• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - rioja

Resultaten voor

Wijn - rioja - Import export

 1. BODEGAS NAJERILLA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Jonge (rode, witte en rosé) wijn, crianza- en reserva-wijnen herkomstaanduiding Rioja. Met onze moderne apparatuur en technieken zijn wij gespecialiseerd in de bereiding, en botteling van uitstekende wijnen met de herkomstaanduiding Rioja. Onze beroemde merken: CEPA NEGRA, SEÑORÍO DE VALDIESTRO, CASTEZO, BRIÑAL, CONDADO DE ARTOLA en CEPA NEGRA CENTENARIUM.

 2. BODEGAS OLMAZA

  Spanje

  Familielandgoed en rechtstreekse verkoop door 3 wijnmakers uit drie verschillende generaties. Gelegen op het toepasselijk genaamde "milla oro", is dit DOC domein (equivalent van onze AOC) uit de Rioja regio is geïnstalleerd in San Vicente de la Sonsierra en bezit 40 ha aan wijngaarden. Vier verschillende wijnen worden er geproduceerd, 3 rode wijnen van verschillende boerderijen (joven, Crianza en Reserva) en een witte wijn gerijpt op de wijnmoer. Viña Olmaza - Jonge rode en witte wijn Olmaza Autor - Crianza Geselecteerde druiven Osluna - Speciale reserve.

 3. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spanje

  Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, een traditionele onderneming in Ábalos, kweekt al jarenlang wijndruiven, produceert zijn eigen wijn en laat hem ook rijpen: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Merken: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, witte wijn, jonge wijn, klassieke Crianza, Crianza Superior, Ciranza Reserva, Crianza de Autor, Reserva de Autor. Bezoeken. Proeverijen. Wijnhandel. Restaurant voor groepen.

 4. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Spanje

  Wijndomein in Badarán, Rioja Alta, wij maken uitsluitend wijn met druiven van onze eigen wijngaard van de soorten Tempranillo, Grenache en Viura. WIj produceren witte wijn, rosé en jonge rode wijn. Onze merken zijn CHAVAL en RIVALIA. WIjnen met herkomstbenaming Rioja.Geselecteerde oogst.

 5. BODEGAS RAMIREZ DE LA PISCINA

  Spanje

  Wijnkelder en familiebedrijf gevestigd in San Vicente de la Sonsierra (La Rioja), zeer ervaren op het gebied van de ontwikkeling van wijnen met de gecontroleerde herkomstbenaming Rioja. De gestelde eisen in het productieproces zijn hoog en de bijzondere ligging van de wijngaarden, de duurzame wijnbouw, de handmatig geplukte druiven, de druivenselectie bij aankomst in de wijnkelder alsmede de rijping in vaten geven onze wijnen een uitzonderlijke kwaliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BODEGAS SÁENZ DE SANTAMARÍA

  Spanje

  Jonge rode wijn, crianza en reserva. Witte wijn in het vat. Herkomstbenaming Rioja. Met de vrucht uit onze eigen wijngaarden produceren wij een nauwkeurige selectie van rode en witte wijn, van het merk Rondan, dat talrijke binnen- en buitenlandse prijzen heeft gewonnen.

 2. BODEGAS PATROCINIO

  Spanje

  Ons domein ligt in Uruñuelat, in het hart van Rioja Alta, en produceert uitstekende jonge wijnen, reservas en crianzas. Zijn meest bekende merken zijn: SEÑORÍO DE URUEÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS en LÁGRIMAS DE MARÍA.

 3. BODEGAS BENETAKOA

  Spanje

  De Benetakoa wijnkelders strekken zich uit over een oppervlakte van 20 hectare aan wijgaarden, die uit oude wijnstokken bestaan van 20 tot 80 jaar oud, met een kleine productie van uitstekende kwaliteit.Wij hebben de beschikking over jonge wijn, die zijn frisse en fruitige kenmerken behoudt, alsook een uitstekende teelwijn, en wijn van drie jaar oud, waarvan de rijping voltooid wordt in een fust van eikenhout.

 4. STEWART HILL WALKER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STEWART HILL WALKER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijn - Spanje, rode wijnen, exporteur van wijn, Wijnen, en Wijn - Spanje. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIALIZADORA ENEO SL., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Spanje, Wijn - Spanje, en ruwe schuimwijn. Het is gevestigd in Haro, Spanje.

 1. SPANISH TRUE

  Spanje

  Het bedrijf SPANISH TRUE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 2. RM RIOJA GROUP

  Spanje

  Het bedrijf RM RIOJA GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnkelder. Het is gevestigd in Laguardia, Spanje.

 1. BODEGAS MARÍN ACOSTA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS MARÍN ACOSTA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnkelder, en Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 2. VIÑEDOS Y BODEGAS LYNG

  Spanje

  Het bedrijf VIÑEDOS Y BODEGAS LYNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproducenten. Het is gevestigd in Mendavia, Spanje.

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS MARTÍNEZ CORTA

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS Y VIÑEDOS MARTÍNEZ CORTA, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rioja, tafelwijnen, rode wijnen, Wijn - Rioja, en wijnkelder. Het is gevestigd in Uruñuela-La Rioja, Spanje.

 4. CARMEN & ROSA DER SPANISCHER SUPERMARKT KÖLN

  Duitsland

  Het bedrijf CARMEN & ROSA DER SPANISCHER SUPERMARKT KÖLN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Worst. Het is tevens aanwezig in de sectoren spaanse ham, Iberische chorizo, grote supermarkten, en Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 5. BODEGAS GOMEZ AGUIRRE SA

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS GOMEZ AGUIRRE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rioja, en Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Alcanadre, Spanje.

 6. BODEGAS RAMÓN BILBAO

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS RAMÓN BILBAO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Haro, La Rioja, Spanje.

 7. A & R INTERNACIONAL

  Spanje

  Het bedrijf A & R INTERNACIONAL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Delicatessen, olijfolien eerste kwaliteit extra, bier, en Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Logroño-La Rioja, Spanje.

 8. BODEGA CONTADOR

  Spanje

  Het bedrijf BODEGA CONTADOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is tevens aanwezig in de sectoren importwijn, export, import van dranken, en distributie van dranken. Het is gevestigd in Rioja, Spanje.

 1. ANAVAL GOURMET S. COOP

  Spanje

  Het bedrijf ANAVAL GOURMET S. COOP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is tevens aanwezig in de sectoren export van ham, Creatie en verspreiding van numerieke documenten, en distributie van zuivelproducten. Het is gevestigd in Beniajan, Spanje.

 2. BODEGAS MOYA-PALAFOX

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS MOYA-PALAFOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rioja, wijnkelder, en Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 3. VENTA CON DENOMINACION

  Spanje

  Het bedrijf VENTA CON DENOMINACION, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is tevens aanwezig in de sectoren alcoholhoudende wijnen. Het is gevestigd in La Rioja, Spanje.

 4. BODEGAS D LUIS R

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS D LUIS R, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Lanciego, Spanje.

 5. CORPORACION LUVIENNE , INC.

  Spanje

  Het bedrijf CORPORACION LUVIENNE , INC., is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - import-export, Wijn - Rioja, Dranken - import-export, en Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Laredo, Cantabria, Spanje.

 6. SIERRA CANTABRIA SA

  Spanje

  Het bedrijf SIERRA CANTABRIA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rioja, en Wijn - Rioja. Het is gevestigd in San Vicente De La Sonsierr, Spanje.

 7. BODEGAS RIOJA WEINHANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BODEGAS RIOJA WEINHANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rioja, en Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 8. BODEGAS MIGUEL MERINO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS MIGUEL MERINO S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rioja, en Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Briones, Spanje.

 9. BODEGAS VALLEMAYOR SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS VALLEMAYOR SOCIEDAD LIMITADA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rioja, en Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Fuenmayor, Spanje.

 10. BODEGAS AGE SA

  Spanje

  Het bedrijf BODEGAS AGE SA, en actief in de sector Wijn - Spanje. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Rioja, en Wijn - Rioja. Het is gevestigd in Fuenmayor, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis