• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - puglia

Resultaten voor

Wijn - puglia - Import export

 1. AZIENDA AGRICOLA BIO BONIZIO

  Italië

  Landbouwbedrijf Bio Bonizio - B&B In het hart van het Alta Murgia Nationaal Park ligt Montegrosso. Een klein authentiek dorp, rijk aan geschiedenis, natuur en magie. Hier, tussen de zee, de heuvels van Castel del Monte en de Murgia, produceert het biologische landbouwbedrijf Bonizio al generaties lang wijn en extra vergine olijfolie. Het bedrijf Bonizio produceert wijn van hoge kwaliteit. Nero di Troia, Primitivo, Moscatello, Fiano en Montepulciano.

 2. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

  Italië

  Cantina sociale Luca Gentile soc. coop. agricola wijdt zich al meer dan een halve eeuw aan zijn institutionele functie met respect voor zijn grondgebied en voor de bijzondere kenmerken van de inheemse druivensoorten, die door meer dan 400 leden worden verbouwd. De onderneming is in staat 6.000 ton druiven te verwerken en heeft een opslagcapaciteit van 54.500 hectoliter wijn. Het sterk op wijnbouw gerichte productiegebied is gekenmerkt door een waterarme kalkbodem rijk aan minerale zouten.

 3. CANTINE D'URSO S.R.L.

  Italië

 4. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI LEVERANO

  Italië

 5. MASSERIA DUCA D'ASCOLI

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AZIENDA VINICOLA CANTELE S.R.L.

  Italië

 2. CANTINA SAN DONACI

  Italië

 3. AMASTUOLA SOCIETÀ AGRICOLA S.S.

  Italië

 4. ITALIAN WINE LOVER

  Italië

 5. CORRICELLI SRL

  Italië

 1. GENUSS7.DE GMBH

  Duitsland

 2. CANTINE REGALE

  Italië

 1. AZIENDA AGRICOLA LOIOLA

  Italië

 2. AZ.AGRICOLA FOGGETTI SABINO

  Italië

 3. CASA VINICOLA ERRICO SRL

  Italië

 4. FIRMA GM COOL

  Duitsland

 5. MINERVA SRLS

  Italië

 6. LEONE DE CASTRIS

  Italië

 7. AZIENDA AGRICOLA ATTANASIO

  Italië

 8. UGOZANIER

  Italië

 1. AZIENDA AGRICOLA MARTUCCI DI NICOLA MARTUCCI E C. SAS

  Italië

 2. AZIENDA VITIVINICOLA FRANCESCO CANDIDO

  Italië

 3. CASTELLO MONACI S.R.L.

  Italië

 4. TENUTA LA FRANCESCA AZIENDA AGRICOLA

  Italië

 5. FEUDI VALLE D'ITRIA

  Italië

 6. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederland

  Wijnhandel met Rode wijnen, witte wijnen, Champagnes en mousserende wijnen, wijnen uit Frankrijk, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen en wijnen uit de Nieuwe wereld uw bestellingen binnen 24 uur behandeld en verzonden. wij besteden zorgvuldig aandacht aan uw bestellingen en verpakkingen alle orders worden verzonden in speciale verpakkingen voor wijnflessen Wij verkopen verschillende rode en witte wijnen, Champagnes, Cava uit verschillende wijngebieden in Italie, Spanje, Frankrijk en de zogenoemde nieuwe wereld wijnen. Uit frankrijk hebben wij hoodzakelijk wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Chablis, Cahors, Loire, Cotes du Rhone. Onze Italiaanse wijnen komen hoofdzakelijk uit de wijngebieden Veneto, Puglia, Toscane, Umbrie, Sicilie, Campania, Abruzo, piemonte, Onze Spaanse wijnen uit de Spaanse wijngebieden, Rioja, Navarra, Castilla Y Leon, Priorat, Catalunya penedes, La Mancha wij hebben ook een beperkte voorrraad Portugese wijnen. Onze website is klantgericht prijzen en aanbiedingen worden altijd in het voordeel van de klant berekend, ons motto is een tevreden klant is een terug kerende klant. voor alle services of wijngeschenken, wijnmanden, of exclusieve wijnen neemt u contact met ons op als u speciale wensen heeft.

 7. SANGUE DI PUGLIA

  Italië