• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - campania

Resultaten voor

Wijn - campania - Import export

 1. COLLE DI SIDURI WINE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COLLE DI SIDURI WINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Campania. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwexploitatie, wijnbedrijven, wijnen, wijnproductie, biologische wijn, barbera, typische italiaanse wijnen, en rode wijnen. Het is gevestigd in Guardia Sanframondi, Italië.

 2. IL QUARTO MIGLIO SRL

  Italië

  Al generaties lang legt het wijnbouwbedrijf Il Quarto Miglio de klemtoon op de kwaliteit van zijn producten in een regio die de bakermat is van een uitmuntende wijn waar de Romeinen al van getuigden: de wijn van de flegrea-druif waarvan ze ook een criterium maakten voor de adel op het gebied van wijnkunde. Het domein profiteert van diverse fundamentele aspecten: traditie, regio, innovatie en groepswerk. Maar traditie blijft het allerbelangrijkste want zonder wortels heeft de bodem niets te bieden.

 3. SAN SALVATORE 1988

  Italië

  Het bedrijf SAN SALVATORE 1988, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Campania. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnbedrijven, biologische wijn, typische italiaanse wijnen, en toscaanse wijn. Het is gevestigd in Giungano, Italië.

 4. CUBULTERIA

  Italië

  Het bedrijf CUBULTERIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Campania. Het is gevestigd in Alvignano, Italië.

 5. SANTORO GIUSEPPE- RDP INTERNATIONAL

  Italië

  Het bedrijf SANTORO GIUSEPPE- RDP INTERNATIONAL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Wijn - Campania. Het is tevens aanwezig in de sectoren taurasi. Het is gevestigd in Benevento, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AZIENDA AGRICOLA COCCIACAVALLO-CARDOGNETO WINE

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA COCCIACAVALLO-CARDOGNETO WINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Campania. Het is gevestigd in pratola serra, Italië.

 2. BM TRADING S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BM TRADING S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijn - Campania. Het is gevestigd in Scafati, Italië.

 3. AZIENDA AGRICOLA FEMÌA

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA FEMÌA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Campania. Het is gevestigd in Lapio, Italië.

 4. SOCIETÀ AGRICOLA VIGNE GUADAGNO SRL

  Italië

  Het bedrijf SOCIETÀ AGRICOLA VIGNE GUADAGNO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Campania. Het is gevestigd in Avellino, Italië.

 5. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederland

  Wijnhandel met Rode wijnen, witte wijnen, Champagnes en mousserende wijnen, wijnen uit Frankrijk, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen en wijnen uit de Nieuwe wereld uw bestellingen binnen 24 uur behandeld en verzonden. wij besteden zorgvuldig aandacht aan uw bestellingen en verpakkingen alle orders worden verzonden in speciale verpakkingen voor wijnflessen Wij verkopen verschillende rode en witte wijnen, Champagnes, Cava uit verschillende wijngebieden in Italie, Spanje, Frankrijk en de zogenoemde nieuwe wereld wijnen. Uit frankrijk hebben wij hoodzakelijk wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Chablis, Cahors, Loire, Cotes du Rhone. Onze Italiaanse wijnen komen hoofdzakelijk uit de wijngebieden Veneto, Puglia, Toscane, Umbrie, Sicilie, Campania, Abruzo, piemonte, Onze Spaanse wijnen uit de Spaanse wijngebieden, Rioja, Navarra, Castilla Y Leon, Priorat, Catalunya penedes, La Mancha wij hebben ook een beperkte voorrraad Portugese wijnen. Onze website is klantgericht prijzen en aanbiedingen worden altijd in het voordeel van de klant berekend, ons motto is een tevreden klant is een terug kerende klant. voor alle services of wijngeschenken, wijnmanden, of exclusieve wijnen neemt u contact met ons op als u speciale wensen heeft.

 1. SOCIETA AGRICOLA SEMPLICE SAN TEODORO DI SANTORO GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf SOCIETA AGRICOLA SEMPLICE SAN TEODORO DI SANTORO GIUSEPPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnstokvarieteit van campania, en aglianico. Het is gevestigd in San Prisco, Italië.

 2. CAMPANIA DOC

  Italië

  Het bedrijf CAMPANIA DOC, is een Distributeur, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren mozzarella fior di latte, italiaanse voedingsmiddelen voor pizza's, tomaten, en wijn groothandel. Het is gevestigd in Napoli, Italië.