• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - friuli venezia giulia

Resultaten voor

Wijn - friuli venezia giulia - Import export

 1. CANTINA DI BERTIOLO SPA

  Italië

  Cantina di Bertiolo, waarvan de naam zich systematisch in het merk Cabert bevindt, is een beroemde producent van edele AOC-wijnen sinds 1960. Onze productie is het fantastische resultaat van een filosofie die aangepast en doorgezet is met volharding: de afmeting van de proeverij. Om de zuiverheid en het raffinement van het product te garanderen, zetten wij alleen de geoogste druiven om in wijn uit onze wijngaarden die zich in de AOC-zone Friuli Grave bevinden, gekenmerkt door ideale geopedologische omstandigheden voor de groeiplaats van de wijngaard.

 2. REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S.

  Italië

  Het bedrijf REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Friuli Venezia Giulia, Wijn - Italië, Wijn - Friuli Venezia Giulia, wijn uit frioul, en Wijn - Italië. Het is gevestigd in Pocenia, Italië.

 3. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

  Italië

  Het bedrijf VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Friuli Venezia Giulia, wijn uit venetie, Wijn - Friuli Venezia Giulia, en zoete wijn. Het is gevestigd in Fossalta Di Piave, Italië.

 4. AZ. AGR. MOSOLO GLENI

  Italië

  Het bedrijf AZ. AGR. MOSOLO GLENI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Friuli Venezia Giulia. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnbedrijven. Het is gevestigd in Faedis, Italië.

Filters

Resultaten voor

Wijn - friuli venezia giulia - Import export

Aantal resultaten

4 Bedrijven

Landen