• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • weven - machines en materialen

Resultaten voor

Weven - machines en materialen - Import export

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textielveredeling - machines en materialen, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Textielverven - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Textielveredeling - machines en materialen, industriële breimachines en accessoires, en Bedrukken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Esparreguera-Barcelona, Spanje.

 2. TEXSOLV AB

  Zweden

  TEXOLV is een Zweedse onderneming opgericht in 1977. Wij zijn de producent van Runlock, een innoverend touwsysteem dat de perfecte combinatie is van sterkte, flexibiliteit en duurzaamheid. Met zijn unieke lusstructuur biedt het eindeloze mogelijkheden en maakt het alles eenvoudig, zowel het vastbinden van apparatuur als het bevestigen van kledinghangers voor het ophangen van de was. Maak snel strikken of bevestigingen. Runlock is veel meer dan alleen touw! Wij hebben ook System Texsolv ontworpen, een revolutionair en compleet weefsysteem voor handweefgetouwen. Het bestaat uit polyester hevels, een aanbindsysteem van polyester luskoorden en een penbevestigingssysteem. Het aanbindsysteem van het unieke gehaakte kettingkoord en speciale sterke nylon verbindingen zijn buitengewoon duurzaam, niet rekkend en knoopvrij. Het systeem maakt het opspannen en bijstellen van het weefgetouw eenvoudig, snel en efficiënt. System Texsolv is al meer dan 40 jaar een erkende oplossing en wordt geleverd aan zowel hoogwaardige stoffabrikanten, OEM weefgetouwfabrikanten en handwevers over de hele wereld.

 3. ELASTA IND

  België

  Elasta Ind nv heeft een jarenlange ervaring in weven, vlechten en breien van smalband, lint en koord, zowel elastisch als niet-elastisch. De belangrijkste afzetmarkten in het verleden waren de textiel- en meubelindustrie. Onze producten worden er gebruikt in confectie, sportkledij, lingerie, ... Vandaag ontwikkelen we speciale producten bestemd voor een ruim aantal industrietakken. In nauwe samenwerking met de klanten ontwikkelen we nieuwe en innovatieve producten. Het spectrum aan mogelijkheden is zeer breed dankzij de aanwezigheid van verschillende productiemethodes en -technieken. We zijn ervan overtuigd dat de meest constructieve en succesvolle productontwikkelingen in nauwe samenwerking met de klanten tot stand komen. Elasta is een klantgericht bedrijf waar samen zoeken naar klantgerichte oplossingen hoog aangeschreven staat.

 4. BMS

  België

  Belgian Monitoring Systems (BMS). BMSvision, in 2007 opgericht als een afsplitsing van de Barco-groep, is een toonaangevende leverancier van Manufacturing Execution Systems (MES) voor discrete productie, met de nadruk op het textiel, kunststoffen en farmaceutische industrie. Onder de merknaam BarcoVision en met meer dan 30 jaar ervaring als een voormalige divisie van de Barco-groep, BMS biedt een breed scala aan systemen die gericht zijn op de productiviteit en de verbetering van de kwaliteit en energiebeheer. BMS is aanwezig op belangrijke locaties over de hele wereld, hetzij met eigen kantoren of via een wereldwijd netwerk van agenten en servicecentra. TEXTIEL: Spinning, Weven & Breien, Verven & Finishing. KUNSTSTOFFEN: Manufacturing Execution Systems voor de rubber- en kunststofindustrie. PHARMA: Manufacturing Execution Systems voor de farmaceutische industrie. ...

 5. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  China

  NINGBO CREDIT OCEAN MACHINES & ELECTRON CO., LTD., Gevestigd in Ningbo stad, dat is een economisch ontwikkeld gebied in China. we exporteren voornamelijk hoge snelheid naald weefgetouw, kromtrekken machine, hoge snelheid vlechten machine, koord breimachine, spoel-opwind- en -afwindmachine, metalen uiteinden, acetaat cellulose film en aanverwante accessoires.Onze productkwaliteit staat in binnen- en buitenland bovenaan.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KAYABASI MAKINE VE MUHENDISLIK

  Turkije

  Het bedrijf KAYABASI MAKINE VE MUHENDISLIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, vervaardiging van machines, Textielmachinebouw, Textiel - machines en materiaal, en gereedschapsmachines voor metaalbewerking met verwijdering van metaalspaanders. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 2. MIRZAMLI BALATA

  Turkije

  Het bedrijf MIRZAMLI BALATA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, en Textiel - machines en materiaal. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 3. ITEMA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ITEMA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, en Weven - machines en materialen. Het is gevestigd in Colzate, Italië.

 4. ÖZARSAN TMS

  Turkije

  Het bedrijf ÖZARSAN TMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren weefgetouwen, en scheren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. JOHN SPENCER (TEXTILES) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JOHN SPENCER (TEXTILES) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stoffen, weven draden rekening van derden, Stoffen, linnengaren, en fabricage en bewerking van stoffen. Het is gevestigd in Burnley, Verenigd Koninkrijk.

 1. TISSAGE REVIRON

  Frankrijk

  Het bedrijf TISSAGE REVIRON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouw en bloemisterij - materialen en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Weven - machines en materialen, Stoffen - synthetisch, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, tuinbouw, Weven - machines en materialen, en Stoffen - synthetisch. Het is gevestigd in Sainte Sigolène, Frankrijk.

 2. ZENON TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf ZENON TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Borduurwerk voor huishoudtextiel, machines en uitrustingen voor borduurwerk, kantwerk, netten en tule, Weven - machines en materialen, en borduurmachines. Het is gevestigd in Düzce, Turkije.

 1. ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS

  Ierland

  Het bedrijf ASIEUR TEXTILE SPARE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textielveredeling - machines en materialen, Weven - machines en materialen, machines en uitrustingen voor spinnen en twijnen, Textielveredeling - machines en materialen, en reserveonderdelen en accessoires voor textielmachines. Het is gevestigd in Galway, Ierland.

 2. VAUPEL TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf VAUPEL TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren textielmachines. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 3. THÜMLING TEXTILMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THÜMLING TEXTILMASCHINEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Schwarzenbach a Wald, Duitsland.

 4. PESCHKE TEXTILMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PESCHKE TEXTILMASCHINEN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Bedrukken van textiel - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Zell, Duitsland.

 5. LIBERTY REED CO INC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf LIBERTY REED CO INC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Weven - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren weverij, en weefkammen. Het is gevestigd in Spartanburg, Verenigde Staten.

 6. INTERSPARE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INTERSPARE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Reinbek, Duitsland.

 7. ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER

  Duitsland

  Het bedrijf ING.-BÜRO CLASSEN & PARTNER, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Dülmen, Duitsland.

 8. PRÄZISFORM GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf PRÄZISFORM GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Ulm, Duitsland.

 1. ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESBE CONSULTING UND TRADING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, Kledingindustrie - machines en materialen, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Textielveredeling - machines en materialen, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 2. PROF. HEINRICH BRÜGGEMANN & SÖHNE NACHF. INH. HELMUT GÖGGEL E. K.

  Duitsland

  Het bedrijf PROF. HEINRICH BRÜGGEMANN & SÖHNE NACHF. INH. HELMUT GÖGGEL E. K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Hof, Duitsland.

 3. GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf GEOS TEXTILMASCHINEN-COMPUTER GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Dotternhausen, Duitsland.

 4. MARTIN SAMMLER GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf MARTIN SAMMLER GMBH & CO.KG, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Flörsheim, Duitsland.

 5. OTTO KÜHNEN

  Oostenrijk

  Het bedrijf OTTO KÜHNEN, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 6. BEWER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEWER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Billerbeck, Duitsland.

 7. E. PACKPFEIFER

  Oostenrijk

  Het bedrijf E. PACKPFEIFER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 8. H.T.T.S. HIGH TECHNOLOGY TEXTILE SPARE PARTS INH. HASAN SÜREK

  Duitsland

  Het bedrijf H.T.T.S. HIGH TECHNOLOGY TEXTILE SPARE PARTS INH. HASAN SÜREK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Darmstadt, Duitsland.

 9. PNT-SERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf PNT-SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Kempten, Duitsland.

 10. METATEX GMBH TEXTILMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf METATEX GMBH TEXTILMASCHINEN, is een Distributeur, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Weven - machines en materialen, Textiel - machines voor het veredelen, bedrukken en verven, Kledingindustrie - machines en materialen, en Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Weven - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

14.288 Bedrijven