• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • winkelinrichting

Resultaten voor

Winkelinrichting - Import export

 1. EVROMARKET

  Rusland

  «SE« Euromarket »is een fabrikant van winkelinrichtingen en koelvitrines en etalages. De afdeling stellingen, opslag- en uitstaleenheden voor winkels produceert een hele reeks schappen voor winkels. Dankzij ons eigen ontwerpbureau zijn wij in staat om toonbanken op maat te vervaardigen als POS voor winkels en supermarkten. De afdeling winkelinrichting is gericht op het produceren van kassa's, houten displays en spaanplaat vloerdisplays. De commerciële koel- en luchtzuiveringsafdeling produceert displayvriezers en gekoelde display-units. Sinds 2020 zijn we begonnen met de productie van luchtreinigers. We produceren meer dan 60.000 strekkende meter rekken per jaar en leveren onze winkelrekken en koelapparatuur over de hele wereld. We beschikken over 4.500 m2 productieruimte en een eigen winkelinrichting. Onze missie is om rekken en gekoelde vitrines te produceren die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten en die de efficiëntie van hun winkelruimte maximaliseren

 2. GONDELLA

  België

  Gondella nv is een Belgische groep die een compleet rekkensysteem met een volledige reeks toebehoren vervaardigt. Het produceert alle metalen onderdelen, gaande van staalplaten en speciaal gelaste buizen tot eindproducten die zijn afgewerkt met epoxy-poedercoating volgens de kleur gewenst door de klant. Het systeem wordt verder vervolledigd met andere onderdelen zoals plastic ticket rails, glaswerk, haken en draadmanden. Deze worden gemaakt door onderaannemers overeenkomstig het Gondella design en de Gondella kwaliteitsnormen.

 3. FORMPOS

  Polen

  Wij zijn het productiebedrijf opgericht in 2010 in Polen van op maat gemaakte kleinhandelsmeubelen, triplex stands, kleinhandelsvertoningen, planken voor winkels, vrijstaande vertoningseenheden, tentoonstellingsvertoningen, ontvangstbalies, tegenvertoningen, en andere op maat gemaakte meubelproducten. Formpos is in staat zijn klanten een complete service oplossing aan te bieden, beginnend met product ontwerp tot prototype, serie productie, logistiek, en installatie in de gehele EU. Onze kernactiviteit bestaat uit de productie van Hout: Gelamineerd karton, fineerhout, MDF-plaat, en laminaat.Wij kunnen ook productievereisten van acryl, plexiglas, glasstaal ondersteunen. In de afgelopen jaren hebben wij meubilair geproduceerd voor klanten uit het topsegment, maar in veel gevallen hebben wij ook startende bedrijven ondersteund in de beginfase van hun activiteiten. Als u ontwerper of adverteerder bent of, zoals wij, winkelmateriaal produceert en onze middelen nodig hebt, zijn wij uw ideale partner om ervaring, materiaal of technische ondersteuning te delen.

 4. FORM CREATIONS

  Polen

  Fabrikant en distributeur van verkoopondersteuningsproducten en productpromotie - POSM (verkoopondersteunende materialen). Complete zakelijke klantenservice: voorbereiding van een persoonlijk grafisch ontwerp en technologische oplossing, productie en uitvoering, levering aan klanten in heel Europa. Allerlei soorten displays, rekken, displaystands enz. gemaakt van uiteenlopende materialen met een mooi design hebben een effectieve invloed om de zichtbaarheid van uw merk te verbeteren.

 5. NATURE STABILISÉE

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOTONI GMBH

  Duitsland

 2. INOX ARREDO

  Italië

 3. AGENCEMENT BIGOT

  Frankrijk

 4. WANZL GMBH & CO. KGAA

  Duitsland

 5. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Frankrijk

 1. SHOP INTERIORS B.V.

  Nederland

  In de dynamische retail markt bewegen wij met u mee, daarom zeggen we vaak niets is onmogelijk. We brengen samen met u verscheidene productpresentaties en displays tot leven, wij begeleiden, ontwerpen, ontwikkelen en produceren shop-in-shop concepten en totaalinrichtingen. Wij zijn een veelzijdige interieurbouwer in (bedrijf- en winkel) interieurs met een zeer flexibele groothandel van onder andere een ruim assortiment van winkelwand haken en een modulaire Europees standaard legbord systeem, haken en overige winkelmaterialen. Wij werken aan uw Shop, wij zijn Shop Interiors b.v

  Alle producten voor "winkelinrichting"

 2. KS-OKTJABR, JSC

  Rusland

  KS-OKTJABR is een toonaangevende fabrikant van koeluitrustingen, schappensystemen en kassaterminals in Rusland. Het gebruik van de beste binnenlandse en geïmporteerde elementen en materialen, erkende hightech apparatuur en de beschikbaarheid van gekwalificeerde specialisten maken het mogelijk competitieve producten te creëren. De toegekende conformiteitscertificaten van de Russische federatie, de Euraziatische klanten en de Europese unie bevestigen de kwaliteit van de goederen. Het topniveau van de in Italië, Duitsland, Finland, de Tsjechische republiek en de Verenigde staten geproduceerde technische apparatuur stelt ons in staat hoogwaardige, functionele winkeluitrustingen van Europees niveau te produceren. De grootste Russische en internationale merken zoals Lenta, Auchan, Metro, Globus, X5 Retail Group, OK, Miratorg, Billa, KDV Group, Vkusville, BIGZZ (RB), HIPPO (RB), Euroopt (RB), PETIT FORESTIER (Frankrijk), MIX MARKT (Duitsland), PENNY MARKET (Tsjechische republiek) en tal van overigen staan op onze klantenlijst.

 1. SAAR-LAGER- UND PROFILTECHNIK GMBH

  Duitsland

  SLP is in 1965 gevestigd in de huidige vestigingsplaats als dochteronderneming van Saarstahl AG. In die tijd hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met het koudeprofileren van staal. Sinds 1985 concentreert SLP zich uitsluitend op magazijntechniek. Vandaag de dag behoort het bedrijf tot de toonaangevende Europese producenten van stellingen. De lange geschiedenis van het bedrijf en de daarmee verbonden continuïteit biedt onze klanten de zekerheid dat ook na vele jaren, hun magazijnen kunnen worden uitgebreid met nauwkeurig passende stellingen. In 2004 werd SLP lid van de Averys Group, de stellingsystemen, transporttechniek en stalen meubelen ontwerpt, produceert en monteert. In de negen ondernemingen binnen de groep zijn meer dan 1.300 medewerkers werkzaam op twaalf vestigingen in zeven landen. Wij zijn ervan overtuigd dat hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen ook in Duitsland mogelijk is. Ons recept: competente, ervaren medewerkers en moderne productie-installaties.

 2. KORDA-LADENBAU GMBH

  Duitsland

  Als full-service aanbieder van object- en interieurinrichting, nemen wij alle taken over, van ontwerp tot planning, tot aan project- en bouwmanagement. Daarbij kunt u onze diensten geheel naar behoefte, individueel in modules, samenstellen – ook internationaal en altijd van de hoogste kwaliteit. Planning, design- en conceptontwikkeling, hoofdaannemerschap, afwerking, technische ontwikkeling, prototype- en voorbeeldbouw, enkele en seriematige productie, internationale logistiek en internationale montage van objectinrichting, stores, shop-in-shop-systemen en tentoonstellingsruimten.We horen het graag van u.

 3. CONCEPT-S LADENBAU & OBJEKTDESIGN GMBH

  Duitsland

  De naam concept-s staat voor goed doordachte presentatiesystemen, merkdisplays en winkelinrichtingsoplossingen voor optica, gehoorakoestiek, detailhandel, mode, horloges, sieraden, kappers en wijn & sterke dranken. Onze kerncompetentie bestaat uit de ontwikkeling van displaysystemen voor de optiek- en akoestiekindustrie. Maar ook andere sectoren zoals de horloge- en sieradenindustrie vinden innovatieve display-ideeën. Bij de ontwikkeling van presentatiesystemen worden niet alleen functionele en interieuraspecten, maar ook marketingaspecten in aanmerking genomen. Naast serieproductie en wereldwijde verkoop, plant en implementeert concept complete objecten van ontwerp tot oplevering. Hier geven de interieurontwerpers van concepten de klant advies tijdens de gehele plannings- en uitvoeringsfase. Daarnaast worden ook hoogwaardige zitplaatsen en een professioneel lichtontwerp aangeboden voor een verlichtingsconcept op maat van de winkelinrichting.

 4. TEGOMETALL INTERNATIONAL SALES GMBH

  Zwitserland

  De Tegometall Group, met het hoofdkantoor in Lengwil / Zwitserland, is een internationaal succesvol familiebedrijf op het gebied van winkelinrichting en opslagtechnologie. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige stellingsystemen. Onze serviceportfolio strekt zich uit van de ontwikkeling tot de definitieve acceptatie van de rekken ter plekke. De fabrieken van de Tegometall Group beschikken over state-of-the-art productiefaciliteiten: De voortdurende ontwikkeling van de producten, evenals de productie van grote series en klantspecifieke maatwerkproducten, vereisen radicale, geavanceerde technologieën die ook rekening houden met ecologische aspecten.

 5. SHOPHOUSE BV

  Nederland

  Groothandel in winkelinrichting en displaymaterialen. Wij leveren diverse soorten standaard oplossingen. Denk aan folderdisplays, brochuredisplays, etalagepresentatie, winkelpresentatie, posterpresentatie. Wij zijn voorraadhoudend en denken mee aan klant specifieke oplossingen. Drukwerk presenteren? Natuurlijk besteed je aandacht aan de opmaak en presentatie van je brochures, folders, posters en flyers. Ze zijn een verlengstuk van je bedrijf. Dat bereik je door een nette drukwerkpresentatie. Passende display presentaties Een ruime keus uit folderhouders, folderrekken, kaarthouders, kliklijsten en veel meer; we bieden je passende oplossingen:

 6. ABS FACHMARKTSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wij zijn uw partner voor complete oplossingen in winkelinrichting.Afhankelijk van uw wensen en eisen, ontwikkelen wij een doelgericht concept, zodat u uw klanten een unieke winkelervaring kunt bieden.Enthousiasmeer en inspireer uw kopers direct op het verkooppunt.Profiteer van onze ervaring en efficiëntie, van het eerste gesprek tot de opening.Daarnaast bieden wij complete oplossingen voor heavy duty en opslagrekken.Individueel ontworpen receptie- en verkoopbalies zijn van hoge kwaliteit. Uw succes is ons succes!

 7. LEO MAES

  België

  Eén van de eerste dingen die u opvalt wanneer u ergens binnenkomt is ongetwijfeld het interieur. Bij het opstellen van een advies houden wij rekening met de specifieke eisen van elke klant. Na meer dan 30 jaar ervaring zijn er geen twee interieurs die op elkaar gelijken; ieder interieur is een combinatie van creativiteit, vakmanschap en stijl. Alle wensen zijn mogelijk, want het interieur wordt voor niemand anders dan voor u verwezenlijkt. Ook wanneer het gaat om een nieuwe vloer, plafond, verlichting, ... Wij garanderen u een doeltreffende uitvoering en een schitterend resultaat. Voor de juiste presentatie van al uw producten is een praktische koeltoonbank van de firma Leo Maes in uw belang. Naast verfraaiing van uw winkel kan u tevens de bakkerij door de firma Leo Maes laten inrichten. Hiervoor stellen wij u een uitgebreid gamma voor zoals: brood- en taartrekken, alsook werktafels van eigen fabrikaat voor zowel in ovengelakt staal als in inox.

 8. H B S

  België

  HBS is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de Vanhout Groep. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen en budgetten. Op die manier streven we naar duurzame relaties met tevreden klanten. HBS stelt zich op als ethisch partner en zoekt samen met zijn klanten en betrokkenen vanaf het begin van het project naar een optimale verhouding prijs-kwaliteit. HBS onderscheidt zich door een innovatie projectaanpak en uitvoering. Het is onze ambitie om de beste te zijn binnen onze sector. Ons gemotiveerd team van deskundige en vakbekwame medewerkers vormt hiervoor de beste garantie. HBS hecht veel belang aan een goede levenskwaliteit voor alle medewerkers. Wij creëren een aangename en veilige werkomgeving en bieden hen alle kansen op ontplooiing.

 1. FIBROCIT

  België

  Fibrocit is dé marktleider in de Benelux in de productie en plaatsing van vaste bestoeling voor theaters, bioscopen, auditoria en conferentiezalen. Wij bieden u een totaaloplossing gaande van de studie, ontwerp over productie en plaatsing van vaste stoelen. Tevens staat onze technische dienst ter beschikking met advies over zichtlijnen, inplanting, wettelijke normen. Niet alleen kunnen wij zorgdragen voor de zaalzetels, maar ook voor de tredenconstructie met bijhorende vloerbekleding alsook de eventuele zaalmeubels zoals catheders en andere. Elke zetel ontstaat in het studiebureau waar hij met behulp van de modernste 3D-programma’s tot in het kleinste detail wordt uitgetekend alvorens hij in onze modelafdeling op ware grootte wordt gebouwd en getest. Dit volledige proces gebeurt steeds in nauwe samenwerking met klant en architect zodat het uiteindelijke ontwerp 100% beantwoordt aan de verwachtingen, zowel op het gebied van design, materiaalkeuze als op zit- en zichtcomfort.

 2. MUNDIAL DECOR INTERNATIONAL

  België

  Mundial Decor International zorgt al 35 jaar voor de realisatie van tal van interieurprojecten: winkels, banken, kantoren, privéwoningen, café's, restaurants, keukens, dressings, ... Voor ieder van u staat ons team ter beschikking om uw dromen tot leven te brengen ! Bent u op zoek naar iemand om enkel uw maatmeubilair te maken, dienen er kleinere aannemingswerken te gebeuren of zoekt u de geschikte firma om uw totaalproject van A tot Z in handen te nemen? Mundial Decor International staat u bij met raad en daad, hiervoor vertrouwend op ons ervaren team van architecten, metsers, loodgieters, electriciens, schrijnwerkers, vloerders, werfcoördinators en gespecialiseerde vaklui ! Alles gebeurt met eigen mensen ! gyproc - vloeren parket & haarden (toonzaal van 500m2 te Geel ! ) meubilair (maatwerk) electriciteit (domotica) loodgieterij - sanitair enzovoort

 3. EXPO GAMMA

  België

  Marktleider in verhuur en verkoop van vitrines, toonkasten, displays en balies, etalagekasten en ander displaymateriaal voor beurzen en events. Een vitrine, display of ander product dat u huurt bij Expo Gamma is gegarandeerd van topkwaliteit. Expo Gamma verzorgt zelf het ontwerp en de productie van alle vitrines, kasten en displays! Verhuur Het uitgebreide gamma voor verhuur: vitrineverhuur, kasten, displays, balies en urnes in diverse materialen en uitvoeringen. Verkoop Ons assortiment voor verkoop: Vitrines, Balies, Sokkels, Folderrekken, Berichtenborden, gaande van standaardmodellen tot 100% maatwerk!

 4. MONDI CONCEPT B.V.

  Nederland

  Mondi Concept B.V. Winkelinrichtingen is een Rotterdamse onderneming opgericht door Erkan Turkan. Erkan is gespecialiseerd in interieurinrichting binnen de horeca- en foodbranche. Hij heeft al vele winkeliers en horecaondernemers voorzien van een compleet nieuw winkelconcept. Hij bespreekt onder meer met u de gewenste uitstraling, de doelgroep en meet de betreffende ruimte(s) op. Op basis hiervan maakt onze ruimtelijke architect een 2D- en/of 3D-tekening zodat u een impressie krijgt van de inrichting. U bent altijd welkom in onze winkel, maar het is ook mogelijk dat wij op uw locatie langskomen om afmetingen op te meten. Wij als Mondi Concept doen ons werk met zorg en vertrouwen, en deze uitstraling willen we ook aan onze klanten tonen. Met onze diverse leveranciers gevestigd in Italië, Spanje, Nederland, Portugal en Turkije werken we samen tot een mooie oplossing voor uw onderneming. Wij zijn een groeiend bedrijf dat opgericht is met ruwe potloodschetsen en weten ons altijd aan te passen aan de moderne technologieën. Hierdoor kunnen we de klant geruststellen met een 3D-tekening waardoor de klant meteen weet hoe zijn of haar zaak eruit komt te zien voordat het ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Wij streven ernaar om de beste kwaliteit aan onze klanten in de Benelux en Duitsland te leveren. In overleg leveren we ook in andere landen. Op onze website vindt u de producten die wij leveren en de kwaliteit die wij aanbieden.

 5. VK DESIGN

  België

  VK Design is dé totaalinrichter van uw woning, bedrijfsruimte, horecazaak of winkel. In eigen atelier vervaardigen wij alle maatmeubilair zoals keukens, badkamermeubelen, inbouwkasten, dressings, winkelinrichting, maatwerk-inrichting, … Hebt u een totaalproject, waarbij plafonds, vloeren, wanden, elektriciteitswerken, loodgieterijwerken en dergelijke aan te pas komen? Wij coördineren het graag! Dit betekent voor u géén meerkost, dan wel een vlotte planning, afhandeling en vooral één aanspreekpunt! Als één van de grootste verdelers van onze raam-en deurfabrikant in onze regio kunnen wij een antwoord bieden aan al uw nieuwbouw- of renovatiewerken wat betreft ramen, deuren en poorten. Hierbij aansluitend verzorgen wij ook graag uw zonwering en raamdecoratie.

 6. WIMAG

  België

  Dankzij jarenlange ervaring, erkenning en research is WIMAG dé installatiefirma voor de slager-traiteur, de bakker-patissier, de vis-, kaas- en zuivelhandelaar. WIMAG is tot een vooruitstrevend familiebedrijf uitgegroeid dat garant staat voor de kwaliteitsvolle realisatie van uw project.Ieder onderdeel van uw handelszaak stellen wij in dienst van de verkoop: winkelorganisatie, belichting, keuze van de materialen, de toonbank, algemene uitstraling en sfeer. Dit zowel binnen als buiten de winkel.De Wimag-toonbank is en blijft de ziel van uw winkel en draagt ongetwijfeld bij tot de verhoging van uw verkoopscijfers.Uw toonbank wordt precies op maat gemaakt en is vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals inox, graniet en geïsoleerd met een onder druk gespoten polyurethaan. Het openvallende boogglas of een hefraam maken de toonbank maximaal toegankelijk voor een vlotte reiniging en aanvulling. De computergestuurde koelinstallatie garanderen u een perfekte afkoeling.

 7. LEMMENS

  België

  Samen met zijn klanten ontwikkelt Lemmens unieke concepten voor winkelinrichting. Wij beschouwen elke winkel als een nieuwe uitdaging en creëren samen met u een concept voor een interieur dat persoonlijkheid en vakmanschap weerspiegelt. Het resultaat is steeds weer een creatief en stimulerend ontwerp met een bijzondere aandacht voor originele productpresentaties. Door jarenlange ervaring, een innovatief team en een “zorgzame” mentaliteit bouwen we een stukje mee aan uw succes, een winkel die werkt!

 8. PROJECTATELIER

  België

  PROJECTATELIER is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van concepten tot en met het totaal inrichten en afwerken van kantoorinterieurs. Onze mensen hebben allen meer dan 10 jaar ervaring in de totale kantoorinrichting. Wij hebben eigen interieurarchitecten die voor u een volledig concept kunnen uitwerken rekening houdende met uw budget en behoeften. PROJECTATELIER verzorgt voor u al de stappen van uw interieurinrichting: behoeftenverkenning, conceptanalyse, ontwerpen, offertes, coördinatie tot de levering en oplevering van losse- en vaste bemeubeling, scheidingswanden, plafonds, schilderwerken en verlichting. Ook indien u op zoek bent naar een partner voor één enkel facet van de kantoorinrichting bvb. kantoormeubilair staan wij klaar om u te helpen met een mooi ontwerp en totaaladvies.

 9. MORELISSE HOLDING B.V.

  Nederland

  Trendsetter sinds 1932Morelisse loopt al sinds 1932 voorop in consumentenelektronica. Of dat nu de introductie van Apple was in de jaren ’80, ons Bang & Olufsen dealerschap in 1970 of onze vertegenwoordiging van Loewe vanaf 1994. Wij kiezen voor topmerken televisies, hoofdtelefoons, luidsprekers, luxe geluidssystemen en prachtige woonartikelen die zich onderscheiden door hun kwaliteit, uitstraling, individualiteit, connectiviteit en bedieningsgemak Bang & Olufsen en Loewe dealer Morelisse is uw vertrouwde Bang & Olufsen en Loewe dealer. U vindt bij ons het complete assortiment Bang & Olufsen producten (m.u.v. de BeoLab 90 Speakers) en Loewe producten. Neem als perfect voorbeeld onze prachtige Loewe televisies en Loewe luidsprekers of onze B&O televisies en luidsprekers. Maar ook voor andere topmerken consumentenelektronica kunt u bij Morelisse terecht.De prettige uitstraling, sfeer en inrichting van onze showroom maken het mogelijk rustig onze producten in u op te nemen. Het is bij Morelisse altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een advies bij u thuis of buiten openingstijden. Neem gerust contact met ons op voor meer details of een afspraak voor private shopping! Eigen technische dienstMorelisse Beeld en Geluid heeft een eigen technische dienst. Daardoor kunnen wij reparaties snel en vakkundig uitvoeren.

 10. ANGELINA MANNEQUINS - SHOPFITTING

  Griekenland

  Angelina - Periergon werd in 19988 opgericht en fabriceert een breed gamma aan winkelmateriaal, etalagepoppen (etalagepoppen voor sport, musea, beweegbare poppen, etalagepoppen), display poppen en paspoppen, bustes voor heren, dames, torso's voor kleermakers, beweegbare kindertorso's, torsovormen, winkelmateriaal en winkelapparatuur, muurbekleding, visuele merchandising, 3D-muurpanelen, displaytafels en lamellenwanden (slatwall panels). Onze productie is ISO 9001 gecertificeerd.

Filters

Resultaten voor

Winkelinrichting - Import export

Aantal resultaten

3.912 bedrijven