• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn - veneto

Resultaten voor

Wijn - veneto - Import export

 1. CANTINE INTROVIGNE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CANTINE INTROVIGNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproductie, wijnen, rode wijnen, en prosecco. Het is gevestigd in Codognè, Italië.

 2. CA'VITTORIA

  Italië

  Het bedrijf CA'VITTORIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Veneto, prosecco, Wijn - Veneto, en wijnproeven. Het is gevestigd in Conegliano, Italië.

 3. VENETO PASSION

  Italië

  Het bedrijf VENETO PASSION, is een Distributeur, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is tevens aanwezig in de sectoren touroperators - cultuur, en verhuur bus voor nationaal toerisme. Het is gevestigd in Montebello Vicentino, Italië.

 4. MASI AGRICOLA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf MASI AGRICOLA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, Wijn - Veneto, Wijn - Italië, wijn uit frioul, en Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Gargagnago Di Valpolicella, Italië.

 5. TENUTA IL CANOVINO

  Italië

  Het bedrijf TENUTA IL CANOVINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, rode wijnen, amarone della valpolicella, corvina veronese, en Wijn - Italië. Het is gevestigd in Mizzole, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ITALIAN WINE LOVER

  Italië

  Het bedrijf ITALIAN WINE LOVER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Veneto, toscaanse wijn, wijn uit puglia, piemonteese wijn, en Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Barletta, Italië.

 2. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

  Italië

  Het bedrijf VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Friuli Venezia Giulia, wijn uit venetie, Wijn - Friuli Venezia Giulia, en zoete wijn. Het is gevestigd in Fossalta Di Piave, Italië.

 3. GELISI ANTONIO

  Italië

  Het bedrijf GELISI ANTONIO, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Veneto, Kwekerij van wijnstokken, wijnkelder, en Wijn - Veneto. Het is gevestigd in San Quirino, Italië.

 4. AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA CA' DEL SETTE, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champagne, Sekt en mousserende wijn, Wijnen, Wijn - mousserend, landbouwexploitatie, Champagne, Sekt en mousserende wijn, Wijnen, en Wijn - mousserend. Het is gevestigd in Monteforte D'Alpone (Vr), Italië.

 5. CANTINE VITEVIS

  Italië

  Het bedrijf CANTINE VITEVIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijn - Veneto, Wijnen, en Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Montecchio Maggiore, Italië.

 1. DOVITIA SAS

  Italië

  Het bedrijf DOVITIA SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dynamische weergave, en wijnanalyse. Het is gevestigd in Sovizzo, Italië.

 2. AZIENDA AGRICOLA VIGNE DELLE ROSE

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA VIGNE DELLE ROSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnproductie, en mousserende wijnen. Het is gevestigd in Albignasego, Italië.

 1. AZ. AGR. MIRAVAL DI MIRAVAL GIOVANNI

  Italië

  Het bedrijf AZ. AGR. MIRAVAL DI MIRAVAL GIOVANNI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Ormelle, Italië.

 2. AZ.AGRICOLA VIGNE MATTE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AZ.AGRICOLA VIGNE MATTE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Cison Di Valmarino, Italië.

 3. CANTINA DEL CASTELLO

  Italië

  Het bedrijf CANTINA DEL CASTELLO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Soave, Italië.

 4. CANTINE BUOSO

  Italië

  Het bedrijf CANTINE BUOSO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is tevens aanwezig in de sectoren prosecco, en pinot gris. Het is gevestigd in Caorle, Italië.

 5. CESCON ITALO STORIA E VINI

  Italië

  Het bedrijf CESCON ITALO STORIA E VINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Roncadelle di Ormelle (IT), Italië.

 6. CA.VI.BEN. (S.P.A.)

  Italië

  Het bedrijf CA.VI.BEN. (S.P.A.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Veneto, en Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Cazzano Di Tramigna (Vr), Italië.

 7. AZ. AGR. LA CASA VECCHIA

  Italië

  Het bedrijf AZ. AGR. LA CASA VECCHIA, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Veneto, en Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Valdobbiadene (Tv), Italië.

 8. AZIENDA AGRICOLA CASAROTTO

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA AGRICOLA CASAROTTO, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Veneto, en Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Montecchia Di Crosara (Vr), Italië.

 1. AZ. VITIVINICOLA MIRAVAL

  Italië

  Het bedrijf AZ. VITIVINICOLA MIRAVAL, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Veneto, en Wijn - Veneto. Het is gevestigd in Ormelle (Tv), Italië.

 2. AZIENDA AGRICOLA CLAUDIO CIANI BASSETTI

  Italië

  Castello di Roncade is een van de meest kenmerkende getuigen van de plattelandscultuur van de Venetiaanse samenleving. Het domein ligt in een zonovergoten drop in de provincie van Treviso, op een paar minuten van de provincie Veneto. Bij het betreden van het kasteel van Roncade stapt u een sprookjeswereld binnen. Dit prachtige en imposante bouwwerk uit de Renaissance is gebaseerd op de bouwkunst uit de Antieke Oudheid en de overblijfselen van de oorspronkelijke ringmuren hebben de tand des tijds doorstaan. De zalen van het kasteel zijn de ideale plaats voor zakenbijeenkomsten, seminars en conferenties. Maar het is bovenal tijdens bruiloften of overige grote evenementen dat de pracht van het portaal, de twee zalen boven de kelders en de grote zaal van de woning volledig tot zijn recht komt. Naast onze ruimte voor evenementen hebben we tevens schitterende appartementen om onze bezoekers te ontvangen die in het hotel kunnen verblijven en van een ontbijtservice kunnen genieten. We produceren tevens uitmuntende wijnen in onze kelders.

 3. CANTINA ITALIANA (LA)

  België

  In 2003 richtte Rodeline Elens 'La Cantina Italiana' op, een onderneming die Italiaanse wijnen invoert. Al deze wijnen worden direct vanuit Italië geïmporteerd. Hoofddoel van 'La Cantina Italiana': kwalitatieve en exclusieve wijnen voorstellen en ook belangrijk, aan een juiste prijs. De wijndomeinen gelegen in Noord-Italië (Emilia, Lombardije, Trentino en Veneto) worden door Roseline Elens uitgekozen en bezocht. Het doel is kwalitatieve wijnen aan te bieden maar ook zoveel mogelijk wijnen die met typische inheemse druiven worden gemaakt. Wat tot verrasende ontdekkingen leidt...gaande van een ongedwongen, plezierige witte 'frizzante' tot 'un vino da meditazione' (= een wijn om te mediteren)! De wijnboeren waarmee zij samenwerkt worden regelmatig beloond met vermeldingen in gespecialiseerde tijdschriften en met prijzen op internationale beurzen omwille van de kwaliteit van hun wijnen.

 4. WIJNHANDEL GRAND CAVE

  Nederland

  Wijnhandel met Rode wijnen, witte wijnen, Champagnes en mousserende wijnen, wijnen uit Frankrijk, Italiaanse wijnen, Spaanse wijnen en wijnen uit de Nieuwe wereld uw bestellingen binnen 24 uur behandeld en verzonden. wij besteden zorgvuldig aandacht aan uw bestellingen en verpakkingen alle orders worden verzonden in speciale verpakkingen voor wijnflessen Wij verkopen verschillende rode en witte wijnen, Champagnes, Cava uit verschillende wijngebieden in Italie, Spanje, Frankrijk en de zogenoemde nieuwe wereld wijnen. Uit frankrijk hebben wij hoodzakelijk wijnen uit de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Chablis, Cahors, Loire, Cotes du Rhone. Onze Italiaanse wijnen komen hoofdzakelijk uit de wijngebieden Veneto, Puglia, Toscane, Umbrie, Sicilie, Campania, Abruzo, piemonte, Onze Spaanse wijnen uit de Spaanse wijngebieden, Rioja, Navarra, Castilla Y Leon, Priorat, Catalunya penedes, La Mancha wij hebben ook een beperkte voorrraad Portugese wijnen. Onze website is klantgericht prijzen en aanbiedingen worden altijd in het voordeel van de klant berekend, ons motto is een tevreden klant is een terug kerende klant. voor alle services of wijngeschenken, wijnmanden, of exclusieve wijnen neemt u contact met ons op als u speciale wensen heeft.

 5. SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA CONSORTILE COLLIS VENETO WINE GROUP

  Italië

  Het bedrijf SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA CONSORTILE COLLIS VENETO WINE GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champagne, Sekt en mousserende wijn. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Wijn - Spanje, Wijnen, en Wijn - Spanje. Het is gevestigd in Monteforte D'alpone, Italië.

 6. CANTINE VITICOLTORI VENETO ORIENTALE SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIV A

  Italië

  Het bedrijf CANTINE VITICOLTORI VENETO ORIENTALE SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIV A, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, Groenten, wortel- en knolgewassen, Granen en graangewassen, en Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is gevestigd in Salgareda, Italië.

 7. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Italië

  Het bedrijf CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Vittorio Veneto, Italië.

 8. VIGNAIOLI VENETO FRIULANI S.C.A

  Italië

  Het bedrijf VIGNAIOLI VENETO FRIULANI S.C.A, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Italië. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Abruzzo en Molise, Wijn - Basilicata, Wijn - Abruzzo en Molise, en Wijn - Basilicata. Het is gevestigd in Fontanelle, Italië.