• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen - speciale

Resultaten voor

Wielen - speciale - Import export

 1. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrijk

  De firma Rhône Elastomères, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in industriële wielen en wieltjes voor goederenverzet, voor iedere toepassing van 20 kg tot meer dan 12 ton nuttige last per eenheid. Rhône Elastomères beschikt over een zeer uitgebreid productassortiment, met een kwaliteit/prijs verhouding die het mogelijk maakt aan alle behoeften van de klanten te voldoen, maar ook aan alle technische eisen van de verschillende toepassingsgebieden. Rhône Elastomères is gespecialiseerd in de uitvoering naar tekening van rubberen of polyurethaan wielen op stalen mechanisch gelaste velgen en mechanisch gelaste draagstructuren voor zware en zeer zware lasten. Dankzij deze productie van wielen en wieltjes op maat, alsmede een zeer uitgebreid productassortiment en een klantendienst van hoge kwaliteit heeft Rhône Elastomères een uitstekende reputatie op de markt gekregen.

 2. BLICKLE BV

  België

  Om jarenlang een van de toonaangevende fabrikanten van wielen te blijven, kijken we naar het verleden en de toekomst: het gaat om vertrouwen en innovatie. Blickle produceert al sinds 1953 hoogwaardige wielen en is in haar branche een van de grootste fabrikanten ter wereld als het gaat om volume, assortiment en kwaliteit. Meer dan 30.000 producten met een draagvermogen van 20- tot 50.000 kilo. Naast meer dan 30.000 standaardproducten leveren we vele op maat gesneden oplossingen voor klantspecifieke toepassingen. Individueel en efficiënt: in nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we de passende oplossing voor elke vraag. Onze gereedschappen omvatten daarbij niet alleen de modernste technologieën (3D-CAD, niet-lineaire finiete-elementen- en simulatieprogramma’s), precieze meet-, test- en controle-installaties of flexibele productietechnieken, maar vooral onze jarenlange ervaring als fabrikant.

 3. EGBERTS RUBBER

  Nederland

  Wals-, Wiel-, en Rolbekleding Voor onze klanten in de Grafische, folie Industrie, Houtindustrie, Textiel Industrie, Verpakkings-, papier, kartonnage industrie en Voedingsmiddelenindustrie maken wij kwalitatief hoogwaardige producten naar specificatie in zowel rubber als Polyurethaan. Technische vormartikelen Met onze persbatterijen kunnen wij vele soorten en afmetingen aan technische vormartikelen maken. Hierbij maken wij gebruiken van een matrijs of mal die wij voor u kunnen laten maken bij gespecialiseerde matrijsbouwers en vervolgens beheren. Het kan hier gaan om kleine of grote series die naar specificatie geproduceerd worden. Slangstukken en Manchetten Voor diverse toepassingen kunnen wij slangstukken en manchetten maken die de gewenste eigenschappen tonen. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in de textielindustrie voor transport van doek of als stempel in de drukindustrie (volvlak drukbeeld). Slijpen en Profileren Naslijpen of profileren van uw walsen, wielen of rollen is onze specialiteit.

 4. BORGHI ASSALI SRL

  Italië

  Het bedrijf Borghi is gespecialiseerd in de productie van gestuurde assen voor karren en tractors van kleine afmetingen, assen met dubbele wielen, assen met rem, elektrische en hydraulische aandrijfwielen. Accessoires voor karren.

 5. COLSON EUROPE

  België

  Colson Europe is fabrikant en leverancier van kwaliteitswielen. Wij adviseren en bieden betrouwbare oplossingen voor al uw toepassingen. Wij leveren standaardwielen voor draagvermogens tot 30.000 kg. Voor elke branche het juiste wiel!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROLLEN-STORE.AT E.U.

  Oostenrijk

 2. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Roemenië

 3. STE BINDER ET JENNY

  Frankrijk

 4. CAUJOLLE MARCEL

  Frankrijk

 5. HOROZ DEMIR

  Turkije

 1. AUTOCRAZE PTY LTD

  Australië

 2. KOCK UND SOHN RÄDER GMBH

  Duitsland

 1. DJ ALLOY WHEEL REFURBISHMENT

  Verenigd Koninkrijk

 2. THE WHEEL GURU

  Verenigd Koninkrijk

 3. RONAL CR, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 4. LIV SYSTEMS, D. O. O.

  Slovenië

 5. WHEEL SOLUTIONS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 6. HENRIQUES & MARQUES, LDA.

  Portugal

 7. GKN WHEELS NAGBOEL A/S

  Denemarken

 8. MEFRO WHEELS GMBH

  Duitsland

 1. AZ KONSTRUKT, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 2. VARGA FERDINAND - VFFV - ZÁMOCNICTVO

  Slowakije

 3. RUDOLF SCHMID AG

  Zwitserland

 4. LADENBURGER ALUGUß GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. HONEYWELL ENGINES & SYSTEMS

  Ierland

 6. TENTE

  België

  Wij zijn een betrouwbare partner voor wielen en zwenkwielen en de daarbij bijbehorende processen, systemen en oplossingen. Vandaag werken we altijd voor de oplossingen voor morgen. Institutional : stoelwielen, meubel wielen; kunststof wielen, standaard wielen, wielen voor vliegtuigtrolleys, wielen voor winkelwagens, wielen van roestvrij staal. Medical : bedwielen, verpleegbedwielen. Industrial : transportwielen, geluid reducerende wielen, hittebestendige wielen, wielen met centrale rem, wielen van roestvrij staal. Heavy Duty : heavy duty wielen, wielen met centrale rem, vorkheftruckwielen.

 7. GKN OFFHIGHWAY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 8. S-LIGHT A/S

  Denemarken

 9. RH ALURAD HÖFFKEN GMBH

  Duitsland

 10. METAL TRADE S.R.O.

  Slowakije

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis