• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen en wieltjes voor industriewagens

Resultaten voor

Wielen en wieltjes voor industriewagens - Import export

 1. EMILE MAURIN - ELEMENTS STANDARD MECANIQUES

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Emile Maurin Composants, gespecialiseerd adviseur in standaardcomponenten sinds 1871, biedt u oplossingen die aan uw industrieel procedé zijn aangepast. Dankzij onze expertise kunnen wij aan al uw eisen voldoen, op alle mogelijke toepassingsgebieden. Als marktleider biedt Emile Maurin u een diep en breed assortiment met meer dan 59 000 referenties, meer dan 250 000 beschikbare 3D modellen in 90 formaten, vrij toegankelijk op onze website of via onze gratis te downloaden 3D-software. Diverse vormen van technische ondersteuning, gebruiksaanwijzingen, handleidingen om een keuze te maken voor uw technici, inkopers, verkopers enz. Een deskundigenteam voor kwaliteitsservice. Levering binnen 24 uur, zonder verplichte minimumbestelling. Emile Maurin verbindt zich ertoe u kwaliteitsproducten te bieden om de veiligheid en goede werking van uw apparatuur te garanderen. Elke maand komen er tientallen referenties bij om u de meest recente nieuwigheden ter beschikking te stellen die de markt te bieden heeft.

  Website Open In New icon
 2. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. A.R.E.S.

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  China

  Hongxing is wereld's meest competitieve fabrikant van wielen & wieltjes van rubber en elastisch rubber, wij bieden aldus talloze uiteenlopende wielen en wieltjes voor uw productlijnen. Wij vervaardigen talloze OEM-producten voor tal van vermaarde wielfabrikanten wereldwijd. Onze kwaliteitsleus luidt “Kwaliteit is de spil van onze onderneming". Met hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen kunnen onze producten u helpen uw marktaandeel te vergroten. Voel vrij uw keuze te maken uit ons hoogwaardige Hongxing aanbod.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrijk

  De firma Rhône Elastomères, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in industriële wielen en wieltjes voor goederenverzet, voor iedere toepassing van 20 kg tot meer dan 12 ton nuttige last per eenheid. Rhône Elastomères beschikt over een zeer uitgebreid productassortiment, met een kwaliteit/prijs verhouding die het mogelijk maakt aan alle behoeften van de klanten te voldoen, maar ook aan alle technische eisen van de verschillende toepassingsgebieden. Rhône Elastomères is gespecialiseerd in de uitvoering naar tekening van rubberen of polyurethaan wielen op stalen mechanisch gelaste velgen en mechanisch gelaste draagstructuren voor zware en zeer zware lasten. Dankzij deze productie van wielen en wieltjes op maat, alsmede een zeer uitgebreid productassortiment en een klantendienst van hoge kwaliteit heeft Rhône Elastomères een uitstekende reputatie op de markt gekregen.

 2. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar zijn wij uw competente partner als het gaat om de interne materiaalstroom. Van de kleinste meubelrollen met een diameter slechts 12 mm tot rollen voor zware belasting met een maximale draagkracht van 15.000 kg: wij bieden u het volledige spectrum aan wielen en rollen voor industriële doeleinden en transportsystemen. Daarnaast produceren we op basis van uw gegevens draagrollen en transportinstallaties voor een optimale materiaalstroom. Ook produceren we de meest uiteenlopende soorten wielen en rollen op basis van uw gegevens. Hierbij hebt u de keuze uit veel opties, zoals kleuren enzovoort. Met onze unieke Rollfigurator® stelt u snel en eenvoudig het gewenste product samen. Meer informatie vindt u op www.rollfigurator.de. We hopen binnenkort van u te horen. Uw team voor roltechniek van Stein GmbH. P.S. Kent u onze nieuwe serie hybride rollen al? Zwenkwielen en machinevoet verenigd in één product! Meer informatie vindt u op onze website www.rollentechnik.de.

 3. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Griekenland

  G.P. Dimitriadis begon in 1965 in Piraeus, Griekenland, als een klein bedrijf opgericht door George Dimitriadis. Sinds deze datum heeft de firma zich constant ontwikkeld en zich een naam gemaakt in de lokale industrie door zich te specialiseren in allerlei soorten wielen en rollen. In 1991 werd de firma een naamloze vennootschap onder de naam G. P. DIMITRIADIS S.A, met het hoofdkantoor in haar eigen vestiging op het adres 8, Mesollogiou str., . Vandaag wordt de firma beheerd door de tweede generatie van de familie en biedt de firma een breed assortiment van producten, zoals wielen en rollen, handkarren, hefplatformen, bandtransporteurs voor bulkgoederen, voor stukgoederen, continue mechanisch transport voor stukgoederen, steekwagens, handwagens, vorkheftrucks, wielen en rollen voor interne transportvoertuigen en een continue dienstverlening aan de Griekse en internationale markt. Wij vertegenwoordigen de grootste Europese fabrikanten AVO - Italië, Blickle - Duitsland, LAG - Italië, Rhombus - Duitsland, Steinco - Duitsland

 4. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Griekenland

  TROKAR PALIADELIS dat in Thessaloniki gevestigd is, produceert industriële wielen, zwenkwieltjes en accessoires voor Pallettrucks, karren, kruiwagens, zwenkwieltjes voor trolleys, banden, zwenkwieltjes voor heftrucks, voertuigen voor goederenbehandeling, gemotoriseerde voertuigen voor verhuismateriaal, goederenbehandeling en opslag. Onze producten, Wielen en Nylon zwenkwieltjes, polyurethaan zwenkwieltjes, draaiende Zwenkwieltjes, wieltjes voor instellingen.We produceren en verkopen overal ter wereld en zijn op zoek naar distributeurs van zwenkwieltjes over de hele wereld.

 5. KONIJNENBURG

  Nederland

  Wielen en rolsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Voor het mobiliseren en aandrijven in industriele en bedrijfskritische toepassingen. Onze producten worden vervaardigd uit kunststoffen, rubbers, polyurethanen, metaal en gietijzer. Sinds 1946 hebben wij expertise opgebouwd in de verwerking en toepassing van deze materialen. Dit maakt dat wij specialist zijn in op maat geengineerde producten en toepassingen. Samen met u bekijken onze adviseurs graag hoe onze producten en oplossingen bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van uw organisatie. Een greep uit onze referenties : - Maatwerkwielen ontwikkelen voor de Cleanrooms van ASML - Engineren en sourcen van 1.300.000 dubbelrollen voor muebilair. - Gietpolyamide zwaarlast geleidewielen met 15 tons draagvermogen voor de brithon tower (Hollandia) - Dagelijks staan onze adviseurs klaar om u te helpen bij de keuze uit ons assortiment van 22.000 standaard wiel typen welke wij veelal uit direct vanuit onze voorraad kunnen leveren.

 1. MOLCON INTERWHEELS

  België

  Banden en wielen voor landbouw en industrie. Banden : Alliance, BKT, Techking, Nokian, Titan, Carlisle, Kingstyre, Kabat, Stone. Standaard wielen : GKN, Jantsa. Manufacturing wielen : In Heinkenszand beschikt Molcon Interwheels over een aparte business unit, Molcon Interwheels Manufacturing. Hier worden de maakwielen, tailormade en volledig naar behoefte van de klant geproduceerd. Molcon Interwheels gebruikt GKN componenten om wielen op maat van de klant te maken. Men produceert ondermeer de eigen merken Masterfit Topline, Masterfit Economy Line en de Rondofix.

 2. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrijk

 3. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgarije

 4. STRONGO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 5. TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD.

  China

 6. BECOME PARTNERS

  Spanje

 7. ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD

  China

 8. INTEGDIFF, LTD

  Oekraïne

 9. YONCA KASTOR

  Turkije

 10. S.E.P.T. - ROUES ET ROULETTES

  Frankrijk

 1. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarije

 2. MANU 18

  Frankrijk

 3. HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE

  Duitsland

 4. ROLLENPROFI KUHNERT

  Duitsland

 5. HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG

  Duitsland

 6. PRO-RO HANDLING GMBH

  Zwitserland

 7. HUFA-ROLLEN AG

  Zwitserland

 8. LIBRE GMBH

  Duitsland

 9. DELEX-ROLLEN

  Duitsland

 10. WILD AG ZUG

  Zwitserland