• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen en wieltjes voor industriewagens

Resultaten voor

Wielen en wieltjes voor industriewagens - Import export

 1. A.R.E.S.

  Italië

 2. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

 4. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrijk

  De firma Rhône Elastomères, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in industriële wielen en wieltjes voor goederenverzet, voor iedere toepassing van 20 kg tot meer dan 12 ton nuttige last per eenheid. Rhône Elastomères beschikt over een zeer uitgebreid productassortiment, met een kwaliteit/prijs verhouding die het mogelijk maakt aan alle behoeften van de klanten te voldoen, maar ook aan alle technische eisen van de verschillende toepassingsgebieden. Rhône Elastomères is gespecialiseerd in de uitvoering naar tekening van rubberen of polyurethaan wielen op stalen mechanisch gelaste velgen en mechanisch gelaste draagstructuren voor zware en zeer zware lasten. Dankzij deze productie van wielen en wieltjes op maat, alsmede een zeer uitgebreid productassortiment en een klantendienst van hoge kwaliteit heeft Rhône Elastomères een uitstekende reputatie op de markt gekregen.

 5. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  China

  Hongxing is wereld's meest competitieve fabrikant van wielen & wieltjes van rubber en elastisch rubber, wij bieden aldus talloze uiteenlopende wielen en wieltjes voor uw productlijnen. Wij vervaardigen talloze OEM-producten voor tal van vermaarde wielfabrikanten wereldwijd. Onze kwaliteitsleus luidt “Kwaliteit is de spil van onze onderneming". Met hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen kunnen onze producten u helpen uw marktaandeel te vergroten. Voel vrij uw keuze te maken uit ons hoogwaardige Hongxing aanbod.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar zijn wij uw competente partner als het gaat om de interne materiaalstroom. Van de kleinste meubelrollen met een diameter slechts 12 mm tot rollen voor zware belasting met een maximale draagkracht van 15.000 kg: wij bieden u het volledige spectrum aan wielen en rollen voor industriële doeleinden en transportsystemen. Daarnaast produceren we op basis van uw gegevens draagrollen en transportinstallaties voor een optimale materiaalstroom. Ook produceren we de meest uiteenlopende soorten wielen en rollen op basis van uw gegevens. Hierbij hebt u de keuze uit veel opties, zoals kleuren enzovoort. Met onze unieke Rollfigurator® stelt u snel en eenvoudig het gewenste product samen. Meer informatie vindt u op www.rollfigurator.de. We hopen binnenkort van u te horen. Uw team voor roltechniek van Stein GmbH. P.S. Kent u onze nieuwe serie hybride rollen al? Zwenkwielen en machinevoet verenigd in één product! Meer informatie vindt u op onze website www.rollentechnik.de.

 2. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Griekenland

  G.P. Dimitriadis begon in 1965 in Piraeus, Griekenland, als een klein bedrijf opgericht door George Dimitriadis. Sinds deze datum heeft de firma zich constant ontwikkeld en zich een naam gemaakt in de lokale industrie door zich te specialiseren in allerlei soorten wielen en rollen. In 1991 werd de firma een naamloze vennootschap onder de naam G. P. DIMITRIADIS S.A, met het hoofdkantoor in haar eigen vestiging op het adres 8, Mesollogiou str., . Vandaag wordt de firma beheerd door de tweede generatie van de familie en biedt de firma een breed assortiment van producten, zoals wielen en rollen, handkarren, hefplatformen, bandtransporteurs voor bulkgoederen, voor stukgoederen, continue mechanisch transport voor stukgoederen, steekwagens, handwagens, vorkheftrucks, wielen en rollen voor interne transportvoertuigen en een continue dienstverlening aan de Griekse en internationale markt. Wij vertegenwoordigen de grootste Europese fabrikanten AVO - Italië, Blickle - Duitsland, LAG - Italië, Rhombus - Duitsland, Steinco - Duitsland

 3. KONIJNENBURG

  Nederland

  Wielen en rolsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Voor het mobiliseren en aandrijven in industriele en bedrijfskritische toepassingen. Onze producten worden vervaardigd uit kunststoffen, rubbers, polyurethanen, metaal en gietijzer. Sinds 1946 hebben wij expertise opgebouwd in de verwerking en toepassing van deze materialen. Dit maakt dat wij specialist zijn in op maat geengineerde producten en toepassingen. Samen met u bekijken onze adviseurs graag hoe onze producten en oplossingen bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van uw organisatie. Een greep uit onze referenties : - Maatwerkwielen ontwikkelen voor de Cleanrooms van ASML - Engineren en sourcen van 1.300.000 dubbelrollen voor muebilair. - Gietpolyamide zwaarlast geleidewielen met 15 tons draagvermogen voor de brithon tower (Hollandia) - Dagelijks staan onze adviseurs klaar om u te helpen bij de keuze uit ons assortiment van 22.000 standaard wiel typen welke wij veelal uit direct vanuit onze voorraad kunnen leveren.

 4. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrijk

 5. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgarije

 1. STRONGO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 2. TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD.

  China

 1. BECOME PARTNERS

  Spanje

 2. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarije

 3. YONCA KASTOR

  Turkije

 4. INTEGDIFF, LTD

  Oekraïne

 5. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Duitsland

 6. WILD AG ZUG

  Zwitserland

 7. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

 8. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Turkije

 2. RNDR.JIRI MAREK CSC.

  Tsjechische Rep.

 3. SWEDE-WHEEL AB

  Zweden

 4. TAIYADA CASTERS CO., LTD

  China

 5. RUOTE PASCHETTA SRL

  Italië

 6. SAMTEK OTOMOTIV INC.

  Turkije

 7. AR.TRADE SRL

  Italië

 8. LUTZ DIESE E.K.

  Duitsland

 9. AUT (WHEELS & CASTORS) CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 10. PLATFORM TRUCKS 4U

  Verenigd Koninkrijk