• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - bordeaux

Resultaten voor

Wijn - bordeaux - Import export

 1. DOMAINES FABRE

  Frankrijk

  Wij zijn vrij en onafhankelijk en zetten ons al jarenlang in voor het creëren van authentieke klassewijnen, met respect voor de ecosystemen en die de wijnliefhebbers blij maken. Domaines Fabre is een familiedomein dat al sinds drie generaties lang Haut-Médoc en Margaux wijnen produceert. Al onze wijnen zijn gecertificeerd als High Environmental Value Level 3 (HVE). Wij maken werk van de handhaving van de biodiversiteit en van de beperking van ons energieverbruik. De wijnen die wij produceren worden naar 30 verschillende landen geëxporteerd. Wij verkopen onze wijnen rechtstreeks aan importeurs en distributeurs, een korte keten dus, zonder een beroep te doen op groothandelaars. De traceerbaarheid van onze wijnen, het prijsbeleid en de selectie van een netwerk van geselecteerde partners/verdelers zijn de drie grondprincipes van onze verbintenis naar onze klanten. 4 van onze domeinen hebben de classificatie "Crus Bourgeois". Let op, overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid. Drink met mate.

 2. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrijk

  Het Château du Garde, een familiegeschiedenis sinds 1925. Met zijn ligging in het gebied met de oorsprongsbenaming Côtes de Bordeaux geniet het Château du Garde van een grondgebied dat zeer gunstig is voor het verbouwen en de vinificatie van grote Bordeaux wijnen. Na vier generaties beschikt het Château du Garde over een unieke vakbekwaamheid. Als onafhankelijke wijnbouwer, betrokken bij het milieu, zet het Château du Garde zich in voor duurzame ontwikkeling en beschikt het over zijn certificatie van hoge milieuwaarde "Haute Valeur Environnementale" niveau 3 (HVE 3) sinds 2019. Alle wijnen zijn geproefd door Paolo Basso en Paz Levinson, twee van de voornaamste sommeliers wereldwijd, en werden zodanig meermaals genoemd in Sommeliers International o.a., maar ook in Terre de Vins, en voor één daarvan werd een prijs uitgereikt (Cuvée Odette 2009), gewonnen tijdens een blinde wijnproeverij tegenover een geklasseerde grand cru van Saint-Émilion ter gelegenheid van de Plateforme Lyon in 2018.

 3. MAISON RIVIERE

  Frankrijk

  Maison RIVIERE, producent en wijnhandelaar, is een familiebedrijf gevestigd in Saint-Emilion sinds 1875. We exploiteren 90 hectare wijnstokken op de meest prestigieuze appellations van Bordeaux: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. We hebben een onroerend goed gecreëerd dat bestaat uit verschillende eigendommen op de meest prestigieuze appellations van Bordeaux: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Het is rond druiven dat onze passie wordt uitgedrukt, jaar na jaar verworven en geleid door de zoektocht naar kwaliteit en de trots van ons land! We vullen onze familieproductie aan met een strenge selectie van Owner Wines, gepassioneerde wijnbouwers met wie we al vele jaren nauw samenwerken voor alle Bordeaux-appellations (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol...)"Let op! Overmatig gebruik van alcohol is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate te consumeren. Alcoholgehalte: 13° à 13, 5° afhankelijk van de wijnen."

 4. SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE

  Frankrijk

  Het bedrijf SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bordeaux, franse wijn, rode wijnen, AOC-wijnen, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Les Églisottes-Et-Chalaures, Frankrijk.

  Alle producten voor "wijn - bordeaux"

 5. DIXVINS

  Frankrijk

  Het bedrijf DIXVINS, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - Frankrijk, franse wijn, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, rosé wijn, rode wijnen, Franse rode wijn, en witte wijnen. Het is gevestigd in Auxerre, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRAPE33

  Nederland

  Sinds 2008 zoekt en selecteert Grape33 zelf haar wijnen op de kleine chateau's in de Bordeauxstreek. Daarbij hebben wij een voorkeur voor de kleine onafhankelijke wijnboer die van al decennialang in familieverband oog hebben voor traditie en gepaste vernieuwing in de processen doorvoeren.Doordat Rogier zelf in de stad Bordeaux woont en vloeiend Frans spreekt kan hij gemakkelijk toegang krijgen tot de gewenste chateau's. Inmiddels zijn meer dan 250 chateau's bezocht.In de diverse regio's, zoals Pessac-Léognan, Graves, Sauternes, Barsac, Haut-Médoc, Pomerol, Saint-Ëmilion, proberen wij de parels te ontdekken en te importeren.Omdat wij het zoekproces uitvoeren is het voor u gemakkelijker de wijn te kiezen. Grape33 verzendt gratis in Nederland en Belgie. Bij andere landen is een toeslag vereist. Om het kiezen te vergemakkelijken zijn diverse proefdozen samengesteld, zodat u thuis, evt met vrienden uw keus kunt maken. Grape33 verzorgt uw relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk met eigen logo.

 2. CHÂTEAU TAYAC

  Frankrijk

  Château TAYAC is een familielandgoed. De op de steenachtige bergkruinen van Soussans gelegen wijngaard bevindt zich in de Médoc en strekt zich uit over 37 hectare in het hart van de vermaarde Margaux wijnstreek. Château TAYAC wordt sinds vier generaties beheerd door de familie PORTET, een oogstende eigenaar. In het domein wordt gewerkt volgens de COUSINIE methode, om de wijnplanten van voldoende voedingsstoffen te voorzien en tegelijkertijd de behandelingen op aanzienlijke wijze terug te dringen. De bodem verkrijgt zo een gezond evenwicht en bouwt een natuurlijke weerstand tegen agressieve uitwerkingen op. De wijnplant en de druiven gedijen uitstekend dankzij deze bijzonder kweekmethode. De ontbladering en de hierbij uitgevoerde groene oogst maken het tevens mogelijk het rendement te beheren en de kwaliteit van de wijn te verbeteren die gedurende 12 maanden gerijpt wordt in vaten van Frans eikenhout. De wijn van Château TAYAC wordt verkocht via de internationale groothandel van Bordeaux wijnen, slijterijen, restaurants en tevens direct geëxporteerd.

 3. GOYENS

  België

  We hebben een uitgebreide voorraad Italiaanse en Spaanse wereldwijnen, maar het belangrijkste deel van ons assortiment zijn de Franse kwaliteitswijnen uit diverse tophuizen. Onder andere Jean Pierre Moueix (Bordeaux), Henri Bourgeois (Sancerre), Trimbach (Elzas), Joseph Drouhin, Daniel & Patrice Rion (Bourgogne), William Fevre (Chablis), Henri Mandois (Champagne). Ontdek daarnaast ook een ruim gamma typische streekwijnen: kwalitatief en interessant geprijsd. Bij Goyens vind je ook een enorm aanbod geestrijke dranken: maltwhisky, cognac, calvados, eau de vie, porto, sherry, ... . En ken je onze exclusieve huischampagne “Mandois” al?

 4. SELECTION DES VINS SCB

  Frankrijk

  SELECTION DES VINS S C B wijnbouwer in COTES DE BOURG, wijngaard CHRISTIAN BERNIER château CONILH HAUTE LIBARDE kwaliteit 'traditie' en 'excellence' en châteaux FONT GUILHEM kwaliteit 'tradition'' en 'l’étoile'. SELECTION DES VINS S C B is een groothandel van Franse wijnen , veel verschillende benamingen..

 5. VDC FRANCE VIE DE CHATEAUX

  Frankrijk

  VDC France is een belangrijke speler als exporteur van Franse producten. Ons gamma strekt zich uit over fijne kruidenierswaren, Ganzeleverpastei, truffels, honing, jam, premium chocolade, champagne en Bordeaux wijnen.Wij kunnen het product aanpassen en bewerken volgens de smaakvereisten en douaneformaliteiten van het land (producten met merk van de distributeur).VDC betekent « Vie de Château » (Leven in een kasteel) volgens de Franse Levenskunst.

 1. WIJN IMPORT MODERN

  België

  Wijn Import Modern is gespecialiseerd in wijn importeren en handelen. Een brede gamma van wijnen komende van het hele wereld op onze site beschikbaar is. Ook kunt u van onze champagne en aperitieven profiteren.

 2. KDV FIJNE WIJNEN

  België

  Verkoop van exclusieve wijnen: Banyuls, Collioure, Bordeau, Alsace, Champagne.

 1. CHÂTEAU FERREYRES

  Frankrijk

 2. CHATEAU ROQUEFORT

  Frankrijk

 3. SCEA VIGNOBLES MC & FILS

  Frankrijk

 4. LA CAVE PATRIMONIALE SÀRL

  Zwitserland

 5. SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT

  Frankrijk

 6. BARRIERE FRERES SA

  Frankrijk

 7. LE CLOS

  Luxemburg

 8. CHATEAU GARRAUD-TREYTINS

  Frankrijk

 1. RELAIS DES CAVES

  Luxemburg

 2. CHÂTEAU HAUT SURGET

  Frankrijk

 3. VIGNOBLES BOISSONNEAU

  Frankrijk

 4. BERNARD MAGREZ

  Frankrijk

 5. CHATEAU VIEUX ROBIN

  Frankrijk

 6. CHATEAU LE GRAND VERDUS

  Frankrijk

 7. CHATEAU PIERRAIL

  Frankrijk

 8. DESVIGNERONS

  Zwitserland

 9. CGM VINS

  Frankrijk

 10. GROUPE TAILLAN

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis