• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen en wieltjes - met rubberbekleding

Resultaten voor

Wielen en wieltjes - met rubberbekleding - Import export

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Duitsland

  Blickle telt tot de wereldwijd leidende producenten van wielen en rollen. De onderneming heeft meer dan 30.000 producten in zijn standaard assortiment. Blickle ontwikkelt speciale oplossingen voor speciale vereisten.Tegenwoordig produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 15 miljoen wielen, wielen en bokwielen. De wielen en rollen worden gebruikt in allerlei machines en transportapparaten, bijvoorbeeld in de intralogistiek, in de machine- en apparatenbouw en in de levensmiddelenindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1953. Blickle maakte aanvankelijk kruiwagenwielen.Dit resulteerde in een programma van hoogwaardige wielen, zwenkwielen en bokwielen.In 1967 werd het eerste buitenlandse verkoopbedrijf opgericht.Vandaag is Blickle vertegenwoordigd met 18 eigen verkoopbedrijven in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië en met exclusieve vertegenwoordigers in meer dan 120 landen wereldwijd.

 2. TECNO RUOTE GROUP S.R.L.

  Italië

 3. GERHARD SCHWALB GMBH

  Duitsland

 4. TOST GMBH FLUGZEUGGERÄTEBAU

  Duitsland

 5. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrijk

  De firma Rhône Elastomères, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in industriële wielen en wieltjes voor goederenverzet, voor iedere toepassing van 20 kg tot meer dan 12 ton nuttige last per eenheid. Rhône Elastomères beschikt over een zeer uitgebreid productassortiment, met een kwaliteit/prijs verhouding die het mogelijk maakt aan alle behoeften van de klanten te voldoen, maar ook aan alle technische eisen van de verschillende toepassingsgebieden. Rhône Elastomères is gespecialiseerd in de uitvoering naar tekening van rubberen of polyurethaan wielen op stalen mechanisch gelaste velgen en mechanisch gelaste draagstructuren voor zware en zeer zware lasten. Dankzij deze productie van wielen en wieltjes op maat, alsmede een zeer uitgebreid productassortiment en een klantendienst van hoge kwaliteit heeft Rhône Elastomères een uitstekende reputatie op de markt gekregen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar zijn wij uw competente partner als het gaat om de interne materiaalstroom. Van de kleinste meubelrollen met een diameter slechts 12 mm tot rollen voor zware belasting met een maximale draagkracht van 15.000 kg: wij bieden u het volledige spectrum aan wielen en rollen voor industriële doeleinden en transportsystemen. Daarnaast produceren we op basis van uw gegevens draagrollen en transportinstallaties voor een optimale materiaalstroom. Ook produceren we de meest uiteenlopende soorten wielen en rollen op basis van uw gegevens. Hierbij hebt u de keuze uit veel opties, zoals kleuren enzovoort. Met onze unieke Rollfigurator® stelt u snel en eenvoudig het gewenste product samen. Meer informatie vindt u op www.rollfigurator.de. We hopen binnenkort van u te horen. Uw team voor roltechniek van Stein GmbH. P.S. Kent u onze nieuwe serie hybride rollen al? Zwenkwielen en machinevoet verenigd in één product! Meer informatie vindt u op onze website www.rollentechnik.de.

 2. RUEDAS ALEX

  Spanje

  Ruedas Alex is marktleider voor wieltjes op de Spaanse markt. Dit leiderschap is gebaseerd op een uitgebreid aanbod wielen, kwaliteit, innovatie en klantenservice. Ruedas Alex behoudt deze leiderspositie dankzij zijn hoogwaardige service en zijn producten van topkwaliteit. Ons aanbod omvat een uitgebreid assortiment wielen en wieltjes, bestaande uit meer dan 5.000 referenties, dat ieder jaar wordt uitgebreid en aan de behoeften van onze klanten wordt aangepast. Wij produceren en verdelen wielen voor hoge en gemiddelde laadcapaciteit, wielen van roestvrij staal, wieltjes voor de horeca en gemeenschappen, pneumatische wielen en wielen voor meubels en decoratie. Al onze wielen worden vervaardigd van bestendige en hoogwaardige materialen en worden verkocht tegen scherpe prijzen waardoor wij marktleider zijn.

 3. HESSENBRUCH SPREADING TECHNOLOGY

  Duitsland

  Our new ESR (EcoStretchRoll) spreader system offers safe, gentle and crease-free spreading in a new dimension. In the ESR system, the advantages of existing spreader systems are combined and significantly further developed. The patented spreader rollers are based on special rubber rings with individual spreading elements made of TPE. They are mounted on deflection rollers from our partner August Dreckshage GmbH & Co. KG, resulting in a spreader roller with perfect properties. The features at a glance: strong spreading - marking-free - almost wear-free - temperature- and ozone-resistant - cost-effective - for materials from 4 µm or 8 gr/m2 - speeds up to 800 m/min - wrap angle 8 to 180 degrees - multiple-cuts possible without any problems - several variants (also FDA-compliant) in all lengths up to max. 7000 mm - start-up weight of the bending-resistant rollers from 20g. For more information on the product, purchase or cooperation, please visit our website.

 4. MARSIL

  België

  Al bijna 45 jaar is Marsil uw ervaringsdeskundige partner voor een compleet gamma rol- en walsbekledingen, complete wielen en rollen en kleine en grote vormartikelen in Polyurethaan. Marsil staat voor een jarenlange traditie in hoogwaardige (her)bekledingen voor een grote waaier aan industriële toepassingen en sectoren, o.a. staalsector, houtsector, kartonindustrie, bouwindustrie, offshore, logistieke sector... Marsil biedt u een breed scala aan producten: - melkfilters - industriebanden - polyurethaan (bekleden / herbekleden / vormartikelen) - nieuwe kernen in staal, aluminium en GFK - rubberbekledingen - rolbekledingen - mechanische herstellingen - technisch advies

 5. NEUMÁTICOS Y CARCASAS PARA RECAUCHUTAR GM

  Spanje

  Bedrijf gespecialiseerd in de aan- en verkoop van COVERBANDEN. Wij hebben KARKASSEN VOOR VRACHTWAGENS, BESTELWAGENS, TERREINWAGENS EN 4X4. Verschillende kwaliteiten naargelang de eisen van de COVERFABRIEK. Groothandel in tweedehands banden en tweedehands personenauto's.

 1. NEUMÁTICOS RODACAN

  Spanje

  Fabrikant van banden, herberubberen van banden, ecologische banden.

 2. G. O. NILSSON GES.M.B.H.

  Oostenrijk

 1. QINGDAO YUFENG MACHINERY AND EQUIPMENT CO.,LTD

  China

 2. EKO SISTEM

  Servië

 3. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenië

 4. COMERCIAL BOLCASE SL

  Spanje

 5. DIPTAL

  Frankrijk

 6. STE BINDER ET JENNY

  Frankrijk

 7. MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA

  Portugal

 8. ELASTOMERI D.O.O. CELJE

  Slovenië

 1. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Turkije

 2. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. WILD AG ZUG

  Zwitserland

 4. MP PLAST A/S

  Denemarken

 5. CRIMAR W.S. S.R.L.

  Italië

 6. OFFICINE MECCANICHE GINO NERVIANI S.R.L.

  Italië

 7. O.G.T.M. OFFICINE MECCANICHE S.R.L.

  Italië

 8. JOLLY DESIGN

  Italië

 9. ROTAGRI S.R.L.

  Italië

 10. METAL - FORM S.R.L.

  Italië