• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielassen voor voertuigen

Resultaten voor

Wielassen voor voertuigen - Import export

 1. HEMSCHEIDT FAHRWERKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HEMSCHEIDT ophangingstechnologie kijkt terug op een succesvolle geschiedenis sinds het jaar 1929. Het bedrijf richt zich op de constructie van voertuigen. Ondertussen heeft HEMSCHEIDT zich gespecialiseerd in systemen voor de commerciële voertuigindustrie. Daarbij richt het bedrijf zich op de drie sectoren: vrachtwagens & aanhangwagens, bussen & spoorwegen, evenals speciale voertuigen. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen overal ter wereld chassis en scharniersystemen van het hoogste kwaliteitsniveau. Onze producten hebben als doelstelling het vervoer van personen en goederen, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden, steeds veiliger en comfortabeler te maken. HEMSCHEIDT produceert kleine tot grote series, zodat de producten precies aan de eisen van de klant zijn afgestemd. De ophangsystemen, de scharnieren en de schokdempers worden aan internationaal gerenommeerde fabrikanten geleverd.

 2. BORGHI ASSALI SRL

  Italië

  Het bedrijf Borghi is gespecialiseerd in de productie van gestuurde assen voor karren en tractors van kleine afmetingen, assen met dubbele wielen, assen met rem, elektrische en hydraulische aandrijfwielen. Accessoires voor karren.

 3. ATW S.A.

  Polen

  ATW producent van assen, steekassen en mechanische ophanging voor machines en aanhangwagens voor de landbouw. Het aanbod omvat ook assen voor opleggers voor wegtransport van 9 en 12 ton in versie met ABS en AGS.

 4. GFA GOTHAER FAHRZEUGACHSEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GFA GOTHAER FAHRZEUGACHSEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Assen, assen voor toepassingen in de landbouw, CNC bewerking, en assen voor aanhangers. Het is gevestigd in Gotha, Duitsland.

 5. STEAG HANDELS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf STEAG HANDELS AG, is een Distributeur, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Horgen, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AKKAR GROUP CO.

  Turkije

  Het bedrijf AKKAR GROUP CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren assen voor aanhangers. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. KALAMARIOTES

  Griekenland

  Het bedrijf KALAMARIOTES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Ionia, Griekenland.

 3. OZDEN

  Turkije

  Het bedrijf OZDEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, machines en apparatuur voor de landbouw, Wielassen voor voertuigen, assen voor aanhangers, en wielnaven. Het is gevestigd in Selçuklu/konya, Turkije.

 4. RASTGAR ENGINEERING COMPANY

  Pakistaan

  Het bedrijf RASTGAR ENGINEERING COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Islamabad, Pakistaan.

 5. ESSIEUX BOURGOGNE

  Frankrijk

  Het bedrijf ESSIEUX BOURGOGNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, en Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Molinet, Frankrijk.

 1. GRANNING AXLES

  Ierland

  Het bedrijf GRANNING AXLES, is een Distributeur, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren assen voor aanhangers, schokbrekers voor auto's, onderdelen voor landbouwmachines, en chassis voor opleggers. Het is gevestigd in Naas, Ierland.

 2. PETER RENZ SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PETER RENZ SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Koppelingen, mechanisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Stuurwielen en stuurkolommen, coaxiale reductors, Wielassen voor voertuigen, Stuurwielen en stuurkolommen, en elektrische en elektronische componenten voor personenauto's. Het is gevestigd in Grójec, Polen.

 1. MUSTAFA CEYLAN INDUSTRY

  Turkije

  Het bedrijf MUSTAFA CEYLAN INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bladveren, en Bladveren. Het is gevestigd in Selcuklu, Turkije.

 2. H. & F. NIEPER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf H. & F. NIEPER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Wielassen voor voertuigen, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, en Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 3. EPV HACKENFORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EPV HACKENFORT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Heftrucks. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen - mechanische onderdelen, Wielassen voor voertuigen, Voertuigen - accessoires en interieurs, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen - mechanische onderdelen, Wielassen voor voertuigen, en Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is gevestigd in Ahaus, Duitsland.

 4. FPW AXLES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FPW AXLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, tandwielkasten, design, en Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Accrington, Verenigd Koninkrijk.

 5. REMORQUES VAL DE SEINE

  Frankrijk

  Het bedrijf REMORQUES VAL DE SEINE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wagens en aanhangwagens voor bagage- en goederentransport, Onderstellen voor opleggers, en professionele aanhanger. Het is gevestigd in Notre Dame De L'isle, Frankrijk.

 6. LUMA ACHSEN- UND FAHRGESTELLBAU

  Zwitserland

  Het bedrijf LUMA ACHSEN- UND FAHRGESTELLBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Wielassen voor voertuigen, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, en Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Erlinsbach, Zwitserland.

 7. KNOTT HANDELSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf KNOTT HANDELSGES.M.B.H., is een Distributeur, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Wielassen voor voertuigen, Remmen, rembekrachtigingen en accessoires, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, en Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 8. LONGYAO CHANGJIAN AUTO PARTS CO,.LTD

  China

  Het bedrijf LONGYAO CHANGJIAN AUTO PARTS CO,.LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Xingtai, China.

 1. BORHAF METAL FABRICATOR LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BORHAF METAL FABRICATOR LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Northamptonshire, Verenigd Koninkrijk.

 2. YUHUAN CHENGGUAN KAITENG AUTOPART FACTORY

  China

  Het bedrijf YUHUAN CHENGGUAN KAITENG AUTOPART FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren homokinetische koppelingen. Het is gevestigd in Yuhuan, China.

 3. EU-PARTS COMPANIES GROUP

  Turkije

  Het bedrijf EU-PARTS COMPANIES GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. AUTOANKAUF-TOM.DE

  Duitsland

  Het bedrijf AUTOANKAUF-TOM.DE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Datteln, Duitsland.

 5. OZKOC AXLE CO

  Turkije

  Het bedrijf OZKOC AXLE CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren opleggers, en aanhangwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. CHANGZHOU HXD BEARING CO:,LTD

  China

  Het bedrijf CHANGZHOU HXD BEARING CO:,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Changzhou, China.

 7. VIVAVITE

  Frankrijk

  Het bedrijf VIVAVITE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Montreuil, Frankrijk.

 8. AUTOFLEX-KNOTT IBÉRICA

  Spanje

  Het bedrijf AUTOFLEX-KNOTT IBÉRICA, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aanhangwagenkoppelingen, Aanhangwagenkoppelingen, en accessoires. Het is gevestigd in Guarnizo - Cantabria, Spanje.

 9. ZHEJIANG RYAN MACHINERY CO., LTD

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG RYAN MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielassen voor voertuigen. Het is gevestigd in Taizhou, China.

 10. ETS BILLIG SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS BILLIG SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielassen voor voertuigen, Wielassen voor voertuigen, en lasateliers. Het is gevestigd in Folgensbourg, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis