• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - bordeaux

Resultaten voor

Wijn - bordeaux - Import export

 1. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het Château du Garde, een familiegeschiedenis sinds 1925. Met zijn ligging in het gebied met de oorsprongsbenaming Côtes de Bordeaux geniet het Château du Garde van een grondgebied dat zeer gunstig is voor het verbouwen en de vinificatie van grote Bordeaux wijnen. Na vier generaties beschikt het Château du Garde over een unieke vakbekwaamheid. Als onafhankelijke wijnbouwer, betrokken bij het milieu, zet het Château du Garde zich in voor duurzame ontwikkeling en beschikt het over zijn certificatie van hoge milieuwaarde "Haute Valeur Environnementale" niveau 3 (HVE 3) sinds 2019. Alle wijnen zijn geproefd door Paolo Basso en Paz Levinson, twee van de voornaamste sommeliers wereldwijd, en werden zodanig meermaals genoemd in Sommeliers International o.a., maar ook in Terre de Vins, en voor één daarvan werd een prijs uitgereikt (Cuvée Odette 2009), gewonnen tijdens een blinde wijnproeverij tegenover een geklasseerde grand cru van Saint-Émilion ter gelegenheid van de Plateforme Lyon in 2018.

 2. MAISON RIVIERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Maison RIVIERE, producent en wijnhandelaar, is een familiebedrijf gevestigd in Saint-Emilion sinds 1875. We exploiteren 90 hectare wijnstokken op de meest prestigieuze appellations van Bordeaux: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. We hebben een onroerend goed gecreëerd dat bestaat uit verschillende eigendommen op de meest prestigieuze appellations van Bordeaux: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Het is rond druiven dat onze passie wordt uitgedrukt, jaar na jaar verworven en geleid door de zoektocht naar kwaliteit en de trots van ons land! We vullen onze familieproductie aan met een strenge selectie van Owner Wines, gepassioneerde wijnbouwers met wie we al vele jaren nauw samenwerken voor alle Bordeaux-appellations (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol...)"Let op! Overmatig gebruik van alcohol is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate te consumeren. Alcoholgehalte: 13° à 13, 5° afhankelijk van de wijnen."

 3. VINS ET PASSIONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij VINS ET PASSIONS SARL, uw bevoorrechte partner in de wereld van uitzonderlijke wijnen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de distributie van Bordeaux Grands Crus en onderscheidt zich door zijn toewijding aan uitmuntendheid, vertrouwen en klanttevredenheid. Ons uitzonderlijke aanbod: VINS ET PASSIONS SARL biedt een uitgebreid assortiment Bordeaux Grands Crus aan en richt zich op veeleisende professionals. Onze zorgvuldig geselecteerde productportfolio omvat wijnen van topkwaliteit uit solide samenwerkingsverbanden met gerenommeerde makelaars en wijnhuizen. Een internationale aanwezigheid: Met een team van 14 medewerkers, waarvan er 8 regelmatig naar elk continent reizen, zijn we in staat om effectief te reageren op de behoeften van onze klanten in meer dan 40 landen. Deze wereldwijde aanwezigheid stelt ons in staat om betrouwbare zakenrelaties op lange termijn te garanderen, terwijl we ons aanbod aanpassen aan de specifieke kenmerken van elke markt. Logistieke uitmuntendheid: Omdat we ons bewust zijn van het belang van logistiek in de wijnsector, leggen we grote nadruk op het optimaliseren van de opslagomstandigheden. Onze wijnen worden opgeslagen in een gecontroleerde omgeving wat betreft temperatuur en vochtigheid, zodat hun kwaliteit optimaal bewaard blijft. Ervaar uitmuntendheid, diversiteit en vertrouwen in elke fles die we u ter beschikking stellen.

 4. DOMAINE LAROQUE D'ARTAHÉ

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Wijndomein Domaine de la Terre et du Soleil: Uw wijnexcursie met respect voor de natuur op het wijndomein Domaine La Terre et du Soleil, wij combineren onze passie voor de wijnbouw met respect voor de natuur. Sinds drie generaties, zet onze familie zich in voor duurzame wijnbouw, met gebruik van milieuvriendelijke methodes voor het produceren van authentieke wijnen. Wijnen om te klinken, onze wijnen zijn bestemd om te delen en om van te genieten omringd door goed gezelschap. Elke fles weerspiegelt de geschiedenis van onze streek en staat garant voor gezelligheid. Biologische en Ethische teelt Wij hebben gekozen voor biologische landbouw om de zuiverheid van onze wijnen te garanderen en de biodiversiteit te beschermen. Onze methodes zijn vrij van chemische producten en wij geven de voorkeur aan duurzame praktijken. Het domein wordt al drie generaties lang door onze familie beheerd en wij wijden onze knowhow en passie aan de wijnbouw. Elk lid brengt zijn expertise in voor een constant beheer en innovatie. Onze wijnen Ontdek ons aanbod biologische witte, rode en roséwijnen. Elk wijn is een streling voor de tong, of u nu van lichte of complexe smaken houdt. Bezichtiging Neem een kijkje op ons domein, in onze wijngaarden en wijnkelders. Volg een rondleiding en doe mee aan een proeverij om onze wijnwereld te doorgronden. Inzet voor kwaliteit en milieu Wij produceren hoogwaardige wijnen, met respect voor het milieu. Wij investeren in duurzame en innoverende methodes voor een exemplarische landbouw.

 5. CHÂTEAUX ET VINS DE BORDEAUX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Châteaux et Vins de Bordeaux is een door een familie gerunde wijnhandelaar gevestigd in Saint-Sulpice de Faleyrens in het hart van de Saint-Emilion appellatie. Eigenaar van twee landgoederen in Saint Emilion Grand Cru en Bordeaux. Het huis streeft ernaar een uitzonderlijke proefervaring te bieden, met wijnen uit een gevarieerd aanbod van terroirs, van de Grands Crus van Bordeaux tot de wijnen van Corbières, Languedoc en Champagne. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd bij getalenteerde wijnmakers die eeuwenoude familietradities voortzetten. We garanderen een selectie uitstekende wijnen. Branding is ook een belangrijke CVB-service. We ontwerpen exclusieve merken voor onze klanten.We begeleiden u van inkoop tot ontwerp en verzending. Onze selectie wordt gecompleteerd door "Les compagnons du Canon", een serie gedurfde signature wijnen voor klanten die op zoek zijn naar iets nieuws.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIXVINS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIXVINS, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - Frankrijk, franse wijn, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, rosé wijn, rode wijnen, Franse rode wijn, en witte wijnen. Het is gevestigd in Auxerre, Frankrijk.

 2. AG VINS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AG VINS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - mousserend, Wijn - Bordeaux, Champagne, Sekt en mousserende wijn, Wijn - Italië, wijn groothandel, franse wijn, Wijn - Bordeaux, Wijn - mousserend, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 3. GRAPE33

  Nederland

  Sinds 2008 zoekt en selecteert Grape33 zelf haar wijnen op de kleine chateau's in de Bordeauxstreek. Daarbij hebben wij een voorkeur voor de kleine onafhankelijke wijnboer die van al decennialang in familieverband oog hebben voor traditie en gepaste vernieuwing in de processen doorvoeren.Doordat Rogier zelf in de stad Bordeaux woont en vloeiend Frans spreekt kan hij gemakkelijk toegang krijgen tot de gewenste chateau's. Inmiddels zijn meer dan 250 chateau's bezocht.In de diverse regio's, zoals Pessac-Léognan, Graves, Sauternes, Barsac, Haut-Médoc, Pomerol, Saint-Ëmilion, proberen wij de parels te ontdekken en te importeren.Omdat wij het zoekproces uitvoeren is het voor u gemakkelijker de wijn te kiezen. Grape33 verzendt gratis in Nederland en Belgie. Bij andere landen is een toeslag vereist. Om het kiezen te vergemakkelijken zijn diverse proefdozen samengesteld, zodat u thuis, evt met vrienden uw keus kunt maken. Grape33 verzorgt uw relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk met eigen logo.

 4. CHÂTEAU TAYAC

  Frankrijk

  Château TAYAC is een familielandgoed. De op de steenachtige bergkruinen van Soussans gelegen wijngaard bevindt zich in de Médoc en strekt zich uit over 37 hectare in het hart van de vermaarde Margaux wijnstreek. Château TAYAC wordt sinds vier generaties beheerd door de familie PORTET, een oogstende eigenaar. In het domein wordt gewerkt volgens de COUSINIE methode, om de wijnplanten van voldoende voedingsstoffen te voorzien en tegelijkertijd de behandelingen op aanzienlijke wijze terug te dringen. De bodem verkrijgt zo een gezond evenwicht en bouwt een natuurlijke weerstand tegen agressieve uitwerkingen op. De wijnplant en de druiven gedijen uitstekend dankzij deze bijzonder kweekmethode. De ontbladering en de hierbij uitgevoerde groene oogst maken het tevens mogelijk het rendement te beheren en de kwaliteit van de wijn te verbeteren die gedurende 12 maanden gerijpt wordt in vaten van Frans eikenhout. De wijn van Château TAYAC wordt verkocht via de internationale groothandel van Bordeaux wijnen, slijterijen, restaurants en tevens direct geëxporteerd.

 5. GOYENS

  België

  We hebben een uitgebreide voorraad Italiaanse en Spaanse wereldwijnen, maar het belangrijkste deel van ons assortiment zijn de Franse kwaliteitswijnen uit diverse tophuizen. Onder andere Jean Pierre Moueix (Bordeaux), Henri Bourgeois (Sancerre), Trimbach (Elzas), Joseph Drouhin, Daniel & Patrice Rion (Bourgogne), William Fevre (Chablis), Henri Mandois (Champagne). Ontdek daarnaast ook een ruim gamma typische streekwijnen: kwalitatief en interessant geprijsd. Bij Goyens vind je ook een enorm aanbod geestrijke dranken: maltwhisky, cognac, calvados, eau de vie, porto, sherry, ... . En ken je onze exclusieve huischampagne “Mandois” al?

 1. LA VOLNAYSIENNE

  België

  Zoals de naam verraadt legt La Volnaysienne de focus op Bourgogne. De complexiteit van deze regio ontrafelen is heel moeilijk maar de talrijke omzwervingen, degustaties en contacten resulteerden wel in een aantal markante referenties. In de geleidelijke uitbouw van het assortiment, kwamen er steeds meer toonaangevende domeinen bij: - Pierre Moncuit - Meyer-Fonné - Vincent Pinard - Bachelet-Monnot - F. Carillon - S. et V. Morey - David Duband - Arlaud ... Bordeaux werd in primeur aangeboden vanaf het oogstjaar 1999. Meer recent was er groeiende aandacht voor Spanje en Italië.

 2. SELECTION DES VINS SCB

  Frankrijk

  SELECTION DES VINS S C B wijnbouwer in COTES DE BOURG, wijngaard CHRISTIAN BERNIER château CONILH HAUTE LIBARDE kwaliteit 'traditie' en 'excellence' en châteaux FONT GUILHEM kwaliteit 'tradition'' en 'l’étoile'. SELECTION DES VINS S C B is een groothandel van Franse wijnen , veel verschillende benamingen..

 1. VDC FRANCE VIE DE CHATEAUX

  Frankrijk

  VDC France is een belangrijke speler als exporteur van Franse producten. Ons gamma strekt zich uit over fijne kruidenierswaren, Ganzeleverpastei, truffels, honing, jam, premium chocolade, champagne en Bordeaux wijnen.Wij kunnen het product aanpassen en bewerken volgens de smaakvereisten en douaneformaliteiten van het land (producten met merk van de distributeur).VDC betekent « Vie de Château » (Leven in een kasteel) volgens de Franse Levenskunst.

 2. WIJN IMPORT MODERN

  België

  Wijn Import Modern is gespecialiseerd in wijn importeren en handelen. Een brede gamma van wijnen komende van het hele wereld op onze site beschikbaar is. Ook kunt u van onze champagne en aperitieven profiteren.

 3. KDV FIJNE WIJNEN

  België

  Verkoop van exclusieve wijnen: Banyuls, Collioure, Bordeau, Alsace, Champagne.

 4. SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE

  Frankrijk

 5. CHÂTEAU FERREYRES

  Frankrijk

  Het bedrijf CHÂTEAU FERREYRES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bordeaux, Wijn - Bordeaux, franse wijngaard, Merlot, en cabernet franc. Het is gevestigd in Pujols, Frankrijk.

 6. CHATEAU ROQUEFORT

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU ROQUEFORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Bordeaux. Het is tevens aanwezig in de sectoren rode wijnen, franse wijn, en importwijn. Het is gevestigd in Lugasson, Frankrijk.

 7. SCEA VIGNOBLES MC & FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf SCEA VIGNOBLES MC & FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bordeaux, wijnproducenten, AOC-wijnen, Wijn - Bordeaux, en exporteur van wijn. Het is gevestigd in Saint-Genis-Du-Bois, Frankrijk.

 8. SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIÉTÉ ACHAT DISCOUNT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bordeaux, rode wijnen, rosé wijn, wijnen, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Artigues-Près-Bordeaux, Frankrijk.

 1. DOMAINES JEAN-MICHEL CAZES

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINES JEAN-MICHEL CAZES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn - Frankrijk, franse wijn, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Macau, Frankrijk.

 2. CGM VINS

  Frankrijk

  Het bedrijf CGM VINS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Champagne, Sekt en mousserende wijn, franse wijn, Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, en Champagne, Sekt en mousserende wijn. Het is gevestigd in St Savin, Frankrijk.

 3. MT VINS BORDEAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf MT VINS BORDEAUX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Frankrijk, typische italiaanse wijnen, Wijn - Spanje, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Artigues-Près-Bordeaux, Frankrijk.

 4. FABIEN CASTAING

  Frankrijk

  Het bedrijf FABIEN CASTAING, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en armagnac. Het is gevestigd in Cuneges, Frankrijk.

 5. LA VINTAGE COMPANY

  Frankrijk

  Het bedrijf LA VINTAGE COMPANY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, typische italiaanse wijnen, en champagne. Het is gevestigd in Pessac, Frankrijk.

 6. JJ MORTIER ET CIE

  Frankrijk

  Het bedrijf JJ MORTIER ET CIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn uit zuid-west Frankrijk, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 7. CHÂTEAU MAGENCE

  Frankrijk

  Het bedrijf CHÂTEAU MAGENCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, en rode wijnen. Het is gevestigd in Saint Pierre De Mons, Frankrijk.

 8. LE CLOS DES GRANDS CRUS

  Frankrijk

  Het bedrijf LE CLOS DES GRANDS CRUS, is een Distributeur, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijn - Bordeaux, Wijnen, Wijn - Bordeaux, Franse rode wijn, en rode bourgognewijn. Het is gevestigd in La Chapelle Sur Erdre, Frankrijk.

 9. CHATEAU LOUPIAC GAUDIET

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU LOUPIAC GAUDIET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, en witte wijnen. Het is gevestigd in Loupiac, Frankrijk.

 10. JOSEPH JANOUEIX

  Frankrijk

  Het bedrijf JOSEPH JANOUEIX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, rode wijnen, en witte wijnen. Het is gevestigd in Libourne, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis