• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - spanje

Resultaten voor

Wijn - spanje - Import export

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE is een handelsonderneming gevestigd in Portugal die wereldwijde leveranciers en inkopers bij elkaar brengt. Bij brengen uw bedrijven in Europa unieke en exotische producten. Onze principes van uitvoerbaarheid, objectiviteit en partnerschappen stellen ons in staat onze verschillende partners de beste deals te leveren in overeenstemming met de lokale wetgeving, normen en cultuur. Dankzij een sterk partnerportfolio, brengen wij ZUID-AMERIKAANSE en EUROPESE leveranciers en onze wereldwijde inkopers in contact. Ons proces is eenvoudig en houdt zich aan ieder verzoek om buitengewone deals te concretiseren. Wij werken in de volgende sectoren: grondstoffen, industrie, techniek, koninklijke staat en financiën. Wij zijn blij om positief bij te dragen aan projecten in deze sectoren. De door ons aangeboden goederen zijn onder meer: Dranken: Wij werken samen met de beste merken: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, enz. Daarnaast werken wij samen met lokale Braziliaanse producenten van natuurlijke dranken, natuurlijke exotische vruchten zoals acerola, graviola, cupuaçu (in pulp of poeder) en bio snacks gemaakt van tropische maniokwortel. Voeding: GRANEN, DIERLIJKE EIWITTEN, VRUCHTEN, PLANTAARDIGE OLIËN, ZADEN EN VEEVET VOOR MENSELIJKE EN INDUSTRIËLE CONSUMPTIE. WIJN, OLIJFOLIE, DIVERSE VRUCHTENSAPPEN, VRUCHTENPULP, WORSTEN, BULK HEEK, CONSERVEN, VERWERKTE VOEDINGSMIDDELEN. Andere producten: KLEDING, HOUT, AARDOLIEDERIVATEN, BIOMASSA, BIOBRANDSTOFFEN. Bent u op zoek naar een partner om u te helpen uw producten op de internationale markt te commercialiseren of te importeren vanuit een bepaald land? Neem contact met ons op!

 2. ELISTA PRODUCTS SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELISTA PRODUCTS SL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - tussenpersonen, Wijn - Spanje, Olijven, Olijfolie, Vruchtenconserven, Deegwaren, Soepen, Sauzen, en Import-export - tussenpersonen. Het is gevestigd in Puntal, El (espinardo), Spanje.

 3. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanje

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas exporteert wereldwijd wijn en most per liter. Wij zijn niet alleen wijnhandel, maar ook een familiebedrijf met een eigen opvatting over grondgebied, wijn, genieten en delen. Onze wijnen hebben de herkomstaanduiding "Manchuela". Witte wijnen. Rode wijnen. Rosé wijnen. Wijnmost.

 4. BODEGAS NAJERILLA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Jonge (rode, witte en rosé) wijn, crianza- en reserva-wijnen herkomstaanduiding Rioja. Met onze moderne apparatuur en technieken zijn wij gespecialiseerd in de bereiding, en botteling van uitstekende wijnen met de herkomstaanduiding Rioja. Onze beroemde merken: CEPA NEGRA, SEÑORÍO DE VALDIESTRO, CASTEZO, BRIÑAL, CONDADO DE ARTOLA en CEPA NEGRA CENTENARIUM.

 5. BODEGA SAN PEDRO APÓSTOL S COOP

  Spanje

  Wijnkelder gelegen in het hart van de Rioja Alta. Gespecialiseerd in de productie van grote A. O. Rioja (gecontroleerde herkomstaanduiding). Bodegas San Pedro is niet uitsluitend een wijnkelder maar tevens een familieproject waarmee we onze passie voor de streek en de wijn en het plezier om deze te delen uitdrukken. Wij willen eenvoudige dingen overdragen, een geschiedenis, een traditie en avant-gardistische methodes die ons binden om unieke Rioja wijnen te bieden met een door de jaren heen gesmeed karakter dankzij de inzet van de wijnbouwers die dit alles mogelijk maken.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BODEGAS Y VIÑEDOS TAMARAL

  Spanje

  Wijnkelder opgericht in 1997, in het hartje van het gebied met de oorsprongsbenaming Ribera del Duero. De filosofie van deze wijnkelder: wijnen van hoogwaardige kwaliteit ontwikkelen. Wijnkelder die 45 internationale prijzen heeft gehaald. De filosofie van deze wijnkelder: wijnen van hoogwaardige kwaliteit ontwikkelen. Wijnkelder die 45 internationale prijzen heeft gehaald. In Peñafiel, te midden van de Ribera de Duero. Wijnsoorten: Tamaral Verdejo, Tamaral Rosado, Tamaral Toble, Tamaral Crianza, Tamaral Reserva, Domaine La Mira.

 2. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

  Spanje

  Bodegas Hijos de Félix Salas behoort al generaties lang tot een wijnbouwersfamilie die sinds het begin van de 20ste eeuw wijn produceert. VINIFICATIE VAN ROSÉWIJNEN: onze roséwijnen zijn gemaakt van witte en rode druivensoorten. VINIFICATIE VAN RODE WIJNEN: wij produceren jonge rode wijnen, grands crus en wijnen voorzien van een jaartal, gemaakt met de tempranillodruif. Voor onze grands crus en wijnen met een jaartal streven we naar een balans tussen de kenmerken van de druivensoort en het eikenhout waarin de wijnen rijpen.

 3. SABIKA REIZEN

  Nederland

  Zeer luxe en exclusieve rondreizen naar de steden Sevilla, Cordoba e n Granada in het hart van Andalusië. Bezoek aan, onder anderen, het Alhambra van Granada, de Giralda van Sevilla en de Mezquita van Cordoba. Overnachting in de beste hotels, je waan je in een sprookje uit de 1001 Nacht! De beste restaurants en luxe vervoer gedurende de hele reis. Allerlei evenementen zoals een flamencoshow, stierenfokkerij, bodega en veel meer! Geniet van de zon, de cultuur, de gastvrijheid, de wijn en de lekkere tapas. Deze reizen zijn volledige gids, van vertrek uit Amsterdam tot terugkomst. De gids is ook de reisbegeleider, geboren en getogen in Granada, en sinds 1980 woonachtig in Hilversum, dus tweetalig; Nederlands en Spaans. Alles mag, niks moet! Volledige zeggenschap in overleg met de rest van de groep. Vrijheid om van alles te ondernemen buiten de groep. Dit alles volgens de unieke Sabika Reizen formule; alles inclusief! Geld meenemen is dus overbodig! Groepsreizen voor minimaal 2 en maximaal 8 personen. Hoge kortingen voor groepen! Ga naar www.sabikareizen.nl voor alle informatie en de voorwaarden.

 4. PORTOVINO

  België

  Je opent een fles, schenkt een glas uit en proeft. De aroma's stijgen uit het glas en je nieuwsgierigheid wordt opgewekt ; wat ruik ik daar allemaal ? Als je denkt iets te herkennen komen daar plots, uit het niets, nog andere geuren die je zinnen prikkelen. Een wondere wereld gaat open, je kunt niet meer wachten om de eerste slok te proeven. In de mond ontvouwt zich een verhaal van een unieke plaats waar wijnstokken staan en van een gepassioneerde wijnbouwer die deze wijngaarden bewerkt en zoekt om iets heel bijzonders en onvergelijkbaars te creëren. Elk verhaal is verschillend ; eenvoudig of complex, bondig of zeer lang. Maar hoe dan ook, het verhaal wist ons te ontspannen, te boeien, te ontroeren, te beklijven, ... Onze zoektocht gaat naar zulke 'wijnen met een verhaal'. Ongeacht de origine of reputatie. We leggen onze gespitste oren te luisteren naar een wijn die ons iets weet te vertellen. Ook gaat onze voorkeur in de eerste plaats uit naar autochtone druivesoorten omdat we houden van diversiteit en originaliteit.

 5. EL POZO

  België

  El Pozo is ontstaan uit een passie voor Spanje, een liefde voor wijn, een diep respect voor authentieke producten en producenten, en het graag willen delen van kennis. El Pozo? El pozo betekent 'de waterput'. Alfredo, een Spaanse vriend, begon enkele jaren geleden met de restauratie van een oud pand in Chulilla (een beeldschoon dorpje in Valencia) met de bedoeling het in te richten als hotel. Bij de restauratiewerken stuitte hij op een ondergrondse bron. Hij behield de bron en liet er een waterput op bouwen. In die context noemde hij zijn hotel Hostal El Pozo (warm aanbevolen trouwens voor een verblijf tijdens uw vakantie in Valencia! ). Omdat hij de vriend is waarbij het voor El Pozo, kwaliteitswijnen uit Spanje eigenlijk allemaal begon, was de naamdeling evident.

 1. COOREMAN

  België

  Onze troeven Groot aanbod Door de jaren heen zijn we erin geslaagd om een uitgelezen selectie van grote wijnen maar ook drinkwijnen samen te stellen. De volledige lijst vindt u in onze catalogus. Voldoende stock De wijnen die u in onze catalogus vindt zijn allemaal opgeslagen in onze ondergrondse kelders op een temperatuur van 12° constant zonder koeling of verwarming. Dit is de beste garantie voor het perfect bewaren en opslagen van kwaliteitswijnen op korte maar ook middellange termijn. Kwaliteitswaarborg aan de beste prijs Wij staan persoonlijk garant voor de hoge kwaliteit van ons wijnaanbod: iedere wijn beantwoordt immers aan strenge selectie criteria waaraan wij ons al drie generaties lang houden. Alle wijnen worden rechtstreeks gekocht op het kasteel zonder tussenpersonen. Wijnen uit alle streken Tot midden jaren 80 was ons gamma uitsluitend Frans. Sindsdien is ons gamma stelselmatig uitgebreid naar wijnstreken over de hele de wereld.

 2. GOYENS

  België

  We hebben een uitgebreide voorraad Italiaanse en Spaanse wereldwijnen, maar het belangrijkste deel van ons assortiment zijn de Franse kwaliteitswijnen uit diverse tophuizen. Onder andere Jean Pierre Moueix (Bordeaux), Henri Bourgeois (Sancerre), Trimbach (Elzas), Joseph Drouhin, Daniel & Patrice Rion (Bourgogne), William Fevre (Chablis), Henri Mandois (Champagne). Ontdek daarnaast ook een ruim gamma typische streekwijnen: kwalitatief en interessant geprijsd. Bij Goyens vind je ook een enorm aanbod geestrijke dranken: maltwhisky, cognac, calvados, eau de vie, porto, sherry, ... . En ken je onze exclusieve huischampagne “Mandois” al?

 1. PUERTA DEL SOL

  België

  PUERTA DEL SOL werd eind 1998 opgericht uit passie voor wijn en uit liefde voor Spanje. Het ene is onlosmakelijk verbonden met het andere, want wie Spanje zegt, zegt niet alleen wijnen, maar ook sherry, patcharán, crema catalana, queso manchego, paella, cochinillo, pata negra, enz... Spanje is niet enkel Costa del Sol en Costa Brava, maar ook - en vooral - schitterende steden als Barcelona, Granada, Salamanca, Segovia, Valencia, ... Spanje is natuurlijk genieten van de zon, maar ook van de rijke cultuur en de prachtige natuur. Spaanse wijn, queso, jamón, olijfolie, ... het is ook een beetje leven zoals in Spanje, een stapje in de richting van de Spaanse levensfilosofie : Trabajamos para vivir y no vivimos para trabajar, (we werken om te leven en we leven niet om te werken).

 2. LA VOLNAYSIENNE

  België

  Zoals de naam verraadt legt La Volnaysienne de focus op Bourgogne. De complexiteit van deze regio ontrafelen is heel moeilijk maar de talrijke omzwervingen, degustaties en contacten resulteerden wel in een aantal markante referenties. In de geleidelijke uitbouw van het assortiment, kwamen er steeds meer toonaangevende domeinen bij: - Pierre Moncuit - Meyer-Fonné - Vincent Pinard - Bachelet-Monnot - F. Carillon - S. et V. Morey - David Duband - Arlaud ... Bordeaux werd in primeur aangeboden vanaf het oogstjaar 1999. Meer recent was er groeiende aandacht voor Spanje en Italië.

 3. NOORDMAN WIJNIMPORT B.V.

  Nederland

 4. VINÍCOLA RIOJANA DE ALCANADRE

  Spanje

  Resultaat van de groepering van 240 wijnbouwers die eropuit zijn de beste kwaliteit wijn op de markt te brengen. Om dat te kunnen doen, bezitten zij 550 hectaren wijngaarden met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar.

 5. BODEGAS SOLANA DE RAMÍREZ RUIZ

  Spanje

  Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, een traditionele onderneming in Ábalos, kweekt al jarenlang wijndruiven, produceert zijn eigen wijn en laat hem ook rijpen: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE. Merken: SOLANA DE RAMÍREZ y VALSARTE, witte wijn, jonge wijn, klassieke Crianza, Crianza Superior, Ciranza Reserva, Crianza de Autor, Reserva de Autor. Bezoeken. Proeverijen. Wijnhandel. Restaurant voor groepen.

 6. COMPAÑÍA EUROPEA EXPORTADORA DE VINOS

  Spanje

  Cexvi, S.L. is een onderneming gespecialiseerd in de handel en de distributie van exclusieve wijnen. Ons uitgebreid aanbod omvat diverse producten, van tafelwijn in verschillende hoeveelheden en verpakkingen, tot wijnen van superieure kwaliteit zoals vinos de la Tierra de Castille en wijnen met de herkomstbenaming Rías Baixas (Albariño) en Ribeiro.

 7. CAMPO & BADAJOZ

  Spanje

  De beste ham van Estremadura. Bedrijf uit de voedingsmiddelensector die gevestigd is in Estremadura en die gespecialiseerd is in de productie van de beste Iberische ham uit Estremadura. Uitzonderlijke kwaliteit. Scherpe prijzen. Verkoop van Iberische varkens, speenvarkens en export van levende dieren. Wij hebben ook de beschikking over productielijnen van olijfolie, wijn en mineraalwater.

 8. BODEGAS Y VIÑEDOS RIVALIA

  Spanje

  Wijndomein in Badarán, Rioja Alta, wij maken uitsluitend wijn met druiven van onze eigen wijngaard van de soorten Tempranillo, Grenache en Viura. WIj produceren witte wijn, rosé en jonge rode wijn. Onze merken zijn CHAVAL en RIVALIA. WIjnen met herkomstbenaming Rioja.Geselecteerde oogst.

 1. BODEGAS YZAGUIRRE

  Spanje

  Meer dan 100 jaar ervaring in de productie van vermout met onze exclusieve formule. Vermout is een likeur die als aperitief geserveerd wordt en die is samengesteld uit witte wijn, absint en andere bittere en verkwikkende ingrediënten. Deze wijnen zijn typisch Europees met een karakteristiek aroma en een bijzondere elegantie, ideaal voor een cocktail of aperitief.

 2. JUAN RAMON LOZANO SA

  Spanje

  Het familiekarakter van ons wijnhuis blijkt uit de vierde generatie van afstammelingen van de stichter JUAN RAMÓN LOZANO die het werk van deze laatste voortzetten en hun kennis overdragen op het gebied van het creëren van grote wijnen en hun respect en hun passie voor de wijngaard die de basis van onze geschiedenis vormen. Onze wijnen: 1853, ORISTAN, AÑORANZA, COSTA AZUL, FONDA REAL.

 3. BODEGAS PATROCINIO

  Spanje

  Ons domein ligt in Uruñuelat, in het hart van Rioja Alta, en produceert uitstekende jonge wijnen, reservas en crianzas. Zijn meest bekende merken zijn: SEÑORÍO DE URUEÑA, ZINIO, SANCHO GARCÉS en LÁGRIMAS DE MARÍA.

 4. COOPERATIVO NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

  Spanje

  Nuestra Señora del Pilar is een coöperatie gespecialiseerd in de export van wijnen van uitstekende kwaliteit. Ons belangrijkste doel is onze klanten een onberispelijke service te verlenen en ons aan hun behoeften aan te passen. Productie van wijn. Gespecialiseerd in witte, rode wijn en reservas. Opslag van granen. Geselecteerde zaden.

 5. BODEGAS BENETAKOA

  Spanje

  De Benetakoa wijnkelders strekken zich uit over een oppervlakte van 20 hectare aan wijgaarden, die uit oude wijnstokken bestaan van 20 tot 80 jaar oud, met een kleine productie van uitstekende kwaliteit.Wij hebben de beschikking over jonge wijn, die zijn frisse en fruitige kenmerken behoudt, alsook een uitstekende teelwijn, en wijn van drie jaar oud, waarvan de rijping voltooid wordt in een fust van eikenhout.

 6. LA BUENA VIDA

  België

  La Buena Vida is sinds augustus 1994 gespecialiseerd in het importeren van Spaanse wijnen van verschillende wijnhuizen uit Spanje. De dag van vandaag is La Buena Vida nog steeds de belangrijkste referentie voor Spaanse wijnen in de Benelux waarbij wij vooral werken met kleinere familiedomeinen met kleine producties, waarvan meer dan helft bestaat uit biowijnen. Een aanpak die gesmaakt wordt want in 2011 werden we verkozen als 'Best Belgian Wine Merchant 2011'.

 7. WIJNHANDEL DE HEERLYCKHEID

  België

  De Heerlyckheid is een eigentijdse wijnhandel met karaktervolle wijnen uit alle hoeken van de wereld. Zij vinden hun weg rechtstreeks van de wijnmaker naar onze proeftafel. Wij bieden wijnen uit Argentinië, Asutralië, Californië, Chili, Duistland, Frankrijk, Italië, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zuid-Afrika, maar wij bieden ook schuimwijn, glazen, en Saké.

 8. UNIVERSAL WINE

  België

  Universal Wine bvba is een wijnverkoop voor verenigingen en firma's.U kunt volledig gratis mooie wijn-en Champagneglazen gebruiken en deze ongewassen terug bezorgen. Geen afwas en geen kosten. Wijn kan steeds in consignatie besteld worden, de ongeopende dozen nemen ze terug. U kunt ook gebruik maken van gratis schilferijs met trendy ijsemmers en/of de gratis wijnfrigos (capaciteit van 24 flessen liggend/ frigo).

 9. LA RIOJANA

  België

  Via degustaties en begeleide reizen tracht ze dan ook de liefde voor Spaanse wijnen en deze eerlijke producten over te brengen op anderen. Op onze website vind je informatie over de belangrijkste cava’s, wijnen (waaronder witte, rosé, rode en zoete wijnen) en olijfolie uit het aanbod van La Riojana. Uiteraard kan je ook meer ontdekken over onder andere de verschillende druivensoorten, interessante weetjes.

 10. HET WIJNHUIS

  België

  Het Wijnhuis staat voor een gevarieerd aanbod van originele wijnen die we selecteren op maat van elke klant. Voor elke gelegenheid, feestje of eetfestijn zoeken we samen met u naar een heerlijke wijn voor een eerlijke prijs. Bruikleen glazen en frigo voor al uw feestjes.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis