• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijnvaten

Resultaten voor

Wijnvaten - Import export

 1. BARREL ATELIER

  Nederland

  Als whisky- en wijnvaten- specialist maken wij onder meer unieke houten regentonnen, wijnvat plantenbakken, wijnvat tafels en wijnvat stoelen. Onze wijnvat meubels worden met de hand gemaakt en vervaardigd van hergebruikte wijn- en whiskyvaten. Neem bijvoorbeeld ons meest verkochte product: regentonnen van hout, die afkomstig zijn uit de Franse Bordeauxstreek en daadwerkelijk zijn gebruikt voor de rijping van de lekkerste wijnen. Bent u op zoek naar tijdloze, rustieke meubelen? Bekijk dan onze webshop, waar u een groot deel van ons assortiment indoor- en tuinmeubelen treft. Bestellen kan met slechts enkele kliks. Bij vragen kunt u ons gerust bellen. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!

 2. THE WINE ADVENTURE

  Nederland

  Wijnhandel met specialisatie in oa Moldavische wijnen. Vertegenwoordiging van de wijnhuizen Purcari, Vartely, Cricova & Bostavan! Tevens leveren wij ondersteuning van uw evenement zoals, openingen van objecten of evenementen of exposities. Daarnaast worden er regelmatig wijnproeverijen georganiseerd, zowel openbaar als binnen een prive setting.

 3. BS TUINPRODUCTEN

  Nederland

  verkoop van wijntonnen, tuinbanken, brievenbussen, windwijzers, nostalgische verlichting, fietsenrekken

 4. FIBERGLAS

  Spanje

  Het bedrijf FIBERGLAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reservoirs - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken en kuipen - kunststof, Wijnvaten, Verpakking - kunststof, Bakken en kuipen - kunststof, Wijnvaten, Verpakking - kunststof, en reservoirs voor opslag. Het is gevestigd in Arteixo (a Coruña), Spanje.

 5. CADALPE SRL

  Italië

  Het bedrijf CADALPE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, installaties en apparatuur voor bierbrouwerijnen, distillatiekolommen, uitrustingen voor concentratie, en Wijnvaten. Het is gevestigd in Vazzola, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROBETON

  Georgië

  Het bedrijf EUROBETON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is gevestigd in Gurjaaani, Georgië.

 2. GROUPE CHALVIGNAC

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE CHALVIGNAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens - landbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnvaten, en Tanks voor wijnbouw. Het is gevestigd in Jarnac-Champagne, Frankrijk.

 3. GARBELLOTTO SPA

  Italië

  Het bedrijf GARBELLOTTO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren oenologische tonnen, tonnen, en okshoofden. Het is gevestigd in Conegliano, Italië.

 4. PIERRE GUERIN

  Frankrijk

  Het bedrijf PIERRE GUERIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren rvs bakken, en fabrikant van mengtanks. Het is gevestigd in Mauzé Sur Le Mignon, Frankrijk.

 5. JULIEN VITICULTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf JULIEN VITICULTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is gevestigd in Cazouls Les Beziers, Frankrijk.

 1. DELONG SYSTEM AND EQUIPMENT LTD

  China

  Het bedrijf DELONG SYSTEM AND EQUIPMENT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de gisting van bier, en hopextracten voor de bierindustrie. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 2. TBE INT

  Frankrijk

  Het bedrijf TBE INT, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnvaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren rvs bakken, en Tanks voor wijnbouw. Het is gevestigd in Cavaillon, Frankrijk.

 1. OENO PREST

  Frankrijk

  Het bedrijf OENO PREST, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Coursan, Frankrijk.

 2. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE COOPERATIVE VITICOLE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Valvigneres, Frankrijk.

 3. PA.VE.R. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PA.VE.R. S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Palo Del Colle, Italië.

 4. SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOC COOP AGRIC PRODUC VIN BLANC ORMARINE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Pinet, Frankrijk.

 5. DIEMME S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DIEMME S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Filtreerapparatuur en benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drankenindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, Drankenindustrie - machines en materialen, en Wijnvaten. Het is gevestigd in Lugo, Italië.

 6. MAISON REMY BREQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON REMY BREQUE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in St Gervais, Frankrijk.

 7. LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME

  Frankrijk

  Het bedrijf LES VIGNERONS DE LA SAINTE BAUME, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Rougiers, Frankrijk.

 8. PLOYEZ-JACQUEMART

  Frankrijk

  Het bedrijf PLOYEZ-JACQUEMART, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ludes, Frankrijk.

 1. SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET

  Frankrijk

  Het bedrijf SCOP AGRICOLE INTERCOMMUNALE DE VINIFICATION CLOCHERS ET, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Puilacher, Frankrijk.

 2. SERBATOI STEEL TECH

  Italië

  Het bedrijf SERBATOI STEEL TECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren tanks, en tankbouw. Het is gevestigd in Corato, Italië.

 3. NORTAN S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf NORTAN S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Veronella, Italië.

 4. BAESSO F.LLI

  Italië

  Het bedrijf BAESSO F.LLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Curtarolo, Italië.

 5. ENOVETRO S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ENOVETRO S.P.A., en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flessen - kunststof, Wijnvaten, Flessen - kunststof, en Wijnvaten. Het is gevestigd in Monte Roberto, Italië.

 6. CAVE COOPERATIVE VINICOLE

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE COOPERATIVE VINICOLE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Soultz, Frankrijk.

 7. EUROSTAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROSTAR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in San Marzano Oliveto, Italië.

 8. CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Cabrieres, Frankrijk.

 9. FERRARI GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FERRARI GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Montechiarugolo, Italië.

 10. RENZI FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf RENZI FRANCESCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houten kuipen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tonnen en vaten, metaal, Wijnvaten, Tonnen en vaten, metaal, en Wijnvaten. Het is gevestigd in Modena, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis