• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijnvaten

Resultaten voor

Wijnvaten - Import export

 1. ARSILAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARSILAC, is een Distributeur, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Chemische industrie - machines en materialen, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, koeltanks, en stalen tanks. Het is gevestigd in Monteux, Frankrijk.

 2. BARREL ATELIER

  Nederland

  Als whisky- en wijnvaten- specialist maken wij onder meer unieke houten regentonnen, wijnvat plantenbakken, wijnvat tafels en wijnvat stoelen. Onze wijnvat meubels worden met de hand gemaakt en vervaardigd van hergebruikte wijn- en whiskyvaten. Neem bijvoorbeeld ons meest verkochte product: regentonnen van hout, die afkomstig zijn uit de Franse Bordeauxstreek en daadwerkelijk zijn gebruikt voor de rijping van de lekkerste wijnen. Bent u op zoek naar tijdloze, rustieke meubelen? Bekijk dan onze webshop, waar u een groot deel van ons assortiment indoor- en tuinmeubelen treft. Bestellen kan met slechts enkele kliks. Bij vragen kunt u ons gerust bellen. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!

 3. THE WINE ADVENTURE

  Nederland

  Wijnhandel met specialisatie in oa Moldavische wijnen. Vertegenwoordiging van de wijnhuizen Purcari, Vartely, Cricova & Bostavan! Tevens leveren wij ondersteuning van uw evenement zoals, openingen van objecten of evenementen of exposities. Daarnaast worden er regelmatig wijnproeverijen georganiseerd, zowel openbaar als binnen een prive setting.

 4. BS TUINPRODUCTEN

  Nederland

  verkoop van wijntonnen, tuinbanken, brievenbussen, windwijzers, nostalgische verlichting, fietsenrekken

 5. FIBERGLAS

  Spanje

  Het bedrijf FIBERGLAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reservoirs - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken en kuipen - kunststof, Wijnvaten, Verpakking - kunststof, Bakken en kuipen - kunststof, Wijnvaten, Verpakking - kunststof, en reservoirs voor opslag. Het is gevestigd in Arteixo (a Coruña), Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CADALPE SRL

  Italië

  Het bedrijf CADALPE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, installaties en apparatuur voor bierbrouwerijnen, distillatiekolommen, uitrustingen voor concentratie, en Wijnvaten. Het is gevestigd in Vazzola, Italië.

 2. GROUPE CHALVIGNAC

  Frankrijk

  Het bedrijf GROUPE CHALVIGNAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens - landbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnvaten, en Tanks voor wijnbouw. Het is gevestigd in Jarnac-Champagne, Frankrijk.

 3. GARBELLOTTO SPA

  Italië

  Het bedrijf GARBELLOTTO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren oenologische tonnen, tonnen, en okshoofden. Het is gevestigd in Conegliano, Italië.

 4. EUROBETON

  Georgië

  Het bedrijf EUROBETON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is gevestigd in Gurjaaani, Georgië.

 5. PIERRE GUERIN

  Frankrijk

  Het bedrijf PIERRE GUERIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren rvs bakken, en fabrikant van mengtanks. Het is gevestigd in Mauzé Sur Le Mignon, Frankrijk.

 1. TBE INT

  Frankrijk

  Het bedrijf TBE INT, is een Distributeur, en actief in de sector Wijnvaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren rvs bakken, en Tanks voor wijnbouw. Het is gevestigd in Cavaillon, Frankrijk.

 2. DELONG SYSTEM AND EQUIPMENT LTD

  China

  Het bedrijf DELONG SYSTEM AND EQUIPMENT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor de gisting van bier, en hopextracten voor de bierindustrie. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 1. JULIEN VITICULTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf JULIEN VITICULTURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is gevestigd in Cazouls Les Beziers, Frankrijk.

 2. SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET

  Frankrijk

  Het bedrijf SCA CAVES DES VIGNERONS DE ST PAULET, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in St Paulet De Caisson, Frankrijk.

 3. PLOYEZ-JACQUEMART

  Frankrijk

  Het bedrijf PLOYEZ-JACQUEMART, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Ludes, Frankrijk.

 4. RENZI FRANCESCO

  Italië

  Het bedrijf RENZI FRANCESCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houten kuipen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tonnen en vaten, metaal, Wijnvaten, Tonnen en vaten, metaal, en Wijnvaten. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 5. CAVE COOPERATIVE VITICOLE

  Frankrijk

  Het bedrijf CAVE COOPERATIVE VITICOLE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Valvigneres, Frankrijk.

 6. ENOTEC

  Italië

  Het bedrijf ENOTEC, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Spinetoli, Italië.

 7. LES VIGNERONS DE PELISSANNE

  Frankrijk

  Het bedrijf LES VIGNERONS DE PELISSANNE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Pelissanne, Frankrijk.

 8. ENOL PAV S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ENOL PAV S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Casteggio, Italië.

 1. EUROSTAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROSTAR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in San Marzano Oliveto, Italië.

 2. SERBATOI STEEL TECH

  Italië

  Het bedrijf SERBATOI STEEL TECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijnvaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren tanks, en tankbouw. Het is gevestigd in Corato, Italië.

 3. COOP LES COTEAUX DU LANDION

  Frankrijk

  Het bedrijf COOP LES COTEAUX DU LANDION, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Meurville, Frankrijk.

 4. JU.CLA.S. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf JU.CLA.S. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Pescantina, Italië.

 5. OENO PREST

  Frankrijk

  Het bedrijf OENO PREST, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Coursan, Frankrijk.

 6. COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC

  Frankrijk

  Het bedrijf COOPE VINICOLE DU LUC CAVE DES VIGNERONS DU LUC, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Le Luc, Frankrijk.

 7. SCV FONTAILLADE

  Frankrijk

  Het bedrijf SCV FONTAILLADE, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Brue Auriac, Frankrijk.

 8. SARL DIOGENE TISSIER & FILS

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL DIOGENE TISSIER & FILS, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Chavot Courcourt, Frankrijk.

 9. LES VIGNERONS DE GRANET SCA

  Frankrijk

  Het bedrijf LES VIGNERONS DE GRANET SCA, en actief in de sector Wijn - methode champenoise. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Aix En Provence, Frankrijk.

 10. FERRARI GROUP S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FERRARI GROUP S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Wijnvaten, en Wijnindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Montechiarugolo, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis