• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijnbouwmachines en accessoires

Resultaten voor

Wijnbouwmachines en accessoires - Import export

 1. BROUWLAND

  België

  Brouwland is Europa’s meest gespecialiseerde leverancier voor wie zijn eigen wijn, likeur, bier en kaas wil maken. Van het kleinste waterslot tot een automatische brouwketel van 2000 liter, u vindt bij Bouwland alles wat u zoekt. Een constant zoeken naar nieuwe producten en het opvolgen van de laatste trends maakt dat bij BROUWLAND altijd het meest uitgekiende assortiment voor de klant beschikbaar is. Niet enkel voor de hobbyist wijnmaker, bierbrouwer, likeurbereider of zelfvoorziener maar ook voor de professionelen: microbrouwerijen, fruitsapbedrijven, wijngaardeniers: allen vinden ze hun weg naar BROUWLAND. De producten kunnen online worden gekocht via de catalogus beschikbar op de site.

 2. WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het familiebedrijf Wagner Pflanzen-Technik GmbH, Friedelsheim, is een wereldwijd toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in unieke technieken voor kweekwijnstokken, kapmethoden en plantmachines. Producten: • wijnbouwapparatuur • plantmachines • machines en apparaten voor kwekerijen • landbouwmachines • ploegen • gebruikte landbouwmachines • elektronica voor landbouwmachines • speciale machines voor de landbouw

 3. RUBANGEL

  Spanje

  Rubangel produceert en verkoopt bevestigingssystemen, klemsystemen en opbindingssystemen in de hele wereld.Onze systemen zorgen alleen maar voor voordelen voor de landbouwer en voor de planten, zoals planten, wijngaarden, olijfbomen, kiwi's, fruitbomen, tomatenplanten, decoratieve planten.Zeer praktische systeem voor de bevestiging van wijntakken in wijngaarden, wijnstokken en wijngaarden.

 4. BMS WIJNDEPOT

  België

  BMS Wijndepot NV is een groot- en kleinhandel in producten voor het maken van wijn, bier, likeuren, fruitsap, zuivel en gebak en bottelmaterialen. Alles wat u nodig hebt om artisanaal te produceren kunnen we terug vinden in BMS. We verkopen vooral bottelmaterialen maar ook boeken en literatuur over wijnbereiding en dergelijke. Al onze producten verkopen we zowel aan particulieren als aan de kleine artisanale bottelaar.

 5. POSVIMAN

  Spanje

  Productie van palen voor druivenprieel. Productie van palen voor druivenprieel. Wijnbouw. Verankeringen, plantensteunen, beschermingen voor planten, ijzerdraad. Alles voor de druivenbouw.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RINIERI SRL

  Italië

  Het bedrijf RINIERI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Struikruimers, Wijnbouwmachines en accessoires, snoeischaren, Struikruimers, Wijnbouwmachines en accessoires, en snijmachines. Het is gevestigd in Forlì, Italië.

 2. SA SCDC

  Frankrijk

  Het bedrijf SA SCDC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwmachines en accessoires, Boomkwekerijen - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, materialen voor de wijnbouw, Boomkwekerijen - machines en accessoires, en Gistkelder. Het is gevestigd in Orbais l'Abbaye, Frankrijk.

 3. ETS PROTECHNI

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS PROTECHNI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel onderhoud, Wijnbouwmachines en accessoires, mechanisch precisiewerk, Mechanisch laswerk, Industrieel onderhoud, en Wijnbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Saint Louis De Montferrand, Frankrijk.

 4. BISODISAC

  Frankrijk

  Het bedrijf BISODISAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Thoré La Rochette, Frankrijk.

 5. CHABAS

  Frankrijk

  Het bedrijf CHABAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Import-export van mechanische constructies, Landbouwmachines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, en Import-export van mechanische constructies. Het is gevestigd in Charleval, Frankrijk.

 1. BELLOT SA

  Frankrijk

  Het bedrijf BELLOT SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Gradignan, Frankrijk.

 2. IMPROFORT PORTUGAL

  Portugal

  Het bedrijf IMPROFORT PORTUGAL, en actief in de sector Wijnbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Palmela, Portugal.

 1. A&W MOORE WINE RACKS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf A&W MOORE WINE RACKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de oenologische industrie, en wijnindustrie. Het is gevestigd in Ilkeston, Verenigd Koninkrijk.

 2. ST EMILION EMBOUTEILLAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf ST EMILION EMBOUTEILLAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Etiketteren en markeren - machines, Verpakkingsindustrie - maatwerk, Wijnbouwmachines en accessoires, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Etiketteren en markeren - machines, Verpakkingsindustrie - maatwerk, en Wijnbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Saint Sulpice De Faleyrens, Frankrijk.

 3. AMOS INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf AMOS INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnindustrie - machines en materialen, machines voor agrovoedingsmiddelen, druivenvat, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Beaune, Frankrijk.

 4. CONSTRUCTION HUMEAU

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSTRUCTION HUMEAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Veeteelt - machines en materialen, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Tractoren en aanhangers - landbouw, Wijnbouwmachines en accessoires, Veeteelt - machines en materialen, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Tractoren en aanhangers - landbouw, en Wijnbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in St Pierre Montlimart, Frankrijk.

 5. ZEHETNER GES.MBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ZEHETNER GES.MBH, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Champagne, Sekt en mousserende wijn, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Champagne, Sekt en mousserende wijn, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Wijnbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Hollabrunn, Oostenrijk.

 6. ALBERT PFÄFFLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALBERT PFÄFFLE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Veeteelt - machines en materialen. Het is gevestigd in Heilbronn, Duitsland.

 7. FERDINAND PRÜCKLER

  Oostenrijk

  Het bedrijf FERDINAND PRÜCKLER, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, en Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Langenlois, Oostenrijk.

 8. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Conservenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Neckarsulm, Duitsland.

 1. KMS RINKLIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KMS RINKLIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Veeteelt - machines en materialen. Het is gevestigd in Eschbach, Duitsland.

 2. AGRI TECHNOLOGY

  Frankrijk

  Het bedrijf AGRI TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, Wijnbouwmachines en accessoires, Tractoren en aanhangers - landbouw, producten voor doe-het-zelfwinkels, slijpen van snijdende instrumenten, en Wijnbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Arveyres, Frankrijk.

 3. WILFRIED RUST

  Duitsland

  Het bedrijf WILFRIED RUST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap - gemotoriseerd, Landbouw - installaties en apparatuur, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Handgereedschap - gemotoriseerd, Landbouw - installaties en apparatuur, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Wijnbouwmachines en accessoires. Het is gevestigd in Meckenheim, Duitsland.

 4. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Zeltingen-Rachtig, Duitsland.

 5. SANDOR BECSEI

  Duitsland

  Het bedrijf SANDOR BECSEI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijnbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drankenindustrie - machines en materialen, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Panelen - hout, Drankenindustrie - machines en materialen, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, en Panelen - hout. Het is gevestigd in Friedrichshafen, Duitsland.

 6. EVERINTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EVERINTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwinstallaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwmachines en accessoires, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Farmaceutische producten, Wijnbouwmachines en accessoires, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, en Farmaceutische producten. Het is gevestigd in Wiesbaden, Duitsland.

 7. HANNES WIMMER

  Oostenrijk

  Het bedrijf HANNES WIMMER, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Veeteelt - machines en materialen. Het is gevestigd in Andau, Oostenrijk.

 8. KRAFT G.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf KRAFT G.M.B.H., is een Distributeur, en actief in de sector Wijnbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Conservenindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, en Conservenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 9. MONTIER TECHNOLOGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf MONTIER TECHNOLOGIES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Engineering - industriële aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwmachines en accessoires, Besproeiing en irrigatie - installaties, industriële koeling, automatisering montagelijnen, Wijnbouwmachines en accessoires, en Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Prunelli Di Fiumorbo, Frankrijk.

 10. NIKEMA FRANK NIESEN

  Duitsland

  Het bedrijf NIKEMA FRANK NIESEN, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, Zuivelindustrie - machines en materialen, Wijnbouwinstallaties, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Wijnbouwmachines en accessoires, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Platten, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis