• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen en rollen

Resultaten voor

Wielen en rollen - Import export

 1. BS ROLLEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BS Rollen werd in 1991 opgericht als uw partner voor hoogwaardige rollen en complete transportsystemen. Al in het jaar 1994 kon het eigen bedrijfsgebouw worden verkregen. In 2008 werd het logistieke centrum uitgebreid tot een totaal van meer dan 3.000 vierkante meter. Meer dan 12.000 verschillende producten zijn hier beschikbaar. Al meer dan 17 jaar worden rollen en wielen geproduceerd in onze eigen werktuigen. Wij zijn volgens DIN EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, met name in de sector meubel- en designrollen, maar ook in de heavy-duty en speciale haspelsegmenten, en omvat tegenwoordig een breed spectrum, van het kleinste meubelwiel met een wieldiameter van 15 mm tot zware wielen met een laadvermogen van 11 ton. BS Rollen is tegenwoordig in heel Duitsland vertegenwoordigd met 8 van zijn eigen verkoopmedewerkers, evenals in veel Europese landen met in totaal 18 buitenlandse partners.

 2. GURTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een competente fabrikant van transportbandcomponenten die een beslissende meerwaarde bieden voor onze klanten. Met onze productiefaciliteit in Duitsland leveren wij aan klanten over de hele wereld.GURTEC werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht als een klein familiebedrijf en na de overname door NEPEAN is het merk nu terug. De bewezen en bekende GURTEC-kwaliteit, in combinatie met de slagkracht en flexibiliteit van een familiebedrijf, is essentieel voor het succes van onze klanten.

 3. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Blickle telt tot de wereldwijd leidende producenten van wielen en rollen. De onderneming heeft meer dan 30.000 producten in zijn standaard assortiment. Blickle ontwikkelt speciale oplossingen voor speciale vereisten.Tegenwoordig produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 15 miljoen wielen, wielen en bokwielen. De wielen en rollen worden gebruikt in allerlei machines en transportapparaten, bijvoorbeeld in de intralogistiek, in de machine- en apparatenbouw en in de levensmiddelenindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1953. Blickle maakte aanvankelijk kruiwagenwielen.Dit resulteerde in een programma van hoogwaardige wielen, zwenkwielen en bokwielen.In 1967 werd het eerste buitenlandse verkoopbedrijf opgericht.Vandaag is Blickle vertegenwoordigd met 18 eigen verkoopbedrijven in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië en met exclusieve vertegenwoordigers in meer dan 120 landen wereldwijd.

 4. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Elk jaar produceren we meer dan 900 verschillende soorten wentellagers. Onze portfolio varieert van standaard wentellagers tot op maat gemaakte speciale lageroplossingen in een diameterbereik van 50 mm tot 1.500 mm. Naast diverse wentellagercomponenten leveren we onze klanten ook speciale precisiecomponenten en wentellageraccessoires. Onze kracht ligt vooral in onderzoek en ontwikkeling van toepassingsgeoptimaliseerde speciale lagers. In directe samenwerking met de klant worden technische mogelijkheden gecoördineerd, getest en geïmplementeerd. Naast projectgerelateerde berekeningen omvat onze engineeringportefeuille ook praktische levensduur- en sterkteproeven en lagerbeoordelingen. Kwaliteit door competentie - Hoogste kwaliteit loopt als een rode draad door onze hele productie - van de aankoop van materialen tot de levering van onze producten. KRW rollagers worden al sinds 1934 geproduceerd op de traditionele locatie in het westen van Leipzig. Daarnaast hebben we verkoopkantoren in China, India, Kazachstan en Zuidoost-Azië om in de directe omgeving van onze klanten aanwezig te zijn en toepassingsspecifieke assistentie te verlenen.

 5. VOLVOX-ROLLEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VOLVOX-ROLLEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is gevestigd in Kamen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASCO ADOLF SUERMANN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASCO ADOLF SUERMANN KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is gevestigd in Usingen, Duitsland.

 2. RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RÄDER-VOGEL RÄDER- UND ROLLENFABRIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECNO RUOTE GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, industriële wielen, wielen van kunststof, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, raderen van nylon, en raderen van polyurethaan. Het is gevestigd in Brendola, Italië.

 4. STARK GUMMIWALZEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STARK GUMMIWALZEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren rubberen rollen, Vormstukken van rubber, buizen van stijf rubber, flexibele buizen van rubber, en snelle productie van prototypes. Het is gevestigd in Sontheim, Duitsland.

 5. HARHUES & TEUFERT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HARHUES & TEUFERT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 1. A.R.E.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A.R.E.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, industriële wielen, transportwielen, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en verzinkte poten. Het is gevestigd in Baranzate, Italië.

 2. KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KAMPMANN + ARETZ GMBH + CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Intern transport - rollend materieel, Goederen behandeling - rollend materieel, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en industrieaanhangers. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 1. TENTE-ROLLEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TENTE-ROLLEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is gevestigd in Wermelskirchen, Duitsland.

 2. ROLLENBAU GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROLLENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. MW SCHAUMSTOFF AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MW SCHAUMSTOFF AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is gevestigd in Kriens, Zwitserland.

 4. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  China

  Hongxing is wereld's meest competitieve fabrikant van wielen & wieltjes van rubber en elastisch rubber, wij bieden aldus talloze uiteenlopende wielen en wieltjes voor uw productlijnen. Wij vervaardigen talloze OEM-producten voor tal van vermaarde wielfabrikanten wereldwijd. Onze kwaliteitsleus luidt “Kwaliteit is de spil van onze onderneming". Met hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen kunnen onze producten u helpen uw marktaandeel te vergroten. Voel vrij uw keuze te maken uit ons hoogwaardige Hongxing aanbod.

 5. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrijk

  De firma Rhône Elastomères, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in industriële wielen en wieltjes voor goederenverzet, voor iedere toepassing van 20 kg tot meer dan 12 ton nuttige last per eenheid. Rhône Elastomères beschikt over een zeer uitgebreid productassortiment, met een kwaliteit/prijs verhouding die het mogelijk maakt aan alle behoeften van de klanten te voldoen, maar ook aan alle technische eisen van de verschillende toepassingsgebieden. Rhône Elastomères is gespecialiseerd in de uitvoering naar tekening van rubberen of polyurethaan wielen op stalen mechanisch gelaste velgen en mechanisch gelaste draagstructuren voor zware en zeer zware lasten. Dankzij deze productie van wielen en wieltjes op maat, alsmede een zeer uitgebreid productassortiment en een klantendienst van hoge kwaliteit heeft Rhône Elastomères een uitstekende reputatie op de markt gekregen.

 6. ROLKO KOHLGRÜBER GMBH

  Duitsland

  Rolko Kohlgrüber GmbH is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van revalidatietoebehoren, rolstoelaccessoires, accessoires voor zorgbedden, alsmede wielen, zwenkwielen en banden voor diverse industriële sectoren. Met een hoofdkantoor in Duitsland en strategische locaties in Denemarken, Nederland, de VS en een eigen productie in China, staat het bedrijf garant voor betrouwbaar advies, ondersteuning en snelle levering over de hele wereld. Fabrikanten en gespecialiseerde dealers uit meer dan 80 landen vertrouwen op Rolko's uitgebreide productassortiment, dat niet alleen wielen, banden, lekbestendige bandoplossingen en andere componenten voor rolstoelen en revalidatieapparatuur omvat, maar ook revalidatiehulpmiddelen zoals rolstoelhellingen, beschermende kleding tegen weersinvloeden en transferhulpmiddelen, evenals accessoires zoals tilbeugels, wanddeflector rollers en ondersteuningssystemen voor ziekenhuisbeddenRolko is ook beschikbaar met betrouwbare wielen en zwenkwielen, banden, dissels, assen en andere componenten voor fabrikanten en gespecialiseerde handelaars in diverse industrietakken, bijv. Ten aanzien van landbouwuitrusting, kindervoertuigen, transportuitrusting, goederenbehandelingstechniek, sportuitrusting, schoonmaakuitrusting, werktuigbouwkunde, winkelinrichting of boottrailers staan wij u met raad en daad bij.

 7. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Griekenland

  G.P. Dimitriadis begon in 1965 in Piraeus, Griekenland, als een klein bedrijf opgericht door George Dimitriadis. Sinds deze datum heeft de firma zich constant ontwikkeld en zich een naam gemaakt in de lokale industrie door zich te specialiseren in allerlei soorten wielen en rollen. In 1991 werd de firma een naamloze vennootschap onder de naam G. P. DIMITRIADIS S.A, met het hoofdkantoor in haar eigen vestiging op het adres 8, Mesollogiou str., . Vandaag wordt de firma beheerd door de tweede generatie van de familie en biedt de firma een breed assortiment van producten, zoals wielen en rollen, handkarren, hefplatformen, bandtransporteurs voor bulkgoederen, voor stukgoederen, continue mechanisch transport voor stukgoederen, steekwagens, handwagens, vorkheftrucks, wielen en rollen voor interne transportvoertuigen en een continue dienstverlening aan de Griekse en internationale markt. Wij vertegenwoordigen de grootste Europese fabrikanten AVO - Italië, Blickle - Duitsland, LAG - Italië, Rhombus - Duitsland, Steinco - Duitsland

 8. BÖHMER ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  De firma Böhmer ondersteunt zijn klanten al sinds 1920 op het gebied van kraanbouw, havenbedrijf, ijzer- en staalindustrie, keramische industrie en scheeps- en installatiebouw. Het aanbod loopt van kleine wielsets met wieldiameters van Ø 250 mm voor transportwagens of loopkranen tot kraanloopwielen met een Ø van 1.600 mm. Bovendien bieden we kabelschijven van gelaste, lichte constructie tot gegoten zware uitvoering voor de staalindustrie in verschillende diameters. Het uitgangspunt van onze producten zijn de stalen gietdelen of gesmede halffabrikaten van onze Duitse partners. Onze in-house constructieafdeling, waar ingenieurs, technici en technische productontwerpers werken, testen elk product om het te optimaliseren en af te stemmen op de stand van de techniek en de toepassing ter plaatse. Profiteer van high quality, made in Germany, de hoogste productlevensduur en uitstekende klantenservice.

 1. TORWEGGE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  TORWEGGE GmbH & Co. KG is al 60 jaar lang een familibedrijf met hoofdvestiging in Bielefeld en andere dochterondernemingen in Duitsland en Europa. De eerste wielen en rollen werden nog steeds in de garage van oprichter Heinrich Torwegge ontwikkeld. Het bedrijf groeide voortdurend, zowel in de sector, als het aantal producten dat wordt aangeboden en het aantal werknemers. Meer divisies werden door de jaren heen toegevoegd. Met de twee gebieden Mobing Components en Intralogistic Solutions is de TORWEGGE van vandaag niet alleen de bevoegde leverancier van onderdelen voor de intralogistiek, maar ontwerpt ook aangepaste en toekomstgerichte materiaalstroom-plossingen voor bedrijven uit verschillende sectoren.

 2. TENTE

  België

  Wij zijn een betrouwbare partner voor wielen en zwenkwielen en de daarbij bijbehorende processen, systemen en oplossingen. Vandaag werken we altijd voor de oplossingen voor morgen. Institutional : stoelwielen, meubel wielen; kunststof wielen, standaard wielen, wielen voor vliegtuigtrolleys, wielen voor winkelwagens, wielen van roestvrij staal. Medical : bedwielen, verpleegbedwielen. Industrial : transportwielen, geluid reducerende wielen, hittebestendige wielen, wielen met centrale rem, wielen van roestvrij staal. Heavy Duty : heavy duty wielen, wielen met centrale rem, vorkheftruckwielen.

 3. EGBERTS RUBBER

  Nederland

  Wals-, Wiel-, en Rolbekleding Voor onze klanten in de Grafische, folie Industrie, Houtindustrie, Textiel Industrie, Verpakkings-, papier, kartonnage industrie en Voedingsmiddelenindustrie maken wij kwalitatief hoogwaardige producten naar specificatie in zowel rubber als Polyurethaan. Technische vormartikelen Met onze persbatterijen kunnen wij vele soorten en afmetingen aan technische vormartikelen maken. Hierbij maken wij gebruiken van een matrijs of mal die wij voor u kunnen laten maken bij gespecialiseerde matrijsbouwers en vervolgens beheren. Het kan hier gaan om kleine of grote series die naar specificatie geproduceerd worden. Slangstukken en Manchetten Voor diverse toepassingen kunnen wij slangstukken en manchetten maken die de gewenste eigenschappen tonen. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in de textielindustrie voor transport van doek of als stempel in de drukindustrie (volvlak drukbeeld). Slijpen en Profileren Naslijpen of profileren van uw walsen, wielen of rollen is onze specialiteit.

 4. ZWENKWIELEN.NET

  Nederland

  Op zoek naar zwenkwielen, meubelwielen of bijvoorbeeld zwaarlastwielen? Bekijk dan de webwinkel van zwenkwielen.net. Overal een wiel voor. Voor particulieren en bedrijven altijd de voordeligste wielen door een grote voorraad en sterke inkoop. Verder staan alle wielen in overzichtelijke categorieën zodat u snel het wiel zoekt wat u nodig heeft voor binnen, buiten of voor op het werk! Zwenkwielen.net is tevens toe leverancier van vele meubelmakers en bouwbedrijven. Ook hebben ze een diverse klanten binnen de industriële wereld.

 5. BLICKLE BV

  België

  Om jarenlang een van de toonaangevende fabrikanten van wielen te blijven, kijken we naar het verleden en de toekomst: het gaat om vertrouwen en innovatie. Blickle produceert al sinds 1953 hoogwaardige wielen en is in haar branche een van de grootste fabrikanten ter wereld als het gaat om volume, assortiment en kwaliteit. Meer dan 30.000 producten met een draagvermogen van 20- tot 50.000 kilo. Naast meer dan 30.000 standaardproducten leveren we vele op maat gesneden oplossingen voor klantspecifieke toepassingen. Individueel en efficiënt: in nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen we de passende oplossing voor elke vraag. Onze gereedschappen omvatten daarbij niet alleen de modernste technologieën (3D-CAD, niet-lineaire finiete-elementen- en simulatieprogramma’s), precieze meet-, test- en controle-installaties of flexibele productietechnieken, maar vooral onze jarenlange ervaring als fabrikant.

 6. BLICKLE WIELEN B.V.

  Nederland

  Blickle telt tot de wereldwijd leidende producenten van wielen en rollen. De onderneming heeft meer dan 30.000 producten in zijn assortiment. De wielen en rollen worden gebruikt in allerlei machines en transportapparaten, bijvoorbeeld in de intralogistiek, in de machinebouw en in de levensmiddelenindustrie. De Blickle-groep heeft momenteel circa 1.100 mensen in dienst, waaronder ongeveer 800 in het hoofdkantoor in Rosenfeld. Blickle onderhoudt 18 eigen verkoopmaatschappijen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.

 7. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Polen

  De firma A MARBA is producent van industriële wielen van hoogwaardige kwaliteit van aluminium en polyurethaan, gietijzer en polyurethaan, aluminium en rubber, gietijzer en rubber, van rollen voor vorkheftrucks en transportbandrollen. Voor de productie van onze wielen maken wij gebruik van een speciale in Duitse laboratoria ontworpen polyurethaan, specifiek bestemd voor industriële wielen. Ons succes is te zien aan de vele recente opdrachten van wereldberoemde bedrijven in de industriesector

 8. SCHRAMME TOELEVERING

  België

  Schramme Toelevering is gespecialiseerd in draai- en freeswerk. Naast verschillende draaibanken, bewerkingscentra en vertandingsmachines, beschikken we ook over een aparte afdeling voor de assemblage en het testen van hydraulische en andere componenten.

 9. COLSON EUROPE

  België

  Colson Europe is fabrikant en leverancier van kwaliteitswielen. Wij adviseren en bieden betrouwbare oplossingen voor al uw toepassingen. Wij leveren standaardwielen voor draagvermogens tot 30.000 kg. Voor elke branche het juiste wiel!

 10. VULKOPRIN

  België

  Vulkoprin is een fabrikant van polyurethaan elastomeer Vulkollan®. Vulkoprin bouwde een uitstekende reputatie op met zijn hoogwaardige kwaliteit van wielen, rollen, etc. Romeca® is een Belgisch merk van industrie dat sinds 2006 door Vulkoprin verder gecommercialiseerd wordt.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Wielen en rollen - Import export

Aantal resultaten

1.904 Bedrijven