• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - spanje

Resultaten voor

Wijn - spanje - Import export

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  NEAR TRADE is een handelsonderneming gevestigd in Portugal die wereldwijde leveranciers en inkopers bij elkaar brengt. Bij brengen uw bedrijven in Europa unieke en exotische producten. Onze principes van uitvoerbaarheid, objectiviteit en partnerschappen stellen ons in staat onze verschillende partners de beste deals te leveren in overeenstemming met de lokale wetgeving, normen en cultuur. Dankzij een sterk partnerportfolio, brengen wij ZUID-AMERIKAANSE en EUROPESE leveranciers en onze wereldwijde inkopers in contact. Ons proces is eenvoudig en houdt zich aan ieder verzoek om buitengewone deals te concretiseren. Wij werken in de volgende sectoren: grondstoffen, industrie, techniek, koninklijke staat en financiën. Wij zijn blij om positief bij te dragen aan projecten in deze sectoren. De door ons aangeboden goederen zijn onder meer: Dranken: Wij werken samen met de beste merken: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, enz. Daarnaast werken wij samen met lokale Braziliaanse producenten van natuurlijke dranken, natuurlijke exotische vruchten zoals acerola, graviola, cupuaçu (in pulp of poeder) en bio snacks gemaakt van tropische maniokwortel. Voeding: GRANEN, DIERLIJKE EIWITTEN, VRUCHTEN, PLANTAARDIGE OLIËN, ZADEN EN VEEVET VOOR MENSELIJKE EN INDUSTRIËLE CONSUMPTIE. WIJN, OLIJFOLIE, DIVERSE VRUCHTENSAPPEN, VRUCHTENPULP, WORSTEN, BULK HEEK, CONSERVEN, VERWERKTE VOEDINGSMIDDELEN. Andere producten: KLEDING, HOUT, AARDOLIEDERIVATEN, BIOMASSA, BIOBRANDSTOFFEN. Bent u op zoek naar een partner om u te helpen uw producten op de internationale markt te commercialiseren of te importeren vanuit een bepaald land? Neem contact met ons op!

 2. STEWART HILL WALKER

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STEWART HILL WALKER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Rioja. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijn - Spanje, Wijn - Navarra, rode wijnen, exporteur van wijn, Wijnen, Wijn - Spanje, Wijn - Navarra, en Wijn - Argentinië. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 3. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanje

  Bodegas ibañesas exporteert wereldwijd wijn en most per liter. Wij zijn niet alleen wijnhandel, maar ook een familiebedrijf met een eigen opvatting over grondgebied, wijn, genieten en delen. Onze wijnen hebben de herkomstaanduiding "Manchuela". Witte wijnen. Rode wijnen. Rosé wijnen. Wijnmost.

 4. BODEGAS NAJERILLA

  Spanje

  Jonge (rode, witte en rosé) wijn, crianza- en reserva-wijnen herkomstaanduiding Rioja. Met onze moderne apparatuur en technieken zijn wij gespecialiseerd in de bereiding, en botteling van uitstekende wijnen met de herkomstaanduiding Rioja. Onze beroemde merken: CEPA NEGRA, SEÑORÍO DE VALDIESTRO, CASTEZO, BRIÑAL, CONDADO DE ARTOLA en CEPA NEGRA CENTENARIUM.

 5. SEÑORÍO DE RUBIÓS

  Spanje

  Het bedrijf SEÑORÍO DE RUBIÓS, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Spanje, Wijn - Galicië, Wijn - Spanje, Wijn - Galicië, likeuren, wijnkelder, wijnkelder, en brandewijn. Het is gevestigd in As Neves-Pontevedra, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP

  Spanje

  Wijnkelder gelegen in het hart van de Rioja Alta. Gespecialiseerd in de productie van grote A. O. Rioja (gecontroleerde herkomstaanduiding). Bodegas San Pedro is niet uitsluitend een wijnkelder maar tevens een familieproject waarmee we onze passie voor de streek en de wijn en het plezier om deze te delen uitdrukken. Wij willen eenvoudige dingen overdragen, een geschiedenis, een traditie en avant-gardistische methodes die ons binden om unieke Rioja wijnen te bieden met een door de jaren heen gesmeed karakter dankzij de inzet van de wijnbouwers die dit alles mogelijk maken.

 2. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

  Spanje

  Bodegas Hijos de Félix Salas behoort al generaties lang tot een wijnbouwersfamilie die sinds het begin van de 20ste eeuw wijn produceert. VINIFICATIE VAN ROSÉWIJNEN: onze roséwijnen zijn gemaakt van witte en rode druivensoorten. VINIFICATIE VAN RODE WIJNEN: wij produceren jonge rode wijnen, grands crus en wijnen voorzien van een jaartal, gemaakt met de tempranillodruif. Voor onze grands crus en wijnen met een jaartal streven we naar een balans tussen de kenmerken van de druivensoort en het eikenhout waarin de wijnen rijpen.

 3. SABIKA REIZEN

  Nederland

  Zeer luxe en exclusieve rondreizen naar de steden Sevilla, Cordoba e n Granada in het hart van Andalusië. Bezoek aan, onder anderen, het Alhambra van Granada, de Giralda van Sevilla en de Mezquita van Cordoba. Overnachting in de beste hotels, je waan je in een sprookje uit de 1001 Nacht! De beste restaurants en luxe vervoer gedurende de hele reis. Allerlei evenementen zoals een flamencoshow, stierenfokkerij, bodega en veel meer! Geniet van de zon, de cultuur, de gastvrijheid, de wijn en de lekkere tapas. Deze reizen zijn volledige gids, van vertrek uit Amsterdam tot terugkomst. De gids is ook de reisbegeleider, geboren en getogen in Granada, en sinds 1980 woonachtig in Hilversum, dus tweetalig; Nederlands en Spaans. Alles mag, niks moet! Volledige zeggenschap in overleg met de rest van de groep. Vrijheid om van alles te ondernemen buiten de groep. Dit alles volgens de unieke Sabika Reizen formule; alles inclusief! Geld meenemen is dus overbodig! Groepsreizen voor minimaal 2 en maximaal 8 personen. Hoge kortingen voor groepen! Ga naar www.sabikareizen.nl voor alle informatie en de voorwaarden.

  Alle producten voor "wijn - spanje"

 4. GOYENS

  België

  We hebben een uitgebreide voorraad Italiaanse en Spaanse wereldwijnen, maar het belangrijkste deel van ons assortiment zijn de Franse kwaliteitswijnen uit diverse tophuizen. Onder andere Jean Pierre Moueix (Bordeaux), Henri Bourgeois (Sancerre), Trimbach (Elzas), Joseph Drouhin, Daniel & Patrice Rion (Bourgogne), William Fevre (Chablis), Henri Mandois (Champagne). Ontdek daarnaast ook een ruim gamma typische streekwijnen: kwalitatief en interessant geprijsd. Bij Goyens vind je ook een enorm aanbod geestrijke dranken: maltwhisky, cognac, calvados, eau de vie, porto, sherry, ... . En ken je onze exclusieve huischampagne “Mandois” al?

 5. PUERTA DEL SOL

  België

  PUERTA DEL SOL werd eind 1998 opgericht uit passie voor wijn en uit liefde voor Spanje. Het ene is onlosmakelijk verbonden met het andere, want wie Spanje zegt, zegt niet alleen wijnen, maar ook sherry, patcharán, crema catalana, queso manchego, paella, cochinillo, pata negra, enz... Spanje is niet enkel Costa del Sol en Costa Brava, maar ook - en vooral - schitterende steden als Barcelona, Granada, Salamanca, Segovia, Valencia, ... Spanje is natuurlijk genieten van de zon, maar ook van de rijke cultuur en de prachtige natuur. Spaanse wijn, queso, jamón, olijfolie, ... het is ook een beetje leven zoals in Spanje, een stapje in de richting van de Spaanse levensfilosofie : Trabajamos para vivir y no vivimos para trabajar, (we werken om te leven en we leven niet om te werken).

 1. NOORDMAN WIJNIMPORT B.V.

  Nederland

  Al sinds 1934 kunt u bij ons terecht voor een goed glas wijn. Wij hebben een mooie collectie wijnen van over de hele wereld, voor ieder budget en geleverd in heel Nederland. We werken al vele jaren samen met onze huizen, met enkele al meer dan 40 jaar, maar we blijven natuurlijk altijd zoeken naar nieuwe gave wijnhuizen om u en uw gasten te blijven verrassen.

  Alle producten voor "wijn - spanje"

 2. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spanje

  Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, een traditionele onderneming in Ábalos, kweekt al jarenlang wijndruiven, produceert zijn eigen wijn en laat hem ook rijpen: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Merken: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, witte wijn, jonge wijn, klassieke Crianza, Crianza Superior, Ciranza Reserva, Crianza de Autor, Reserva de Autor. Bezoeken. Proeverijen. Wijnhandel. Restaurant voor groepen.

 1. CAMPO & BADAJOZ

  Spanje

  De beste ham van Estremadura. Bedrijf uit de voedingsmiddelensector die gevestigd is in Estremadura en die gespecialiseerd is in de productie van de beste Iberische ham uit Estremadura. Uitzonderlijke kwaliteit. Scherpe prijzen. Verkoop van Iberische varkens, speenvarkens en export van levende dieren. Wij hebben ook de beschikking over productielijnen van olijfolie, wijn en mineraalwater.

 2. COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS

  Spanje

  Cexvi, S.L. is een onderneming gespecialiseerd in de handel en de distributie van exclusieve wijnen. Ons uitgebreid aanbod omvat diverse producten, van tafelwijn in verschillende hoeveelheden en verpakkingen, tot wijnen van superieure kwaliteit zoals vinos de la Tierra de Castille en wijnen met de herkomstbenaming Rías Baixas (Albariño) en Ribeiro.

 3. BODEGAS YZAGUIRRE

  Spanje

  Meer dan 100 jaar ervaring in de productie van vermout met onze exclusieve formule. Vermout is een likeur die als aperitief geserveerd wordt en die is samengesteld uit witte wijn, absint en andere bittere en verkwikkende ingrediënten. Deze wijnen zijn typisch Europees met een karakteristiek aroma en een bijzondere elegantie, ideaal voor een cocktail of aperitief.

 4. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spanje

  Het familiekarakter van ons wijnhuis blijkt uit de vierde generatie van afstammelingen van de stichter JUAN RAMÓN LOZANO die het werk van deze laatste voortzetten en hun kennis overdragen op het gebied van het creëren van grote wijnen en hun respect en hun passie voor de wijngaard die de basis van onze geschiedenis vormen. Onze wijnen: 1853, ORISTAN, AÑORANZA, COSTA AZUL, FONDA REAL.

 5. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spanje

  Nuestra Señora del Pilar is een coöperatie gespecialiseerd in de export van wijnen van uitstekende kwaliteit. Ons belangrijkste doel is onze klanten een onberispelijke service te verlenen en ons aan hun behoeften aan te passen. Productie van wijn. Gespecialiseerd in witte, rode wijn en reservas. Opslag van granen. Geselecteerde zaden.

 6. BODEGAS PATROCINIO

  Spanje

  Ons domein ligt in Uruñuelat, in het hart van Rioja Alta, en produceert uitstekende jonge wijnen, reservas en crianzas. Zijn meest bekende merken zijn: SEÑORÍO DE URUEÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS en LÁGRIMAS DE MARÍA.

 7. UNIVERSAL WINE

  België

  Universal Wine bvba is een wijnverkoop voor verenigingen en firma's.U kunt volledig gratis mooie wijn-en Champagneglazen gebruiken en deze ongewassen terug bezorgen. Geen afwas en geen kosten. Wijn kan steeds in consignatie besteld worden, de ongeopende dozen nemen ze terug. U kunt ook gebruik maken van gratis schilferijs met trendy ijsemmers en/of de gratis wijnfrigos (capaciteit van 24 flessen liggend/ frigo).

 8. LA BUENA VIDA

  België

  La Buena Vida is sinds augustus 1994 gespecialiseerd in het importeren van Spaanse wijnen van verschillende wijnhuizen uit Spanje. De dag van vandaag is La Buena Vida nog steeds de belangrijkste referentie voor Spaanse wijnen in de Benelux waarbij wij vooral werken met kleinere familiedomeinen met kleine producties, waarvan meer dan helft bestaat uit biowijnen. Een aanpak die gesmaakt wordt want in 2011 werden we verkozen als 'Best Belgian Wine Merchant 2011'.

 1. LA RIOJANA

  België

  Via degustaties en begeleide reizen tracht ze dan ook de liefde voor Spaanse wijnen en deze eerlijke producten over te brengen op anderen. Op onze website vind je informatie over de belangrijkste cava’s, wijnen (waaronder witte, rosé, rode en zoete wijnen) en olijfolie uit het aanbod van La Riojana. Uiteraard kan je ook meer ontdekken over onder andere de verschillende druivensoorten, interessante weetjes.

 2. CHACALLI FINE WINE SOCIETY

  België

  Chacalli is een trendsetter in de wijnwereld van vandaag en dankt haar succes aan het voortdurend vernieuwen van het assortiment, altijd met de beste prijs/kwalteitsverhouding. Met wijnen uit alle hoeken van Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Chili, Argentinië, Australië, Portugal, Israël, USA, Zuid-Afrika...

 3. BODEGAS CILLAR DE SILOS

  Spanje

  De wijnkelder Cillar de Silos is een familiebedrijf opgericht in 1994, die een qdiepgewortelde traditie voortzet op het gebied van wijnbouw en eersteklas wijnen gewaarmerkt Ribera del Duero (DO).

 4. GRUPO CRA JUICE

  Spanje

  Kelders met Manchuela benaming van oorsprong. Producenten van most en van druivenconcentraat.

 5. COOPERATIVA SAN ANTONIO ABAD

  Spanje

  Productie van wijnen, verkocht onder de herkomstbenaming. Wijnen uit Castilië-La Mancha. Wij verkopen ook oliën van topkwaliteit.

 6. WINE WORLD

  België

  Wine World is een wijnwinkel. De winkel biedt u een rijke selectie van wijnen uit de hele wereld. Daarnaast biedt Wine World u ook advies en tips over wijn.

 7. ENOTECA PER BACCO

  België

  In Tervuren is er één adres voor het kopen van sterke drank: Enoteca per Bacco. Wij bieden u uitstekende dranken aan gunstige prijzen. Kijk op onze site voor ons assortiment.

 8. ETHEREUS WINES

  Spanje

 9. SCHLUMBERGER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH & CO KG

  Duitsland

 10. AGRICOLA FALSET-MARCA SCCL.

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis