• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - rioja

Resultaten voor

Wijn - rioja - Import export

 1. BODEGAS NAJERILLA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Jonge (rode, witte en rosé) wijn, crianza- en reserva-wijnen herkomstaanduiding Rioja. Met onze moderne apparatuur en technieken zijn wij gespecialiseerd in de bereiding, en botteling van uitstekende wijnen met de herkomstaanduiding Rioja. Onze beroemde merken: CEPA NEGRA, SEÑORÍO DE VALDIESTRO, CASTEZO, BRIÑAL, CONDADO DE ARTOLA en CEPA NEGRA CENTENARIUM.

  Website Open In New icon
 2. BODEGAS OLMAZA

  Spanje

  Familielandgoed en rechtstreekse verkoop door 3 wijnmakers uit drie verschillende generaties. Gelegen op het toepasselijk genaamde "milla oro", is dit DOC domein (equivalent van onze AOC) uit de Rioja regio is geïnstalleerd in San Vicente de la Sonsierra en bezit 40 ha aan wijngaarden. Vier verschillende wijnen worden er geproduceerd, 3 rode wijnen van verschillende boerderijen (joven, Crianza en Reserva) en een witte wijn gerijpt op de wijnmoer. Viña Olmaza - Jonge rode en witte wijn Olmaza Autor - Crianza Geselecteerde druiven Osluna - Speciale reserve.

 3. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spanje

  Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, een traditionele onderneming in Ábalos, kweekt al jarenlang wijndruiven, produceert zijn eigen wijn en laat hem ook rijpen: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Merken: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, witte wijn, jonge wijn, klassieke Crianza, Crianza Superior, Ciranza Reserva, Crianza de Autor, Reserva de Autor. Bezoeken. Proeverijen. Wijnhandel. Restaurant voor groepen.

 4. BODEGAS RAMIREZ DE LA PISCINA

  Spanje

  Wijnkelder en familiebedrijf gevestigd in San Vicente de la Sonsierra (La Rioja), zeer ervaren op het gebied van de ontwikkeling van wijnen met de gecontroleerde herkomstbenaming Rioja. De gestelde eisen in het productieproces zijn hoog en de bijzondere ligging van de wijngaarden, de duurzame wijnbouw, de handmatig geplukte druiven, de druivenselectie bij aankomst in de wijnkelder alsmede de rijping in vaten geven onze wijnen een uitzonderlijke kwaliteit.

 5. BODEGAS SÁENZ DE SANTAMARÍA

  Spanje

  Jonge rode wijn, crianza en reserva. Witte wijn in het vat. Herkomstbenaming Rioja. Met de vrucht uit onze eigen wijngaarden produceren wij een nauwkeurige selectie van rode en witte wijn, van het merk Rondan, dat talrijke binnen- en buitenlandse prijzen heeft gewonnen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BODEGAS PATROCINIO

  Spanje

  Ons domein ligt in Uruñuelat, in het hart van Rioja Alta, en produceert uitstekende jonge wijnen, reservas en crianzas. Zijn meest bekende merken zijn: SEÑORÍO DE URUEÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS en LÁGRIMAS DE MARÍA.

 2. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Spanje

 3. RM RIOJA GROUP

  Spanje

 4. CARMEN & ROSA DER SPANISCHER SUPERMARKT KÖLN

  Duitsland

 5. VIÑEDOS Y BODEGAS LYNG

  Spanje

 1. BODEGAS MARÍN ACOSTA, S.L.

  Spanje

 2. ANAVAL GOURMET S. COOP

  Spanje

 3. BODEGAS MOYA-PALAFOX

  Spanje

 4. BODEGAS AMEZOLA DE LA MORA SA

  Spanje

 5. R.LOPEZ DE HEREDIA VIÑA TONDONIA SA

  Spanje

 6. BODEGAS MARQUES DE MURRIETA SA

  Spanje

 7. LA RIOJA ALTA, S.A.

  Spanje

 8. BODEGAS RIOJA WEINHANDELS GMBH

  Duitsland

 9. BODEGAS AGE SA

  Spanje

 10. BODEGAS FRANCO ESPAÑOLAS SA

  Spanje

 1. BODEGAS MIGUEL MERINO S.L.

  Spanje

 2. SOCIEDAD COOPERATIVA BODEGA SAN MIGUEL

  Spanje

 3. A & R INTERNACIONAL

  Spanje

 4. BODEGAS LOS TINOS SA

  Spanje

 5. QINGFENG FILTER MATERIAL LTD

  China

 6. BODEGAS JULIAN CHIVITE S.L.

  Spanje

 7. CASTILLO DE FUENMAYOR SA

  Spanje

 8. BODEGAS Y VIÑEDOS MARTÍNEZ CORTA

  Spanje

 9. BODEGAS D LUIS R

  Spanje

 10. BODEGAS BENETAKOA

  Spanje

  De Benetakoa wijnkelders strekken zich uit over een oppervlakte van 20 hectare aan wijgaarden, die uit oude wijnstokken bestaan van 20 tot 80 jaar oud, met een kleine productie van uitstekende kwaliteit.Wij hebben de beschikking over jonge wijn, die zijn frisse en fruitige kenmerken behoudt, alsook een uitstekende teelwijn, en wijn van drie jaar oud, waarvan de rijping voltooid wordt in een fust van eikenhout.