• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wijnvaten

Resultaten voor

Wijnvaten - Import export

 1. DOMAINE LA GOUJONNE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  GAEC (landbouwcoöperatie) Kraus & Fils is in 1994 opgericht. De fusie van twee familiebedrijven die zich op vijfentwintig kilometer van elkaar bevinden, heeft geleid tot het DOMAINE LA GOUJONNE, een wijngaard van vijfendertig hectare, verspreid over de AOP-gebieden (Appellation d’Origine Protégée) Côtes de Provence en Coteaux Varois en Provence. De daaropvolgende jaren is het domein gegroeid en zijn de verkoopcijfers gestegen. Zo heeft Domaine La Goujonne in 2016 de overige familiegrond naast de "bastide du Vicari" gekocht waardoor er twintig hectare is bijgekomen. Domaine La Goujonne heeft na een omschakelingsperiode, waarin ECOCERT audits heeft uitgevoerd om te controleren of de producten en praktijken aan de normen voldoen, het AB-label (biologische landbouw) verkregen. De aanpak van het domein is altijd al gebaseerd op milieubescherming en beredeneerde landbouw. De voorkeur gaat naar de bewerking van de grond en de samenwerking met veehouders i.p.v. onkruidverdelgers te gebruiken. Het gebruik van fytosanitaire producten wordt beperkt tot de aanbevolen producten, zonder insecticiden. Domaine La Goujonne is erin geslaagd om rekening te houden met het feit dat de eisen wat betreft de vakkennis van de professionals in de voedingssector steeds toenemen. Als wijnbedrijf moeten we ons dus voortdurend aanpassen aan de verwachtingen van de klanten om ons te blijven ontwikkelen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  Website Open In New icon
 2. BARREL ATELIER

  Nederland

  Als whisky- en wijnvaten- specialist maken wij onder meer unieke houten regentonnen, wijnvat plantenbakken, wijnvat tafels en wijnvat stoelen. Onze wijnvat meubels worden met de hand gemaakt en vervaardigd van hergebruikte wijn- en whiskyvaten. Neem bijvoorbeeld ons meest verkochte product: regentonnen van hout, die afkomstig zijn uit de Franse Bordeauxstreek en daadwerkelijk zijn gebruikt voor de rijping van de lekkerste wijnen. Bent u op zoek naar tijdloze, rustieke meubelen? Bekijk dan onze webshop, waar u een groot deel van ons assortiment indoor- en tuinmeubelen treft. Bestellen kan met slechts enkele kliks. Bij vragen kunt u ons gerust bellen. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!

 3. THE WINE ADVENTURE

  Nederland

  Wijnhandel met specialisatie in oa Moldavische wijnen. Vertegenwoordiging van de wijnhuizen Purcari, Vartely, Cricova & Bostavan! Tevens leveren wij ondersteuning van uw evenement zoals, openingen van objecten of evenementen of exposities. Daarnaast worden er regelmatig wijnproeverijen georganiseerd, zowel openbaar als binnen een prive setting.

 4. BS TUINPRODUCTEN

  Nederland

  verkoop van wijntonnen, tuinbanken, brievenbussen, windwijzers, nostalgische verlichting, fietsenrekken

 5. FIBERGLAS

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. CADALPE SRL

  Italië

 2. EUROBETON

  Georgië

 3. PIERRE GUERIN

  Frankrijk

 4. TEC INOX

  Frankrijk

 5. GROUPE CHALVIGNAC

  Frankrijk

 1. GARBELLOTTO SPA

  Italië

 2. INTRANOX FRANCE

  Frankrijk

 3. TBE INT

  Frankrijk

 4. DELONG SYSTEM AND EQUIPMENT LTD

  China

 5. JULIEN VITICULTURE

  Frankrijk

 6. LAVEGGI FRATELLI S.N.C.

  Italië

 7. INOX MAREMMA S.R.L.

  Italië

 8. SOC. COOP. VINICOLE CL. DE LA CHAPELLE

  Frankrijk

 9. PA.VE.R. S.R.L.

  Italië

 10. SERBATOI STEEL TECH

  Italië

 1. JU.CLA.S. S.R.L.

  Italië

 2. CAVE DE BISSEY

  Frankrijk

 3. CAVE COOPERATIVE AGRICOLE DE SAINT-PANTALEON

  Frankrijk

 4. D3M FRANCE

  Frankrijk

 5. ENOL PAV S.R.L.

  Italië

 6. FERRARI GROUP S.R.L.

  Italië

 7. CAVES COOPERATIVE LES COTEAUX DE CABRIERES

  Frankrijk

 8. OENO PREST

  Frankrijk

 9. PLOYEZ-JACQUEMART

  Frankrijk

 10. L'ENOTECNICA S.R.L.

  Italië