• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - rioja

Resultaten voor

Wijn - rioja - Import export

 1. STEWART HILL WALKER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STEWART HILL WALKER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijn - Spanje, Wijn - Navarra, rode wijnen, exporteur van wijn, Wijnen, Wijn - Spanje, Wijn - Navarra, en Wijn - Argentinië. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 2. BODEGAS NAJERILLA

  Spanje

  Jonge (rode, witte en rosé) wijn, crianza- en reserva-wijnen herkomstaanduiding Rioja. Met onze moderne apparatuur en technieken zijn wij gespecialiseerd in de bereiding, en botteling van uitstekende wijnen met de herkomstaanduiding Rioja. Onze beroemde merken: CEPA NEGRA, SEÑORÍO DE VALDIESTRO, CASTEZO, BRIÑAL, CONDADO DE ARTOLA en CEPA NEGRA CENTENARIUM.

 3. BODEGAS OLMAZA

  Spanje

  Familielandgoed en rechtstreekse verkoop door 3 wijnmakers uit drie verschillende generaties. Gelegen op het toepasselijk genaamde "milla oro", is dit DOC domein (equivalent van onze AOC) uit de Rioja regio is geïnstalleerd in San Vicente de la Sonsierra en bezit 40 ha aan wijngaarden. Vier verschillende wijnen worden er geproduceerd, 3 rode wijnen van verschillende boerderijen (joven, Crianza en Reserva) en een witte wijn gerijpt op de wijnmoer. Viña Olmaza - Jonge rode en witte wijn Olmaza Autor - Crianza Geselecteerde druiven Osluna - Speciale reserve.

 4. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spanje

  Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, een traditionele onderneming in Ábalos, kweekt al jarenlang wijndruiven, produceert zijn eigen wijn en laat hem ook rijpen: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Merken: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, witte wijn, jonge wijn, klassieke Crianza, Crianza Superior, Ciranza Reserva, Crianza de Autor, Reserva de Autor. Bezoeken. Proeverijen. Wijnhandel. Restaurant voor groepen.

 5. BODEGAS RAMIREZ DE LA PISCINA

  Spanje

  Wijnkelder en familiebedrijf gevestigd in San Vicente de la Sonsierra (La Rioja), zeer ervaren op het gebied van de ontwikkeling van wijnen met de gecontroleerde herkomstbenaming Rioja. De gestelde eisen in het productieproces zijn hoog en de bijzondere ligging van de wijngaarden, de duurzame wijnbouw, de handmatig geplukte druiven, de druivenselectie bij aankomst in de wijnkelder alsmede de rijping in vaten geven onze wijnen een uitzonderlijke kwaliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BODEGAS SÁENZ DE SANTAMARÍA

  Spanje

  Jonge rode wijn, crianza en reserva. Witte wijn in het vat. Herkomstbenaming Rioja. Met de vrucht uit onze eigen wijngaarden produceren wij een nauwkeurige selectie van rode en witte wijn, van het merk Rondan, dat talrijke binnen- en buitenlandse prijzen heeft gewonnen.

 2. BODEGAS PATROCINIO

  Spanje

  Ons domein ligt in Uruñuelat, in het hart van Rioja Alta, en produceert uitstekende jonge wijnen, reservas en crianzas. Zijn meest bekende merken zijn: SEÑORÍO DE URUEÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS en LÁGRIMAS DE MARÍA.

 3. COMERCIALIZADORA ENEO SL.

  Spanje

 4. CARMEN & ROSA DER SPANISCHER SUPERMARKT KÖLN

  Duitsland

 5. RM RIOJA GROUP

  Spanje

 1. BODEGAS MARÍN ACOSTA, S.L.

  Spanje

 2. VIÑEDOS Y BODEGAS LYNG

  Spanje

 1. BODEGAS MOYA-PALAFOX

  Spanje

 2. ANAVAL GOURMET S. COOP

  Spanje

 3. BODEGAS MARQUES DE MURRIETA SA

  Spanje

 4. LA RIOJA ALTA, S.A.

  Spanje

 5. R.LOPEZ DE HEREDIA VIÑA TONDONIA SA

  Spanje

 6. BODEGAS RIOJA WEINHANDELS GMBH

  Duitsland

 7. BODEGAS AMEZOLA DE LA MORA SA

  Spanje

 8. BODEGAS FRANCO ESPAÑOLAS SA

  Spanje

 1. BODEGAS MIGUEL MERINO S.L.

  Spanje

 2. BODEGAS AGE SA

  Spanje

 3. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Spanje

  Wijndomein in Badarán, Rioja Alta, wij maken uitsluitend wijn met druiven van onze eigen wijngaard van de soorten Tempranillo, Grenache en Viura. WIj produceren witte wijn, rosé en jonge rode wijn. Onze merken zijn CHAVAL en RIVALIA. WIjnen met herkomstbenaming Rioja.Geselecteerde oogst.

 4. GERARDO BOUZAS PEREIRAS E HIJOS SL

  Spanje

 5. SOCIEDAD COOPERATIVA BODEGA SAN MIGUEL

  Spanje

 6. HERMANOS ZUAZO GASTON S. C.

  Spanje

 7. BODEGAS PERICA SL

  Spanje

 8. BODEGAS BENETAKOA

  Spanje

  De Benetakoa wijnkelders strekken zich uit over een oppervlakte van 20 hectare aan wijgaarden, die uit oude wijnstokken bestaan van 20 tot 80 jaar oud, met een kleine productie van uitstekende kwaliteit.Wij hebben de beschikking over jonge wijn, die zijn frisse en fruitige kenmerken behoudt, alsook een uitstekende teelwijn, en wijn van drie jaar oud, waarvan de rijping voltooid wordt in een fust van eikenhout.

 9. VENTA CON DENOMINACION

  Spanje

 10. SPANISH TRUE

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis