• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijn

Resultaten voor

Wijn - Import export

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Maison RIVIERE, producent en wijnhandelaar, is een familiebedrijf gevestigd in Saint-Emilion sinds 1875. We exploiteren 90 hectare wijnstokken op de meest prestigieuze appellations van Bordeaux: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. We hebben een onroerend goed gecreëerd dat bestaat uit verschillende eigendommen op de meest prestigieuze appellations van Bordeaux: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieun Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Het is rond druiven dat onze passie wordt uitgedrukt, jaar na jaar verworven en geleid door de zoektocht naar kwaliteit en de trots van ons land! We vullen onze familieproductie aan met een strenge selectie van Owner Wines, gepassioneerde wijnbouwers met wie we al vele jaren nauw samenwerken voor alle Bordeaux-appellations (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol...)"Let op! Overmatig gebruik van alcohol is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate te consumeren. Alcoholgehalte: 13° à 13, 5° afhankelijk van de wijnen."

 2. AURIAN SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS is distilleerder en handelaar in wijnen en Armagnac sinds 1880. Het huis AURIAN is fabrikant en handelaar in gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken in het hart van Zuidwest Frankrijk. De oorsprong gaat terug tot 1880 toen Dhr. Dupeyron één van de grootste Armagnac en Wijnhandelaren uit Gascogne was. Enkele decennia later, specialiseert de kleinzoon van Dupeyron, Philippe Aurian, zich in de productie van ambachtelijk bereide gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken naast de handel in Armagnac. Tegenwoordig verkoopt de onderneming meer dan 500.000 flessen per jaar in alle regio's van Frankrijk. Alle AURIAN producten worden met de hand vervaardigd op basis van thuisbereide fruitinfusies, natuurlijk gearomatiseerd en vaak gemengd. In september 2018 worden Florent en Isabella Soulhol eigenaars van het huis AURIAN en streven ernaar de ambachtelijke traditie die ingesteld was door Dhr. Aurian voort te zetten en tevens de specialiteiten van het huis AURIAN op de buitenlandse markt te introduceren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het Château du Garde, een familiegeschiedenis sinds 1925. Met zijn ligging in het gebied met de oorsprongsbenaming Côtes de Bordeaux geniet het Château du Garde van een grondgebied dat zeer gunstig is voor het verbouwen en de vinificatie van grote Bordeaux wijnen. Na vier generaties beschikt het Château du Garde over een unieke vakbekwaamheid. Als onafhankelijke wijnbouwer, betrokken bij het milieu, zet het Château du Garde zich in voor duurzame ontwikkeling en beschikt het over zijn certificatie van hoge milieuwaarde "Haute Valeur Environnementale" niveau 3 (HVE 3) sinds 2019. Alle wijnen zijn geproefd door Paolo Basso en Paz Levinson, twee van de voornaamste sommeliers wereldwijd, en werden zodanig meermaals genoemd in Sommeliers International o.a., maar ook in Terre de Vins, en voor één daarvan werd een prijs uitgereikt (Cuvée Odette 2009), gewonnen tijdens een blinde wijnproeverij tegenover een geklasseerde grand cru van Saint-Émilion ter gelegenheid van de Plateforme Lyon in 2018.

 4. SAS 007BUSINESS PRAGEN

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  SAS 007BUSINESS PRAGEN is een multi-service bedrijf opgericht in 2016, gevestigd in Parijs en geleid door "Prinses Aggeex HUTIN", President & Oprichter / Kunstenaar & Advocaat van opleiding. Met haar uitzonderlijke en zeldzame dynamiek en creativiteit heeft het negen nationale en internationale prijzen gewonnen.Een Uniek BUSINESS MODEL: DE VEREENVOUDIGDE FRANCHISES VAN PRAGEN zijn uitzonderlijk, zeldzaam en origineel en die van de PRAGEN-partners; Een "made in FRANCE" geïnspireerd door de deugdzame Afrikaanse planten, met een participatieve en ecologisch verantwoorde economische doelstelling, en een solidariteit van de burgers. Het is een bron van unieke oplossingen en mogelijkheden voor een betere sociale en professionele integratie en samenhang van gemeenschappen en volkeren, van WIN-WIN-partnerschappen en door zijn enorme potentieel voor zeldzame en baanbrekende toegevoegde waarden, door zijn diversiteit en complementaire veelzijdigheid. Daarom is het PRAGEN-experiment het beste risico voor elke visionaire investeerder. Van haar artistieke en culturele creaties, haar commerciële, administratieve en juridische ervaring, die haar contracten met partners inspireren rond de proeverijen van de Parijse en Champagne versies van Agrobusiness en Evenementen, Assistentie en Training, de verschillende PRAGEN diensten: Reizen, geldtransfers, enz: Dus het is meer dan 20 jaar en in Reizen, geldtransfers, enz: de horeca en voedselverwerkende sector, in Bio, en cosmetische creaties gebaseerd op dezelfde planten

 5. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  WELKOM bij Domaine Tour Campanets! Ons prachtig domein, gelegen in Puy-Sainte-Réparade, een dorp tussen de Luberon en de Middellandse Zee, op 20 minuten van Aix-en-Provence, strekt zich uit over 60 ha bos en 35 ha wijngaarden op een hoogte van 250 m. ONZE WIJNSTOKKEN geplant in een kalkhoudende kleigrond en met zorg bewerkt volgens de normen van de Biologische landbouw kunnen zo het prachtige potentieel van onze streek uitdrukken. ONZE WIJNEN worden op traditionele wijze vervaardigd en rijpen op fijne wijnmoer met een lange, koude gisting, met controle van de zuurstoftoevoer en temperatuur, en met een beperkt gebruik van sulfieten en andere toevoegingen. Bij ons staat de druif voorop! DE WIJNKELDER: onze vinificatietoren bestaande uit 4 verdiepingen is een uniek concept in Frankrijk. In deze innovatieve structuur vindt de vinificatie plaats met behulp van de zwaartekracht, met het oog op kwaliteit: "Hier gaat het in een cirkel neerwaarts, op een zachte manier". Ons doel: wijnen bieden om samen van te genieten...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DOMAINE F.JAUBERT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het WIJNDOMEIN F.JAUBERT is hoofdzakelijk gelegen in de gemeente Ponteilla, in het centrum van Les Aspres, in de Roussillon. Het strekt zich uit over ongeveer 35 hectare, waarvan een tiental is aangeplant op kalksteen-kleibodems uit het plioceen. De overige 25 hectare liggen op terrassen uit het quartair met stenige bodems met kwartskiezels en schistfragmenten. Door de elf druivenrassen is een grote diversiteit aan wijnen mogelijk, van de meest inheemse zoals grenache, carignan, muscat, tot de zeldzaamste in de Roussillon zoals merlot, chardonnay, alicante bouschet. De kelder ligt in het centrum van het dorp. Sinds 2019 is het domein in omschakeling naar biologische landbouw! Kom en ontdek onze beste selectie rode wijnen uit de Roussillon. U kunt onze volledige catalogus raadplegen en veilig online bestellen. Levering binnen maximaal 5 dagen na bestelling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Aarzel niet om ons te sms'en of een spraakbericht te sturen.

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières-sur-Seine, Frankrijk. De onderneming is gespecialiseerd in de import-export van levensmiddelen, met name knoflook, rapen, sinaasappelen, olijfolie, wijnen enz. De agro-industrie produceert consumptieproducten op basis van producten uit de landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvriesschotels, pasta, chocolade en suikergoed worden in deze ondernemingen vervaardigd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 3. MYNASTYA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij controleren de druiven zorgvuldig in elke fase van het wijnbereidingsproces.De druivenplanten worden met de hand gesnoeid. Onze regio grenst aan beroemde gebieden zoals Brunello of Quanti. Een grote trots van ons bedrijf is ons team. Onze ervaren oenologen ontwikkelen voor elk wijnmerk een individuele technologische kaart.Bovendien controleren wij de kwaliteit van de wijn in elke gistingsfase door middel van laboratoriumtests die een professionele beoordeling van de wijnkwaliteit mogelijk maken. De druiven worden met de hand geoogst in kleine kistjes van 12 kg, waardoor de onrijpe / rotte druiven al in dit stadium kunnen worden verwijderd, waarna de verzamelde druiven onmiddellijk naar de cantina worden gestuurd, zodat ze geen tijd hebben om te verwelken of te bederven. Dit leidt tot een verhoging van de kwaliteit van onze wijn. Onze twee cantina's zijn uitgerust met de modernste apparatuur van de toonaangevende bedrijven in de wijnindustrie Defranceschi. De wijnkelders BARRIQUE zijn uitgerust met nieuwe SAYRI vaten van Frans eikenhout. Voor de rijping van de wijn gebruiken wij vaten van de Italiaanse bedrijven Mastro Bottaio en Garbellotto, die zich op de markt hebben gevestigd. We sturen ook wijn naar potentiële partners om te proeven.

 4. MOONKEY GROUP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOONKEY GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tabak en tabakswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken, Wijnen, Platte schermen, Dranken, Wijnen, alcoholhoudende dranken, Platte schermen, en Internationale handel. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 5. VINS ET PASSIONS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Welkom bij VINS ET PASSIONS SARL, uw bevoorrechte partner in de wereld van uitzonderlijke wijnen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de distributie van Bordeaux Grands Crus en onderscheidt zich door zijn toewijding aan uitmuntendheid, vertrouwen en klanttevredenheid. Ons uitzonderlijke aanbod: VINS ET PASSIONS SARL biedt een uitgebreid assortiment Bordeaux Grands Crus aan en richt zich op veeleisende professionals. Onze zorgvuldig geselecteerde productportfolio omvat wijnen van topkwaliteit uit solide samenwerkingsverbanden met gerenommeerde makelaars en wijnhuizen. Een internationale aanwezigheid: Met een team van 14 medewerkers, waarvan er 8 regelmatig naar elk continent reizen, zijn we in staat om effectief te reageren op de behoeften van onze klanten in meer dan 40 landen. Deze wereldwijde aanwezigheid stelt ons in staat om betrouwbare zakenrelaties op lange termijn te garanderen, terwijl we ons aanbod aanpassen aan de specifieke kenmerken van elke markt. Logistieke uitmuntendheid: Omdat we ons bewust zijn van het belang van logistiek in de wijnsector, leggen we grote nadruk op het optimaliseren van de opslagomstandigheden. Onze wijnen worden opgeslagen in een gecontroleerde omgeving wat betreft temperatuur en vochtigheid, zodat hun kwaliteit optimaal bewaard blijft. Ervaar uitmuntendheid, diversiteit en vertrouwen in elke fles die we u ter beschikking stellen.

 1. MAISON VIGNES & MER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MAISON VIGNES & MER is een wijnbedrijf opgericht in 2016 in de Provence. De wijngaarden worden zorgvuldig onderhouden en maken al vele jaren deel uit van het wijngebied van Bandol, rond de gemeente Cadière d'Azur. Omdat wij midden in het thuisland van de roséwijnen gevestigd zijn, omvat ons aanbod een assortiment roséwijnen in de categorieën vin de pays, Côtes de Provence en Bandol. Ook bieden wij fijne witte, rosé- en rode Bandolwijnen. Bandolwijnen zijn al eeuwenlang vermaard in Frankrijk en ook in het buitenland. Bandolwijn was trouwens een van de favoriete wijnen van Lodewijk XV die hem altijd op zijn koninklijke banketten wilde. De wijngaard die aan de kust ligt, in het departement Var, strekt zich uit over naar het zuiden gerichte heuvels en vormt terrassen die "restanques" genoemd worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. DOMAINE DE MAS CARON

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het Domaine de Mas Caron is gelegen in het hart van een berglandschap omringd door de majestueuze Mont Ventoux en de Dentelles de Montmirail in de zonnige regio PACA-Provence in Frankrijk. Deze regio is beroemd om zijn natuurlijke schoonheid, beroemde wijnen en rijk cultureel erfgoed. Op een authentiek landgoed uit de 18e eeuw produceren wij op elf hectare wijngaarden de belangrijkste druivenrassen van de BOB Ventoux: rode wijnen (Grenache, Syrah, Mourvèdre en Carignan), witte wijnen (Grenache Blanc, Roussane en Viognier) en roséwijnen (Cinsault en Carignan) in directe persing, en een hybride die wij u graag laten ontdekken, de Caladoc. Dit terroir, bekend om zijn sterke winden, is ook een populaire plaats voor de wijnproductie. De koele nachten van de Mont Ventoux en de zon van de Provence geven onze wijnen een subtiele finesse en een grote intensiteit. Wij verwelkomen u graag in onze kelder, elke dag behalve op zon- en feestdagen.

 1. SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 1895, stelt Festes & Lagarde uitgelezen wijnen samen in de wijngaarden van Mourviels, gelegen in de nabijheid van de vermaarde vestingstad Carcassonne. Het klimaat, een combinatie van droog en zonnig mediterrane weer en de frisse oceaanwind, maakt een complete rijping en de hoogwaardige kwaliteit van de druiven mogelijk. Deze uitzonderlijke streek is de bakermat van een complexe, originele wijn met een perfect evenwicht tussen houtige en fruitige smaken, verkregen door een zeldzame blend van edele druivenrassen zoals Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah en Grenache. Het domein wordt sinds jaar en dag bewerkt met milde technieken waarbij slechts als het nodig is gebruikgemaakt wordt van behandelingen en bemesting. Onze prijzen: Medaille Concours des Logis de France, 3 sterren Revue des Vins de France, Meest fruitige wijn van de wedstrijd van de AOC Cabardès, 1ste geclassificeerde Grand Vin van de Languedoc en in de top 1.000 van de beste Franse wijnen van de gids Dussert–Gerber, Gouden medaille van de gids Gilbert & Gaillard 2012 (Frankrijk, USA, Canada, Verenigd Koninkrijk, China, Japan.

 2. FATTORIA LA TORRE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het landbouwbedrijf La Torre ontleent zijn naam aan de oude middeleeuwse toren uit de 10e eeuw, vakkundig gerestaureerd, die nog steeds het kenmerkende element is van het landelijke dorpje La Villa. Het bevindt zich op de heuvels van San Gimignano, in het centrum van een van de meest tot de verbeelding sprekende en fascinerende landschappen van Italië en Toscane: een land van wijngaarden en olijfboomgaarden. Wij zijn producenten van geweldige wijnen, grappa's en extra vergine olijfolie. Onze wijnen: wit, rood en rosé. Door onze grootschalige productie kunnen we zowel directe consumenten als bedrijven aanspreken. We exporteren al onze producten ook naar het buitenland: Toscaanse wijn en olie die onze op kwaliteit gebaseerde identiteit hebben weten te bevestigen.

 3. AZIENDA AGRICOLA CASERE

  Italië

  Verified by europages badge

  De landbouwonderneming CASERE onderscheidt zich door haar bevoorrechte positie in het gebied San Stino di Livenza (Venetië), binnen de D.O.C.-zone. Lison - Pramaggiore. Dankzij de bijzondere eigenschappen van de bodem heeft vruchtbare grondbewerking geleid tot de productie van wijnen van hoge kwaliteit, zowel wit als rood. En deze toewijding werd erkend door het Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore, dat acht belangrijke kwaliteiten heeft toegekend. Onze ervaring met wijnbouw blijft voor ons bepalend voor de natuurlijke druivenselectie en perfecte harmonisatie van bodem en klimaat. Een productieproces dat nauwgezet en zorgvuldig wordt gevolgd, van teelt tot eindverpakking, om authentieke producten met een ongeëvenaarde geur en superieure klasse te garanderen.

 4. CHÂTEAUX ET VINS DE BORDEAUX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Châteaux et Vins de Bordeaux is een door een familie gerunde wijnhandelaar gevestigd in Saint-Sulpice de Faleyrens in het hart van de Saint-Emilion appellatie. Eigenaar van twee landgoederen in Saint Emilion Grand Cru en Bordeaux. Het huis streeft ernaar een uitzonderlijke proefervaring te bieden, met wijnen uit een gevarieerd aanbod van terroirs, van de Grands Crus van Bordeaux tot de wijnen van Corbières, Languedoc en Champagne. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd bij getalenteerde wijnmakers die eeuwenoude familietradities voortzetten. We garanderen een selectie uitstekende wijnen. Branding is ook een belangrijke CVB-service. We ontwerpen exclusieve merken voor onze klanten.We begeleiden u van inkoop tot ontwerp en verzending. Onze selectie wordt gecompleteerd door "Les compagnons du Canon", een serie gedurfde signature wijnen voor klanten die op zoek zijn naar iets nieuws.

 5. DOMAINE PONROY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het wijndomein werd in 2004 opgericht door de heer Jean Pierre Ponroy en zijn zoon Romain, die gespecialiseerd zijn in de productie van AOC Reuilly wijn. Het domein telt vandaag 5, 50 hectare en de eerste aanplantingen werden uitgevoerd in 2006 op klei- en mergelkalkbodems en op hoge terrassen van grind en zand. Onze Sauvignon produceert droge en fruitige witte wijnen, de Pinot Noir produceert soepele rode wijnen en de Pinot Gris produceert droge en zachte rosés.

 6. DOMAINE GRAIN D'ORIENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  DOMAINE GRAIN D’ORIENT produceert voor de Roussillon atypische witte en rode wijnen met een IGP Côtes Catalanes label. Sinds 2009 zijn de wijnoogsten 100% biologisch. Deze wijnen met een sterk karakter worden hoofdzakelijk vervaardigd met één druivensoort, in amfora's of in vaten. De wijngaard strekt zich uit over een oppervlakte van 10 ha en wordt gekenmerkt door 3 terroirs: de grond in de vlaktes, schistmergel op de heuvels en kalkachtige kleigrond op de hellingen. Label Vignerons indépendants en Agriculture Biologique.

 7. BODEGAS IBAÑESAS DE EXPORTACIÓN

  Spanje

  Verified by europages badge

  Bodegas ibañesas exporteert wereldwijd wijn en most per liter. Wij zijn niet alleen wijnhandel, maar ook een familiebedrijf met een eigen opvatting over grondgebied, wijn, genieten en delen. Onze wijnen hebben de herkomstaanduiding "Manchuela". Witte wijnen. Rode wijnen. Rosé wijnen. Wijnmost.

 8. HÄNNSL AM ORT - WEINGUT

  Italië

  Verified by europages badge

  Hännsl am Ort, een middeleeuwse naam voor een plaats en een boerderij in Lana di Mezzo. Toen het bedrijf werd overgenomen door de huidige wijnbouwer Norbert Kerschbamer, zijn de appelbomen vervangen door wijnstokken. In 2004 werd de kleine wijnkelder "Hännsl am Ort" geopend. Tegenwoordig omvat ons assortiment 6 witte wijnen, een fruitige rosé en 4 rode wijnen: Weißburgunder, Kerner, Sauvignon en Chardonnay, de verfijnde Blauburgunder, Vernaccia en de sterke, donkere Zuid-Tiroolse Lagrein.

 1. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

  Italië

  Verified by europages badge

  CANTINE IANNELLA 1920 is gevestigd in Cuso werd in 1920 opgericht door de stamvader van de familie Giovanni Iannella; de productie was aanvankelijk beperkt tot slechts 50 hl wijn. Hier werden Aglianico (waardoor dit kleine Samnitische dorp beroemd werd, na de erkenning van de DOC) en de Coda di volpe gemaakt. De jaren negentig markeerden een belangrijk keerpunt,

 2. CASALE FALCHINI

  Italië

  Verified by europages badge

  Casale Falchini, gelegen op slechts één kilometer van San Gimignano, in de provincie Siena, strekt zich uit over ongeveer 40 hectare, beplant met wijngaarden voor de productie van wijnen en extra vergine olijfolie. De Casale waaraan het gebied zijn naam ontleent, was in het verleden een klooster van broeders, dat dankzij zijn strategische ligging op de heuvel kon genieten van de rijkdom van het land dat het nog steeds omringt.

 3. CASA VINICOLA MORANDO S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Morando, gelegen tussen Asti, Cuneo en Alessandria, een gebied dat bekend staat om zijn wijnbouw, produceert en verpakt wijnen in flessen en in brik (40 miljoen eenheden/jaar). Het bedrijf richt zich voornamelijk op de grootdistributie en levert Piemontese en nationale wijnen, docg, doc en igt, mousserende wijnen, gearomatiseerde dranken op basis van wijn en wijnen in brik; Morando is op de markt met eigen merken en huismerken en gaat samenwerkingsverbanden aan met vooraanstaande nationale bedrijven in de sector op het gebied van co-packing.

 4. DOMAINE DE MONT-AIGU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De Côtes du Rhône wijngaarden strekken zich uit over de gemeenten Jonquières en Orange, waar wijnstokken van ongeveer 35 jaar oud goed gedijen op klei-kalkachtige bodems die bestaan uit kleiachtig kiezelzand en mergel, waardoor de bodem bruine tinten krijgt. De Mistral, een vaak krachtige wind, beschermt de wijnstokken tegen slecht weer tijdens hun hele groeicyclus en helpt de bessen te concentreren van de rijping tot de oogst. Dankzij dit uitzonderlijke klimaat bereiken de druiven een perfecte rijpheid.

 5. MOSAIC BEVERAGE LTD

  Cyprus

  Verified by europages badge

  Mosaic Beverage Co. is een wijndistributeur in familiebezit, toegewijd aan het sourcen en exporteren van de beste wijnen uit Argentinië, Chili, Nieuw-Zeeland, Australië en Zuid-Afrika. Met een toewijding aan kwaliteit en authenticiteit brengen we een mozaïek van smaken en ervaringen naar wijnliefhebbers over de hele wereld. We voorzien klanten van selectieve wijnen en streven naar betrouwbare en winstgevende partnerschappen over de hele wereld op basis van ongeëvenaarde zorg voor de natuur. Neem vandaag nog contact op met ons team om onze wijnen te ontdekken!

 6. CHATEAU BOIS MALOT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CHATEAU BOIS MALOT & CHATEAU VALENTONS-CANTELOUP vormt een familiebedrijf gelegen in de buurt van Bordeaux. In onze wijngaard van 25 ha AOC Bordeaux Supérieur kweken wij de typische druivensoorten uit de bordeauxstreek: merlot, cabernets, sauvignon blanc & gris… Wij produceren een grote diversiteit witte wijnen, roséwijnen en rode wijnen, met één specifiek kenmerk: de verkoop van te bewaren wijnen uit eerdere productiejaren die regelmatig onderscheidingen in de wacht slepen. Overmatig gebruik van alcohol is gevaarlijk voor de gezondheid. Drink met mate.

 7. BODEGAS NAJERILLA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Jonge (rode, witte en rosé) wijn, crianza- en reserva-wijnen herkomstaanduiding Rioja. Met onze moderne apparatuur en technieken zijn wij gespecialiseerd in de bereiding, en botteling van uitstekende wijnen met de herkomstaanduiding Rioja. Onze beroemde merken: CEPA NEGRA, SEÑORÍO DE VALDIESTRO, CASTEZO, BRIÑAL, CONDADO DE ARTOLA en CEPA NEGRA CENTENARIUM.

 8. DIGBY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIGBY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cafés en bars - machines en materialen, Voeding - machines en uitrustingen, wijnproeven, Cafés en bars - machines en materialen, en Voeding - machines en uitrustingen. Het is gevestigd in Parçay-Meslay, Frankrijk.

 9. DS2VIN SASU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DS2VIN SASU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Italië, wijnkelder, Wijn - Italië, franse wijn, en keldermeester champagne. Het is gevestigd in Pont D Ain, Frankrijk.

 10. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, is een Multi-Category, en actief in de sector Kunstmest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnen, Chemie - import-export, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, chemische producten voor de farmaceutische industrie, rode wijnen, chemische additieven voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, chemische additieven, rosé wijn, en mousserende wijnen. Het is gevestigd in Azurara, Portugal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Wijn - Import export

Aantal resultaten

11.905 Bedrijven