• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - additieven

Resultaten voor

Wijn - additieven - Import export

 1. ENARTIS

  Italië

  Wereldwijd wijnhuizen voorzien van ervaring en innovatie, door middel van uitstekende oenologische producten en voortdurende technische assistentie om de efficiëntie van wijnhuizen en de kwaliteit van hun wijn te verbeteren. Onze directe aanwezigheid in de belangrijkste wijnproducerende landen van de vijf continenten verruimt ons zicht op wat er op de markt gebeurt en maakt het mogelijk informatie en kennis in real time over te dragen aan de klanten van Enartis.

 2. DIJSO

  Nederland

  Dijso is de officiële importeur van Armeense wijnen. Wij willen het verhaal van de geboorte van de druivenrank en de geboorte van onze hedendaagse vinificatie meer bekendheid geven. Dit doen wij door de beste Armeense wijnen naar Nederland te brengen, te zorgen dat deze breed beschikbaar zijn en uiteindelijk herkenbaar zijn in zowel haar kwaliteit als de geschiedenis die haar tot stand heeft gebracht. Dijso is de importeur van ArmAs, Van Ardi en Voskevaz en levert nog vele andere Armeense wijn. Het is misschien onbekend, maar Armenië staat bekend als de geboorteplaats van de wijnstok en is dan ook de locatie waar de oudste wijnbouw ruïnes zijn gevonden. Sommige zijn wel tot 6.100 jaar oud, dat is 1.600 jaar ouder dan de piramides of 4.100 jaar ouder dan het Colosseum in Rome. Armenië brengt elegante, prijswinnende wijnen voort. De inheemse druivensoorten worden al duizenden jaren gebruikt om prachtige, onderscheidende wijnen van te maken. Vol trots en passie brengen wij deze historie en smaakbeleving naar je toe. Dit is geschiedenis in een wijnglas!

  Alle producten voor "wijn - additieven"

 3. BERGOVINO

  Nederland

  Wijn wordt ook wel de vorst van de dranken genoemd. Een goede wijn neemt u mee op reis. Een reis die uw zintuigen prikkelt. Zie, ruik, proef… en geniet! Wij zijn BergoVino en wij delen onze liefde voor wijn graag met u. Wij nemen u mee in de wereld van wijn. Wij laten u kennis maken met het karakter, de geur en de smaak van onze wijnen. Bent u een echte wijnkenner? Dan kunt u uw hart ophalen; ons uitgebreide assortiment biedt wijnen voor elk seizoen, elke maaltijd en elke gelegenheid. Bent u een wijnliefhebber, maar kunt u wel wat advies gebruiken? Onze vinologen en wijn-spijsexperts tonen u graag een mooie selectie wijnen; passend bij uw smaak of de gelegenheid. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, maar u kunt ook gebruik maken van onze wijnwijzer. Uiteindelijk kiest u één of meerdere wijnen die aansluiten bij uw wensen. ¡Salud!

 4. CARL JACOBS GMBH

  Duitsland

 5. BILGQUIS

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRÜSSING GMBH

  Duitsland

 2. GLOBAL TRADE WHOLESALE LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 3. JUDITH SENGL KELLEREITECHNIK

  Oostenrijk

 4. ESSEDIELLE

  Italië

 5. SASU SF DISTRIBUTION

  Frankrijk

 1. TRENCANOUS

  Spanje

 2. TANNERS (SHREWSBURY) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 1. COMPTOIR DES GRANDES MARQUES

  Frankrijk

 2. BEVITECH SRL

  Roemenië

 3. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE BIOWIN PIOTR KWAPISZ

  Polen

 4. STE D IMPORTATION D EXPORTATION VINS & ALCOOLS

  Frankrijk

 5. GROUPEMENT FONCIER AGRICOLE DU MAS DE SAINTE BERTHE

  Frankrijk

 6. SARL LIYANO-RAFAL

  Frankrijk

 7. ETABLISSEMENTS FAYETTE

  Frankrijk

 8. ANNO-91 O O D

  Bulgarije

 1. G KONIORDOU BROS S A

  Griekenland

 2. LE CAVEAU BUGISTE

  Frankrijk

 3. ROBERT GIRAUD

  Frankrijk

 4. PIWNICA SMAKÓW SP. Z O.O.

  Polen

 5. SAS NICOLAS POTEL

  Frankrijk

 6. SCA LA VALDEZE

  Frankrijk

 7. CAVE COOPERATIVE L AVENIR

  Frankrijk

 8. FREDERIC ROGER VIGNOBLES

  Frankrijk

 9. SOUTHCORP INVESTMENTS FRANCE

  Frankrijk

 10. LA TREILLE D'OR SARL

  Zwitserland