrijven binnen en buiten de EU. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

 2. TRANSMEC BELGIUM

  België

  Transmec Belgium, opgericht in 1995, is gespecialiseerd in internationaal wegtransport vanuit en naar Italië, Engeland, Spanje en Roemenië. Wij verzorgen groupagevervoer/vervoer van complete of gedeeltelijke ladingen en Expressvervoer. Dankzij de vloot uitgerust met GPS-systeem en een lange ervaring met eigen odneraannemers, kan Transmec Belgium voldoen aan al uw behoeften op het gebied van vervoer en logistiek. Transmec Belgium is gevestigd in het industriegebied les Hauts-Sarts van Herstal op 10 km van het vrachtvliegveld van Bierset, centraal gelegen ten opzichte van de Europese snelwegen.

 3. TARTAK GAŁKA S.P. Z O.O

  Polen

  TARTAK GALKA is een Poolse onderneming gespecialiseerd in houttransport- en goederentransportdiensten. De groei van onze onderneming door de jaren heen, heeft in 2013 geleid tot een samenwerking met Trak-Drew, die tegenwoordig marktleider is op het gebied van pallet hout. 80% van het hout voor de productie wordt door het bedrijf ingekocht bij het staatsbos, 100% PEFC gecertificeerd, de overige 20% van het materiaal is afkomstig uit Slowakije. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat de onderneming beschikt over een vrachtwagenpark dat het werk veel gemakkelijke maakt en ons in staat stelt te voldoen aan de vraag van onze klanten, die een snelle en veilige levering van hun goederen wensen. Moderne technologie, perfecte organisatie van de productie en gecertificeerde materialen staan garant voor de optimale kwaliteit van onze producten die over de internationale PEFC certificering beschikken. Onze producten: - Houten pallets - Pallet hout - Gezaagd hout - Houtblokken- Houtsnippers - Zaagsel - Houtschors. Wij zijn een creatief bedrijf, wij kunnen ons aanpassen om aan de marktvereisten te voldoen. Wij bevorderen onze ontwikkeling en constante verbetering, zodat onze producten voldoen aan de behoeftes en eisen van onze klanten. Dankzij de familietraditie en uitgebreide ervaring hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd op zowel de binnen- als buitenlandse markten. Wij staan open voor samenwerking met alle geïnteresseerde partijen! Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. HOYER GMBH INTERNATIONALE FACHSPEDITION

  Duitsland

  HOYER Multilog biedt logistieke en verhuuroplossingen voor IBC- en drukvaten en heeft toegang tot een vloot van meer dan 45.000 roestvrijstalen tanks. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Hamburg en HOYER Multilog heeft naast een sterke aanwezigheid in Europa ook een goede marktpositie in de VS en Azië. Sinds 2017 maakt het Franse CCR ook deel uit van de HOYER-groep. Naast de verhuur van roestvrijstalen kleine containers biedt HOYER Multilog uitgebreide diensten. Het gaat onder meer om wagenparkbeheer, vervoer van lege of gevulde containers, schoonmaak, onderhoud en reparatie. HOYER Multilog is gevestigd als een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de voedings-, cosmetica- en chemische industrie. Voor bijna elk product biedt HOYER Multilog het optimale IBC- of drukvat. Het overgrote deel van de containers heeft een capaciteit van 200 tot 1650 liter.

 5. PAGANELLA SPA

  Italië

  Wij bieden transport-, opslag- en serviceoplossingen met toegevoegde waarde, in overeenstemming met de moderne logistieke normen. Vanuit het lokale wegvervoer heeft zich in de loop der jaren een stevig Europees netwerk gevormd, waarin het intermodaal vervoer, gevolgd door spoor en binnenvaart, een belangrijke rol speelt in de transitie naar "groen vervoer", zoals blijkt uit onze laatste investeringen, en intern hebben de verbindingen in het Valdaro Mantova-kantoor dit gemakkelijk toegankelijk en mogelijk gemaakt. Het magazijn is een voorbeeld van deze ontwikkeling. Uitgaande van de oorspronkelijke behoefte om de voorraadcapaciteit van lokale producenten uit te breiden, heeft deze activiteit zich ontwikkeld tot een verscheidenheid aan diensten met toegevoegde waarde, helemaal in lijn met de moderne logistieke normen en de vereisten van de globalisering. Dankzij onze achtergrond in de transportsector zijn wij in staat om met onze faciliteiten de productielocaties van de klant of alle grote havens met elkaar te verbinden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROLOGISTIQUE

  Frankrijk

  Logistiek, JIS/JIT Wij bieden oplossingen op maat. Opslag voor één of meerdere klanten, cross-docking, picking, copacking, douane-inklaring, enz. Gedeeltelijk of volledig beheer van uw logistiek in JIT/JIS, bogend op onze ervaring in het vak, tools en IT netwerken. Met onze WMS of met het systeem van de klant past Altrans zich aan de opdracht aan.

 2. ALTRANS FRANCHE COMTE

  Frankrijk

  ALTRANS, transport- en logistiekbedrijf, biedt zijn klanten een brede waaier diensten: - 1/ Binnenlands en Buitenlands transport: wij vervoeren uw verpakte producten overal in Frankrijk en Europa (Complete ladingen van 33 pallets en/of 25 ton), - 2/ Binnenlandse Groepage van 5 pallets tot complete vrachtwagens: Ongeacht het type vervoer (op pallets, lengtes, ...), wij ontfermen ons over uw goederen vanaf uw sites om uw klanten in heel Frankrijk te leveren, - 3/ Gepalettiseerde distributie van 1 tot 10 pallets: Met onze eigen middelen en de binnen het POLE netwerk gedeelde middelen, vervoeren wij uw pallets in 24 tot 48 uur in heel Europa, - 4/ Opslag en Logistiek: Wij beschikken over meer dan 40.000 m² opslagruimte. Stroomopwaartse en -afwaartse transporten, voorraadbeheer, geavanceerde leveranciers magazijnen, verwerking van bestellingen en picking, kaban beheer, EDI verbindingen... wij garanderen een constante en geoptimaliseerde uitvoer van de operationele logistiek aangepast op uw behoeften, - 5/ Verhuur met of zonder chauffeur: U behoudt het beheer over uw transport zonder de problemen. ALTRANS verzorgt het sociale beheer van de chauffeurs, het technische onderhoud van de voertuigen, de follow-up en de toepassingen van de geldende normen, enz... U beschikt over een transparant transportbudget, een contractuele en kwalitatieve verbintenis, u beheert uw kosten en optimaliseert uw klantenservice, - 6/ Charter.

 3. LS TRANSPORT

  Frankrijk

  Sinds 2022 is LS TRANSPORT gespecialiseerd in goederentransport over de weg, lokaal en in het binnenland, met lichte voertuigen. De onderneming biedt transportservice voor goederen voor rekening van derden met behulp van voertuigen met een laadvermogen van minder dan 3, 5 ton, inclusief voertuigen met minder dan vier wielen. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. MT TRANSPORTS

  Frankrijk

  Sinds 2019 is de firma MT Transports expert op het gebied van transport in Frankrijk en het buitenland en werkt samen met talloze bedrijven die ons hun documenten, pakketten of pallets of goederen toevertrouwen. Wij zijn 24u/24 en 7dagen/7 beschikbaar voor het in behandeling nemen, vervoeren, volgen en op tijd leveren van documenten, pakketten en pallets. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of een offerte. Wij zullen uw vragen met plezier en zo snel mogelijk beantwoorden.

 5. BHL-GROUP

  Rusland

  BHL-Group Transportation & Logistics Company voert sinds 2008 internationaal transport van goederen uit en heeft met succes meer dan 150 miljoen ton verschillende goederen geleverd aan alle steden van de Russische Federatie, CIS-landen en wereldwijd. De diensten van het bedrijf omvatten: - luchtvracht, - zee- en riviertransport, - wegvervoer per container, - dienstverlener op contract, - groepage en vervoer van ondeelbare ladingen, - douane-inklaring, - vrachtverzekering, - expeditie.Het bedrijf behandelt zendingen van elke complexiteit. De BHL-Group biedt een volledig scala aan logistieke diensten, waaronder het vervoer van industrieel materieel, bulk- en zware lading, temperatuurgecontroleerd wegtransport, wegtransport van overmaatse machines en andere complexe ladingen. BHL-Group wil voor elke klant een betrouwbare partner en assistent zijn op de markt van het wereldwijde transport. Het bedrijf biedt zijn klanten de meest gunstige verzendingsopties in termen van prijs, leveringstermijn en de voorkeuren van de klant. Het bedrijf handhaaft een eersteklas kwaliteit van dienstverlening en biedt flexibele betalingsvoorwaarden voor trouwe klanten. Wij geven tijdig en uitgebreid advies over douanekwesties, papierwerk en de aflevering van vracht. Het team van de onderneming bestaat uit specialisten die toegewijd zijn aan hun vak. Wij voeren luchtvracht, containervervoer, zeevervoer en expeditie uit in de kortst mogelijke tijd, met het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid.

 1. GLOIRE TRANSPORTS

  Frankrijk

  Gloire Transport is gespecialiseerd in wegtransport. Wij verzorgen groupagevervoer/vervoer van complete of gedeeltelijke ladingen en Expressvervoer. Het bedrijf kan aan al uw logistieke en transportbehoeften voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 2. IMV SPEDITION LTD

  Bulgarije

  IMV SPEDITION LTD is een vrachtvervoersbedrijf gespecialiseerd in de organisatie van internationale verzendingen, gevestigd in Sofia, Bulgarije. Wij zijn een dienstverlener werkzaam in de Import-export - voertuigen en transportuitrustingen industrie. Wij zijn tevens werkzaam binnen het internationale vrachtvervoer, opslagruimtes en entrepots en de industrie voor internationale transporten. Het is onze taak om onze klanten betrouwbaar en veilig transport te bieden. Wij bieden diverse categorieën diensten: Groepage verzendingen Volledige ladingen, Overmaatse vrachten Goederen die op gecontroleerde temperatuur vervoerd moeten worden, gevaarlijke goederen (ADR) Neem gerust contact met ons op!

 1. EU-ROAD LOGISTIQUE

  Frankrijk

  Sinds 2017 is EU-ROAD Logistique gespecialiseerd in internationaal wegtransport met een normale transit time of snelvervoer. Dankzij onze ervaring en knowhow bieden wij u service op maat, ongeacht de verpakking van uw producten, vanaf één pallet tot een complete vrachtwagen. Wij verzorgen al uw transport in Europa! Wij onderhouden dagelijks verbindingen met de volgende landen dankzij ons netwerk regelmatige en betrouwbare partners, geselecteerd in de loop van onze jarenlange samenwerking: Zwitserland - België - Nederland - Duitsland - Denemarken - Polen - Oostenrijk - Tsjechische Republiek - Slowakije - Hongarije - Kroatië - Slovenië - Roemenië - Estland - Letland - Litouwen - Noorwegen - Zweden - Finland - Portugal - Spanje - Italië - Engeland - Ierland. Ons team is bijzonder vanwege zijn reactiviteit en zijn vermogen om de meest adequate oplossingen te vinden om de klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen. De kwaliteit van onze service is ons doel om ervoor te zorgen dat de geadresseerden weten dat hun bestellingen precies zo zullen aankomen zoals afgesproken met hun leverancier en om een vertrouwenssfeer te scheppen voor een serene toekomst. Wij staan dagelijks tot uw dienst om uw markten samen te onderzoeken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. BIZERBA SE & CO. KG

  Duitsland

  Al generaties lang is de naam Bizerba nauw verbonden met het onderwerp "gewicht". De hoogste kwaliteit, innovatieve oplossingen en een uitgebreid dienstenaanbod - dat is Bizerba. Bizerba biedt klanten uit de ambacht, de handel, de industrie en de logistiek een uniek wereldwijd oplossingenportfolio van hardware en software rond het "gewicht" van de centrale afmeting. Etiketten en verbruiksgoederen tot en met leasing completeren het scala aan oplossingen. Sinds 1866 heeft Bizerba de technologische ontwikkeling op het gebied van weegtechnologie doorslaggevend gestalte gegeven en is aanwezig in ongeveer 120 landen. Onze klantenkring reikt van wereldwijde handelsbedrijven en industriële bedrijven tot retailers en bakkers en slagers. De hoofdvestiging van de familiegroep, die al vijf generaties lang in familiehanden is met ongeveer 3.900 werknemers wereldwijd, is Balingen in Baden-Württemberg.

 3. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Slovenië

  TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O. is sinds 1991 gespecialiseerd in logistieke diensten. Wij bieden diensten voor nationaal en internationaal transport. Wij stellen onze ervaring ten dienste van de klant om aan hun behoeften voor logistiek en opslag te voldoen. Wij bieden hulp bij opslag, lossen, goederenverzet en levering van vrachten. We vervoeren tevens speciale goederen zoals gekoelde goederen, medicijnen en gevaarlijke stoffen met naleving van de internationale normen. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001 en normen.

 4. INTERLINEA

  Italië

  Interlinea is een efficiënt bedrijf dat gespecialiseerd is in het verpakken en vervoeren van kunstwerken en kostbare voorwerpen in het algemeen. Het bedrijf werkt met eigen personeel en middelen, om met alle nodige zorgvuldigheid zowel enkele kunstwerken als volledige tentoonstellingen te beheren. Interlinea verbindt Venetië en het hele noordoosten van Italië met elk ander land ter wereld, en stelt haar professionalisme ter beschikking aan individuele opdrachtgevers of aan de organisatie van een evenement.

 5. UNITED CARRIERS COMPANY OÜ

  Estland

  United Carriers Company is een bedrijf dat van logistieke services zoals transport, opslag en douaneformaliteiten voorziet. Ons bedrijf is gelegen in Tallinn. Wij zijn gespecialiseerd in weg-, spoor- en maritiem transport, opslag en douaneformaliteiten. We voorzien van hoogwaardige, snelle en betrouwbare services, voor talrijke industrieën, dit alles begeleid door kosteneffectiviteit. Ons ervaren team met ons moderne wagenpark zal u voorzien van uitstekende oplossingen en besparing bij al uw logistieke behoeften.

 6. PROTATRASPORTISRL

  Italië

  Prota Trasporti s.r.l. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal wegtransport. Dankzij haar jarenlange ervaring biedt het bedrijf een kwalitatief hoge en betrouwbare service om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Prota verzorgt alle soorten transporten en garandeert maximale veiligheid en tijdige levering. Het team van Prota Trasporti bestaat uit hooggekwalificeerde professionals en het wagenpark wordt voortdurend up-to-date gehouden en uitgerust met de nieuwste technologie.

 7. TRANSPORTS DOUGLAS HUMBLOT

  Frankrijk

  Welkom bij Douglas HUMBLOT, uw vertrouwenspartner voor transport en logistiek binnen Europa. Als marktleider bieden wij u de volgende diensten op maat aan: beheer, groepage, bevrachting, noodtransporten, staaltransport, logistiek, zee- en luchttransport. Met expertise op het gebied van staal, uitmuntende verbindingen met de haven van Antwerpen, flexibele opslag en naleving van termijnen. Zet, samen met ons, uw logistieke uitdagingen om in succes.

 8. SOLOTRANSA LOGISTIC, UAB

  Litouwen

  SOLOTRANSA is specialist in internationaal vervoer van bulk & vloeibare ADR vrachten. Onze overige specialiteit: vervoer via tautliners, containers & BDF-systemen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met SILO compressors (tot 1.050 m3/uur) om het bulk vrachtvervoer naar het gewenste niveau te tillen. Wij beschikken over opslagruimtes voor bulkgoederen en logistieke opslagruimtes. Wij vervoeren poeder, plastic & granulaat. Gevaarlijke materialen van klasse 3, 5.1, 6.1, 8 & 9 volgens het ADR-verdrag. We zijn GMP+, SQAS, ISO9001 gecertificeerd

 1. RED STAR FORWARDING & LOGISTICS

  België

  Red Star Forwarding & Logistics is een team van ervaren vakmensen op het gebied van logistiek en transport, met een brede expertise in hoog gespecialiseerde sectoren en met certificaties, om zelfs de meest gevoelige goederen en vrachten in diepzeehavens te kunnen verzenden: • Van de EU naar de VS en Zuid-Amerika • Van de VS en Zuid-Amerika naar de EU • Van de EU of de VS naar het Midden-Oosten. De laatste jaren hebben wij een betrouwbaar en efficiënt netwerk van onderaannemers, verschepers en autoriteiten opgebouwd in het Midden-Oosten.

 2. TRANSPORTS BAIL

  Luxemburg

  TRANSPORTS BAIL is gespecialiseerd in wegtransport van goederen, in bulk en containers. De onderneming heeft vestigingen in Frankrijk (Valenciennes) en in Luxemburg en biedt gepersonaliseerde transportoplossingen van/naar Frankrijk en de Benelux, transport van vaste bulkmaterialen over lange afstanden, containertransport naar de haven van Antwerpen en Zeebrugge, transport van pallets en algemene goederen in gedeeltelijke of volledige ladingen. Frankrijk - Luxemburg - België - Nederland - Duitsland - Engeland - Italië - Spanje.

 3. FRANKLIN DRÓŻDŻ SPÓŁKA JAWNA

  Polen

  Diensten op het gebied van transport en logistiek. We bieden wegtransport voor volledige ladingen en groepage tussen Frankrijk en Polen; Frankrijk naar Duitsland; Frankrijk naar België; Frankrijk naar Nederland; Frankrijk naar de Tsjechische Republiek en Duitsland naar Polen. We hebben onze eigen logistieke opslagplaats in Polen, Połupin 66-600 (57 km van Frankfurt / Oder) - 4 hectare, waarvan 1800 m 2 overdekt. We zoeken klanten voor logistieke diensten en de distributie van goederen naar de Poolse en Europese markt.

 4. FRANCE MED EXPRESS

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE MED EXPRESS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veembedrijven, Opslag en overslag, Logistiek en opslag, structuren voor berging, assemblage via onderaanbesteding met overslagdiensten, warendepot, montage van meubels, berging in onderaanneming met montagediensten, en logistiek. Het is gevestigd in Pierrelaye, Frankrijk.

 5. RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf RG NOLEGGI & TRASPORTI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwliften, goederentransport, vervoer, Bouwliften, en verhuur van voertuigen. Het is gevestigd in Ragusa, Italië.

 6. RESPED LOGISTIKA D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf RESPED LOGISTIKA D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pakhuizen en opslagplaatsen, Wegtransport, Goederentransport, Transport - zware objecten, Scheepvaartmaatschappijen - lijnvaart, Logistiek en opslag, Pakhuizen en opslagplaatsen, internationaal wegtransport, en Wegtransport. Het is gevestigd in Šempeter Pri Gorici, Slovenië.

 7. TRANSPORTES SANTIAGO JIMENEZ E HIJOS

  Spanje

  Het bedrijf TRANSPORTES SANTIAGO JIMENEZ E HIJOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Goederentransport - internationaal vrachtverkeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport - logistieke diensten, Speciale transporten, internationaal transportbedrijf, Internationaal wegtransport, Wegtransport - logistieke diensten, nationale transport, internationale transport, transportbedrijf, en diensten voor wegtransport van goederen. Het is gevestigd in Villarrobledo-Albacete, Spanje.

 8. RDT TRANSPORT

  Frankrijk

  Het bedrijf RDT TRANSPORT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Logistiek en opslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport - logistieke diensten, en Wegtransport - logistieke diensten. Het is gevestigd in Arnas, Frankrijk.

 9. COOPERATIVA DE TRANSPORTES DEL PUERTO DE PASAJES

  Spanje

  Het bedrijf COOPERATIVA DE TRANSPORTES DEL PUERTO DE PASAJES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wegtransport - logistieke diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegtransport, Goederentransport - internationaal vrachtverkeer, internationale transport, Speciale transporten, Wegtransport, wegtransport van goederen in groupage, Goederentransport - internationaal vrachtverkeer, en transportbedrijf. Het is gevestigd in Donostia-San Sebastián-Guipúzcoa, Spanje.

 10. RCM D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf RCM D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Scheepsvracht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationaal vrachttransport, Luchttransport, Wegtransport, Wegtransport - logistieke diensten, Opslag en overslag, douane-expeditie, vrachttransport, Internationaal vrachttransport, en transportdienst. Het is gevestigd in Prevalje, Slovenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Wegtransport - logistieke diensten - Import export

Aantal resultaten

7.746 Bedrijven