• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wielen en wieltjes voor industriewagens

Resultaten voor

Wielen en wieltjes voor industriewagens - Import export

 1. A.R.E.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A.R.E.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, industriële wielen, transportwielen, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en verzinkte poten. Het is gevestigd in Baranzate, Italië.

 2. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARX-ROLLENTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Halstenbek, Duitsland.

 3. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 4. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrijk

  De firma Rhône Elastomères, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in industriële wielen en wieltjes voor goederenverzet, voor iedere toepassing van 20 kg tot meer dan 12 ton nuttige last per eenheid. Rhône Elastomères beschikt over een zeer uitgebreid productassortiment, met een kwaliteit/prijs verhouding die het mogelijk maakt aan alle behoeften van de klanten te voldoen, maar ook aan alle technische eisen van de verschillende toepassingsgebieden. Rhône Elastomères is gespecialiseerd in de uitvoering naar tekening van rubberen of polyurethaan wielen op stalen mechanisch gelaste velgen en mechanisch gelaste draagstructuren voor zware en zeer zware lasten. Dankzij deze productie van wielen en wieltjes op maat, alsmede een zeer uitgebreid productassortiment en een klantendienst van hoge kwaliteit heeft Rhône Elastomères een uitstekende reputatie op de markt gekregen.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar zijn wij uw competente partner als het gaat om de interne materiaalstroom. Van de kleinste meubelrollen met een diameter slechts 12 mm tot rollen voor zware belasting met een maximale draagkracht van 15.000 kg: wij bieden u het volledige spectrum aan wielen en rollen voor industriële doeleinden en transportsystemen. Daarnaast produceren we op basis van uw gegevens draagrollen en transportinstallaties voor een optimale materiaalstroom. Ook produceren we de meest uiteenlopende soorten wielen en rollen op basis van uw gegevens. Hierbij hebt u de keuze uit veel opties, zoals kleuren enzovoort. Met onze unieke Rollfigurator® stelt u snel en eenvoudig het gewenste product samen. Meer informatie vindt u op www.rollfigurator.de. We hopen binnenkort van u te horen. Uw team voor roltechniek van Stein GmbH. P.S. Kent u onze nieuwe serie hybride rollen al? Zwenkwielen en machinevoet verenigd in één product! Meer informatie vindt u op onze website www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Griekenland

  G.P. Dimitriadis begon in 1965 in Piraeus, Griekenland, als een klein bedrijf opgericht door George Dimitriadis. Sinds deze datum heeft de firma zich constant ontwikkeld en zich een naam gemaakt in de lokale industrie door zich te specialiseren in allerlei soorten wielen en rollen. In 1991 werd de firma een naamloze vennootschap onder de naam G. P. DIMITRIADIS S.A, met het hoofdkantoor in haar eigen vestiging op het adres 8, Mesollogiou str., . Vandaag wordt de firma beheerd door de tweede generatie van de familie en biedt de firma een breed assortiment van producten, zoals wielen en rollen, handkarren, hefplatformen, bandtransporteurs voor bulkgoederen, voor stukgoederen, continue mechanisch transport voor stukgoederen, steekwagens, handwagens, vorkheftrucks, wielen en rollen voor interne transportvoertuigen en een continue dienstverlening aan de Griekse en internationale markt. Wij vertegenwoordigen de grootste Europese fabrikanten AVO - Italië, Blickle - Duitsland, LAG - Italië, Rhombus - Duitsland, Steinco - Duitsland

 2. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Griekenland

  TROKAR PALIADELIS dat in Thessaloniki gevestigd is, produceert industriële wielen, zwenkwieltjes en accessoires voor Pallettrucks, karren, kruiwagens, zwenkwieltjes voor trolleys, banden, zwenkwieltjes voor heftrucks, voertuigen voor goederenbehandeling, gemotoriseerde voertuigen voor verhuismateriaal, goederenbehandeling en opslag. Onze producten, Wielen en Nylon zwenkwieltjes, polyurethaan zwenkwieltjes, draaiende Zwenkwieltjes, wieltjes voor instellingen.We produceren en verkopen overal ter wereld en zijn op zoek naar distributeurs van zwenkwieltjes over de hele wereld.

 3. KONIJNENBURG

  Nederland

  Wielen en rolsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Voor het mobiliseren en aandrijven in industriele en bedrijfskritische toepassingen. Onze producten worden vervaardigd uit kunststoffen, rubbers, polyurethanen, metaal en gietijzer. Sinds 1946 hebben wij expertise opgebouwd in de verwerking en toepassing van deze materialen. Dit maakt dat wij specialist zijn in op maat geengineerde producten en toepassingen. Samen met u bekijken onze adviseurs graag hoe onze producten en oplossingen bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van uw organisatie. Een greep uit onze referenties : - Maatwerkwielen ontwikkelen voor de Cleanrooms van ASML - Engineren en sourcen van 1.300.000 dubbelrollen voor muebilair. - Gietpolyamide zwaarlast geleidewielen met 15 tons draagvermogen voor de brithon tower (Hollandia) - Dagelijks staan onze adviseurs klaar om u te helpen bij de keuze uit ons assortiment van 22.000 standaard wiel typen welke wij veelal uit direct vanuit onze voorraad kunnen leveren.

 4. MOLCON INTERWHEELS

  België

  Banden en wielen voor landbouw en industrie. Banden : Alliance, BKT, Techking, Nokian, Titan, Carlisle, Kingstyre, Kabat, Stone. Standaard wielen : GKN, Jantsa. Manufacturing wielen : In Heinkenszand beschikt Molcon Interwheels over een aparte business unit, Molcon Interwheels Manufacturing. Hier worden de maakwielen, tailormade en volledig naar behoefte van de klant geproduceerd. Molcon Interwheels gebruikt GKN componenten om wielen op maat van de klant te maken. Men produceert ondermeer de eigen merken Masterfit Topline, Masterfit Economy Line en de Rondofix.

 5. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Frankrijk

  Het bedrijf AQUITAINE ROUES CHARIOTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, lagers, spillen, wielen voor karren, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 1. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf GAFUROV SERVIS EOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opslag en verzameling van afval - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, Vuilnisbakken - afvalcontainers, containers voor inzameling van afval, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Vuilnisbakken - afvalcontainers. Het is gevestigd in Svishtov, Bulgarije.

 2. STRONGO, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf STRONGO, S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren wielen van rubber. Het is gevestigd in Nivnice , Tsjechische Rep..

 1. BECOME PARTNERS

  Spanje

  Het bedrijf BECOME PARTNERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Figueres (girona), Spanje.

 2. INTEGDIFF, LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf INTEGDIFF, LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, tweedehandse containers voor opslag, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 3. DOBRUDZHA KIT

  Bulgarije

  Het bedrijf DOBRUDZHA KIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Groenten, vers, Transportwagens, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Groenten, vers, en Transportwagens. Het is gevestigd in Isperich, Bulgarije.

 4. YONCA KASTOR

  Turkije

  Het bedrijf YONCA KASTOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren afvalbakken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. CÉH KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf CÉH KFT., is een Groothandelaar, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wieltjes voor meubels, Statieven, Transportwagens, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wieltjes voor meubels, Statieven, en Transportwagens. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 6. HUFENSTUHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HUFENSTUHL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Bouwbeslag, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Wermelskirchen, Duitsland.

 7. ROLLENPROFI KUHNERT

  Duitsland

  Het bedrijf ROLLENPROFI KUHNERT, is een Distributeur, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Bouwbeslag, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 8. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Turkije

  Het bedrijf POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en wieltjes - met rubberbekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, Polyurethaan, bekleding rollen, ontwerp van cilinders, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Polyurethaan. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Duitsland

  Het bedrijf SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Haimhausen, Duitsland.

 2. HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Sloten, grendels en sleutels, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Sloten, grendels en sleutels. Het is gevestigd in Georgsmarienhütte, Duitsland.

 3. WICKE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WICKE GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Auenwald, Duitsland.

 4. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Geldern, Duitsland.

 5. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Het bedrijf COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Bouwbeslag, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Kleve, Duitsland.

 6. HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE

  Duitsland

  Het bedrijf HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Huishoudelijke artikelen - metaal, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is gevestigd in Handewitt, Duitsland.

 7. LIBRE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIBRE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 8. TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING

  Duitsland

  Het bedrijf TECROLLS GMBH, POLYURETHANE TECHNOLOGY & RAPID PROTOTYPING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Sloten, grendels en sleutels, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Sloten, grendels en sleutels. Het is gevestigd in Mülheim, Duitsland.

 9. DELEX-ROLLEN

  Duitsland

  Het bedrijf DELEX-ROLLEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Sloten, grendels en sleutels, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Sloten, grendels en sleutels. Het is gevestigd in Zwenkau, Duitsland.

 10. AKT - ARTUR KÜPPER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf AKT - ARTUR KÜPPER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, Kogel-, naald- en rollagers, Intern transport - systemen en materialen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Kogel-, naald- en rollagers, Intern transport - systemen en materialen, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Bottrop, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis