• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - toscana

Resultaten voor

Wijn - toscana - Import export

 1. CASALE FALCHINI

  Italië

  Casale Falchini, gelegen op slechts één kilometer van San Gimignano, in de provincie Siena, strekt zich uit over ongeveer 40 hectare, beplant met wijngaarden voor de productie van wijnen en extra vergine olijfolie. De Casale waaraan het gebied zijn naam ontleent, was in het verleden een klooster van broeders, dat dankzij zijn strategische ligging op de heuvel kon genieten van de rijkdom van het land dat het nog steeds omringt.

 2. CONTUCCI DI ALAMANNO CONTUCCI & C. SOCIETA' AGRICOLA S.A.S.

  Italië

 3. ABBADIA ARDENGA IL POGGIO

  Italië

 4. TENUTE PICCINI S.P.A.

  Italië

 5. VINO GIOIELLO

  Italië

  Vino Gioiello produceert klassieke Chianti wijnflessen met mooie etiketten in reliëf op edel materiaal zoals lava van de Etna, terracotta uit Toscane, hout, gkleurde harsen, gecustomiseerd volgens divers thema's, zoals Passie, Liefde, Natuur, maar op verzoek kunnen wij flessen produceren met etiketten op maat, volgens een uniek ontwerp. Onze wijnflessen zijn absoluut uniek, met een uiterst originele cadeauverpakking, niet te vergelijken met wat er momenteel op de markt vekrijgbaar is.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BELAGAIO SOCIETÀ AGRICOLA

  Italië

 2. CORTEDOMINA DI MICOL BONORA

  Italië

 3. GUSTOCYCLING

  Verenigd Koninkrijk

 4. UVAGGIO ENOTECA ONLINE

  Italië

 5. RUBICINI SOCIETA' AGRICOLA DI RUBICINI MONALDO E EMANUELA SOCIE TA' SEMPLICE

  Italië

 1. AZIENDA AGRICOLA MATTEOLI

  Italië

 2. MONACI REMO SRL

  Italië

 1. CASAVYC

  Italië

 2. LE GOÛT DU VIN

  Luxemburg

 3. TENUTA ARTIMINO

  Italië

 4. BADIA A COLTIBUONO

  Italië

 5. AZIENDA AGRICOLA BATISTINI

  Italië

 6. LA PALAZZETTA DI LUCA E FLAVIO FANTI

  Italië

 7. VINO DANIELS GIDA

  Turkije

 8. MAGIC DRINK THE ITALIAN MULTISTORE SRL

  Italië

 1. MARCHESI DE'FRESCOBALDI SOC.AGR.SRL

  Italië

 2. NEW NET

  Italië

 3. AVIGNONESI

  Italië

 4. AZIENDA AGRICOLA LA BADIOLA

  Italië

 5. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Italië

 6. AGRICOLA POGGIO RUBINO

  Italië

 7. LES OLIVIERS DE FLORENCE

  België

 8. GIANNI BRUNELLI AZ. AGR. LE CHIUSE DI SOTTO

  Italië

 9. MYNASTYA GMBH

  Duitsland

  Wij controleren de druiven zorgvuldig in elke fase van het wijnbereidingsproces.De druivenplanten worden met de hand gesnoeid. Onze regio grenst aan beroemde gebieden zoals Brunello of Quanti. Een grote trots van ons bedrijf is ons team. Onze ervaren oenologen ontwikkelen voor elk wijnmerk een individuele technologische kaart.Bovendien controleren wij de kwaliteit van de wijn in elke gistingsfase door middel van laboratoriumtests die een professionele beoordeling van de wijnkwaliteit mogelijk maken. De druiven worden met de hand geoogst in kleine kistjes van 12 kg, waardoor de onrijpe / rotte druiven al in dit stadium kunnen worden verwijderd, waarna de verzamelde druiven onmiddellijk naar de cantina worden gestuurd, zodat ze geen tijd hebben om te verwelken of te bederven. Dit leidt tot een verhoging van de kwaliteit van onze wijn. Onze twee cantina's zijn uitgerust met de modernste apparatuur van de toonaangevende bedrijven in de wijnindustrie Defranceschi. De wijnkelders BARRIQUE zijn uitgerust met nieuwe SAYRI vaten van Frans eikenhout. Voor de rijping van de wijn gebruiken wij vaten van de Italiaanse bedrijven Mastro Bottaio en Garbellotto, die zich op de markt hebben gevestigd. We sturen ook wijn naar potentiële partners om te proeven.

 10. FATTORIA LA TORRE

  Italië

  Het landbouwbedrijf La Torre ontleent zijn naam aan de oude middeleeuwse toren uit de 10e eeuw, vakkundig gerestaureerd, die nog steeds het kenmerkende element is van het landelijke dorpje La Villa. Het bevindt zich op de heuvels van San Gimignano, in het centrum van een van de meest tot de verbeelding sprekende en fascinerende landschappen van Italië en Toscane: een land van wijngaarden en olijfboomgaarden. Wij zijn producenten van geweldige wijnen, grappa's en extra vergine olijfolie. Onze wijnen: wit, rood en rosé. Door onze grootschalige productie kunnen we zowel directe consumenten als bedrijven aanspreken. We exporteren al onze producten ook naar het buitenland: Toscaanse wijn en olie die onze op kwaliteit gebaseerde identiteit hebben weten te bevestigen.