• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - puglia

Resultaten voor

Wijn - puglia - Import export

 1. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Italië

  Cantina sociale Luca Gentile soc. coop. agricola wijdt zich al meer dan een halve eeuw aan zijn institutionele functie met respect voor zijn grondgebied en voor de bijzondere kenmerken van de inheemse druivensoorten, die door meer dan 400 leden worden verbouwd. De onderneming is in staat 6.000 ton druiven te verwerken en heeft een opslagcapaciteit van 54.500 hectoliter wijn. Het sterk op wijnbouw gerichte productiegebied is gekenmerkt door een waterarme kalkbodem rijk aan minerale zouten.

 2. CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANTINE OLEIFICIO D'URSO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Puglia, Wijn - Puglia, primitivo di manduria, en Extra olijfolie verkregen bij eerste persing. Het is gevestigd in VILLA CASTELLI, Italië.

 3. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Puglia. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijnen, Wijn - Italië, Wijnen, en primitivo. Het is gevestigd in Leverano, Italië.

 4. LEONE DE CASTRIS

  Italië

  Het bedrijf LEONE DE CASTRIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Puglia, Wijn - Italië, Wijn - Puglia, en primitivo. Het is gevestigd in Salice Salentino, Italië.

 5. AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Puglia, Wijn - Italië, Wijn - Puglia, en fiano. Het is gevestigd in San Donaci, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CANTINA SAN DONACI

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SAN DONACI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Puglia, primitivo, Wijn - Italië, en Wijn - Puglia. Het is gevestigd in San Donaci, Italië.

 2. AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S.

  Italië

  Het bedrijf AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Puglia, Wijn - Italië, Wijn - Puglia, biologische wijn, en primitivo wijn. Het is gevestigd in Massafra, Italië.

 3. CASTELLO MONACI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CASTELLO MONACI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Puglia, Wijn - Italië, Wijn - Puglia, primitivo, en negro amaro. Het is gevestigd in Salice Salentino, Italië.

 4. MASSERIA DUCA D'ASCOLI

  Italië

  Het bedrijf MASSERIA DUCA D'ASCOLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Puglia, producenten van biologische wijn, typische italiaanse wijnen, en Wijn - Puglia. Het is gevestigd in Castelluccio Dei Sauri, Italië.

 5. AZIENDA VINICOLA CANTELE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA VINICOLA CANTELE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Puglia, Wijn - Italië, Wijn - Puglia, en primitivo. Het is gevestigd in Guagnano, Italië.

 1. ITALIAN WINE LOVER

  Italië

  Het bedrijf ITALIAN WINE LOVER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Veneto, toscaanse wijn, wijn uit puglia, piemonteese wijn, en Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Barletta, Italië.

 2. CANTINE REGALE

  Italië

  Het bedrijf CANTINE REGALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Puglia, biologische wijn, montepulciano, en Wijn - Puglia. Het is gevestigd in Barletta, Italië.

 1. GENUSS7.DE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GENUSS7.DE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Puglia. Het is tevens aanwezig in de sectoren rode wijnen, witte wijnen, primitivo di manduria, en primitivo. Het is gevestigd in Schönaich, Duitsland.

 2. CORRICELLI SRL

  Italië

  Het bedrijf CORRICELLI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Puglia, en Wijn - Puglia. Het is gevestigd in Canosa Di Puglia-Loconia, Italië.

 3. AZIENDA AGRICOLA ATTANASIO

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA ATTANASIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Puglia, Wijn - Puglia, negro amaro, primitivo wijn, en olijfolien eerste kwaliteit extra. Het is gevestigd in Carmiano, Italië.

 4. AZ.AGRICOLA FOGGETTI SABINO

  Italië

  Het bedrijf AZ.AGRICOLA FOGGETTI SABINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Puglia. Het is tevens aanwezig in de sectoren import/export-productie en verkoop fruit en groente, scherpe pepers, en knolscheuten. Het is gevestigd in Canosa Di Puglia, Italië.

 5. AZIENDA AGRICOLA LOIOLA

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA LOIOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Puglia, en Wijn - Puglia. Het is gevestigd in Minervino Murge, Italië.

 6. FIRMA GM COOL

  Duitsland

  Het bedrijf FIRMA GM COOL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Puglia. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. UGOZANIER

  Italië

  Het bedrijf UGOZANIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Puglia, Wijnen, primitivo, Wijn - Puglia, en Wijnen. Het is gevestigd in Squinzano, Italië.

 8. CASA VINICOLA ERRICO SRL

  Italië

  Het bedrijf CASA VINICOLA ERRICO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Puglia. Het is gevestigd in Cerignola, Italië.

 1. MINERVA SRLS

  Italië

  Het bedrijf MINERVA SRLS, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Puglia. Het is gevestigd in Bovino, Italië.

 2. FEUDI VALLE D'ITRIA

  Italië

  Het bedrijf FEUDI VALLE D'ITRIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Puglia. Het is tevens aanwezig in de sectoren primitivo wijn, en biologisch extra vierge olijfolie. Het is gevestigd in Grottaglie, Italië.

 3. TENUTA LA FRANCESCA AZIENDA AGRICOLA

  Italië

 4. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederland

  Wijnhandel met Rode wijnen, witte wijnen, Champagnes en mousserende wijnen, wijnen uit Frankrijk, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen en wijnen uit de Nieuwe wereld uw bestellingen binnen 24 uur behandeld en verzonden. wij besteden zorgvuldig aandacht aan uw bestellingen en verpakkingen alle orders worden verzonden in speciale verpakkingen voor wijnflessen Wij verkopen verschillende rode en witte wijnen, Champagnes, Cava uit verschillende wijngebieden in Italie, Spanje, Frankrijk en de zogenoemde nieuwe wereld wijnen. Uit frankrijk hebben wij hoodzakelijk wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Chablis, Cahors, Loire, Cotes du Rhone. Onze Italiaanse wijnen komen hoofdzakelijk uit de wijngebieden Veneto, Puglia, Toscane, Umbrie, Sicilie, Campania, Abruzo, piemonte, Onze Spaanse wijnen uit de Spaanse wijngebieden, Rioja, Navarra, Castilla Y Leon, Priorat, Catalunya penedes, La Mancha wij hebben ook een beperkte voorrraad Portugese wijnen. Onze website is klantgericht prijzen en aanbiedingen worden altijd in het voordeel van de klant berekend, ons motto is een tevreden klant is een terug kerende klant. voor alle services of wijngeschenken, wijnmanden, of exclusieve wijnen neemt u contact met ons op als u speciale wensen heeft.

 5. SANGUE DI PUGLIA

  Italië