• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen en wieltjes voor goederenbehandeling

Resultaten voor

Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling - Import export

 1. KÖRNER GABELSTAPLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÖRNER GABELSTAPLER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Gross Schwülper, Duitsland.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrijk

  De firma Rhône Elastomères, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in industriële wielen en wieltjes voor goederenverzet, voor iedere toepassing van 20 kg tot meer dan 12 ton nuttige last per eenheid. Rhône Elastomères beschikt over een zeer uitgebreid productassortiment, met een kwaliteit/prijs verhouding die het mogelijk maakt aan alle behoeften van de klanten te voldoen, maar ook aan alle technische eisen van de verschillende toepassingsgebieden. Rhône Elastomères is gespecialiseerd in de uitvoering naar tekening van rubberen of polyurethaan wielen op stalen mechanisch gelaste velgen en mechanisch gelaste draagstructuren voor zware en zeer zware lasten. Dankzij deze productie van wielen en wieltjes op maat, alsmede een zeer uitgebreid productassortiment en een klantendienst van hoge kwaliteit heeft Rhône Elastomères een uitstekende reputatie op de markt gekregen.

 3. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar zijn wij uw competente partner als het gaat om de interne materiaalstroom. Van de kleinste meubelrollen met een diameter slechts 12 mm tot rollen voor zware belasting met een maximale draagkracht van 15.000 kg: wij bieden u het volledige spectrum aan wielen en rollen voor industriële doeleinden en transportsystemen. Daarnaast produceren we op basis van uw gegevens draagrollen en transportinstallaties voor een optimale materiaalstroom. Ook produceren we de meest uiteenlopende soorten wielen en rollen op basis van uw gegevens. Hierbij hebt u de keuze uit veel opties, zoals kleuren enzovoort. Met onze unieke Rollfigurator® stelt u snel en eenvoudig het gewenste product samen. Meer informatie vindt u op www.rollfigurator.de. We hopen binnenkort van u te horen. Uw team voor roltechniek van Stein GmbH. P.S. Kent u onze nieuwe serie hybride rollen al? Zwenkwielen en machinevoet verenigd in één product! Meer informatie vindt u op onze website www.rollentechnik.de.

 4. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Polen

  De firma A MARBA is producent van industriële wielen van hoogwaardige kwaliteit van aluminium en polyurethaan, gietijzer en polyurethaan, aluminium en rubber, gietijzer en rubber, van rollen voor vorkheftrucks en transportbandrollen. Voor de productie van onze wielen maken wij gebruik van een speciale in Duitse laboratoria ontworpen polyurethaan, specifiek bestemd voor industriële wielen. Ons succes is te zien aan de vele recente opdrachten van wereldberoemde bedrijven in de industriesector

 5. ECRAN

  België

  Ecran is wielengroothandel en tevens fabrikant van steekwagentjes. Ecran heeft de oplossing voor al uw hef- en draagproblemen: intern transportmateiaal (rolboxen, buiswagens, handpallettrucks, ...) en wielen voor speciale en indrustriêle toepassingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OMNITRACK LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. HTS CASTER SYSTEMS

  Turkije

 3. TENTE SAS

  Frankrijk

 4. GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER

  Duitsland

 5. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenië

 1. STE BINDER ET JENNY

  Frankrijk

 2. 2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM

  Frankrijk

 1. OUEST ROUELETTES - EREM

  Frankrijk

 2. STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN

  Duitsland

 3. KOBO FRANCE

  Frankrijk

 4. INTERROLL

  Frankrijk

 5. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarije

 6. HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH

  Duitsland

 7. FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH

  Duitsland

 8. MANU LOIRE SARL

  Frankrijk

 1. CAUJOLLE MARCEL

  Frankrijk

 2. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Duitsland

 3. WILD AG ZUG

  Zwitserland

 4. RNDR.JIRI MAREK CSC.

  Tsjechische Rep.

 5. HABEKO GMBH + CO. KG

  Duitsland

 6. BANCHET MANUTENTION SA

  Zwitserland

 7. LIBRE GMBH

  Duitsland

 8. HERBRAND TRANSPORTTECHNIK

  Duitsland

 9. YINGDA RUBBER WHEELS AND HARDWARES CO.

  China

 10. MANNERIN KONEPAJA OY AB

  Finland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis