• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wikkelingen - elektrisch

Resultaten voor

Wikkelingen - elektrisch - Import export

 1. GASS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GASS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is gevestigd in Alsfeld, Duitsland.

 2. SIBATRON AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIBATRON AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoelen en solenoïdes, Spoelen en solenoïdes, kleine transformatoren, spoelen voor magneten, ferrietkernspoelen, elektrische wikkelingen, Inductieve componenten, ferriettransformators, en schijnweerstand. Het is gevestigd in Frauenfeld, Zwitserland.

 3. KUK NEDERLAND - WIJDEVEN INDUCTIVE SOLUTIONS BV

  Nederland

  De KUK Group is een toonaangevende producent van klantspecifieke spoelen, transformatoren en elektronica. Dankzij onze in-house ontwikkelingsafdeling en geïntegreerde machine- en gereedschapmakerij, zijn wij in staat inductieve componenten flexibel, betrouwbaar en in de hoogste kwaliteit te realiseren voor automotive, industrie en medische & sensoren sector. Vanuit Appenzell (Zwitserland) heeft de KUK Group sinds haar oprichting in 1990 wereldwijd zeven productievestigingen opgericht. Met een innovatieve mentaliteit is de productie van klantspecifieke gewikkelde producten, maar ook elektronica voortdurend verbeterd. Inmiddels zijn meer dan 1000 medewerkers dagelijks werkzaam om aan de hoge eisen van onze klanten te voldoen. Het bewijs van onze competentie en vaardigheid in het wikkelen en produceren van spoelen en transformatoren ontdekt u niet in een kant-en-klaar product, maar in de succesvolle verhalen van onze tevreden klanten die gebruik hebben gemaakt van onze kennis en mogelijkheden. Deze verhalen illustreren hoe onze vaardigheden in de praktijk zijn gebracht en positieve resultaten hebben opgeleverd voor onze partners. Ongeacht de vorm, afmeting of seriegrootte: KUK is uw optimale productiepartner voor klantspecifieke spoelen, transformatoren en elektronica !

 4. KUK COILS SLOVAKIA S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf KUK COILS SLOVAKIA S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transformatoren, Spoelen en solenoïdes, stekkerfabriek, Elektromagnetische kleppen, Transformatoren, en Spoelen en solenoïdes. Het is gevestigd in Trencianska Teplá, Slowakije.

 5. KUK ELECTRONIC AG

  Zwitserland

  Het bedrijf KUK ELECTRONIC AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische spoelen. Het is gevestigd in Appenzell, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975

  Italië

  Het bedrijf SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoelen en solenoïdes, elektrische spoelen, Spoelen en solenoïdes, elektrische bedrukte spoelen, en spoelen voor elektroventielen en magneten. Het is gevestigd in Ozzano, Italië.

 2. ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

 3. NKL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NKL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren smoorspoel, stroomvariatoren, Meettransformatoren, en Stroomomvormer. Het is gevestigd in Wolpertshausen, Duitsland.

 4. WINDER TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WINDER TECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren afrolmachines voor optische vezels, wikkeling, spoelenwikkelaars, en spoelenwikkelaars voor metaaldraad. Het is gevestigd in Emden, Duitsland.

 5. HKR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HKR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transformatoren, en Transformatoren. Het is gevestigd in St. Johann / Upfingen, Duitsland.

 1. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Turkije

  Het bedrijf CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, Wikkelingen - elektrisch, olietransformators, en Energietransformators. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL

  Italië

  Het bedrijf AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren spoelen voor elektrische motoren, en trilmachines. Het is gevestigd in Berra Di Riva Del Po, Italië.

 1. ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR

  Italië

  Het bedrijf ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren reparatie elektrische motoren, en revisie pompen. Het is gevestigd in Meda, Italië.

 2. GBC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GBC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spoelen en solenoïdes, spoelen voor elektroventielen en magneten, elektrische spoelen, Spoelen en solenoïdes, en solenoïdes. Het is gevestigd in Inzago, Italië.

 3. COELMO

  Frankrijk

  Het bedrijf COELMO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische wikkelingen voor transformatoren. Het is gevestigd in Montelimar, Frankrijk.

 4. ELECTRATEST YORKSHIRE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ELECTRATEST YORKSHIRE LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteitskabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonluchters, Wikkelingen - elektrisch, Kroonluchters, en Wikkelingen - elektrisch. Het is gevestigd in Doncaster, Verenigd Koninkrijk.

 5. ATELIER URBINI & CO

  België

  Het bedrijf ATELIER URBINI & CO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, spoelen, wikkeling, Wikkelingen - elektrisch, en ringvormige wikkeling. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 6. ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN

  Duitsland

  Het bedrijf ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is gevestigd in Kirchheim, Duitsland.

 7. MOTEURS ELECTRIQUES INDUSTRIELS SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf MOTEURS ELECTRIQUES INDUSTRIELS SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Reparatie van consumptiegoederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie van industriële uitrustingen, Reparatie van industriële uitrustingen, en elektrische wikkelingen. Het is gevestigd in Rouillon, Frankrijk.

 8. TSOUTSAS-STORE

  Griekenland

  Het bedrijf TSOUTSAS-STORE, is een Dienstverlener, en actief in de sector ELEKTRISCH MATERIAAL. Het is tevens aanwezig in de sectoren landbouwmachines, en elektrische wikkelingen. Het is gevestigd in Larisa, Griekenland.

 1. ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is gevestigd in Seclin, Frankrijk.

 2. HR ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HR ELECTRONIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is gevestigd in Blumberg, Duitsland.

 3. FRANCE BOBINAGE

  Frankrijk

  Het bedrijf FRANCE BOBINAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Spoelen en solenoïdes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wikkelingen - elektrisch, en Wikkelingen - elektrisch. Het is gevestigd in Chateaudun, Frankrijk.

 4. KEW ELECTRICAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KEW ELECTRICAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector ELEKTRISCHE INSTALLATIES. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteit - onderdelen en componenten, Behandeling van elektrisch en elektronisch afval, Wikkelingen - elektrisch, Huishoudelijke apparaten - import-export, Elektriciteit - onderdelen en componenten, Behandeling van elektrisch en elektronisch afval, Wikkelingen - elektrisch, en Huishoudelijke apparaten - import-export. Het is gevestigd in Brighton, Verenigd Koninkrijk.

 5. BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is gevestigd in Neukirchen, Duitsland.

 6. HISAR BOBINAJ ELEKTRIK SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf HISAR BOBINAJ ELEKTRIK SAN. VE TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren wikkeling. Het is gevestigd in Çorlu, Turkije.

 7. LES ATELIERS AM

  Marokko

  Het bedrijf LES ATELIERS AM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische en elektromechanische wikkelingen, en elektrische wikkelingen voor transformatoren. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 8. AVEL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf AVEL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren spoelen met ultracapilaire draden, en elektrische spoelen. Het is gevestigd in Pogliano Milanese, Italië.

 9. BTSR INTERNATIONAL

  Italië

  Het bedrijf BTSR INTERNATIONAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wikkelingen - elektrisch. Het is gevestigd in Olgiate Olona, Italië.

 10. FRANS-ROGER BV

  België

  Het bedrijf FRANS-ROGER BV, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektromotoren - wisselstroom. Het is tevens aanwezig in de sectoren revisie, elektrische wikkelingen, Elektrische aandrijvingen, en onderhoud elektromotoren. Het is gevestigd in Tessenderlo, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis