• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - piemonte

Resultaten voor

Wijn - piemonte - Import export

 1. AZIENDA SAN MICHELE S.N.C

  Italië

  San Michele is een wijnbouwonderneming die in 1973 werd opgericht, naast andere wijnbouwers, door de archipriester, Don Giuseppe, priester van Neive, een dorpje in het hart van de productiezone van de Barbaresco, één van de voornaamste Italiaanse rode wijnen. De onderneming bebouwt zes hectare wijngaarden gelegen in de wijnstreken Gallina, Cottà en Gaia. De productie omvat Barbaresco DOCG van de Gallina en Gaia wijnstokken, Moscato d'Asti DOCG, Roero Arneis DOCG, Barbera d'Alba DOC van de Gallina wijnstokken, Dolcetto d'Alba DOC van de Cottà wijnstok en Langhe Nebbiolo DOC.

 2. PODERI MORETTI DI MORETTI FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf PODERI MORETTI DI MORETTI FRANCESCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is gevestigd in Monteu Roero, Italië.

 3. AZIENDA AGRICOLA CARLO GIACOSA

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA CARLO GIACOSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnbedrijven, en wijnbar wijnproeverij. Het is gevestigd in Barbaresco, Italië.

 4. CONTERNO FANTINO

  Italië

  Het bedrijf CONTERNO FANTINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Piemonte, Wijn - Italië, Wijn - Piemonte, barolo, en barbera d'alba. Het is gevestigd in Monforte D'alba, Italië.

 5. SOCIETÀ AGRICOLA ROCCIA ROSSA SRL

  Italië

  Het bedrijf SOCIETÀ AGRICOLA ROCCIA ROSSA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnbedrijven. Het is gevestigd in Brusnengo, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALESSANDRO MOTTA

  Italië

  Het bedrijf ALESSANDRO MOTTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is gevestigd in Castel Rocchero, Italië.

 2. AZIENDA VITIVINICOLA FONTECHIARA

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA VITIVINICOLA FONTECHIARA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproductie, en wijnproeven. Het is gevestigd in Borgomanero, Italië.

 3. MAURO VINI SRL

  Italië

  Het bedrijf MAURO VINI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproductie, en typische italiaanse wijnen. Het is gevestigd in Dronero, Italië.

 4. AZIENDA AGRICOLA LA PALAZZINA

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA LA PALAZZINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is tevens aanwezig in de sectoren nebbiolo, en rode wijnen. Het is gevestigd in Roasio, Italië.

 5. CANTINA DELSIGNORE - AZ. VITIVINICOLA

  Italië

  Het bedrijf CANTINA DELSIGNORE - AZ. VITIVINICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is gevestigd in Gattinara, Italië.

 1. GANCIA.IT

  Italië

  Het bedrijf GANCIA.IT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 2. CASTELLARI BERGAGLIO

  Italië

  Het bedrijf CASTELLARI BERGAGLIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is tevens aanwezig in de sectoren gavi. Het is gevestigd in Gavi, Italië.

 1. GIORGIO CANTAMESSA

  Italië

  Het bedrijf GIORGIO CANTAMESSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is tevens aanwezig in de sectoren barbera, en malvasia di casorzo. Het is gevestigd in Casorzo, Italië.

 2. NOCETO MICHELOTTI WINERY

  Italië

  Het bedrijf NOCETO MICHELOTTI WINERY, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is gevestigd in Castel Boglione, Italië.

 3. BAROLO WIJNIMPORT

  Nederland

  Het bedrijf BAROLO WIJNIMPORT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is gevestigd in Leeuwarden, Nederland.

 4. AZIENDA AGRICOLA CANATO MARCO

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA CANATO MARCO, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Piemonte, en Wijn - Piemonte. Het is gevestigd in Vignale Monferrato (Al), Italië.

 5. AZ. AGR. BIOLOGICA BIANCHI

  Italië

  Het bedrijf AZ. AGR. BIOLOGICA BIANCHI, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Piemonte, en Wijn - Piemonte. Het is gevestigd in Sizzano (No), Italië.

 6. CANTINA VITICOLTORI DELL'ACQUESE (SOC.COOP.R.L.)

  Italië

  Het bedrijf CANTINA VITICOLTORI DELL'ACQUESE (SOC.COOP.R.L.), en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Piemonte, en Wijn - Piemonte. Het is gevestigd in Acqui Terme (al), Italië.

 7. AZ. AGR. CANTAMESSA MARIA

  Italië

  Het bedrijf AZ. AGR. CANTAMESSA MARIA, en actief in de sector Wijn - Piemonte. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, en Wijn - Italië. Het is gevestigd in Govone (Cn), Italië.

 8. CANTINA SOCIALE DEL DOLCETTO (SOC.COOP.R.L.)

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE DEL DOLCETTO (SOC.COOP.R.L.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Piemonte, en Wijn - Piemonte. Het is gevestigd in Clavesana (CN), Italië.

 1. BIASON RENZO

  Italië

 2. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederland

  Wijnhandel met Rode wijnen, witte wijnen, Champagnes en mousserende wijnen, wijnen uit Frankrijk, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen en wijnen uit de Nieuwe wereld uw bestellingen binnen 24 uur behandeld en verzonden. wij besteden zorgvuldig aandacht aan uw bestellingen en verpakkingen alle orders worden verzonden in speciale verpakkingen voor wijnflessen Wij verkopen verschillende rode en witte wijnen, Champagnes, Cava uit verschillende wijngebieden in Italie, Spanje, Frankrijk en de zogenoemde nieuwe wereld wijnen. Uit frankrijk hebben wij hoodzakelijk wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Chablis, Cahors, Loire, Cotes du Rhone. Onze Italiaanse wijnen komen hoofdzakelijk uit de wijngebieden Veneto, Puglia, Toscane, Umbrie, Sicilie, Campania, Abruzo, piemonte, Onze Spaanse wijnen uit de Spaanse wijngebieden, Rioja, Navarra, Castilla Y Leon, Priorat, Catalunya penedes, La Mancha wij hebben ook een beperkte voorrraad Portugese wijnen. Onze website is klantgericht prijzen en aanbiedingen worden altijd in het voordeel van de klant berekend, ons motto is een tevreden klant is een terug kerende klant. voor alle services of wijngeschenken, wijnmanden, of exclusieve wijnen neemt u contact met ons op als u speciale wensen heeft.

 3. TRATTORIA DEL COMMERCIO

  Italië

  TRATTORIA DEL COMMERCIO: Het restaurant Trattoria del Commercio is gevestigd te Venasca, in de provincie van Cuneo. Het biedt traditionele gerechten uit de keuken van de Piëmont en een kaart met de beste wijnen uit de streek. Dit uitnodigende en gezellige restaurant beschikt over een zaal voor feesten en banketten. Onze specialiteiten: pasta en huisgemaakt gebak. Gesloten op maandagavond en dinsdag.

 4. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Morando, gelegen tussen Asti, Cuneo en Alessandria, een gebied dat bekend staat om zijn wijnbouw, produceert en verpakt wijnen in flessen en in brik (40 miljoen eenheden/jaar). Het bedrijf richt zich voornamelijk op de grootdistributie en levert Piemontese en nationale wijnen, docg, doc en igt, mousserende wijnen, gearomatiseerde dranken op basis van wijn en wijnen in brik; Morando is op de markt met eigen merken en huismerken en gaat samenwerkingsverbanden aan met vooraanstaande nationale bedrijven in de sector op het gebied van co-packing.

 5. ITALIAN WINE LOVER

  Italië

  Het bedrijf ITALIAN WINE LOVER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Veneto, toscaanse wijn, wijn uit puglia, piemonteese wijn, en Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Barletta, Italië.

 6. QUARANVINO

  Duitsland

  Het bedrijf QUARANVINO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dienstverlening voor de ontspanning. Het is tevens aanwezig in de sectoren piemonteese wijn. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 7. AZIENDA AGRICOLA SANTA CLELIA

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA SANTA CLELIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnstokvarieteit van piemonte. Het is gevestigd in Mazzè, Italië.

 8. VINI TIPICI E PREGIATI ANTICO PIEMONTE DI BRETTI LUCIANO

  Italië

  Het bedrijf VINI TIPICI E PREGIATI ANTICO PIEMONTE DI BRETTI LUCIANO, en actief in de sector Champagne, Sekt en mousserende wijn. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijn - Spanje, Wijnen, en Wijn - Spanje. Het is gevestigd in Redavalle, Italië.