• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen en wieltjes - metaal

Resultaten voor

Wielen en wieltjes - metaal - Import export

 1. PETER FAUST KUGELROLLEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETER FAUST KUGELROLLEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Rodgau, Duitsland.

 2. BERGMANS KOGELLAGERTECHNIEK

  België

  Bergmans lagertechniek BVBA is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het leveren van kogellagers, Durbal stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, gluibussen en hittebestendige kogellagers. Wij zijn werkzaam als distributeur voor o.a. Durbal, Nadella en A&S Fersa. Onze klanten bevinden zich in elke industrie zoals machinefabrieken, productiebedrijven machinebouwers en engineerings-bureau’s. Naast de levering van standaard lagers zijn wij gespecialiseerd in het leveren van speciaal lagers en wielen volgens tekening voor uw specifieke behoefte. Onze producten: Durbal stangkoppen onderhoudsvrij, Durbal gewrichtslagers, Durbal gaffelkoppen, Durbal stangkoppen kogelgelagerd, Durbal stangkoppen tongelagerd, Durbal INOX stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, actuators, draaikransen, tandkranslagers, miniatuurlagers, hittebestendige lagers, kogels, Glijbussen, filters etc. www.bergmans.net

 3. RUEDAS ALEX

  Spanje

  Ruedas Alex is marktleider voor wieltjes op de Spaanse markt. Dit leiderschap is gebaseerd op een uitgebreid aanbod wielen, kwaliteit, innovatie en klantenservice. Ruedas Alex behoudt deze leiderspositie dankzij zijn hoogwaardige service en zijn producten van topkwaliteit. Ons aanbod omvat een uitgebreid assortiment wielen en wieltjes, bestaande uit meer dan 5.000 referenties, dat ieder jaar wordt uitgebreid en aan de behoeften van onze klanten wordt aangepast. Wij produceren en verdelen wielen voor hoge en gemiddelde laadcapaciteit, wielen van roestvrij staal, wieltjes voor de horeca en gemeenschappen, pneumatische wielen en wielen voor meubels en decoratie. Al onze wielen worden vervaardigd van bestendige en hoogwaardige materialen en worden verkocht tegen scherpe prijzen waardoor wij marktleider zijn.

 4. TENTE

  België

  Wij zijn een betrouwbare partner voor wielen en zwenkwielen en de daarbij bijbehorende processen, systemen en oplossingen. Vandaag werken we altijd voor de oplossingen voor morgen. Institutional : stoelwielen, meubel wielen; kunststof wielen, standaard wielen, wielen voor vliegtuigtrolleys, wielen voor winkelwagens, wielen van roestvrij staal. Medical : bedwielen, verpleegbedwielen. Industrial : transportwielen, geluid reducerende wielen, hittebestendige wielen, wielen met centrale rem, wielen van roestvrij staal. Heavy Duty : heavy duty wielen, wielen met centrale rem, vorkheftruckwielen.

 5. TENTE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf TENTE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - metaal, Tandwielen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, rolletjes, Wielen en wieltjes - metaal, Tandwielen, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Saint Fargeau Ponthierry, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRT GRUP ANADOLU METALURJI

  Turkije

  Het bedrijf BRT GRUP ANADOLU METALURJI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren walsmachines voor de metaalindustrie. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. TENTE RUEDAS S.A

  Spanje

  Het bedrijf TENTE RUEDAS S.A, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, wielen voor industriële wagens, raderen van nylon, en Wielen en rollen. Het is gevestigd in Montcada I Rexac, Spanje.

 3. RUEDAS EURYBAS

  Spanje

  Het bedrijf RUEDAS EURYBAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 4. SAMTEK AUTOMOTIVE

  Turkije

  Het bedrijf SAMTEK AUTOMOTIVE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 5. RW SILICIUM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RW SILICIUM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snijden - staal- en metaalbewerking, Snijden - staal- en metaalbewerking, en metalige kiezelaarde. Het is gevestigd in Pocking, Duitsland.

 1. SCHULTE & SCHMIDT GMBH & CO. LEICHTMETALLGIESSEREI KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHULTE & SCHMIDT GMBH & CO. LEICHTMETALLGIESSEREI KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Edelmetalen en speciale metalen, Wielen en wieltjes - metaal, Edelmetalen en speciale metalen, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 2. KUNSTGEWERBLICHE ZINNGIESSEREI STEFAN WITTER

  Duitsland

  Het bedrijf KUNSTGEWERBLICHE ZINNGIESSEREI STEFAN WITTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Decoratieve artikelen van tin, Textielveredeling, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Decoratieve artikelen van tin, en Textielveredeling. Het is gevestigd in Neustadt, Duitsland.

 1. CNCWORKING S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CNCWORKING S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-freeswerk, buisverbindingen, en Bout. Het is gevestigd in Klatovy, Tsjechische Rep..

 2. H. A. RAPOLD AG

  Zwitserland

  Het bedrijf H. A. RAPOLD AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 3. STEPHAN DÖRR

  Duitsland

  Het bedrijf STEPHAN DÖRR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - metaal, Edelmetalen en speciale metalen, Wielen en wieltjes - metaal, en Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Eggolsheim, Duitsland.

 4. RUDOLF PERNER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RUDOLF PERNER GMBH & CO. KG, en actief in de sector Messen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - metaal, Radars en radionavigatiemateriaal, Testapparatuur, Uurwerken, Wielen en wieltjes - metaal, Radars en radionavigatiemateriaal, Testapparatuur, en Uurwerken. Het is gevestigd in Passau, Duitsland.

 5. ISARMETALLGUßWERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ISARMETALLGUßWERK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzerproducten, Wielen en wieltjes - metaal, Gietijzerproducten, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Geretsried, Duitsland.

 6. PICK UP LAHOFER GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf PICK UP LAHOFER GES.M.B.H., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en wieltjes - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtwaren, Lijsten en kaders, Lijsten, Kantoorartikelen - papierwaren, Houtwaren, Lijsten en kaders, Lijsten, en Kantoorartikelen - papierwaren. Het is gevestigd in Frättingsdorf, Oostenrijk.

 7. HEINRICH FREIBERGER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEINRICH FREIBERGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - metaal, Edelmetalen en speciale metalen, Wielen en wieltjes - metaal, en Edelmetalen en speciale metalen. Het is gevestigd in Schwanstetten, Duitsland.

 8. HILLEGAART-LAUFERSWEILER-HILLEGAART UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf HILLEGAART-LAUFERSWEILER-HILLEGAART UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtwaren, Lijsten en kaders, Lijsten, Kantoorartikelen - papierwaren, Houtwaren, Lijsten en kaders, Lijsten, en Kantoorartikelen - papierwaren. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 1. VEHI MERCATUS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VEHI MERCATUS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - metaal, Houtwaren, Woninginrichting - artikelen en accessoires, Decoratieve artikelen van tin, Wielen en wieltjes - metaal, Houtwaren, Woninginrichting - artikelen en accessoires, en Decoratieve artikelen van tin. Het is gevestigd in Langdorf, Duitsland.

 2. HEUSCHKEL & BARNICKEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEUSCHKEL & BARNICKEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Wielen en wieltjes - metaal, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 3. GEISER RAHMEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf GEISER RAHMEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtwaren, Lijsten en kaders, Glaslijsten en fotolijsten, Lijsten, Houtwaren, Lijsten en kaders, Glaslijsten en fotolijsten, en Lijsten. Het is gevestigd in Biel/bienne, Zwitserland.

 4. BLUECHIP WORLD OF PICTURES

  Duitsland

  Het bedrijf BLUECHIP WORLD OF PICTURES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtwaren, Lijsten en kaders, Lijsten, Kantoorartikelen - papierwaren, Houtwaren, Lijsten en kaders, Lijsten, en Kantoorartikelen - papierwaren. Het is gevestigd in Philippsburg, Duitsland.

 5. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Zwitserland

  Het bedrijf DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Visp, Zwitserland.

 6. GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF

  Zwitserland

  Het bedrijf GUSSET AG, GLOCKENGIESSEREI, UETENDORF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koper en -legeringen, Gieterijen - koper, brons en messing, Klokkengieterijen, Wielen en wieltjes - metaal, Koper en -legeringen, Gieterijen - koper, brons en messing, Klokkengieterijen, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Uetendorf, Zwitserland.

 7. RESTAURATOR RAINER LEHMANN

  Duitsland

  Het bedrijf RESTAURATOR RAINER LEHMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Decoratieve artikelen van tin, Veren - kleding, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Decoratieve artikelen van tin, en Veren - kleding. Het is gevestigd in Meißen, Duitsland.

 8. ZINN-GRUBE AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ZINN-GRUBE AG, is een Distributeur, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Tin en -legeringen, Tinlegeringen, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 9. METALLGIESSEREI FRANZ DUSSLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf METALLGIESSEREI FRANZ DUSSLER GMBH, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gietijzerproducten, Wielen en wieltjes - metaal, Gietijzerproducten, en Wielen en wieltjes - metaal. Het is gevestigd in Königsbrunn, Duitsland.

 10. RUPERT LEIKAM

  Oostenrijk

  Het bedrijf RUPERT LEIKAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Edelmetalen en speciale metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Huishoudelijke artikelen - metaal, Woninginrichting - artikelen en accessoires, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - metaal, Huishoudelijke artikelen - metaal, en Woninginrichting - artikelen en accessoires. Het is gevestigd in Knappenberg, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis