• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijnindustrie - machines en materialen

Resultaten voor

Wijnindustrie - machines en materialen - Import export

 1. ARSILAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARSILAC, is een Distributeur, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Chemische industrie - machines en materialen, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, koeltanks, en stalen tanks. Het is gevestigd in Monteux, Frankrijk.

 2. BUCHER VASLIN

  Frankrijk

  Bucher Vaslin is gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage en verkoop van de processen en materialen van wijnbereiding in de hele wereld: ontvangst en voorbereiding van wijnoogst, pneumatische en verticale persing, tangentiële filtering van de most, wijn en bodem van wijntanks. We fabriceren materiaal voor optische sortering voor selectieve wijnoogst.

 3. JM INOX TECHNOLOGIE

  Frankrijk

  Het bedrijf JM INOX TECHNOLOGIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lasersnijden, Cilindervormige en honingraattanks, installaties en apparatuur voor bierbrouwerijnen, en installaties voor pasteurisatie van vruchtensap. Het is gevestigd in Prades Le Lez, Frankrijk.

 4. BARED SRL

  Italië

  Het bedrijf BARED SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, Uitrustingen en installaties van perstrekwerk, Oenologie - machines en materialen, machines voor oenologie groothandel, en Uitrustingen en installaties van perstrekwerk. Het is gevestigd in Codognè, Italië.

 5. CADALPE SRL

  Italië

  Het bedrijf CADALPE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, installaties en apparatuur voor bierbrouwerijnen, distillatiekolommen, uitrustingen voor concentratie, en Wijnvaten. Het is gevestigd in Vazzola, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AMOS INDUSTRIE

  Frankrijk

  Het bedrijf AMOS INDUSTRIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnbouwmachines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnindustrie - machines en materialen, machines voor agrovoedingsmiddelen, druivenvat, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Beaune, Frankrijk.

 2. PMH VINICOLE

  Frankrijk

  Het bedrijf PMH VINICOLE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lobbenpompen, en pompen voor de oenologische industrie. Het is gevestigd in Montanay, Frankrijk.

 3. RTB SRL

  Italië

  Het bedrijf RTB SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, Oenologie - machines en materialen, tangentiële filtratie, oenologische additieven, en producten voor de wijnindustrie. Het is gevestigd in Gallo D'alba, Italië.

 4. THEMAS

  Frankrijk

  Het bedrijf THEMAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren amfora's. Het is gevestigd in Pernes Les Fontaines, Frankrijk.

 5. TNP

  Oekraïne

  Het bedrijf TNP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 1. C.E.M. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf C.E.M. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oenologie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnindustrie - machines en materialen, Bottelmachines en vulmachines en materiaal, Wijnindustrie - machines en materialen, installaties en apparatuur voor de oenologische industrie, en Bottelmachines en vulmachines en materiaal. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 2. GIMAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GIMAR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalreservoirs, Wijnindustrie - machines en materialen, Metaalreservoirs, wijnmakers, Wijnindustrie - machines en materialen, en reservoirs voor opslag. Het is gevestigd in Occimiano, Italië.

 1. CAZAUX ROTORFLEX

  Frankrijk

  Het bedrijf CAZAUX ROTORFLEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabricage pompen, en zuigerpompen. Het is gevestigd in Montussan, Frankrijk.

 2. PULEO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PULEO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oenologie - machines en materialen, Oenologie - machines en materialen, druivenmolens voor de oenologische industrie, en oenologische machines. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 3. TMCI PADOVAN SPA

  Italië

  Het bedrijf TMCI PADOVAN SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnindustrie - machines en materialen, Drankenindustrie - machines en materialen, installaties voor pasteurisatie van vruchtensap, filters voor vloeistoffen, Wijnindustrie - machines en materialen, en Drankenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Vittorio Veneto, Italië.

 4. NEXO WINES, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf NEXO WINES, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnindustrie - machines en materialen, gepersonnaliseerde merken, wijnkelder, Wijnindustrie - machines en materialen, en Huismerk. Het is gevestigd in Requena, Spanje.

 5. ARTENA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ARTENA S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren oenologische tonnen, producten voor oenologie, en tannine voor wijn. Het is gevestigd in Gemonio, Italië.

 6. PE DIONIS

  Oekraïne

  Het bedrijf PE DIONIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren cabernet-merlot. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 7. DANANIKA LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf DANANIKA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Zlataritsa, Bulgarije.

 8. COCCINELLAWINE

  Turkije

  Het bedrijf COCCINELLAWINE, is een Multi-Category, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren alcoholhoudende wijnen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR

  Frankrijk

  Het bedrijf SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Frankrijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijn - Bordeaux, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijn - Bordeaux, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Le Puy, Frankrijk.

 2. CFA

  Turkije

  Het bedrijf CFA, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Wijnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnindustrie - machines en materialen, aanvulling, wijn voor vlees, wijnbar wijnproeverij, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 3. VINOROB

  Oekraïne

  Het bedrijf VINOROB, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijnkelder, en persen voor de oenologische industrie. Het is gevestigd in Uzhgorod, Oekraïne.

 4. SANLAUREN WINERY

  China

  Het bedrijf SANLAUREN WINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in guangzhouq, China.

 5. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE COOPERATIVE VINICOLE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Soultz, Frankrijk.

 6. SCV FONTAILLADE

  Frankrijk

  Het bedrijf SCV FONTAILLADE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Brue Auriac, Frankrijk.

 7. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL DIOGENE TISSIER & FILS, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Chavot Courcourt, Frankrijk.

 8. CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Cabrieres, Frankrijk.

 9. FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Canelli, Italië.

 10. CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE COOP AGRIC VINIFITERROIRS VERTIGE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Talairan, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Wijnindustrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

12.344 Bedrijven