• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen en rollen

Resultaten voor

Wielen en rollen - Import export

 1. GURTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een competente fabrikant van transportbandcomponenten die een beslissende meerwaarde bieden voor onze klanten. Met onze productiefaciliteit in Duitsland leveren wij aan klanten over de hele wereld.GURTEC werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht als een klein familiebedrijf en na de overname door NEPEAN is het merk nu terug. De bewezen en bekende GURTEC-kwaliteit, in combinatie met de slagkracht en flexibiliteit van een familiebedrijf, is essentieel voor het succes van onze klanten.

  Website Open In New icon
 2. BÖHMER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De firma Böhmer ondersteunt zijn klanten al sinds 1920 op het gebied van kraanbouw, havenbedrijf, ijzer- en staalindustrie, keramische industrie en scheeps- en installatiebouw. Het aanbod loopt van kleine wielsets met wieldiameters van Ø 250 mm voor transportwagens of loopkranen tot kraanloopwielen met een Ø van 1.600 mm. Bovendien bieden we kabelschijven van gelaste, lichte constructie tot gegoten zware uitvoering voor de staalindustrie in verschillende diameters. Het uitgangspunt van onze producten zijn de stalen gietdelen of gesmede halffabrikaten van onze Duitse partners. Onze in-house constructieafdeling, waar ingenieurs, technici en technische productontwerpers werken, testen elk product om het te optimaliseren en af te stemmen op de stand van de techniek en de toepassing ter plaatse. Profiteer van high quality, made in Germany, de hoogste productlevensduur en uitstekende klantenservice.

  Website Open In New icon
 3. BS ROLLEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BS Rollen werd in 1991 opgericht als uw partner voor hoogwaardige rollen en complete transportsystemen. Al in het jaar 1994 kon het eigen bedrijfsgebouw worden verkregen. In 2008 werd het logistieke centrum uitgebreid tot een totaal van meer dan 3.000 vierkante meter. Meer dan 12.000 verschillende producten zijn hier beschikbaar. Al meer dan 17 jaar worden rollen en wielen geproduceerd in onze eigen werktuigen. Wij zijn volgens DIN EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, met name in de sector meubel- en designrollen, maar ook in de heavy-duty en speciale haspelsegmenten, en omvat tegenwoordig een breed spectrum, van het kleinste meubelwiel met een wieldiameter van 15 mm tot zware wielen met een laadvermogen van 11 ton. BS Rollen is tegenwoordig in heel Duitsland vertegenwoordigd met 8 van zijn eigen verkoopmedewerkers, evenals in veel Europese landen met in totaal 18 buitenlandse partners.

  Website Open In New icon
 4. EMILE MAURIN - ELEMENTS STANDARD MECANIQUES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Emile Maurin Composants, gespecialiseerd adviseur in standaardcomponenten sinds 1871, biedt u oplossingen die aan uw industrieel procedé zijn aangepast. Dankzij onze expertise kunnen wij aan al uw eisen voldoen, op alle mogelijke toepassingsgebieden. Als marktleider biedt Emile Maurin u een diep en breed assortiment met meer dan 59 000 referenties, meer dan 250 000 beschikbare 3D modellen in 90 formaten, vrij toegankelijk op onze website of via onze gratis te downloaden 3D-software. Diverse vormen van technische ondersteuning, gebruiksaanwijzingen, handleidingen om een keuze te maken voor uw technici, inkopers, verkopers enz. Een deskundigenteam voor kwaliteitsservice. Levering binnen 24 uur, zonder verplichte minimumbestelling. Emile Maurin verbindt zich ertoe u kwaliteitsproducten te bieden om de veiligheid en goede werking van uw apparatuur te garanderen. Elke maand komen er tientallen referenties bij om u de meest recente nieuwigheden ter beschikking te stellen die de markt te bieden heeft.

  Website Open In New icon
 5. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Blickle telt tot de wereldwijd leidende producenten van wielen en rollen. De onderneming heeft meer dan 30.000 producten in zijn standaard assortiment. Blickle ontwikkelt speciale oplossingen voor speciale vereisten.Tegenwoordig produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 15 miljoen wielen, wielen en bokwielen. De wielen en rollen worden gebruikt in allerlei machines en transportapparaten, bijvoorbeeld in de intralogistiek, in de machine- en apparatenbouw en in de levensmiddelenindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1953. Blickle maakte aanvankelijk kruiwagenwielen.Dit resulteerde in een programma van hoogwaardige wielen, zwenkwielen en bokwielen.In 1967 werd het eerste buitenlandse verkoopbedrijf opgericht.Vandaag is Blickle vertegenwoordigd met 18 eigen verkoopbedrijven in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië en met exclusieve vertegenwoordigers in meer dan 120 landen wereldwijd.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Rolko Kohlgrüber GmbH is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van revalidatietoebehoren, rolstoelaccessoires, accessoires voor zorgbedden, alsmede wielen, zwenkwielen en banden voor diverse industriële sectoren. Met een hoofdkantoor in Duitsland en strategische locaties in Denemarken, Nederland, de VS en een eigen productie in China, staat het bedrijf garant voor betrouwbaar advies, ondersteuning en snelle levering over de hele wereld. Fabrikanten en gespecialiseerde dealers uit meer dan 80 landen vertrouwen op Rolko's uitgebreide productassortiment, dat niet alleen wielen, banden, lekbestendige bandoplossingen en andere componenten voor rolstoelen en revalidatieapparatuur omvat, maar ook revalidatiehulpmiddelen zoals rolstoelhellingen, beschermende kleding tegen weersinvloeden en transferhulpmiddelen, evenals accessoires zoals tilbeugels, wanddeflector rollers en ondersteuningssystemen voor ziekenhuisbeddenRolko is ook beschikbaar met betrouwbare wielen en zwenkwielen, banden, dissels, assen en andere componenten voor fabrikanten en gespecialiseerde handelaars in diverse industrietakken, bijv. Ten aanzien van landbouwuitrusting, kindervoertuigen, transportuitrusting, goederenbehandelingstechniek, sportuitrusting, schoonmaakuitrusting, werktuigbouwkunde, winkelinrichting of boottrailers staan wij u met raad en daad bij.

  Website Open In New icon
 2. SWC WÄLZLAGERFABRIKATION SW GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In de 25 jaar sinds de oprichting van SWC heeft het merk zich wereldwijd gevestigd en wordt het gewaardeerd door klanten op alle continenten. Als voormalige divisie van FAG stond vooral het kwaliteitsaspect steeds op de voorgrond. Tot op de dag van vandaag hechten wij veel waarde aan hoogwaardige producten en individueel advies, zodat onze klanten met wentellagers van SWC een meerwaarde kunnen bereiken. SWC is in 1994 ontstaan uit het bedrijf FAG Kugelfischer in Schweinfurt. Tegenwoordig is de SWC Groep verdeeld in twee bedrijven om aan de uiteenlopende eisen van de verschillende markten te kunnen voldoen: SWC WÄLZLAGERFABRIKATIONEN SW GMBH gevestigd in Niederwerrn, Duitsland SWC BEARINGS TECHNOLOGY CO., LTD. gevestigd in Samutprakan, Thailand Vanaf het allereerste begin heeft de SWC Groep veel nadruk gelegd op kwaliteit, of het nu gaat om de vervaardigde producten, de advisering stroomopwaarts of de processen binnen de twee familiebedrijven. Al meer dan 25 jaar staat één ding voorop: De toegevoegde waarde voor onze klanten. De structuur van onze groep en de strategische samenwerking met geselecteerde leveranciers en erkende dealers over de hele wereld stellen ons in staat de overheadkosten te minimaliseren en de afstanden kort te houden zonder het kwaliteitsniveau te verwaarlozen.Ons uitstekende voorraadconcept voor componenten garandeert een hoge flexibiliteit en korte productietijden voor catalogusproducten.

  Website Open In New icon
 3. TENTE SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 4. VOLVOX-ROLLEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 1. RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. ASCO ADOLF SUERMANN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. STARK GUMMIWALZEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. HARHUES & TEUFERT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. P.A. PERAZZOLO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 8. P.A. PERAZZOLO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 9. ROLLENBAU GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 10. TENTE-ROLLEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. A.R.E.S.

  Italië

  Verified by europages badge
 2. MW SCHAUMSTOFF AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge
 3. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrijk

  De firma Rhône Elastomères, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in industriële wielen en wieltjes voor goederenverzet, voor iedere toepassing van 20 kg tot meer dan 12 ton nuttige last per eenheid. Rhône Elastomères beschikt over een zeer uitgebreid productassortiment, met een kwaliteit/prijs verhouding die het mogelijk maakt aan alle behoeften van de klanten te voldoen, maar ook aan alle technische eisen van de verschillende toepassingsgebieden. Rhône Elastomères is gespecialiseerd in de uitvoering naar tekening van rubberen of polyurethaan wielen op stalen mechanisch gelaste velgen en mechanisch gelaste draagstructuren voor zware en zeer zware lasten. Dankzij deze productie van wielen en wieltjes op maat, alsmede een zeer uitgebreid productassortiment en een klantendienst van hoge kwaliteit heeft Rhône Elastomères een uitstekende reputatie op de markt gekregen.

 4. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  China

  Hongxing is wereld's meest competitieve fabrikant van wielen & wieltjes van rubber en elastisch rubber, wij bieden aldus talloze uiteenlopende wielen en wieltjes voor uw productlijnen. Wij vervaardigen talloze OEM-producten voor tal van vermaarde wielfabrikanten wereldwijd. Onze kwaliteitsleus luidt “Kwaliteit is de spil van onze onderneming". Met hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen kunnen onze producten u helpen uw marktaandeel te vergroten. Voel vrij uw keuze te maken uit ons hoogwaardige Hongxing aanbod.

 5. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Griekenland

  G.P. Dimitriadis begon in 1965 in Piraeus, Griekenland, als een klein bedrijf opgericht door George Dimitriadis. Sinds deze datum heeft de firma zich constant ontwikkeld en zich een naam gemaakt in de lokale industrie door zich te specialiseren in allerlei soorten wielen en rollen. In 1991 werd de firma een naamloze vennootschap onder de naam G. P. DIMITRIADIS S.A, met het hoofdkantoor in haar eigen vestiging op het adres 8, Mesollogiou str., . Vandaag wordt de firma beheerd door de tweede generatie van de familie en biedt de firma een breed assortiment van producten, zoals wielen en rollen, handkarren, hefplatformen, bandtransporteurs voor bulkgoederen, voor stukgoederen, continue mechanisch transport voor stukgoederen, steekwagens, handwagens, vorkheftrucks, wielen en rollen voor interne transportvoertuigen en een continue dienstverlening aan de Griekse en internationale markt. Wij vertegenwoordigen de grootste Europese fabrikanten AVO - Italië, Blickle - Duitsland, LAG - Italië, Rhombus - Duitsland, Steinco - Duitsland

 6. TORWEGGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  TORWEGGE GmbH & Co. KG is al 60 jaar lang een familibedrijf met hoofdvestiging in Bielefeld en andere dochterondernemingen in Duitsland en Europa. De eerste wielen en rollen werden nog steeds in de garage van oprichter Heinrich Torwegge ontwikkeld. Het bedrijf groeide voortdurend, zowel in de sector, als het aantal producten dat wordt aangeboden en het aantal werknemers. Meer divisies werden door de jaren heen toegevoegd. Met de twee gebieden Mobing Components en Intralogistic Solutions is de TORWEGGE van vandaag niet alleen de bevoegde leverancier van onderdelen voor de intralogistiek, maar ontwerpt ook aangepaste en toekomstgerichte materiaalstroom-plossingen voor bedrijven uit verschillende sectoren.

 7. BLICKLE BV

  België

  Om jarenlang een van de toonaangevende fabrikanten van wielen te blijven, kijken we naar het verleden en de toekomst: het gaat om vertrouwen en innovatie. Blickle produceert al sinds 1953 hoogwaardige wielen en is in haar branche een van de grootste fabrikanten ter wereld als het gaat om volume, assortiment en kwaliteit. Meer dan 30.000 producten met een draagvermogen van 20- tot 50.000 kilo. Naast meer dan 30.000 standaardproducten leveren we vele op maat gesneden oplossingen voor klantspecifieke toepassingen. Individueel en efficiënt: in nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we de passende oplossing voor elke vraag. Onze gereedschappen omvatten daarbij niet alleen de modernste technologieën (3D-CAD, niet-lineaire finiete-elementen- en simulatieprogramma’s), precieze meet-, test- en controle-installaties of flexibele productietechnieken, maar vooral onze jarenlange ervaring als fabrikant.

 8. EGBERTS RUBBER

  Nederland

  Wals-, Wiel-, en Rolbekleding Voor onze klanten in de Grafische, folie Industrie, Houtindustrie, Textiel Industrie, Verpakkings-, papier, kartonnage industrie en Voedingsmiddelenindustrie maken wij kwalitatief hoogwaardige producten naar specificatie in zowel rubber als Polyurethaan. Technische vormartikelen Met onze persbatterijen kunnen wij vele soorten en afmetingen aan technische vormartikelen maken. Hierbij maken wij gebruiken van een matrijs of mal die wij voor u kunnen laten maken bij gespecialiseerde matrijsbouwers en vervolgens beheren. Het kan hier gaan om kleine of grote series die naar specificatie geproduceerd worden. Slangstukken en Manchetten Voor diverse toepassingen kunnen wij slangstukken en manchetten maken die de gewenste eigenschappen tonen. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in de textielindustrie voor transport van doek of als stempel in de drukindustrie (volvlak drukbeeld). Slijpen en Profileren Naslijpen of profileren van uw walsen, wielen of rollen is onze specialiteit.

 9. ZWENKWIELEN.NET

  Nederland

  Op zoek naar zwenkwielen, meubelwielen of bijvoorbeeld zwaarlastwielen? Bekijk dan de webwinkel van zwenkwielen.net. Overal een wiel voor. Voor particulieren en bedrijven altijd de voordeligste wielen door een grote voorraad en sterke inkoop. Verder staan alle wielen in overzichtelijke categorieën zodat u snel het wiel zoekt wat u nodig heeft voor binnen, buiten of voor op het werk! Zwenkwielen.net is tevens toe leverancier van vele meubelmakers en bouwbedrijven. Ook hebben ze een diverse klanten binnen de industriële wereld.

 10. BLICKLE WIELEN B.V.

  Nederland

  Blickle telt tot de wereldwijd leidende producenten van wielen en rollen. De onderneming heeft meer dan 30.000 producten in zijn assortiment. De wielen en rollen worden gebruikt in allerlei machines en transportapparaten, bijvoorbeeld in de intralogistiek, in de machinebouw en in de levensmiddelenindustrie. De Blickle-groep heeft momenteel circa 1.100 mensen in dienst, waaronder ongeveer 800 in het hoofdkantoor in Rosenfeld. Blickle onderhoudt 18 eigen verkoopmaatschappijen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.

Filters

Resultaten voor

Wielen en rollen - Import export

Aantal resultaten

2.086 bedrijven