• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen en wieltjes - met rubberbekleding

Resultaten voor

Wielen en wieltjes - met rubberbekleding - Import export

 1. VEGA

  Turkije

  Verified by europages badge

  VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. is een toonaangevende onderneming op het gebied van vorkheftrucks, stapelmachines en pompwagens. Het hoofdkantoor is sinds 1978 gevestigd in Istanbul (Turkije). We hebben een uitgebreid assortiment aan stapelmachines, pompwagens en reserveonderdelen, waaronder diesel- en lpg-vorkheftrucks, elektrische vorkheftrucks, elektrische pompwagens met plateau, elektrische palletwagens, handmatige hydraulische pompwagens, volledig automatische accumachines, halfautomatische accumachines en handmatige laadplatforms. Ontdek ons volledige productaanbod op onze website! Naast onze machines produceren we ook polyamide wielen, zwenkwielen en rolwielen van rubber voor stapelmachines en pompwagens. Onze onderneming stelt klanttevredenheid en ethische en morele waarden centraal om de tevredenheid van al onze stakeholders te waarborgen. We streven naar een uitstekende dienstverlening op het gebied van transport- en stapelmachines door aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen. Het is onze visie om door middel van innovatieve methoden bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector. We willen wereldwijd de eerste keus voor klanten worden. We hebben meer dan veertig jaar ervaring, leveren hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en betalingsvoorwaarden, staan garant voor een soepele en tijdige levering en hanteren een mvo-beleid dat gericht is op economisch, ecologisch en maatschappelijk bewustzijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Blickle telt tot de wereldwijd leidende producenten van wielen en rollen. De onderneming heeft meer dan 30.000 producten in zijn standaard assortiment. Blickle ontwikkelt speciale oplossingen voor speciale vereisten.Tegenwoordig produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 15 miljoen wielen, wielen en bokwielen. De wielen en rollen worden gebruikt in allerlei machines en transportapparaten, bijvoorbeeld in de intralogistiek, in de machine- en apparatenbouw en in de levensmiddelenindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1953. Blickle maakte aanvankelijk kruiwagenwielen.Dit resulteerde in een programma van hoogwaardige wielen, zwenkwielen en bokwielen.In 1967 werd het eerste buitenlandse verkoopbedrijf opgericht.Vandaag is Blickle vertegenwoordigd met 18 eigen verkoopbedrijven in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië en met exclusieve vertegenwoordigers in meer dan 120 landen wereldwijd.

 3. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECNO RUOTE GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, industriële wielen, wielen van kunststof, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, raderen van nylon, en raderen van polyurethaan. Het is gevestigd in Brendola, Italië.

 4. GERHARD SCHWALB GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERHARD SCHWALB GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Allendorf, Duitsland.

 5. TOST GMBH FLUGZEUGGERÄTEBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TOST GMBH FLUGZEUGGERÄTEBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in München, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RUEDAS ALEX

  Spanje

  Ruedas Alex is marktleider voor wieltjes op de Spaanse markt. Dit leiderschap is gebaseerd op een uitgebreid aanbod wielen, kwaliteit, innovatie en klantenservice. Ruedas Alex behoudt deze leiderspositie dankzij zijn hoogwaardige service en zijn producten van topkwaliteit. Ons aanbod omvat een uitgebreid assortiment wielen en wieltjes, bestaande uit meer dan 5.000 referenties, dat ieder jaar wordt uitgebreid en aan de behoeften van onze klanten wordt aangepast. Wij produceren en verdelen wielen voor hoge en gemiddelde laadcapaciteit, wielen van roestvrij staal, wieltjes voor de horeca en gemeenschappen, pneumatische wielen en wielen voor meubels en decoratie. Al onze wielen worden vervaardigd van bestendige en hoogwaardige materialen en worden verkocht tegen scherpe prijzen waardoor wij marktleider zijn.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrijk

  De firma Rhône Elastomères, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in industriële wielen en wieltjes voor goederenverzet, voor iedere toepassing van 20 kg tot meer dan 12 ton nuttige last per eenheid. Rhône Elastomères beschikt over een zeer uitgebreid productassortiment, met een kwaliteit/prijs verhouding die het mogelijk maakt aan alle behoeften van de klanten te voldoen, maar ook aan alle technische eisen van de verschillende toepassingsgebieden. Rhône Elastomères is gespecialiseerd in de uitvoering naar tekening van rubberen of polyurethaan wielen op stalen mechanisch gelaste velgen en mechanisch gelaste draagstructuren voor zware en zeer zware lasten. Dankzij deze productie van wielen en wieltjes op maat, alsmede een zeer uitgebreid productassortiment en een klantendienst van hoge kwaliteit heeft Rhône Elastomères een uitstekende reputatie op de markt gekregen.

 3. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar zijn wij uw competente partner als het gaat om de interne materiaalstroom. Van de kleinste meubelrollen met een diameter slechts 12 mm tot rollen voor zware belasting met een maximale draagkracht van 15.000 kg: wij bieden u het volledige spectrum aan wielen en rollen voor industriële doeleinden en transportsystemen. Daarnaast produceren we op basis van uw gegevens draagrollen en transportinstallaties voor een optimale materiaalstroom. Ook produceren we de meest uiteenlopende soorten wielen en rollen op basis van uw gegevens. Hierbij hebt u de keuze uit veel opties, zoals kleuren enzovoort. Met onze unieke Rollfigurator® stelt u snel en eenvoudig het gewenste product samen. Meer informatie vindt u op www.rollfigurator.de. We hopen binnenkort van u te horen. Uw team voor roltechniek van Stein GmbH. P.S. Kent u onze nieuwe serie hybride rollen al? Zwenkwielen en machinevoet verenigd in één product! Meer informatie vindt u op onze website www.rollentechnik.de.

 4. HESSENBRUCH SPREADING TECHNOLOGY

  Duitsland

  Our new ESR (EcoStretchRoll) spreader system offers safe, gentle and crease-free spreading in a new dimension. In the ESR system, the advantages of existing spreader systems are combined and significantly further developed. The patented spreader rollers are based on special rubber rings with individual spreading elements made of TPE. They are mounted on deflection rollers from our partner August Dreckshage GmbH & Co. KG, resulting in a spreader roller with perfect properties. The features at a glance: strong spreading - marking-free - almost wear-free - temperature- and ozone-resistant - cost-effective - for materials from 4 µm or 8 gr/m2 - speeds up to 800 m/min - wrap angle 8 to 180 degrees - multiple-cuts possible without any problems - several variants (also FDA-compliant) in all lengths up to max. 7000 mm - start-up weight of the bending-resistant rollers from 20g. For more information on the product, purchase or cooperation, please visit our website.

 5. MARSIL

  België

  Al bijna 45 jaar is Marsil uw ervaringsdeskundige partner voor een compleet gamma rol- en walsbekledingen, complete wielen en rollen en kleine en grote vormartikelen in Polyurethaan. Marsil staat voor een jarenlange traditie in hoogwaardige (her)bekledingen voor een grote waaier aan industriële toepassingen en sectoren, o.a. staalsector, houtsector, kartonindustrie, bouwindustrie, offshore, logistieke sector... Marsil biedt u een breed scala aan producten: - melkfilters - industriebanden - polyurethaan (bekleden / herbekleden / vormartikelen) - nieuwe kernen in staal, aluminium en GFK - rubberbekledingen - rolbekledingen - mechanische herstellingen - technisch advies

 1. NEUMÁTICOS Y CARCASAS PARA RECAUCHUTAR GM

  Spanje

  Bedrijf gespecialiseerd in de aan- en verkoop van COVERBANDEN. Wij hebben KARKASSEN VOOR VRACHTWAGENS, BESTELWAGENS, TERREINWAGENS EN 4X4. Verschillende kwaliteiten naargelang de eisen van de COVERFABRIEK. Groothandel in tweedehands banden en tweedehands personenauto's.

 2. NEUMÁTICOS RODACAN

  Spanje

  Fabrikant van banden, herberubberen van banden, ecologische banden.

 1. G. O. NILSSON GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf G. O. NILSSON GES.M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Wals Bei Salzburg, Oostenrijk.

 2. VULKANIZACIJA KOREN

  Slovenië

  Het bedrijf VULKANIZACIJA KOREN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberproducten, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Rubber - bewerking en halffabrikaten, Rubberproducten, Vormen voor kunststof- en rubberindustrie, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, en Rubber - bewerking en halffabrikaten. Het is gevestigd in Cirkovce, Slovenië.

 3. QINGDAO YUFENG MACHINERY AND EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO YUFENG MACHINERY AND EQUIPMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 4. EKO SISTEM

  Servië

  Het bedrijf EKO SISTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberproducten voor de bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, tegels van rubber, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, en gerecycled rubber. Het is gevestigd in Petrovaradin, Servië.

 5. AR.TRADE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AR.TRADE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, verkeersveiligheid, en profielen voor de automobielsector. Het is gevestigd in Quinzano D'oglio, Italië.

 6. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Transportsystemen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, en Transportsystemen. Het is gevestigd in Lenart v Slov. Goricah, Slovenië.

 7. COMERCIAL BOLCASE SL

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL BOLCASE SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, banden voor industriële voertuigen, en Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Alcañiz, Spanje.

 8. STE BINDER ET JENNY

  Frankrijk

  Het bedrijf STE BINDER ET JENNY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielbanden, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Eckbolsheim, Frankrijk.

 1. DIPTAL

  Frankrijk

  Het bedrijf DIPTAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, en Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Chezery Forens, Frankrijk.

 2. MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA

  Portugal

  Het bedrijf MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rollagers, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, wielen en wieltjes, velg, Rollagers, en Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Trofa, Portugal.

 3. ELASTOMERI D.O.O. CELJE

  Slovenië

  Het bedrijf ELASTOMERI D.O.O. CELJE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Celje, Slovenië.

 4. WILD AG ZUG

  Zwitserland

  Het bedrijf WILD AG ZUG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wieltjes voor meubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Zug, Zwitserland.

 5. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwenkwielen, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Zwenkwielen, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Crownhill, Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk.

 6. HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - zonder motor, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Handgereedschap - zonder motor, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Lindenfels, Duitsland.

 7. WICKE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WICKE GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Auenwald, Duitsland.

 8. BFS PRESSROOM SOLUTIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BFS PRESSROOM SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is gevestigd in Calcot, Verenigd Koninkrijk.

 9. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Turkije

  Het bedrijf POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, Polyurethaan, bekleding rollen, ontwerp van cilinders, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Polyurethaan. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. NEURADSYSTEM UG - NRSM

  Duitsland

  Het bedrijf NEURADSYSTEM UG - NRSM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen - speciale, koffer op wieltjes, rem, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, en Wielen - speciale. Het is gevestigd in Offenburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis