• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - additieven

Resultaten voor

Wijn - additieven - Import export

 1. DIJSO

  Nederland

  Dijso is de officiële importeur van Armeense wijnen. Wij willen het verhaal van de geboorte van de druivenrank en de geboorte van onze hedendaagse vinificatie meer bekendheid geven. Dit doen wij door de beste Armeense wijnen naar Nederland te brengen, te zorgen dat deze breed beschikbaar zijn en uiteindelijk herkenbaar zijn in zowel haar kwaliteit als de geschiedenis die haar tot stand heeft gebracht. Dijso is de importeur van ArmAs, Van Ardi en Voskevaz en levert nog vele andere Armeense wijn. Het is misschien onbekend, maar Armenië staat bekend als de geboorteplaats van de wijnstok en is dan ook de locatie waar de oudste wijnbouw ruïnes zijn gevonden. Sommige zijn wel tot 6.100 jaar oud, dat is 1.600 jaar ouder dan de piramides of 4.100 jaar ouder dan het Colosseum in Rome. Armenië brengt elegante, prijswinnende wijnen voort. De inheemse druivensoorten worden al duizenden jaren gebruikt om prachtige, onderscheidende wijnen van te maken. Vol trots en passie brengen wij deze historie en smaakbeleving naar je toe. Dit is geschiedenis in een wijnglas!

 2. BERGOVINO

  Nederland

  Wijn wordt ook wel de vorst van de dranken genoemd. Een goede wijn neemt u mee op reis. Een reis die uw zintuigen prikkelt. Zie, ruik, proef… en geniet! Wij zijn BergoVino en wij delen onze liefde voor wijn graag met u. Wij nemen u mee in de wereld van wijn. Wij laten u kennis maken met het karakter, de geur en de smaak van onze wijnen. Bent u een echte wijnkenner? Dan kunt u uw hart ophalen; ons uitgebreide assortiment biedt wijnen voor elk seizoen, elke maaltijd en elke gelegenheid. Bent u een wijnliefhebber, maar kunt u wel wat advies gebruiken? Onze vinologen en wijn-spijsexperts tonen u graag een mooie selectie wijnen; passend bij uw smaak of de gelegenheid. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, maar u kunt ook gebruik maken van onze wijnwijzer. Uiteindelijk kiest u één of meerdere wijnen die aansluiten bij uw wensen. ¡Salud!

 3. CARL JACOBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARL JACOBS GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Wijn - additieven. Het is gevestigd in Klein-Winternheim, Duitsland.

 4. JUDITH SENGL KELLEREITECHNIK

  Oostenrijk

  Het bedrijf JUDITH SENGL KELLEREITECHNIK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - additieven. Het is gevestigd in Gols, Oostenrijk.

 5. ESSEDIELLE

  Italië

  Het bedrijf ESSEDIELLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biotechnologie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, oenologische additieven, Wijn - additieven, klaringsmiddelen voor most of wijn, en gist voor de gecontroleerde fermentatie. Het is gevestigd in Ortona, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BILGQUIS

  Turkije

  Het bedrijf BILGQUIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren alcoholhoudende wijnen, rode wijnen, likeurachtige wijnen, en cabernet. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. GRÜSSING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GRÜSSING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - additieven. Het is gevestigd in Filsum, Duitsland.

 3. GLOBAL TRADE WHOLESALE LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GLOBAL TRADE WHOLESALE LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dranken - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, Wijn - additieven, alcoholische dranken, wodka, en champagne. Het is gevestigd in Hemel Hempstead, Verenigd Koninkrijk.

 4. SASU SF DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf SASU SF DISTRIBUTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - additieven. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 5. TRENCANOUS

  Spanje

  Het bedrijf TRENCANOUS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - additieven. Het is gevestigd in Alzira, Spanje.

 1. COMPTOIR DES GRANDES MARQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf COMPTOIR DES GRANDES MARQUES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, Champagne, Sekt en mousserende wijn, Wijn - additieven, en Champagne, Sekt en mousserende wijn. Het is gevestigd in St Martin Boulogne, Frankrijk.

 2. PIWNICA SMAKÓW SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PIWNICA SMAKÓW SP. Z O.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren importwijn, en Wijn - Madeira. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 1. LES CAVES DE NORMANDIE

  Frankrijk

  Het bedrijf LES CAVES DE NORMANDIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - additieven, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in L Aigle, Frankrijk.

 2. LA LITTORALE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA LITTORALE, en actief in de sector Wijn - additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren arabische gom. Het is gevestigd in SERVIAN, Frankrijk.

 3. SARL LIYANO-RAFAL

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL LIYANO-RAFAL, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - additieven. Het is gevestigd in Le Blanc Mesnil, Frankrijk.

 4. LE CAVEAU BUGISTE

  Frankrijk

  Het bedrijf LE CAVEAU BUGISTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in Vongnes, Frankrijk.

 5. CAVE DE SAINT DESIRAT

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE DE SAINT DESIRAT, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, Mineraalwater, Wijn - additieven, en Mineraalwater. Het is gevestigd in Saint Désirat, Frankrijk.

 6. TANNERS (SHREWSBURY) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TANNERS (SHREWSBURY) LIMITED, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - additieven, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in Shrewsbury, Verenigd Koninkrijk.

 7. ETABLISSEMENTS FAYETTE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETABLISSEMENTS FAYETTE, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - additieven, Wijn - Frankrijk, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in Amboise, Frankrijk.

 8. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE BIOWIN PIOTR KWAPISZ

  Polen

  Het bedrijf PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE BIOWIN PIOTR KWAPISZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drankenindustrie - machines en materialen, Wijn - additieven, Drankenindustrie - machines en materialen, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in Lodz, Polen.

 1. TRANSITEC SA

  Zwitserland

  Het bedrijf TRANSITEC SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in Lausanne, Zwitserland.

 2. BEVITECH SRL

  Roemenië

  Het bedrijf BEVITECH SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 3. IMEX ITALIANA SRL

  Italië

  Het bedrijf IMEX ITALIANA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren tannine, en producten voor oenologie groothandel. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 4. ANNO-91 O O D

  Bulgarije

  Het bedrijf ANNO-91 O O D, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kurken, en Kurken. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 5. SAS NICOLAS POTEL

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS NICOLAS POTEL, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in Nuits Saint Georges, Frankrijk.

 6. SCA LA VALDEZE

  Frankrijk

  Het bedrijf SCA LA VALDEZE, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in La Tour D Aigues, Frankrijk.

 7. SOCIETE CIVILE VILLENEUVOISE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE CIVILE VILLENEUVOISE, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in Villeneuve, Frankrijk.

 8. JACQUES GERMANIER

  Zwitserland

  Het bedrijf JACQUES GERMANIER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in Conthey, Zwitserland.

 9. STE D IMPORTATION D EXPORTATION VINS & ALCOOLS

  Frankrijk

  Het bedrijf STE D IMPORTATION D EXPORTATION VINS & ALCOOLS, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in Bagnolet, Frankrijk.

 10. GROUPEMENT FONCIER AGRICOLE DU MAS DE SAINTE BERTHE

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPEMENT FONCIER AGRICOLE DU MAS DE SAINTE BERTHE, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - additieven, en Wijn - additieven. Het is gevestigd in Les Baux De Provence, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis