• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielbanden

Resultaten voor

Wielbanden - Import export

 1. INTER WHEELS

  België

  Molcon Interwheels biedt al meer dan 65 jaar gepaste oplossingen voor wielen en banden. Wij koppelen een excellente service aan een kwalitatief hoogstaand productaanbod en bieden individuele oplossingen op maat, gebaseerd op onze jarenlange expertise. De eigen productie van maakwielen levert ons een unieke knowhow op die samen met onze uitstekende klantenrelaties al meer dan een halve eeuw de basis vormt voor een leidende positie in de markt.

 2. EXAL

  België

  Exal is actief in de fietssector en realiseert velgen en wielen.

 3. WILH. WISSNER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WILH. WISSNER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielbanden. Het is gevestigd in Göppingen, Duitsland.

 4. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf PNEU EXPERT IMPEX S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Banden, onderhoud, optimiseurs, Wielbanden, en Banden. Het is gevestigd in Brasov, Roemenië.

 5. STE BINDER ET JENNY

  Frankrijk

  Het bedrijf STE BINDER ET JENNY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielbanden, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Eckbolsheim, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PROMERT AUTOMOTIVE LLC

  Turkije

  Het bedrijf PROMERT AUTOMOTIVE LLC, is een Distributeur, en actief in de sector Petroleum - distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Banden, reserveonderdelen, auto-onderdelen, Wielbanden, en Banden. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 2. TAMU MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf TAMU MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminium en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Voertuigen - accessoires en interieurs, keukenvoorwerpen, Wielbanden, en Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. STEFFCO ANVELOPE

  Roemenië

  Het bedrijf STEFFCO ANVELOPE, is een Distributeur, en actief in de sector Banden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Rubber - technische artikelen voor de industrie, Banden en accessoires, Wielbanden, Rubber - technische artikelen voor de industrie, en Banden en accessoires. Het is gevestigd in Popesti Leordeni, Roemenië.

 4. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf RUELLE SERVICES S.R.L., en actief in de sector Bandenfabricage en coveren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Banden, Bandenreparatie - benodigdheden, Banden en accessoires, Wielbanden, Banden, Bandenreparatie - benodigdheden, en Banden en accessoires. Het is gevestigd in Buftea, Roemenië.

 5. BELSHINTORGSERVIS

  Wit Rusland

  Het bedrijf BELSHINTORGSERVIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbehandelingsproducten, voedingsproducten, en Houtbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 1. EUROTYPA

  Griekenland

  Het bedrijf EUROTYPA, is een Distributeur, en actief in de sector Wielbanden. Het is gevestigd in MAGOULA, Griekenland.

 2. BOHLE U K LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BOHLE U K LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, en Wielbanden. Het is gevestigd in Shrewsbury, Verenigd Koninkrijk.

 1. SAIKO ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWY

  Polen

  Het bedrijf SAIKO ZAKLAD PRODUKCYJNO HANDLOWY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, en Wielbanden. Het is gevestigd in Suchy Las, Polen.

 2. SAMA SERVICE GRUP SA

  Roemenië

 3. AZZOPARDI PETER

  Malta

 4. SIRSAN TEKERLEK SANAYI ITHALAT IHRACAT VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

 5. KÁDÁR GUMI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Hongarije