• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - bourgogne

Resultaten voor

Wijn - bourgogne - Import export

 1. DOMAINE GAEL MARTIN

  Frankrijk

  Het DOMEIN GAEL MARTIN is gevestigd in Saint-Véran en produceert al verschillende generaties witte wijnen, rode wijnen en Crémants de Bourgogne. Ons familiebedrijf beslaat nu 25 hectare, strategisch gelegen op de mooiste terroirs van de Mâconnais en het noorden van de Beaujolais. Wij produceren 80.000 tot 100.000 flessen per jaar, verdeeld tussen Bourgogne en Beaujolais-wijnen voor verkoop in Frankrijk en internationaal. Omdat de kwaliteit van onze productie onze hoogste prioriteit is, zijn wij verheugd over ons HVE-certificaat, HAUTE VALEUR ENVIRONMENTALE. Onze methoden zijn ambachtelijk en traditioneel en de druiven worden met de hand geplukt om de uitmuntendheid en het unieke karakter van onze wijnen en crémants te garanderen.

 2. DIXVINS

  Frankrijk

  Het bedrijf DIXVINS, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn - Frankrijk, franse wijn, Wijn - Bordeaux, Wijn - Bourgogne, rosé wijn, rode wijnen, Franse rode wijn, en witte wijnen. Het is gevestigd in Auxerre, Frankrijk.

 3. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

  Frankrijk

  Het bedrijf LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bourgogne, Dranken - import-export, Dranken, wijncoöperatie, wijnproductie, importwijn, franse wijn, regionale wijn, en rosé wijn. Het is gevestigd in Saint-Bris-Le-Vineux, Frankrijk.

 4. GOYENS

  België

  We hebben een uitgebreide voorraad Italiaanse en Spaanse wereldwijnen, maar het belangrijkste deel van ons assortiment zijn de Franse kwaliteitswijnen uit diverse tophuizen. Onder andere Jean Pierre Moueix (Bordeaux), Henri Bourgeois (Sancerre), Trimbach (Elzas), Joseph Drouhin, Daniel & Patrice Rion (Bourgogne), William Fevre (Chablis), Henri Mandois (Champagne). Ontdek daarnaast ook een ruim gamma typische streekwijnen: kwalitatief en interessant geprijsd. Bij Goyens vind je ook een enorm aanbod geestrijke dranken: maltwhisky, cognac, calvados, eau de vie, porto, sherry, ... . En ken je onze exclusieve huischampagne “Mandois” al?

 5. GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY

  Frankrijk

  Domaine du Chardonnay is producent van grote witte A.O.C. Chablis wijnen. In 1987 hebben Etienne BOILEAU, William NAHAN en Christian SIMON, als eigenaren die zelf hun grote witte AOC Chablis wijnen oogsten, hun passies verenigd om het domein van Chardonnay te creëren in Chablis in Bourgondië. Het Domein biedt: Petit Chablis, Chablis, Chablis 1er cru "Montée de Tonnerre", Chablis 1er cru "Montmains", Chablis 1er cru "Mont de milieu", Chablis 1er cru "Vosgros", Chablis 1er cru "Vaillons".

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WINE AROUND

  Frankrijk

 2. DOMAINE PRIEURE ROCH

  Frankrijk

 3. VININVEST

  België

 4. MAISON DES VINS FINS

  België

 5. DOMAINE ELLEVIN

  Frankrijk

 1. IN VINO VERITAS

  Luxemburg

 2. V.P.S. BELGIUM

  België

 1. DESPRAT VINS

  Frankrijk

 2. WVINE

  Frankrijk

 3. WINE PARTNERS

  Frankrijk

 4. LE CLOS

  Luxemburg

 5. CAVE D'AZÉ

  Frankrijk

 6. JEAN BARONNAT

  Frankrijk

 7. SEL WINES

  België

 8. MAISON OLIVIER TRICON

  Frankrijk

 1. CAVE DE LUGNY S.C.A.

  Frankrijk

 2. DOMAINE PERRIN CHRISTIAN

  Frankrijk

 3. MAISON PARIGOT & RICHARD

  Frankrijk

 4. EARL DU DOMAINE DU BOUCHOT

  Frankrijk

 5. LAMBLIN ET FILS

  Frankrijk

 6. DOMAINE THEVENOT LE BRUN ET FILS

  Frankrijk

 7. PARIZE PÈRE ET FILS

  Frankrijk

 8. DOMAINE GAUTHERIN ET FILS

  Frankrijk

 9. ANCIENNE COMPAGNIE DES VINS FINS

  Frankrijk

 10. SE DU DOMAINE CHANTAL LESCURE

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis