• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • windenergie-productie

Resultaten voor

Windenergie-productie - Import export

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Duitsland

  We zien onszelf als een uitgebreide werkbank, we zijn zowel een werktuigbouwkundige leverancier als een leverancier voor de industrie die individuele transmissieonderdelen nodig heeft. Klanten komen uit de scheepvaart, spoorwegen, windenergie, speciale tandwielen / speciale tandwielen en installatiebouw. Ons bedrijf investeert continu in nieuwe productietechnologieën om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Wij realiseren gestandaardiseerde, maar ook zeer complexe en extreem veeleisende tandwielen en assen evenals ringtandwielen (ook zware machines! ). Dat is de reden waarom ZWP, met meer dan 200 medewerkers, toonaangevend is in de productie van zeer nauwkeurige producten "Made in Germany" voor machinebouw. Wij zijn het aanspreekpunt voor tandwieltechniek, hoofdaandrijvingen, machine-elementen, scheepstandwielen, grote tandwielen, inwendige tandwielen, aandrijfassen, mijnbouwtechniek, tandwielproductie in het algemeen, getande assen voor bekende bedrijven en bieden u tevens het strategische samenwerking als betrouwbare werktuigbouwkundige toeleverancier. Als experts nemen we nu al de outsourcing van maakbedrijven op ons. Het is niet ongebruikelijk dat we een strategische leverancier zijn voor windturbines, waterkrachtcentrales, gascompressie of centrale transmissieonderdelen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld ook gebruikt voor spoorwegoverbrengingen, planeetoverbrengingen, scheepsaandrijvingen, industriële tandwielen en gekroonde tandwielkoppelingen, etc.

 2. STEAG NEW ENERGIES GMBH

  Duitsland

 3. NEUHÄUSER GRUPPE

  Duitsland

 4. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Als partner van de windindustrie bieden wij holistische oplossingen voor windturbines in onze vakgebieden belastingsimulatie, rotorblad, toren en structuur. De knowhow van meer dan 30 jaar engineeringdiensten in de windenergiesector en de ervaring van onze medewerkers vormen een solide basis voor het welslagen van onze projecten. Met een passie voor windenergie, de cross-functionele samenwerking van onze ingenieurs en hun uitgebreide kennis van windenergie, ontwikkelen wij producten voor een schone, hernieuwbare toekomst. Nauwe samenwerking met onze klanten, open communicatie en snelle en gekwalificeerde antwoorden op vragen zijn onze topprioriteiten. Flexibiliteit en creatief denken leiden dus tot tevredenheid van alle betrokkenen.

 5. REBO

  België

  De REBO terminal in de haven van Oostende is het kloppende hart voor de installatie en het onderhoud van de offshore windmolenparken in de Noordzee. In de afgelopen 10 jaar was de haven van Oostende nauw betrokken bij het bouwen en het onderhouden van de Belgische windparken in zee: C-Power, Belwind 1, Northwind en Nobelwind. Er staan nog vijf windparken op de planning: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid en Seastar. In Nederland worden Borssele 1 & 2 aangelegd door Dong. De haven van Oostende heeft een strategische ligging ten opzichte van Borssele en komt in aanmerking als rangeerhaven voor de bouw maar tevens als servicehaven voor het onderhoud van Borssele. De diverse renovaties van de REBO terminal, de strategische locatie en de eenvoudige bereikbaarheid maakt de haven van Oostende tot een betrouwbare partner: 800 meter kades, een terminaloppervlakte van 15 hectare met een laadcapaciteit van 20 ton/m² en hefinrichtingen voor installatieschepen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NEOWIND

  België

  NeoWind bvba is gespecialiseerd in het realiseren van middelgrote windturbine projecten. We treden hierbij zowel op als: Projectontwikkelaar: voor het verkrijgen van de bouw-en milieuvergunning. & Hoofdaannemer: voor de effectieve bouw van de windturbine. Ons team bestaat uit een groep van experts, zowel nationaal als internationaal, die actief zijn in uiteenlopende gebieden binnen de sector van oa. windenergie. Het streven naar kwaliteit en het zoeken naar maatgerichte oplossingen, zowel technisch, juridisch als financieel is de rode draad doorheen ons windverhaal. De realisatie van een windturbineproject door ons verloopt in verschillende fasen: Quick-scan Haalbaarheidsstudie, zowel (vergunnings)technisch als financieel Vergunningstraject Netstudie Bodemonderzoek Constructie fundering Hoogspanningswerken Opbouwen windturbine Proefdraaien Inbedrijfstelling Monitoring en service

 2. SPARES IN MOTION

  Nederland

  Spares in Motion is een zelfstandige online marktplaats die kopers en verkopers in contact brengt voor reserveonderdelen voor windturbines, het herstellen en opknappen van onderdelen, nieuwe en gebruikte windturbines en dienstverlening. Met een lijst van nieuwe en gebruikte onderdelen die te koop zijn helpt Spares in Motion windturbine operators en onderhoudsbedrijven de betrouwbaarheid tot het uiterste te vergroten en de kosten tot een minimum te beperken.

 3. HIFI WIND SPA

  Italië

  Wij werken aan een nieuw prototype voor de energieterugwinning dat binnenkort in productie komt. Hierdoor zal ons bedrijf zich kunnen onderscheiden op de wereldmarkt. Wij hebben een innoverend remsysteem ontwikkeld op alle gerenoveerde turbines voor de regeling van het vermogen. Vanwege de nieuwe regels van Enel Energia, is de vermogensregeling van essentieel belang voor de werking van windturbines.

 4. C-POWER

  België

  Windenergieproducent met het eerste windmolenpark op de Noordzee.

 5. LUVSIDE GMBH

  Duitsland

 1. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 2. PALS

  Griekenland

 1. SHANGHAI NOULEI AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  China

 2. EPSILINE

  Frankrijk

 3. SUD CONCEPT

  Frankrijk

 4. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

  Duitsland

 5. VESTAS WIND SYSTEM A/S

  Denemarken

 6. LTN SERVOTECHNIK GMBH

  Duitsland

 7. ESTUDENER

  Spanje

 8. EOS HOLDING

  Zwitserland

 1. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

  Duitsland

 2. QINGDAO CTTURBINE NEW ENERGY CO., LTD

  China

 3. INFINITE RENEWABLES LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 4. NINGXIA JUNJIE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  China

 5. ENGIE GREEN

  Frankrijk

 6. SOCIETÀ ELETTRICA ITALIANA

  Italië

 7. YANGZHOU SHENZHOU WIND-DRIVEN GENERATOR CO., LTD

  China

 8. OVERLINE

  Korea

 9. QINGDAO RICHUAN PRECISION MACHINERY CO., LTD

  China

 10. SOCER

  Tunesië