• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn uit zuid-west frankrijk

Resultaten voor

Wijn uit zuid-west frankrijk - Import export

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Maison RIVIERE, producent en wijnhandelaar, is een familiebedrijf gevestigd in Saint-Emilion sinds 1875. We exploiteren 90 hectare wijnstokken op de meest prestigieuze appellations van Bordeaux: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. We hebben een onroerend goed gecreëerd dat bestaat uit verschillende eigendommen op de meest prestigieuze appellations van Bordeaux: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Het is rond druiven dat onze passie wordt uitgedrukt, jaar na jaar verworven en geleid door de zoektocht naar kwaliteit en de trots van ons land! We vullen onze familieproductie aan met een strenge selectie van Owner Wines, gepassioneerde wijnbouwers met wie we al vele jaren nauw samenwerken voor alle Bordeaux-appellations (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol...)"Let op! Overmatig gebruik van alcohol is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate te consumeren. Alcoholgehalte: 13° à 13, 5° afhankelijk van de wijnen."

 2. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  WELKOM bij Domaine Tour Campanets! Ons prachtig domein, gelegen in Puy-Sainte-Réparade, een dorp tussen de Luberon en de Middellandse Zee, op 20 minuten van Aix-en-Provence, strekt zich uit over 60 ha bos en 35 ha wijngaarden op een hoogte van 250 m. ONZE WIJNSTOKKEN geplant in een kalkhoudende kleigrond en met zorg bewerkt volgens de normen van de Biologische landbouw kunnen zo het prachtige potentieel van onze streek uitdrukken. ONZE WIJNEN worden op traditionele wijze vervaardigd en rijpen op fijne wijnmoer met een lange, koude gisting, met controle van de zuurstoftoevoer en temperatuur, en met een beperkt gebruik van sulfieten en andere toevoegingen. Bij ons staat de druif voorop! DE WIJNKELDER: onze vinificatietoren bestaande uit 4 verdiepingen is een uniek concept in Frankrijk. In deze innovatieve structuur vindt de vinificatie plaats met behulp van de zwaartekracht, met het oog op kwaliteit: "Hier gaat het in een cirkel neerwaarts, op een zachte manier". Ons doel: wijnen bieden om samen van te genieten...

 3. CHATEAU CANTELAUZE-MEZY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHATEAU CANTELAUZE-MEZY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Frankrijk, AOC-wijnen, Biowijnen, en Wijn uit zuid-west Frankrijk. Het is gevestigd in Duravel, Frankrijk.

 4. DOMAINES FABRE

  Frankrijk

  Wij zijn vrij en onafhankelijk en zetten ons al jarenlang in voor het creëren van authentieke klassewijnen, met respect voor de ecosystemen en die de wijnliefhebbers blij maken. Domaines Fabre is een familiedomein dat al sinds drie generaties lang Haut-Médoc en Margaux wijnen produceert. Al onze wijnen zijn gecertificeerd als High Environmental Value Level 3 (HVE). Wij maken werk van de handhaving van de biodiversiteit en van de beperking van ons energieverbruik. De wijnen die wij produceren worden naar 30 verschillende landen geëxporteerd. Wij verkopen onze wijnen rechtstreeks aan importeurs en distributeurs, een korte keten dus, zonder een beroep te doen op groothandelaars. De traceerbaarheid van onze wijnen, het prijsbeleid en de selectie van een netwerk van geselecteerde partners/verdelers zijn de drie grondprincipes van onze verbintenis naar onze klanten. 4 van onze domeinen hebben de classificatie "Crus Bourgeois". Let op, overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid. Drink met mate.

 5. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Frankrijk

  Het wijngoed CHÂTEAU LE BREZEGUET, overgenomen in 1999, produceert wijnen van Malbec-druiven uit wijngaarden die gemiddeld 25 jaar oud zijn. Het productieproces omvat een 'warme' vinificatie die ongeveer drie weken duurt waarop een rijpingsperiode volgt van ten minste 18 maanden. CHÂTEAU LE BREZEGUET produceert ook wijn met druiven afkomstig uit 35 à 40 jaar oude wijngaarden. Hiervoor worden alleen Malbec-druiven gebruikt, de vinificatie is lang en duurt 3 à 4 weken, eindigend op een 'warme' fase, de wijn wordt uitsluitend gerijpt in nieuwe eikenhouten vaten, gedurende ten minste 18 maanden. Tot slot produceert CHÂTEAU LE BREZEGUET ook wijn met druiven afkomstig uit jongere wijngaarden, de CHEMIN DE COMPOSTELLE genoemd. Hiervoor worden Malbec- en Merlot-druiven gebruikt. Het zijn dorstlessende wijnen met heel veel aroma, in de rode en roséversie. Dankzij het doorzettingsvermogen van de eigenaren slepen deze wijnen regelmatig prijzen in de wacht en het wijngoed groeit steeds verder: in 2015 hebben we de 12 hectaren grote wijngaard van CHÂTEAU GRAND CHÊNE overgenomen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Frankrijk

  Wijnkelder Gan-Jurançon, producent van Jurançon- en Béarn-wijnen, ligt midden in zuidwestelijke regio van Frankrijk en brengt alle AOC Jurançon-wijnen (zoet, droog en late oogst) en Béarn-wijnen (rood en rosé) samen. De 300 leden vertegenwoordigen twee derde van de Jurançon-wijngaarden (750 ha) en drie vierde van de Béarnais-wijngaarden (150 ha). De coöperatieve wijnkelder is ook eigenaar van een wijngaard van 40 ha die door zijn eigen team het hele jaar door onderhouden wordt. Dankzij de diverse terroirs, de geïntegreerde teelt, de beperking van het rendement, de handmatige oogst en de knowhow van onze keldermeesters maken wij kwaliteitswijnen die de tradities respecteren. Onze bottellijn die in 2011 voor het eerst gebruikt is, getuigt van de moderniteit van onze (ISO 9001, 14001 en FSSC 22000 gecertificeerde) installaties en maakt het ons mogelijk optimale opslagvoorwaarden een optimaal beheer van de bestellingen te garanderen. Winkel voor directe verkoop, gratis bezoek en proeverij, label toerisme & handicap.

 2. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Frankrijk

  Het in 1895 gestichte CHÂTEAU LA CAMINADE is een familiewijngoed met een traditie van vier generaties. De in het gebied van de Appellation Cahors in het zuidwesten van Frankrijk gelegen wijngaard van de 35 hectares bestaat voornamelijk uit de zinnebeeldige MALBEC-druif, alsmede uit twee aanvullende druivenrassen MERLOT en TANNAT. Het kasteel produceert 5 verschillende wijnen, waarvan drie Cahors-wijnen en twee Pays du Lot-wijnen. Van deze vijf wijnen zijn er vier rood en een rosé. Het domein bewerkt zijn 35 hectares grote wijngaard op een weloverwogen manier en gebruikt geen systematische behandelingen, en geen mest om de grond volledig te respecteren. Onze met de grootste zorg geproduceerde wijnen zijn wijnen van hoge kwaliteit. Zij worden regelmatig onderscheiden tijdens de diverse wedstrijden, in gidsen en tijdschriften in binnen en buitenland. Onze wijnen zijn te koop bij distributeurs, importeurs, wijnhandelaren, groothandels, horeca en supermarkten in Frankrijk en daarbuiten.

 3. SARL MENARD

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL MENARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren armagnac, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en franse wijn. Het is gevestigd in Gondrin, Frankrijk.

 4. DOMAINE DUFFAU

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINE DUFFAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en AOC-wijnen. Het is gevestigd in Gaillac, Frankrijk.

 5. VIGNOBLES SAINT DIDIER PARNAC

  Frankrijk

  Het bedrijf VIGNOBLES SAINT DIDIER PARNAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Frankrijk, franse wijn, en Wijn uit zuid-west Frankrijk. Het is gevestigd in Parnac, Frankrijk.

 1. DOMAINE LE PASSELYS

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINE LE PASSELYS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn uit zuid-west Frankrijk, franse wijn, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en rode wijnen. Het is gevestigd in Douelle, Frankrijk.

 2. CHATEAU PIERRAIL

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU PIERRAIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Marguéron, Frankrijk.

 1. LD VINS

  Frankrijk

  Het bedrijf LD VINS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bordeaux, Wijn - Bordeaux, Wijn uit zuid-west Frankrijk, rode wijnen, en droge witte wijn. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 2. VIGNOBLES LAUR

  Frankrijk

  Het bedrijf VIGNOBLES LAUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Frankrijk, franse wijn, en Wijn uit zuid-west Frankrijk. Het is gevestigd in Floressas, Frankrijk.

 3. JJ MORTIER ET CIE

  Frankrijk

  Het bedrijf JJ MORTIER ET CIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn uit zuid-west Frankrijk, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 4. CRUS & PRESTIGE

  Frankrijk

  Het bedrijf CRUS & PRESTIGE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn - Frankrijk, franse wijn, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 5. SCEA LES VIGNOBLES ANDRE LURTON

  Frankrijk

  Het bedrijf SCEA LES VIGNOBLES ANDRE LURTON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bordeaux, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, franse wijn, Wijn - Bordeaux, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is gevestigd in Grézillac, Frankrijk.

 6. AQUITAINE WINE COMPANY

  Frankrijk

  Het bedrijf AQUITAINE WINE COMPANY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, rode wijnen, en witte wijnen. Het is gevestigd in Bordeaux, Frankrijk.

 7. DOMAINES JEAN-MICHEL CAZES

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINES JEAN-MICHEL CAZES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn - Frankrijk, franse wijn, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Macau, Frankrijk.

 8. CHATEAU LA RAME

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU LA RAME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, en Appellation d'Origine Controlee A.O.C.(gegarandeerde herkomstbenaming). Het is gevestigd in Sainte-croix-du-mont, Frankrijk.

 1. BWINE

  Frankrijk

  Het bedrijf BWINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn - Frankrijk, franse wijn, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Lignan De Bordeaux, Frankrijk.

 2. CHATEAU DE HAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU DE HAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Bordeaux, franse wijn, en rode wijnen. Het is gevestigd in Haux, Frankrijk.

 3. CHATEAU DE HAUTE-SERRE

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU DE HAUTE-SERRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn uit zuid-west Frankrijk, franse wijn, Wijn uit zuid-west Frankrijk, rode wijnen, en rosé wijn. Het is gevestigd in Cieurac, Frankrijk.

 4. SCEV MICHEL GONET ET FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf SCEV MICHEL GONET ET FILS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn uit zuid-west Frankrijk, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Beychac Et Caillau, Frankrijk.

 5. VIGOUROUX GEORGES

  Frankrijk

  Het bedrijf VIGOUROUX GEORGES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Wijn uit zuid-west Frankrijk, franse wijn, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Wijn uit zuid-west Frankrijk. Het is gevestigd in Cahors Cedex, Frankrijk.

 6. DOMAINE CAUSSE MARINES

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMAINE CAUSSE MARINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, tafelwijnen, en AOC-wijnen. Het is gevestigd in Vieux, Frankrijk.

 7. CHATEAU POULVERE

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU POULVERE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn uit zuid-west Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en kruidenwijnen. Het is gevestigd in Monbazillac, Frankrijk.

 8. ANTOINE MOUEIX SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf ANTOINE MOUEIX SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Frankrijk, franse wijn, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in St Emilion, Frankrijk.

 9. CHATEAU DE PANIGON

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATEAU DE PANIGON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Frankrijk, Wijn - Frankrijk, Wijn uit zuid-west Frankrijk, en Wijn - Bordeaux. Het is gevestigd in Civrac En Medoc, Frankrijk.

 10. VIGNERONS DE BUZET

  Frankrijk

  Het bedrijf VIGNERONS DE BUZET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren rode wijnen, witte wijnen, rosé wijn, en Wijn uit zuid-west Frankrijk. Het is gevestigd in Buzet Sur Baise, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis