• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen - speciale

Resultaten voor

Wielen - speciale - Import export

 1. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrijk

  De firma Rhône Elastomères, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in industriële wielen en wieltjes voor goederenverzet, voor iedere toepassing van 20 kg tot meer dan 12 ton nuttige last per eenheid. Rhône Elastomères beschikt over een zeer uitgebreid productassortiment, met een kwaliteit/prijs verhouding die het mogelijk maakt aan alle behoeften van de klanten te voldoen, maar ook aan alle technische eisen van de verschillende toepassingsgebieden. Rhône Elastomères is gespecialiseerd in de uitvoering naar tekening van rubberen of polyurethaan wielen op stalen mechanisch gelaste velgen en mechanisch gelaste draagstructuren voor zware en zeer zware lasten. Dankzij deze productie van wielen en wieltjes op maat, alsmede een zeer uitgebreid productassortiment en een klantendienst van hoge kwaliteit heeft Rhône Elastomères een uitstekende reputatie op de markt gekregen.

 2. EGBERTS RUBBER

  Nederland

  Wals-, Wiel-, en Rolbekleding Voor onze klanten in de Grafische, folie Industrie, Houtindustrie, Textiel Industrie, Verpakkings-, papier, kartonnage industrie en Voedingsmiddelenindustrie maken wij kwalitatief hoogwaardige producten naar specificatie in zowel rubber als Polyurethaan. Technische vormartikelen Met onze persbatterijen kunnen wij vele soorten en afmetingen aan technische vormartikelen maken. Hierbij maken wij gebruiken van een matrijs of mal die wij voor u kunnen laten maken bij gespecialiseerde matrijsbouwers en vervolgens beheren. Het kan hier gaan om kleine of grote series die naar specificatie geproduceerd worden. Slangstukken en Manchetten Voor diverse toepassingen kunnen wij slangstukken en manchetten maken die de gewenste eigenschappen tonen. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in de textielindustrie voor transport van doek of als stempel in de drukindustrie (volvlak drukbeeld). Slijpen en Profileren Naslijpen of profileren van uw walsen, wielen of rollen is onze specialiteit.

 3. TENTE

  België

  Wij zijn een betrouwbare partner voor wielen en zwenkwielen en de daarbij bijbehorende processen, systemen en oplossingen. Vandaag werken we altijd voor de oplossingen voor morgen. Institutional : stoelwielen, meubel wielen; kunststof wielen, standaard wielen, wielen voor vliegtuigtrolleys, wielen voor winkelwagens, wielen van roestvrij staal. Medical : bedwielen, verpleegbedwielen. Industrial : transportwielen, geluid reducerende wielen, hittebestendige wielen, wielen met centrale rem, wielen van roestvrij staal. Heavy Duty : heavy duty wielen, wielen met centrale rem, vorkheftruckwielen.

 4. BLICKLE BV

  België

  Om jarenlang een van de toonaangevende fabrikanten van wielen te blijven, kijken we naar het verleden en de toekomst: het gaat om vertrouwen en innovatie. Blickle produceert al sinds 1953 hoogwaardige wielen en is in haar branche een van de grootste fabrikanten ter wereld als het gaat om volume, assortiment en kwaliteit. Meer dan 30.000 producten met een draagvermogen van 20- tot 50.000 kilo. Naast meer dan 30.000 standaardproducten leveren we vele op maat gesneden oplossingen voor klantspecifieke toepassingen. Individueel en efficiënt: in nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we de passende oplossing voor elke vraag. Onze gereedschappen omvatten daarbij niet alleen de modernste technologieën (3D-CAD, niet-lineaire finiete-elementen- en simulatieprogramma’s), precieze meet-, test- en controle-installaties of flexibele productietechnieken, maar vooral onze jarenlange ervaring als fabrikant.

 5. BORGHI ASSALI SRL

  Italië

  Het bedrijf Borghi is gespecialiseerd in de productie van gestuurde assen voor karren en tractors van kleine afmetingen, assen met dubbele wielen, assen met rem, elektrische en hydraulische aandrijfwielen. Accessoires voor karren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COLSON EUROPE

  België

  Colson Europe is fabrikant en leverancier van kwaliteitswielen. Wij adviseren en bieden betrouwbare oplossingen voor al uw toepassingen. Wij leveren standaardwielen voor draagvermogens tot 30.000 kg. Voor elke branche het juiste wiel!

 2. ROLLEN-STORE.AT E.U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ROLLEN-STORE.AT E.U., is een Distributeur, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is gevestigd in Baden Bei Wien, Oostenrijk.

 3. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf PNEU EXPERT IMPEX S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Banden, onderhoud, optimiseurs, Wielbanden, en Banden. Het is gevestigd in Brasov, Roemenië.

 4. STE BINDER ET JENNY

  Frankrijk

  Het bedrijf STE BINDER ET JENNY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielbanden, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Eckbolsheim, Frankrijk.

 5. CAUJOLLE MARCEL

  Frankrijk

  Het bedrijf CAUJOLLE MARCEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielen - speciale, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, accessoires voor poorten, en ijzerwaren. Het is gevestigd in Fenouillet, Frankrijk.

 1. HOROZ DEMIR

  Turkije

  Het bedrijf HOROZ DEMIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is gevestigd in Tekirdag, Turkije.

 2. AZIM JANT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf AZIM JANT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is tevens aanwezig in de sectoren Velgen voor auto's, Landbouw - machines en materiaal, velg, Velgen voor auto's, en Landbouw - machines en materiaal. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 1. NEURADSYSTEM UG - NRSM

  Duitsland

  Het bedrijf NEURADSYSTEM UG - NRSM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen - speciale, koffer op wieltjes, rem, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Offenburg, Duitsland.

 2. KOCK UND SOHN RÄDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KOCK UND SOHN RÄDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, Wielen - speciale, Tractoren en aanhangers - landbouw, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Hopsten, Duitsland.

 3. METAL TRADE S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf METAL TRADE S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Bratislava 2 , Slowakije.

 4. RONAL CR, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf RONAL CR, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Jicín, Tsjechische Rep..

 5. AUTOKOLA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf AUTOKOLA S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Vlachovo Brezí, Tsjechische Rep..

 6. THE WHEEL GURU

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE WHEEL GURU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 7. DJ ALLOY WHEEL REFURBISHMENT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DJ ALLOY WHEEL REFURBISHMENT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 8. VARGA FERDINAND - VFFV - ZÁMOCNICTVO

  Slowakije

  Het bedrijf VARGA FERDINAND - VFFV - ZÁMOCNICTVO, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, Smeedijzer, Industriebouw, Wielen - speciale, Smeedijzer, en Industriebouw. Het is gevestigd in Bratislava 5, Slowakije.

 1. TELLEFSDAL AS

  Noorwegen

  Het bedrijf TELLEFSDAL AS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sneeuwkettingen voor auto's, Sneeuwruimers, Wielen - speciale, Sneeuwkettingen voor auto's, Sneeuwruimers, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Sundebru, Noorwegen.

 2. LEV S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf LEV S.R.O., en actief in de sector Wielen - speciale. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitlaatpotten, Filtreerapparatuur en benodigdheden, Uitlaatpotten, en Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is gevestigd in Praha 8, Tsjechische Rep..

 3. MOTOR WHEEL SERVICE LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MOTOR WHEEL SERVICE LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Beaconsfield, Verenigd Koninkrijk.

 4. RH ALURAD HÖFFKEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RH ALURAD HÖFFKEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Attendorn, Duitsland.

 5. WHEEL SOLUTIONS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WHEEL SOLUTIONS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is gevestigd in Hednesford, Verenigd Koninkrijk.

 6. ITAL CAR, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ITAL CAR, S.R.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Praha 3 , Tsjechische Rep..

 7. LIV SYSTEMS, D. O. O.

  Slovenië

  Het bedrijf LIV SYSTEMS, D. O. O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is gevestigd in Postojna, Slovenië.

 8. GKN WHEELS NAGBOEL A/S

  Denemarken

  Het bedrijf GKN WHEELS NAGBOEL A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Lunderskov, Denemarken.

 9. S-LIGHT A/S

  Denemarken

  Het bedrijf S-LIGHT A/S, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Aalborg Sv, Denemarken.

 10. MEFRO WHEELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEFRO WHEELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Ronneburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis