• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - trentino alto adigo

Resultaten voor

Wijn - trentino alto adigo - Import export

 1. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italië

  Verified by europages badge

  Hännsl am Ort, een middeleeuwse naam voor een plaats en een boerderij in Lana di Mezzo. Toen het bedrijf werd overgenomen door de huidige wijnbouwer Norbert Kerschbamer, zijn de appelbomen vervangen door wijnstokken. In 2004 werd de kleine wijnkelder "Hännsl am Ort" geopend. Tegenwoordig omvat ons assortiment 6 witte wijnen, een fruitige rosé en 4 rode wijnen: Weißburgunder, Kerner, Sauvignon en Chardonnay, de verfijnde Blauburgunder, Vernaccia en de sterke, donkere Zuid-Tiroolse Lagrein.

 2. WEINGUT PITZNER

  Italië

  Het bedrijf WEINGUT PITZNER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Trentino Alto Adigo. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijn uit haut-adige. Het is gevestigd in Kardaun, Italië.

 3. AZIENDA AGRICOLA MARTINELLI ALBINO

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA MARTINELLI ALBINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Trentino Alto Adigo. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproeven, en bezoek van wijngaarden en kelders. Het is gevestigd in Chizzola, Italië.

 4. CEMBRANI DOC SOCIETA' CONSORTILE A.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CEMBRANI DOC SOCIETA' CONSORTILE A.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Trentino Alto Adigo. Het is tevens aanwezig in de sectoren mousserende wijnen, en witte wijnen. Het is gevestigd in Cembra, Italië.

 5. CATINO FOTO S.R.L.

  Italië