• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - basilicata

Resultaten voor

Wijn - basilicata - Import export

 1. SUDRISE

  Italië

  Het bedrijf SUDRISE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Basilicata, typische producten, kaas en melkproducten, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Corleto Perticara, Italië.

 2. CANTINA DEL VULTURE SOC COOP

  Italië

  Het bedrijf CANTINA DEL VULTURE SOC COOP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Basilicata. Het is tevens aanwezig in de sectoren aglianico, natuurlijk sprankelende wijnen, en Aperitief met rode vruchten. Het is gevestigd in Rionero In Vulture, Italië.

 3. CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Mombercelli, Italië.

 4. F.LLI LOMBARDO

  Italië

  Het bedrijf F.LLI LOMBARDO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 5. CANTINA SOCIALE LA TORRE

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE LA TORRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Racalmuto, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CANTINE MEZZACORONA

  Italië

  Het bedrijf CANTINE MEZZACORONA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Mezzocorona, Italië.

 2. CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Isera, Italië.

 3. CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S.

  Italië

  Het bedrijf CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Citta' Sant'angelo, Italië.

 4. CANTINA CLITERNIA

  Italië

  Het bedrijf CANTINA CLITERNIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Campomarino, Italië.

 5. CANTINE NICOSIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANTINE NICOSIA S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Trecastagni, Italië.

 1. CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Dolianova, Italië.

 2. CANTINA SAN ZEFFERINO

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SAN ZEFFERINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Ortona, Italië.

 1. NÖSSING MANFRED

  Italië

  Het bedrijf NÖSSING MANFRED, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Bressanone, Italië.

 2. CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Vezza D'alba, Italië.

 3. CANTINA SOCIALE CELLINESE

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE CELLINESE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Cellino S. Marco, Italië.

 4. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Vittorio Veneto, Italië.

 5. SUN LAND S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SUN LAND S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Trinitapoli, Italië.

 6. CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE MASONE - CAMPOGALLIANO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Reggio Nell'emilia, Italië.

 7. COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO

  Italië

  Het bedrijf COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Caluso, Italië.

 8. CANTINA MONTELLIANA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANTINA MONTELLIANA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Montebelluna, Italië.

 1. CANTINA TRE CASTELLI

  Italië

  Het bedrijf CANTINA TRE CASTELLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Montaldo Bormida, Italië.

 2. CANTINE DEI COLLI NOVARESI

  Italië

  Het bedrijf CANTINE DEI COLLI NOVARESI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Fara Novarese, Italië.

 3. CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE

  Italië

  Het bedrijf CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Ponti Sul Mincio, Italië.

 4. CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL

  Italië

  Het bedrijf CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Carema, Italië.

 5. CANTINA SOCIALE CASTIADAS

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE CASTIADAS, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Castiadas, Italië.

 6. COOP. AGRICOLA ERMES

  Italië

  Het bedrijf COOP. AGRICOLA ERMES, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Gibellina, Italië.

 7. CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Canicatti', Italië.

 8. LE ROMAGNOLE

  Italië

  Het bedrijf LE ROMAGNOLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Lugo, Italië.

 9. VELIER S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VELIER S.P.A., en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 10. CANTINA SOCIALE

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Nizza Monferrato, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis