• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - toscana

Resultaten voor

Wijn - toscana - Import export

 1. CASALE FALCHINI

  Italië

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, gelegen op slechts één kilometer van San Gimignano, in de provincie Siena, strekt zich uit over ongeveer 40 hectare, beplant met wijngaarden voor de productie van wijnen en extra vergine olijfolie. De Casale waaraan het gebied zijn naam ontleent, was in het verleden een klooster van broeders, dat dankzij zijn strategische ligging op de heuvel kon genieten van de rijkdom van het land dat het nog steeds omringt.

 2. CONTUCCI DI ALAMANNO CONTUCCI & C. SOCIETA' AGRICOLA S.A.S.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONTUCCI DI ALAMANNO CONTUCCI & C. SOCIETA' AGRICOLA S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Toscana. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwexploitatie, wijnbedrijven, wijnproductie, en edele wijn uit montepulciano. Het is gevestigd in Montepulciano, Italië.

 3. ABBADIA ARDENGA IL POGGIO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ABBADIA ARDENGA IL POGGIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Toscana. Het is tevens aanwezig in de sectoren brunello di montalcino, rode wijnen, wijnproductie, en brandewijn. Het is gevestigd in Montalcino, Italië.

 4. VINO GIOIELLO

  Italië

  Vino Gioiello produceert klassieke Chianti wijnflessen met mooie etiketten in reliëf op edel materiaal zoals lava van de Etna, terracotta uit Toscane, hout, gkleurde harsen, gecustomiseerd volgens divers thema's, zoals Passie, Liefde, Natuur, maar op verzoek kunnen wij flessen produceren met etiketten op maat, volgens een uniek ontwerp. Onze wijnflessen zijn absoluut uniek, met een uiterst originele cadeauverpakking, niet te vergelijken met wat er momenteel op de markt vekrijgbaar is.

 5. BELAGAIO SOCIETÀ AGRICOLA

  Italië

  Het bedrijf BELAGAIO SOCIETÀ AGRICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Toscana. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproductie, en rode wijnen. Het is gevestigd in Siena, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AZIENDA AGRICOLA LA TORRE

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA LA TORRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Toscana, Wijnen, Wijn - Toscana, brunello di montalcino, en Wijnen. Het is gevestigd in Montalcino, Italië.

 2. AVIGNONESI

  Italië

  Het bedrijf AVIGNONESI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Toscana, Wijn - Italië, Wijn - Toscana, en edele wijn uit montepulciano. Het is gevestigd in Valiano Di Montepulciano, Italië.

 3. CORTEDOMINA DI MICOL BONORA

  Italië

  Het bedrijf CORTEDOMINA DI MICOL BONORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Toscana. Het is gevestigd in Radda In Chianti, Italië.

 4. AZIENDA AGRICOLA MATTEOLI

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA MATTEOLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Toscana, Wijn - Toscana, en klassieke chianti. Het is gevestigd in Gaiole In Chianti, Italië.

 5. UVAGGIO ENOTECA ONLINE

  Italië

  Het bedrijf UVAGGIO ENOTECA ONLINE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijn - Toscana. Het is gevestigd in Capannori, Italië.

 1. MONACI REMO SRL

  Italië

  Het bedrijf MONACI REMO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Olijfolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Toscana, olijfolien eerste kwaliteit extra, Wijn - Toscana, en toscaanse schapenkaas. Het is gevestigd in Pienza, Italië.

 2. RUBICINI SOCIETA' AGRICOLA DI RUBICINI MONALDO E EMANUELA SOCIE TA' SEMPLICE

  Italië

  Het bedrijf RUBICINI SOCIETA' AGRICOLA DI RUBICINI MONALDO E EMANUELA SOCIE TA' SEMPLICE, en actief in de sector Wijn - Toscana. Het is tevens aanwezig in de sectoren vernaccia di san gimignano, en chianti. Het is gevestigd in San Gimignano, Italië.

 1. GUSTOCYCLING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GUSTOCYCLING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reizen en toerisme. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Toscana, verhuur van vakantiewoningen, en Wijn - Toscana. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 2. CASAVYC

  Italië

  Het bedrijf CASAVYC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - mousserend, Wijn - Italië, Wijn - Toscana, Wijn - mousserend, Wijn - Italië, en Wijn - Toscana. Het is gevestigd in Scansano, Italië.

 3. LE GOÛT DU VIN

  Luxemburg

  Het bedrijf LE GOÛT DU VIN, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Toscana, Wijn - Bordeaux, Wijn - Rhône vallei, en Wijn - Toscana. Het is gevestigd in Wormeldange, Luxemburg.

 4. AZIENDA AGRICOLA BATISTINI

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA BATISTINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Toscana, Levensmiddelen - import-export, olijfolien eerste kwaliteit extra, Wijn - Toscana, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Suvereto, Italië.

 5. TENUTA ARTIMINO

  Italië

  Het bedrijf TENUTA ARTIMINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Toscana, Wijn - Italië, en Wijn - Toscana. Het is gevestigd in Carmignano, Italië.

 6. MYNASYA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MYNASYA GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Toscana, Wijn - Italië, Wijn - Toscana, en rode wijnen. Het is gevestigd in Bad Kissingen, Duitsland.

 7. BADIA A COLTIBUONO

  Italië

  Het bedrijf BADIA A COLTIBUONO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Toscana, Wijn - Italië, Wijn - Toscana, Wijn - Italië, en klassieke chianti. Het is gevestigd in Gaiole In Chianti, Italië.

 8. GIANNI BRUNELLI AZ. AGR. LE CHIUSE DI SOTTO

  Italië

  Het bedrijf GIANNI BRUNELLI AZ. AGR. LE CHIUSE DI SOTTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Toscana, brunello di montalcino, Wijn - Toscana, en olijfolien eerste kwaliteit extra. Het is gevestigd in Montalcino, Italië.

 1. LA PALAZZETTA DI LUCA E FLAVIO FANTI

  Italië

  Het bedrijf LA PALAZZETTA DI LUCA E FLAVIO FANTI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Toscana, Wijn - Italië, brunello di montalcino, en Wijn - Toscana. Het is gevestigd in Montalcino, Italië.

 2. MAGIC DRINK THE ITALIAN MULTISTORE SRL

  Italië

  Het bedrijf MAGIC DRINK THE ITALIAN MULTISTORE SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Toscana. Het is tevens aanwezig in de sectoren kaas groothandel. Het is gevestigd in San Giorgio A Liri (fr), Italië.

 3. VINO DANIELS GIDA

  Turkije

  Het bedrijf VINO DANIELS GIDA, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Toscana. Het is tevens aanwezig in de sectoren rode wijnen, en witte wijnen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. AZIENDA AGRICOLA LA BADIOLA

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA LA BADIOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Toscana. Het is gevestigd in Lucca, Italië.

 5. AGRICOLA POGGIO RUBINO

  Italië

  Het bedrijf AGRICOLA POGGIO RUBINO, en actief in de sector Wijn - Toscana. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijn - Italië, Wijnen, en Wijn - Italië. Het is gevestigd in Montalcino (Si), Italië.

 6. MARCHESI DE'FRESCOBALDI SOC.AGR.SRL

  Italië

  Het bedrijf MARCHESI DE'FRESCOBALDI SOC.AGR.SRL, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Toscana, en Wijn - Toscana. Het is gevestigd in Firenze (Fi), Italië.

 7. NEW NET

  Italië

  Het bedrijf NEW NET, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Wijn - Toscana. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 8. LES OLIVIERS DE FLORENCE

  België

 9. FATTORIA LA TORRE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het landbouwbedrijf La Torre ontleent zijn naam aan de oude middeleeuwse toren uit de 10e eeuw, vakkundig gerestaureerd, die nog steeds het kenmerkende element is van het landelijke dorpje La Villa. Het bevindt zich op de heuvels van San Gimignano, in het centrum van een van de meest tot de verbeelding sprekende en fascinerende landschappen van Italië en Toscane: een land van wijngaarden en olijfboomgaarden. Wij zijn producenten van geweldige wijnen, grappa's en extra vergine olijfolie. Onze wijnen: wit, rood en rosé. Door onze grootschalige productie kunnen we zowel directe consumenten als bedrijven aanspreken. We exporteren al onze producten ook naar het buitenland: Toscaanse wijn en olie die onze op kwaliteit gebaseerde identiteit hebben weten te bevestigen.

 10. CANTINA COOPERATIVA DI PITIGLIANO SOC. COOP. A RL

  Italië

  Sinds 50 jaar produceert de Coöperatieve Wijnkelder witte en rode wijnen. De Pers produceert extra vierge olijfolie. Eigenschap: productie van witte en rode Kosher wijn volgens de eeuwenoude vakkennis van rabbi's. Naast Witte AOC wijn uit Pitigliano, produceren wij tevens: de AOC Sovana en de in vaten gerijpte Sovana Superiore. Overige AOC en IGT wijnen, twee brute en droge mousserende Aldobrandesco wijnen. En tenslotte de Grappa del Fauno afkomstig van de wijnstokvariëteit Chardonnay.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis