• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • windenergie-productie

Resultaten voor

Windenergie-productie - Import export

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We zien onszelf als een uitgebreide werkbank, we zijn zowel een werktuigbouwkundige leverancier als een leverancier voor de industrie die individuele transmissieonderdelen nodig heeft. Klanten komen uit de scheepvaart, spoorwegen, windenergie, speciale tandwielen / speciale tandwielen en installatiebouw. Ons bedrijf investeert continu in nieuwe productietechnologieën om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen. Wij realiseren gestandaardiseerde, maar ook zeer complexe en extreem veeleisende tandwielen en assen evenals ringtandwielen (ook zware machines! ). Dat is de reden waarom ZWP, met meer dan 200 medewerkers, toonaangevend is in de productie van zeer nauwkeurige producten "Made in Germany" voor machinebouw. Wij zijn het aanspreekpunt voor tandwieltechniek, hoofdaandrijvingen, machine-elementen, scheepstandwielen, grote tandwielen, inwendige tandwielen, aandrijfassen, mijnbouwtechniek, tandwielproductie in het algemeen, getande assen voor bekende bedrijven en bieden u tevens het strategische samenwerking als betrouwbare werktuigbouwkundige toeleverancier. Als experts nemen we nu al de outsourcing van maakbedrijven op ons. Het is niet ongebruikelijk dat we een strategische leverancier zijn voor windturbines, waterkrachtcentrales, gascompressie of centrale transmissieonderdelen. Zo worden onze producten bijvoorbeeld ook gebruikt voor spoorwegoverbrengingen, planeetoverbrengingen, scheepsaandrijvingen, industriële tandwielen en gekroonde tandwielkoppelingen, etc.

 2. STEAG NEW ENERGIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STEAG NEW ENERGIES GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Windenergie-productie. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 3. NEUHÄUSER GRUPPE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NEUHÄUSER GRUPPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Windenergie-productie. Het is gevestigd in Lünen, Duitsland.

 4. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Als partner van de windindustrie bieden wij holistische oplossingen voor windturbines in onze vakgebieden belastingsimulatie, rotorblad, toren en structuur. De knowhow van meer dan 30 jaar engineeringdiensten in de windenergiesector en de ervaring van onze medewerkers vormen een solide basis voor het welslagen van onze projecten. Met een passie voor windenergie, de cross-functionele samenwerking van onze ingenieurs en hun uitgebreide kennis van windenergie, ontwikkelen wij producten voor een schone, hernieuwbare toekomst. Nauwe samenwerking met onze klanten, open communicatie en snelle en gekwalificeerde antwoorden op vragen zijn onze topprioriteiten. Flexibiliteit en creatief denken leiden dus tot tevredenheid van alle betrokkenen.

 5. REBO

  België

  De REBO terminal in de haven van Oostende is het kloppende hart voor de installatie en het onderhoud van de offshore windmolenparken in de Noordzee. In de afgelopen 10 jaar was de haven van Oostende nauw betrokken bij het bouwen en het onderhouden van de Belgische windparken in zee: C-Power, Belwind 1, Northwind en Nobelwind. Er staan nog vijf windparken op de planning: Rentel, Norther, Northwester 2, Mermaid en Seastar. In Nederland worden Borssele 1 & 2 aangelegd door Dong. De haven van Oostende heeft een strategische ligging ten opzichte van Borssele en komt in aanmerking als rangeerhaven voor de bouw maar tevens als servicehaven voor het onderhoud van Borssele. De diverse renovaties van de REBO terminal, de strategische locatie en de eenvoudige bereikbaarheid maakt de haven van Oostende tot een betrouwbare partner: 800 meter kades, een terminaloppervlakte van 15 hectare met een laadcapaciteit van 20 ton/m² en hefinrichtingen voor installatieschepen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NEOWIND

  België

  NeoWind bvba is gespecialiseerd in het realiseren van middelgrote windturbine projecten. We treden hierbij zowel op als: Projectontwikkelaar: voor het verkrijgen van de bouw-en milieuvergunning. & Hoofdaannemer: voor de effectieve bouw van de windturbine. Ons team bestaat uit een groep van experts, zowel nationaal als internationaal, die actief zijn in uiteenlopende gebieden binnen de sector van oa. windenergie. Het streven naar kwaliteit en het zoeken naar maatgerichte oplossingen, zowel technisch, juridisch als financieel is de rode draad doorheen ons windverhaal. De realisatie van een windturbineproject door ons verloopt in verschillende fasen: Quick-scan Haalbaarheidsstudie, zowel (vergunnings)technisch als financieel Vergunningstraject Netstudie Bodemonderzoek Constructie fundering Hoogspanningswerken Opbouwen windturbine Proefdraaien Inbedrijfstelling Monitoring en service

 2. SPARES IN MOTION

  Nederland

  Spares in Motion is een zelfstandige online marktplaats die kopers en verkopers in contact brengt voor reserveonderdelen voor windturbines, het herstellen en opknappen van onderdelen, nieuwe en gebruikte windturbines en dienstverlening. Met een lijst van nieuwe en gebruikte onderdelen die te koop zijn helpt Spares in Motion windturbine operators en onderhoudsbedrijven de betrouwbaarheid tot het uiterste te vergroten en de kosten tot een minimum te beperken.

 3. HIFI WIND SPA

  Italië

  Wij werken aan een nieuw prototype voor de energieterugwinning dat binnenkort in productie komt. Hierdoor zal ons bedrijf zich kunnen onderscheiden op de wereldmarkt. Wij hebben een innoverend remsysteem ontwikkeld op alle gerenoveerde turbines voor de regeling van het vermogen. Vanwege de nieuwe regels van Enel Energia, is de vermogensregeling van essentieel belang voor de werking van windturbines.

 4. HIGH WIND

  België

  High Wind nv ontwikkelt een nieuwe installatietechniek voor het plaatsen van windturbines op zee. Hierbij worden de installatieschepen in feite “varende fabrieken van de toekomst” waarop de componenten van de turbines getransporteerd worden om vervolgens met behulp van de nieuw ontwikkelde robotarmen op een vlotte weersonafhankelijke manier geplaatst en geassembleerd te worden.

 5. C-POWER

  België

  Windenergieproducent met het eerste windmolenpark op de Noordzee.

 1. LUVSIDE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LUVSIDE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Windenergie-productie. Het is gevestigd in Diessen Am Ammersee, Duitsland.

 2. EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION

  Duitsland

  Het bedrijf EUROGUS - INTERNATIONALE SPEDITION, is een Dienstverlener, en actief in de sector Windenergie-productie. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 1. EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf EDPR - EDP RENOVÁVEIS PORTUGAL, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windenergie-productie, Energie - installaties en uitrustingen voor de productie, windenergie, Windenergie-productie, en Energie - installaties en uitrustingen voor de productie. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 2. EPSILINE

  Frankrijk

  Het bedrijf EPSILINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Anemometers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windenergie-productie, windenergie, en Windenergie-productie. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 3. PALS

  Griekenland

  Het bedrijf PALS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Windenergie-productie. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 4. SUD CONCEPT

  Frankrijk

  Het bedrijf SUD CONCEPT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Productie van zonne-energie, Windenergie-productie, Zonne-energie, Productie van zonne-energie, Windenergie-productie, en Zonne-energie. Het is gevestigd in Vedene, Frankrijk.

 5. VESTAS WIND SYSTEM A/S

  Denemarken

  Het bedrijf VESTAS WIND SYSTEM A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Windenergie-productie. Het is gevestigd in Aarhus N, Denemarken.

 6. ESTUDENER

  Spanje

  Het bedrijf ESTUDENER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Windenergie-productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hernieuwbare energiebronnen, distributiecentrum, ontwerp en fabricage van installaties, en Hernieuwbare energiebronnen. Het is gevestigd in Saragosse, Spanje.

 7. KUKATE WINDROTORPROFILE

  Duitsland

  Het bedrijf KUKATE WINDROTORPROFILE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windenergie-productie, Staal, Industriebouw, Alternatieve energie - installaties, Windenergie-productie, Staal, Industriebouw, en Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 8. LUVSIDE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LUVSIDE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windenergie-productie, Alternatieve energie - installaties, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Elektromotoren en onderdelen, Windenergie-productie, Alternatieve energie - installaties, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, en Elektromotoren en onderdelen. Het is gevestigd in Grünwald, Duitsland.

 1. WIND-TURBINE.COM

  Duitsland

  Het bedrijf WIND-TURBINE.COM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windenergie-productie, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Windenergie-productie, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, en Elektriciteitsdistributie - materiaal. Het is gevestigd in Gelnhausen, Duitsland.

 2. CROSSWIND ENERGY SYSTEMS

  Duitsland

  Het bedrijf CROSSWIND ENERGY SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Windenergie-productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windkrachtcentrales. Het is gevestigd in Würzburg, Duitsland.

 3. EHK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf EHK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windenergie-productie, Staal, Industriebouw, Alternatieve energie - installaties, Windenergie-productie, Staal, Industriebouw, en Alternatieve energie - installaties. Het is gevestigd in Halle (westfalen), Duitsland.

 4. NITIDE ENERGY SAVING

  Spanje

  Het bedrijf NITIDE ENERGY SAVING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Windenergie-productie. Het is gevestigd in Getafe, Spanje.

 5. EOS HOLDING

  Zwitserland

  Het bedrijf EOS HOLDING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windenergie-productie, Zonne-energie, alternatieve energie, Hernieuwbare energie, Windenergie-productie, en Zonne-energie. Het is gevestigd in Lausanne, Zwitserland.

 6. EDF BELGIUM

  België

  Het bedrijf EDF BELGIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas - winning en distributie, Waterkrachtcentrales, Windenergie-productie, Gas - winning en distributie, Waterkrachtcentrales, en Windenergie-productie. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 7. ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELEKTROTECHNIKFERTIGUNG MAGDEBURG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windenergie-productie, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Elektriciteitsdistributie - materiaal, Windenergie-productie, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, en Elektriciteitsdistributie - materiaal. Het is gevestigd in Magdeburg, Duitsland.

 8. LTN SERVOTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LTN SERVOTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Windenergie-productie. Het is gevestigd in Otterfing, Duitsland.

 9. VOL-V

  Frankrijk

  Het bedrijf VOL-V, en actief in de sector Windenergie-productie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biomassa-energie - productie, Productie van zonne-energie, Biomassa-energie - productie, en Productie van zonne-energie. Het is gevestigd in MONTPELLIER, Frankrijk.

 10. WITTENBAUER WINDKRAFT

  Duitsland

  Het bedrijf WITTENBAUER WINDKRAFT, is een Distributeur, en actief in de sector Elektriciteit - productie en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hernieuwbare energiebronnen, Windenergie-productie, Alternatieve energie - installaties, Windmolens, Hernieuwbare energiebronnen, Windenergie-productie, Alternatieve energie - installaties, en Windmolens. Het is gevestigd in Deggendorf, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis