• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen en wieltjes voor goederenbehandeling

Resultaten voor

Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling - Import export

 1. KÖRNER GABELSTAPLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KÖRNER GABELSTAPLER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Gross Schwülper, Duitsland.

 2. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrijk

  De firma Rhône Elastomères, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in industriële wielen en wieltjes voor goederenverzet, voor iedere toepassing van 20 kg tot meer dan 12 ton nuttige last per eenheid. Rhône Elastomères beschikt over een zeer uitgebreid productassortiment, met een kwaliteit/prijs verhouding die het mogelijk maakt aan alle behoeften van de klanten te voldoen, maar ook aan alle technische eisen van de verschillende toepassingsgebieden. Rhône Elastomères is gespecialiseerd in de uitvoering naar tekening van rubberen of polyurethaan wielen op stalen mechanisch gelaste velgen en mechanisch gelaste draagstructuren voor zware en zeer zware lasten. Dankzij deze productie van wielen en wieltjes op maat, alsmede een zeer uitgebreid productassortiment en een klantendienst van hoge kwaliteit heeft Rhône Elastomères een uitstekende reputatie op de markt gekregen.

 3. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar zijn wij uw competente partner als het gaat om de interne materiaalstroom. Van de kleinste meubelrollen met een diameter slechts 12 mm tot rollen voor zware belasting met een maximale draagkracht van 15.000 kg: wij bieden u het volledige spectrum aan wielen en rollen voor industriële doeleinden en transportsystemen. Daarnaast produceren we op basis van uw gegevens draagrollen en transportinstallaties voor een optimale materiaalstroom. Ook produceren we de meest uiteenlopende soorten wielen en rollen op basis van uw gegevens. Hierbij hebt u de keuze uit veel opties, zoals kleuren enzovoort. Met onze unieke Rollfigurator® stelt u snel en eenvoudig het gewenste product samen. Meer informatie vindt u op www.rollfigurator.de. We hopen binnenkort van u te horen. Uw team voor roltechniek van Stein GmbH. P.S. Kent u onze nieuwe serie hybride rollen al? Zwenkwielen en machinevoet verenigd in één product! Meer informatie vindt u op onze website www.rollentechnik.de.

 4. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Griekenland

  TROKAR PALIADELIS dat in Thessaloniki gevestigd is, produceert industriële wielen, zwenkwieltjes en accessoires voor Pallettrucks, karren, kruiwagens, zwenkwieltjes voor trolleys, banden, zwenkwieltjes voor heftrucks, voertuigen voor goederenbehandeling, gemotoriseerde voertuigen voor verhuismateriaal, goederenbehandeling en opslag. Onze producten, Wielen en Nylon zwenkwieltjes, polyurethaan zwenkwieltjes, draaiende Zwenkwieltjes, wieltjes voor instellingen.We produceren en verkopen overal ter wereld en zijn op zoek naar distributeurs van zwenkwieltjes over de hele wereld.

 5. MARBA WHEELS AND CASTORS PRODUCER

  Polen

  De firma A MARBA is producent van industriële wielen van hoogwaardige kwaliteit van aluminium en polyurethaan, gietijzer en polyurethaan, aluminium en rubber, gietijzer en rubber, van rollen voor vorkheftrucks en transportbandrollen. Voor de productie van onze wielen maken wij gebruik van een speciale in Duitse laboratoria ontworpen polyurethaan, specifiek bestemd voor industriële wielen. Ons succes is te zien aan de vele recente opdrachten van wereldberoemde bedrijven in de industriesector

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ECRAN

  België

  Ecran is wielengroothandel en tevens fabrikant van steekwagentjes. Ecran heeft de oplossing voor al uw hef- en draagproblemen: intern transportmateiaal (rolboxen, buiswagens, handpallettrucks, ...) en wielen voor speciale en indrustriêle toepassingen.

 2. HTS CASTER SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf HTS CASTER SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en wielen voor industriële wagens. Het is gevestigd in iSTANBUL, Turkije.

 3. OMNITRACK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OMNITRACK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogellagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportsystemen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Transportsystemen, Koolstof Kogels, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, en wielen en wieltjes. Het is gevestigd in Stroud, Verenigd Koninkrijk.

 4. TENTE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf TENTE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - metaal, Tandwielen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, rolletjes, Wielen en wieltjes - metaal, Tandwielen, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Saint Fargeau Ponthierry, Frankrijk.

 5. GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER

  Duitsland

  Het bedrijf GABELSTAPLER UND ARBEITSBÜHNEN INH. RALF KÖLLNER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 1. LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf LAR TRANSPORTNI SISTEMI D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Transportsystemen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, en Transportsystemen. Het is gevestigd in Lenart v Slov. Goricah, Slovenië.

 2. FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Eberstadt, Duitsland.

 1. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarije

  Het bedrijf DOBRUDZHA KIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Groenten, vers, Transportwagens, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Groenten, vers, en Transportwagens. Het is gevestigd in Isperich, Bulgarije.

 2. STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN

  Duitsland

  Het bedrijf STAPLER-SERVICE THOMAS ADRIAN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Bobenheim-Roxheim, Duitsland.

 3. KOBO FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf KOBO FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Kettingen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Kettingen, motorsteun, en spanners. Het is gevestigd in Montesson, Frankrijk.

 4. STE BINDER ET JENNY

  Frankrijk

  Het bedrijf STE BINDER ET JENNY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen - speciale. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielbanden, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Eckbolsheim, Frankrijk.

 5. 2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM

  Frankrijk

  Het bedrijf 2GT ROUES-ET-ROULETTES.COM, is een Distributeur, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Eckwersheim, Frankrijk.

 6. INTERROLL

  Frankrijk

  Het bedrijf INTERROLL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren transporteurs, transportinstallaties, en rollentransportbanden voor mechanische goederentransporteurs. Het is gevestigd in Saint-Pol-De-Léon, Frankrijk.

 7. CAUJOLLE MARCEL

  Frankrijk

  Het bedrijf CAUJOLLE MARCEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen - speciale, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielen - speciale, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, accessoires voor poorten, en ijzerwaren. Het is gevestigd in Fenouillet, Frankrijk.

 8. MANU LOIRE SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf MANU LOIRE SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Kruiwagens, Pallets, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, wielen, Kruiwagens, en Pallets. Het is gevestigd in Carquefou, Frankrijk.

 1. HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANS-JÜRGEN HENNIGS GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Babenhausen, Duitsland.

 2. OUEST ROUELETTES - EREM MONSIEUR FOURCAUT

  Frankrijk

  Het bedrijf OUEST ROUELETTES - EREM MONSIEUR FOURCAUT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Saint-Jacques-De-La-Lande, Frankrijk.

 3. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Geldern, Duitsland.

 4. PRO-RO HANDLING GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf PRO-RO HANDLING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Sloten, grendels en sleutels, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Sloten, grendels en sleutels. Het is gevestigd in Egg B. Zürich, Zwitserland.

 5. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Duitsland

  Het bedrijf SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Haimhausen, Duitsland.

 6. WICKE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WICKE GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Auenwald, Duitsland.

 7. HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANSEN FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - zonder motor, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Handgereedschap - zonder motor, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Lindenfels, Duitsland.

 8. STAPLER UND FAHRZEUG SERVICE ALBERT

  Duitsland

  Het bedrijf STAPLER UND FAHRZEUG SERVICE ALBERT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Heftrucks, Banden en accessoires, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Heftrucks, en Banden en accessoires. Het is gevestigd in Stegaurach, Duitsland.

 9. LIBRE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIBRE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 10. MANNERIN KONEPAJA OY AB

  Finland

  Het bedrijf MANNERIN KONEPAJA OY AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, pneumatische wielen, wielen voor meubilering, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Hanko, Finland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis