• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - bourgogne

Resultaten voor

Wijn - bourgogne - Import export

 1. DIXVINS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIXVINS, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - Frankrijk, franse wijn, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, rosé wijn, rode wijnen, Franse rode wijn, en witte wijnen. Het is gevestigd in Auxerre, Frankrijk.

 2. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bourgogne, Dranken - import-export, Dranken, wijncoöperatie, wijnproductie, importwijn, franse wijn, regionale wijn, en rosé wijn. Het is gevestigd in Saint-Bris-Le-Vineux, Frankrijk.

 3. GOYENS

  België

  We hebben een uitgebreide voorraad Italiaanse en Spaanse wereldwijnen, maar het belangrijkste deel van ons assortiment zijn de Franse kwaliteitswijnen uit diverse tophuizen. Onder andere Jean Pierre Moueix (Bordeaux), Henri Bourgeois (Sancerre), Trimbach (Elzas), Joseph Drouhin, Daniel & Patrice Rion (Bourgogne), William Fevre (Chablis), Henri Mandois (Champagne). Ontdek daarnaast ook een ruim gamma typische streekwijnen: kwalitatief en interessant geprijsd. Bij Goyens vind je ook een enorm aanbod geestrijke dranken: maltwhisky, cognac, calvados, eau de vie, porto, sherry, ... . En ken je onze exclusieve huischampagne “Mandois” al?

 4. LA VOLNAYSIENNE

  België

  Zoals de naam verraadt legt La Volnaysienne de focus op Bourgogne. De complexiteit van deze regio ontrafelen is heel moeilijk maar de talrijke omzwervingen, degustaties en contacten resulteerden wel in een aantal markante referenties. In de geleidelijke uitbouw van het assortiment, kwamen er steeds meer toonaangevende domeinen bij: - Pierre Moncuit - Meyer-Fonné - Vincent Pinard - Bachelet-Monnot - F. Carillon - S. et V. Morey - David Duband - Arlaud ... Bordeaux werd in primeur aangeboden vanaf het oogstjaar 1999. Meer recent was er groeiende aandacht voor Spanje en Italië.

 5. GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY

  Frankrijk

  Domaine du Chardonnay is producent van grote witte A.O.C. Chablis wijnen. In 1987 hebben Etienne BOILEAU, William NAHAN en Christian SIMON, als eigenaren die zelf hun grote witte AOC Chablis wijnen oogsten, hun passies verenigd om het domein van Chardonnay te creëren in Chablis in Bourgondië. Het Domein biedt: Petit Chablis, Chablis, Chablis 1er cru "Montée de Tonnerre", Chablis 1er cru "Montmains", Chablis 1er cru "Mont de milieu", Chablis 1er cru "Vosgros", Chablis 1er cru "Vaillons".

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOMAINE PRIEURE ROCH

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINE PRIEURE ROCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Bourgogne. Het is tevens aanwezig in de sectoren rode bourgognewijn. Het is gevestigd in Nuits Saint Georges, Frankrijk.

 2. MAISON DES VINS FINS

  België

  Het bedrijf MAISON DES VINS FINS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, Wijnen, Wijn - Rhône vallei, Wijn - Bordeaux, en Wijn - Bourgogne. Het is gevestigd in Mons, België.

 3. DESPRAT VINS

  Frankrijk

  Het bedrijf DESPRAT VINS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, Wijn - Rhône vallei, franse wijn, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, en Wijn - Rhône vallei. Het is gevestigd in Aurillac, Frankrijk.

 4. WVINE

  Frankrijk

  Het bedrijf WVINE, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bourgogne, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, keldermeester, champagne, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Meursault, Frankrijk.

 5. VININVEST

  België

  Het bedrijf VININVEST, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Relatiegeschenken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijnen, Wijn - Bourgogne, rode bourgognewijn, en witte wijn Bourgogne. Het is gevestigd in Nil Saint Vincent, België.

 1. DOMAINE JEAN-MICHEL GUILLON

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINE JEAN-MICHEL GUILLON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bourgogne, Wijn - Bourgogne, en Wijn - Bourgogne. Het is gevestigd in Gevrey Chambertin, Frankrijk.

 2. ART & TERROIRS

  België

  Het bedrijf ART & TERROIRS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Frankrijk, champagne, Wijn - Elzas, en Wijn - Bourgogne. Het is gevestigd in Erezée, België.

 1. MAISON LOUIS JADOT

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON LOUIS JADOT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bourgogne, en Wijn - Bourgogne. Het is gevestigd in Beaune Cedex, Frankrijk.

 2. DOMAINE ELLEVIN

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINE ELLEVIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Bourgogne. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chablis, Chardonnay, en licht schuimende wijn uit Bourgogne. Het is gevestigd in CHICHEE, Frankrijk.

 3. WINE AROUND

  Frankrijk

  Het bedrijf WINE AROUND, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, Wijn - Languedoc-Roussillon, Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, en Wijn - Languedoc-Roussillon. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 4. IN VINO VERITAS

  Luxemburg

  Het bedrijf IN VINO VERITAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproeven, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, en champagne. Het is gevestigd in Steinfort, Luxemburg.

 5. V.P.S. BELGIUM

  België

  Het bedrijf V.P.S. BELGIUM, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bordeaux, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, Wijn - Elzas, en champagne. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 6. WINE PARTNERS

  Frankrijk

  Het bedrijf WINE PARTNERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Frankrijk, Wijn - Spanje, Wijn - Argentinië, en Wijn - Bourgogne. Het is gevestigd in Sallebœuf, Frankrijk.

 7. LE CLOS

  Luxemburg

  Het bedrijf LE CLOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Elzas, Wijn - Bourgogne, Wijn - Bordeaux, Wijn - Elzas, beaujolais, Wijn - Bourgogne, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Leudelange, Luxemburg.

 8. JEAN BARONNAT

  Frankrijk

  Het bedrijf JEAN BARONNAT, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bourgogne. Het is gevestigd in Gleize, Frankrijk.

 1. SEL WINES

  België

  Het bedrijf SEL WINES, is een Multi-Category, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Elzas, Wijn - Bourgogne, champagne, Wijn - Val de Loire, Wijn - Elzas, en Wijn - Bourgogne. Het is gevestigd in Fleurus, België.

 2. DOMAINE JOMAIN

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINE JOMAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bourgogne, Wijn - Bourgogne, Chardonnay, witte wijn Bourgogne, en pinot noir. Het is gevestigd in Puligny Montrachet, Frankrijk.

 3. BERNARD POULET

  België

  Het bedrijf BERNARD POULET, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bourgogne, Wijn - Val de Loire, Wijn - Languedoc-Roussillon, Wijn - Bourgogne, Wijn - Val de Loire, en Wijn - Languedoc-Roussillon. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. MAISON LOUIS LATOUR

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON LOUIS LATOUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijnen, Wijn - Bourgogne, beaujolais, en pinot noir. Het is gevestigd in Beaune, Frankrijk.

 5. CAVE D'AZÉ

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE D'AZÉ, en actief in de sector Wijn - Bourgogne. Het is tevens aanwezig in de sectoren pinot noir, gamay, en licht schuimende wijn uit Bourgogne. Het is gevestigd in Azé, Frankrijk.

 6. BICHOT SA

  Frankrijk

  Het bedrijf BICHOT SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Bourgogne. Het is gevestigd in Beaune, Frankrijk.

 7. BAILLY LAPIERRE

  Frankrijk

  Het bedrijf BAILLY LAPIERRE, en actief in de sector Wijn - Bourgogne. Het is tevens aanwezig in de sectoren licht schuimende wijn uit Bourgogne. Het is gevestigd in Saint-bris-le-vineux, Frankrijk.

 8. STEPHCONTI VINS FINS ET RARE

  Frankrijk

  Het bedrijf STEPHCONTI VINS FINS ET RARE, en actief in de sector Champagne, Sekt en mousserende wijn. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Frankrijk, Wijn - Bordeaux, en Wijn - Bourgogne. Het is gevestigd in Saint Pierre De Clairac, Frankrijk.

 9. SIGNÉ VIGNERONS

  Frankrijk

  Het bedrijf SIGNÉ VIGNERONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren beaujolais, en Wijn - Bourgogne. Het is gevestigd in Quincié-En-Beaujolais, Frankrijk.

 10. MAISON OLIVIER TRICON

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON OLIVIER TRICON, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Bourgogne. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chablis, en witte wijnen. Het is gevestigd in Chablis, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis