• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - veneto

Resultaten voor

Wijn - veneto - Import export

 1. CANTINE INTROVIGNE

  Italië

 2. CA'VITTORIA

  Italië

 3. MASI AGRICOLA S.P.A.

  Italië

 4. TENUTA IL CANOVINO

  Italië

 5. VENETO PASSION

  Italië

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CANTINA VALDADIGE

  Italië

 2. ITALIAN WINE LOVER

  Italië

 3. AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE

  Italië

 4. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

  Italië

 5. CANTINE VITEVIS

  Italië

 1. DOVITIA SAS

  Italië

 2. AZIENDA AGRICOLA VIGNE DELLE ROSE

  Italië

 1. CANTINA DEL CASTELLO

  Italië

 2. AZIENDA AGRICOLA CASAROTTO

  Italië

 3. AZ.AGRICOLA VIGNE MATTE S.R.L.

  Italië

 4. CA.VI.BEN. (S.P.A.)

  Italië

 5. AZ. AGR. LA CASA VECCHIA

  Italië

 6. AZ. VITIVINICOLA MIRAVAL

  Italië

 7. AZ. AGR. MIRAVAL DI MIRAVAL GIOVANNI

  Italië

 8. CANTINE BUOSO

  Italië

 1. CESCON ITALO STORIA E VINI

  Italië

 2. AZIENDA AGRICOLA CLAUDIO CIANI BASSETTI

  Italië

  Castello di Roncade is een van de meest kenmerkende getuigen van de plattelandscultuur van de Venetiaanse samenleving. Het domein ligt in een zonovergoten drop in de provincie van Treviso, op een paar minuten van de provincie Veneto. Bij het betreden van het kasteel van Roncade stapt u een sprookjeswereld binnen. Dit prachtige en imposante bouwwerk uit de Renaissance is gebaseerd op de bouwkunst uit de Antieke Oudheid en de overblijfselen van de oorspronkelijke ringmuren hebben de tand des tijds doorstaan. De zalen van het kasteel zijn de ideale plaats voor zakenbijeenkomsten, seminars en conferenties. Maar het is bovenal tijdens bruiloften of overige grote evenementen dat de pracht van het portaal, de twee zalen boven de kelders en de grote zaal van de woning volledig tot zijn recht komt. Naast onze ruimte voor evenementen hebben we tevens schitterende appartementen om onze bezoekers te ontvangen die in het hotel kunnen verblijven en van een ontbijtservice kunnen genieten. We produceren tevens uitmuntende wijnen in onze kelders.

 3. CANTINA ITALIANA (LA)

  België

  In 2003 richtte Rodeline Elens 'La Cantina Italiana' op, een onderneming die Italiaanse wijnen invoert. Al deze wijnen worden direct vanuit Italië geïmporteerd. Hoofddoel van 'La Cantina Italiana': kwalitatieve en exclusieve wijnen voorstellen en ook belangrijk, aan een juiste prijs. De wijndomeinen gelegen in Noord-Italië (Emilia, Lombardije, Trentino en Veneto) worden door Roseline Elens uitgekozen en bezocht. Het doel is kwalitatieve wijnen aan te bieden maar ook zoveel mogelijk wijnen die met typische inheemse druiven worden gemaakt. Wat tot verrasende ontdekkingen leidt...gaande van een ongedwongen, plezierige witte 'frizzante' tot 'un vino da meditazione' (= een wijn om te mediteren)! De wijnboeren waarmee zij samenwerkt worden regelmatig beloond met vermeldingen in gespecialiseerde tijdschriften en met prijzen op internationale beurzen omwille van de kwaliteit van hun wijnen.

 4. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederland

  Wijnhandel met Rode wijnen, witte wijnen, Champagnes en mousserende wijnen, wijnen uit Frankrijk, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen en wijnen uit de Nieuwe wereld uw bestellingen binnen 24 uur behandeld en verzonden. wij besteden zorgvuldig aandacht aan uw bestellingen en verpakkingen alle orders worden verzonden in speciale verpakkingen voor wijnflessen Wij verkopen verschillende rode en witte wijnen, Champagnes, Cava uit verschillende wijngebieden in Italie, Spanje, Frankrijk en de zogenoemde nieuwe wereld wijnen. Uit frankrijk hebben wij hoodzakelijk wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Chablis, Cahors, Loire, Cotes du Rhone. Onze Italiaanse wijnen komen hoofdzakelijk uit de wijngebieden Veneto, Puglia, Toscane, Umbrie, Sicilie, Campania, Abruzo, piemonte, Onze Spaanse wijnen uit de Spaanse wijngebieden, Rioja, Navarra, Castilla Y Leon, Priorat, Catalunya penedes, La Mancha wij hebben ook een beperkte voorrraad Portugese wijnen. Onze website is klantgericht prijzen en aanbiedingen worden altijd in het voordeel van de klant berekend, ons motto is een tevreden klant is een terug kerende klant. voor alle services of wijngeschenken, wijnmanden, of exclusieve wijnen neemt u contact met ons op als u speciale wensen heeft.

 5. SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA CONSORTILE COLLIS VENETO WINE GROUP

  Italië

 6. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Italië

 7. CANTINE VITICOLTORI VENETO ORIENTALE SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIV A

  Italië

 8. VIGNAIOLI VENETO FRIULANI S.C.A

  Italië