• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • windenergie-productie

Resultaten voor

Windenergie-productie - Import export

 1. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Als partner van de windindustrie bieden wij holistische oplossingen voor windturbines in onze vakgebieden belastingsimulatie, rotorblad, toren en structuur. De knowhow van meer dan 30 jaar engineeringdiensten in de windenergiesector en de ervaring van onze medewerkers vormen een solide basis voor het welslagen van onze projecten. Met een passie voor windenergie, de cross-functionele samenwerking van onze ingenieurs en hun uitgebreide kennis van windenergie, ontwikkelen wij producten voor een schone, hernieuwbare toekomst. Nauwe samenwerking met onze klanten, open communicatie en snelle en gekwalificeerde antwoorden op vragen zijn onze topprioriteiten. Flexibiliteit en creatief denken leiden dus tot tevredenheid van alle betrokkenen.

  Website Open In New icon
 2. TWK-ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  In de groeiende markt van meet- en automatiseringstechnologie ontwikkelen en produceren we klantspecifieke sensoren voor installatie van machines en machines. Ons groeiend sensortechnologieprogramma dient als basis voor de technologische innovatieproducten van onze klanten.Meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van sensoren zijn onze motor voor nieuwe technologische benaderingen. Onze klanten profiteren van hoogwaardige en vooral veilige sensoren voor elke behoefte.Functionele veiligheid voor mens en machine - dat is waar we voor staan als een langdurige fabrikant van kwaliteitssensoren aan uw zijde.Onze succes is gebaseerd op de toewijding en teamgeest van meer dan 100 medewerkers, wiens vaardigheden en toewijding ons in staat stellen de nieuwste technologieën en kwaliteitsnormen te implementeren

  Website Open In New icon
 3. LUVSIDE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. NEUHÄUSER GRUPPE

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. STEAG NEW ENERGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. REBO

  België

  De REBO terminal in de haven van Oostende is het kloppende hart voor de installatie en het onderhoud van de offshore windmolenparken in de Noordzee. In de afgelopen 10 jaar was de haven van Oostende nauw betrokken bij het bouwen en het onderhouden van de Belgische windparken in zee: C-Power, Belwind 1, Northwind en Nobelwind. Er staan nog vijf windparken op de planning: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid en Seastar. In Nederland worden Borssele 1 & 2 aangelegd door Dong. De haven van Oostende heeft een strategische ligging ten opzichte van Borssele en komt in aanmerking als rangeerhaven voor de bouw maar tevens als servicehaven voor het onderhoud van Borssele. De diverse renovaties van de REBO terminal, de strategische locatie en de eenvoudige bereikbaarheid maakt de haven van Oostende tot een betrouwbare partner: 800 meter kades, een terminaloppervlakte van 15 hectare met een laadcapaciteit van 20 ton/m² en hefinrichtingen voor installatieschepen.

 2. NEOWIND

  België

  NeoWind bvba is gespecialiseerd in het realiseren van middelgrote windturbine projecten. We treden hierbij zowel op als: Projectontwikkelaar: voor het verkrijgen van de bouw-en milieuvergunning. & Hoofdaannemer: voor de effectieve bouw van de windturbine. Ons team bestaat uit een groep van experts, zowel nationaal als internationaal, die actief zijn in uiteenlopende gebieden binnen de sector van oa. windenergie. Het streven naar kwaliteit en het zoeken naar maatgerichte oplossingen, zowel technisch, juridisch als financieel is de rode draad doorheen ons windverhaal. De realisatie van een windturbineproject door ons verloopt in verschillende fasen: Quick-scan Haalbaarheidsstudie, zowel (vergunnings)technisch als financieel Vergunningstraject Netstudie Bodemonderzoek Constructie fundering Hoogspanningswerken Opbouwen windturbine Proefdraaien Inbedrijfstelling Monitoring en service

 3. SPARES IN MOTION

  Nederland

  Spares in Motion is een zelfstandige online marktplaats die kopers en verkopers in contact brengt voor reserveonderdelen voor windturbines, het herstellen en opknappen van onderdelen, nieuwe en gebruikte windturbines en dienstverlening. Met een lijst van nieuwe en gebruikte onderdelen die te koop zijn helpt Spares in Motion windturbine operators en onderhoudsbedrijven de betrouwbaarheid tot het uiterste te vergroten en de kosten tot een minimum te beperken.

 4. HIFI WIND SPA

  Italië

  Wij werken aan een nieuw prototype voor de energieterugwinning dat binnenkort in productie komt. Hierdoor zal ons bedrijf zich kunnen onderscheiden op de wereldmarkt. Wij hebben een innoverend remsysteem ontwikkeld op alle gerenoveerde turbines voor de regeling van het vermogen. Vanwege de nieuwe regels van Enel Energia, is de vermogensregeling van essentieel belang voor de werking van windturbines.

 5. HIGH WIND

  België

  High Wind nv ontwikkelt een nieuwe installatietechniek voor het plaatsen van windturbines op zee. Hierbij worden de installatieschepen in feite “varende fabrieken van de toekomst” waarop de componenten van de turbines getransporteerd worden om vervolgens met behulp van de nieuw ontwikkelde robotarmen op een vlotte weersonafhankelijke manier geplaatst en geassembleerd te worden.

 1. C-POWER

  België

  Windenergieproducent met het eerste windmolenpark op de Noordzee.

 2. SUD CONCEPT

  Frankrijk

 3. VESTAS WIND SYSTEM A/S

  Denemarken

 4. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 5. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

  Duitsland

 6. EPSILINE

  Frankrijk

 7. PALS

  Griekenland

 8. SHANGHAI NOULEI AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  China

 9. EOS HOLDING

  Zwitserland

 10. LTN SERVOTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. EHK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Duitsland

 2. WIND-TURBINE.COM

  Duitsland

 3. EDF BELGIUM

  België

 4. ESTUDENER

  Spanje

 5. LUVSIDE GMBH

  Duitsland

 6. ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH

  Duitsland

 7. KUKATE WINDROTORPROFILE

  Duitsland

 8. NITIDE ENERGY SAVING

  Spanje

 9. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

  Duitsland

 10. MICROSEA(GUANGZHOU) NEW ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

  China