• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wieltjes voor meubels

Resultaten voor

Wieltjes voor meubels - Import export

 1. BS ROLLEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BS Rollen werd in 1991 opgericht als uw partner voor hoogwaardige rollen en complete transportsystemen. Al in het jaar 1994 kon het eigen bedrijfsgebouw worden verkregen. In 2008 werd het logistieke centrum uitgebreid tot een totaal van meer dan 3.000 vierkante meter. Meer dan 12.000 verschillende producten zijn hier beschikbaar. Al meer dan 17 jaar worden rollen en wielen geproduceerd in onze eigen werktuigen. Wij zijn volgens DIN EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, met name in de sector meubel- en designrollen, maar ook in de heavy-duty en speciale haspelsegmenten, en omvat tegenwoordig een breed spectrum, van het kleinste meubelwiel met een wieldiameter van 15 mm tot zware wielen met een laadvermogen van 11 ton. BS Rollen is tegenwoordig in heel Duitsland vertegenwoordigd met 8 van zijn eigen verkoopmedewerkers, evenals in veel Europese landen met in totaal 18 buitenlandse partners.

 2. MAGIGLIDE DEUTSCHLAND

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAGIGLIDE DEUTSCHLAND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wieltjes voor meubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren tegels van aardewerk, wielen voor meubels, en deurstoppen. Het is gevestigd in Viersen, Duitsland.

 3. RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RIMO TRANSPORTGERÄTE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wieltjes voor meubels. Het is gevestigd in Sundern, Duitsland.

 4. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar zijn wij uw competente partner als het gaat om de interne materiaalstroom. Van de kleinste meubelrollen met een diameter slechts 12 mm tot rollen voor zware belasting met een maximale draagkracht van 15.000 kg: wij bieden u het volledige spectrum aan wielen en rollen voor industriële doeleinden en transportsystemen. Daarnaast produceren we op basis van uw gegevens draagrollen en transportinstallaties voor een optimale materiaalstroom. Ook produceren we de meest uiteenlopende soorten wielen en rollen op basis van uw gegevens. Hierbij hebt u de keuze uit veel opties, zoals kleuren enzovoort. Met onze unieke Rollfigurator® stelt u snel en eenvoudig het gewenste product samen. Meer informatie vindt u op www.rollfigurator.de. We hopen binnenkort van u te horen. Uw team voor roltechniek van Stein GmbH. P.S. Kent u onze nieuwe serie hybride rollen al? Zwenkwielen en machinevoet verenigd in één product! Meer informatie vindt u op onze website www.rollentechnik.de.

 5. HTS CASTER SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf HTS CASTER SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en wielen voor industriële wagens. Het is gevestigd in iSTANBUL, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CSG EDELSTAHL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CSG EDELSTAHL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wieltjes voor meubels. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 2. L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf L&S TECHNISCHER HANDEL GMBH & CO.KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wieltjes voor meubels. Het is gevestigd in Olfen, Duitsland.

 3. HTS EKER

  Turkije

  Het bedrijf HTS EKER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wieltjes voor meubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren wielen en wieltjes, ornamentiek-wielen, hittebstendige wieltjes, en Industriële wielen en wieltjes. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. NOVALVENT D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf NOVALVENT D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schuifrollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwenkwielen, Wieltjes voor meubels, Meubelen - fournituren en accessoires, wielen voor meubels, Zwenkwielen, Wieltjes voor meubels, en Meubelen - fournituren en accessoires. Het is gevestigd in Jesenice, Slovenië.

 5. WICKE FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf WICKE FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wieltjes voor meubels, Wieltjes voor meubels, industriële wielen, en chassis voor opleggers. Het is gevestigd in Heric, Frankrijk.

 1. BLICKLE, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BLICKLE, A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wieltjes voor meubels, en Wieltjes voor meubels. Het is gevestigd in Brno, Tsjechische Rep..

 2. WILD AG ZUG

  Zwitserland

  Het bedrijf WILD AG ZUG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wieltjes voor meubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, en Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling. Het is gevestigd in Zug, Zwitserland.

 1. HUBTEC HUB- & FÖRDERTECHNIK SCHEIDLER

  Duitsland

  Het bedrijf HUBTEC HUB- & FÖRDERTECHNIK SCHEIDLER, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, Heftrucks, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Intern transport - gemotoriseerde voertuigen, en Heftrucks. Het is gevestigd in Oldenburg, Duitsland.

 2. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

  Duitsland

  Het bedrijf MÖBELGLEITER ONLINESHOP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wieltjes voor meubels, Rubber en kunststof - verwerking, Spuitgieten van rubber en kunststof, Kunststofproducten voor de industrie, Wieltjes voor meubels, Rubber en kunststof - verwerking, Spuitgieten van rubber en kunststof, en Kunststofproducten voor de industrie. Het is gevestigd in Schorndorf, Duitsland.

 3. VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf VDW RÄDER TRANSPORTGERÄTE E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Geldern, Duitsland.

 4. CÉH KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf CÉH KFT., is een Groothandelaar, en actief in de sector Opslagsystemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wieltjes voor meubels, Statieven, Transportwagens, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wieltjes voor meubels, Statieven, en Transportwagens. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 5. GREINER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GREINER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Goederen behandeling - rollend materieel, Metaalconstructies - licht, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, en Goederen behandeling - rollend materieel. Het is gevestigd in Neuenstein, Duitsland.

 6. SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK

  Duitsland

  Het bedrijf SONDERMANN RÄDER UND ROLLEN EK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Haimhausen, Duitsland.

 7. HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE

  Duitsland

  Het bedrijf HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Huishoudelijke artikelen - metaal, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is gevestigd in Handewitt, Duitsland.

 8. ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ROLLIT BERND SILLER RÄDER-ROLLEN-FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wieltjes voor meubels, Kogel-, naald- en rollagers, Intern transport - systemen en materialen, Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen, Wieltjes voor meubels, Kogel-, naald- en rollagers, Intern transport - systemen en materialen, en Skiliften, stoeltjesliften en kabelbanen. Het is gevestigd in Hallerndorf, Duitsland.

 1. LIBRE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIBRE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en rollen, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Villingen-Schwenningen, Duitsland.

 2. PRO-RO HANDLING GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf PRO-RO HANDLING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Sloten, grendels en sleutels, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Sloten, grendels en sleutels. Het is gevestigd in Egg B. Zürich, Zwitserland.

 3. WICKE GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WICKE GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Wielen en wieltjes - met rubberbekleding, Wielen en wieltjes voor goederenbehandeling, Wieltjes voor meubels, en Wielen en wieltjes voor industriewagens. Het is gevestigd in Auenwald, Duitsland.

 4. RÄDER-ZELL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÄDER-ZELL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buisleidingen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - zonder motor, Bouwbeslag, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Handgereedschap - zonder motor, Bouwbeslag, Wielen en rollen, en Wieltjes voor meubels. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 5. GUITEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUITEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Sloten, grendels en sleutels, Huishoudelijke artikelen - metaal, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Sloten, grendels en sleutels, en Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is gevestigd in Minden, Duitsland.

 6. HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Sloten, grendels en sleutels, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, en Sloten, grendels en sleutels. Het is gevestigd in Georgsmarienhütte, Duitsland.

 7. NH MÖBELGLEITER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NH MÖBELGLEITER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Rubber en kunststof - verwerking, Spuitgieten van rubber en kunststof, Wielen en rollen, Wieltjes voor meubels, Rubber en kunststof - verwerking, en Spuitgieten van rubber en kunststof. Het is gevestigd in Reimerath / Vulkaneifel, Duitsland.

 8. HUFA-ROLLEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HUFA-ROLLEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Intern transport - systemen en materialen, Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen, Wieltjes voor meubels, Wielen en wieltjes voor industriewagens, Intern transport - systemen en materialen, en Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is gevestigd in Härkingen, Zwitserland.

 9. HERMANN ROSSBACH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HERMANN ROSSBACH GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wieltjes voor meubels, Wegtransport, Wegtransport - logistieke diensten, Bode- en lijndiensten, internationaal, Wieltjes voor meubels, Wegtransport, Wegtransport - logistieke diensten, en Bode- en lijndiensten, internationaal. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 10. DULLINGER & BAUER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DULLINGER & BAUER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Wielen en rollen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wieltjes voor meubels, Personenauto's, Auto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Wieltjes voor meubels, Personenauto's, Auto's, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Obernzell, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis