• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • woonmodules - systemen

Resultaten voor

Woonmodules - systemen - Import export

 1. CONA RAUMSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CONA RAUMSYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Langenfeld, Duitsland.

 2. BCS CONTAINERSYSTEM E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BCS CONTAINERSYSTEM E.K., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Daxweiler, Duitsland.

 3. LUXENBURGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LUXENBURGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Saarwellingen, Duitsland.

 4. HEINKEL MODULBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEINKEL MODULBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Blaubeuren, Duitsland.

 5. KIP FERTIGBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KIP FERTIGBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Dülmen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEBR. WILLING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBR. WILLING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Falkensee, Duitsland.

 2. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  CONTAINEX - de specialist voor containers en mobiele ruimtesystemen - een lid van de WALTER GROUP - Meer dan 30 jaar ervaring in de containerhandel - Meer dan 150 distributiedepots in heel Europa - € 310 miljoen Fiscale jaaromzet 16/17 - 277 werknemers - Klanten in heel Europa worden geleverd met kantoor-, bemannings- en hygiënecontainers, opslag-, verpakkings- en verzendcontainers - Moderne containerterminal in Wenen / Wiener Neudorf - Container depot en reparatiewerkplaats - Eersteklas kredietbeoordeling door internationale kredietinformatiebureaus: D&B (Nr. 30-042-9354): 5A1 Creditreform (Nr. 911.0056346): koers/winstverhouding 153 KSV1870 (Nr. 37207): Rating 175 Bedrijfsprincipes: - Exclusieve financiering van de gegenereerde kasstroom - Geen bankleningen of andere schuldfinanciering - Coöperatieve managementstijl met de grootst mogelijke persoonlijke verantwoordelijkheid van de werknemers - Gedecentraliseerde winstcentrumorganisatie - Promotie van een teamgeest binnen het bedrijf

 3. ZIEGLER NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Ziegler Nederland B.V. is uw betrouwbare expediteur voor multimodale logistieke oplossingen met uitstekende transportdiensten, moderne opslagfaciliteiten en uitgebreide douanediensten. Vanuit haar hoofdkantoor in het industrial park Rotterdam - Albrandswaard , met vestigingen in Rotterdam, Venlo en Hoofddorp, worden alle zee-, weg- en luchtvrachtactiviteiten aangestuurd.

 4. CONTAINERSHIPS ROTTERDAM B.V.

  Nederland

  Uw transport in onze handen. CONTAINERSHIPS voorziet van iedere service die de klant nodig heeft om snel en veilig containertransport tussen Rusland en de Baltische eilanden, Europa, GB, Ierland en de Noord-Zee, alsook tussen Noord-Afrika en de Middellandse Zee te verzekeren. We bieden klanten een keuze uit alle standaard en speciale containertypen en volledig dekking van containertransport over zee, over de weg, spoor en rivieren.

 5. JADROSPED D.O.O.

  Kroatië

  Jadrošped is een internationale expediteur in dienst van alle klanten die hun eigen goederen via de haven Rijeka willen vervoeren. Hierbij bedoelen we Container terminal Brajdica-Adriatic deuren (Jadranska vrata), zwembaden Rijeka en Sušak en de havens Bakar en Raša. We staan tot uw dienst voor het vervoeren van goederen via vrachtwagen - en voor de douaneformaliteiten bij de scheepsterminal van Srdoči.

 1. WAREX SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Ontwerp, productie en montage van stalen constructies en gevelbekledingen, productie en montage van prefab gebouwen, persoonlijke en vriendelijke benadering om aan de behoeften van de klant te voldoen. Producten: Stalen constructies, stalen gebouwen, gevelbekleding, prefab gebouwen.

 2. 121 AIR SEA CARGO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf 121 AIR SEA CARGO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vrachtschip, vliegtuigen- vrachtschepen, en vrachtschip ( waren). Het is gevestigd in Bromley, Verenigd Koninkrijk.

 1. HARBURGER WC-WAGEN-VERMIETUNG INH. EUGEN HOSPACH

  Duitsland

  Het bedrijf HARBURGER WC-WAGEN-VERMIETUNG INH. EUGEN HOSPACH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. PROCONTAIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PROCONTAIN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Coswig, Duitsland.

 3. ALGECO AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ALGECO AUSTRIA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Bad Fischau, Oostenrijk.

 4. CNSE

  Duitsland

  Het bedrijf CNSE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 5. NISA LOJISTIK

  Turkije

  Het bedrijf NISA LOJISTIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Geïntegreerde logistiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Woonmodules - systemen, Woonmodules - systemen, en Opslag en bewaring. Het is gevestigd in Akdeniz/mersin, Turkije.

 6. CONTAINERLIFT SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CONTAINERLIFT SERVICES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Commissionairs - in- en uitklaring, verhuur recipiënten, en diensten voor vrachtwagentransport van goederen. Het is gevestigd in Great Dunmow, Verenigd Koninkrijk.

 7. FREIRAUM LOGISTIK INHABER MARIO THEIS

  Duitsland

  Het bedrijf FREIRAUM LOGISTIK INHABER MARIO THEIS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Grasbrunn, Duitsland.

 8. AMCON CONTAINER SUPPLY

  België

  Het bedrijf AMCON CONTAINER SUPPLY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Woonmodules - systemen, Containervervoer - scheepvaart, Woonmodules - systemen, Containervervoer - scheepvaart, koelcontainers voor opslag, en tanks voor gebruik in de voedingssector. Het is gevestigd in Antwerpen, België.

 1. MOSS MARINE LOJISTIK

  Turkije

  Het bedrijf MOSS MARINE LOJISTIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Vervoer - spoor en weg. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geïntegreerde logistiek, Woonmodules - systemen, Geïntegreerde logistiek, Woonmodules - systemen, en transport over zee. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 2. SYSTEMY ZABEZPIECZEŃ ŁADUNKÓW - VIKA

  Polen

  Het bedrijf SYSTEMY ZABEZPIECZEŃ ŁADUNKÓW - VIKA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportsystemen, en Transportsystemen. Het is gevestigd in Ożarów Mazowiecki Ołtarzew, Polen.

 3. BALTHANA LTD.

  Litouwen

  Het bedrijf BALTHANA LTD., is een Multi-Category, en actief in de sector Geïntegreerde logistiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Woonmodules - systemen, Containervervoer - scheepvaart, Reparatie van industriële uitrustingen, Woonmodules - systemen, Containervervoer - scheepvaart, en Reparatie van industriële uitrustingen. Het is gevestigd in Klaipeda, Litouwen.

 4. ZEITRAUMMODULE UG

  Duitsland

  Het bedrijf ZEITRAUMMODULE UG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers - metaal, Bouwketen, Woonmodules - systemen, Industriële containers, Containers - metaal, Bouwketen, Woonmodules - systemen, en Industriële containers. Het is gevestigd in Tuntenhausen, Duitsland.

 5. SCHUNK MOBILRAUM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHUNK MOBILRAUM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Stadtlohn, Duitsland.

 6. STIC RAUMSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STIC RAUMSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Saarbrücken, Duitsland.

 7. BERND BONSCH

  Duitsland

  Het bedrijf BERND BONSCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers, Woonmodules - systemen, Ruwbouw, Afbouw, Containers, Woonmodules - systemen, Ruwbouw, en Afbouw. Het is gevestigd in Wiehl, Duitsland.

 8. RAPIDRAIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RAPIDRAIN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Milieubescherming - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Containers, Woonmodules - systemen, Milieu - diensten, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Containers, Woonmodules - systemen, en Milieu - diensten. Het is gevestigd in Bremen, Duitsland.

 9. EUROTAINER S.A.

  Duitsland

  Het bedrijf EUROTAINER S.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Verpakking - metaal, Containers, Woonmodules - systemen, Metaalconstructies - licht, Verpakking - metaal, Containers, en Woonmodules - systemen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 10. MRH MOBILE RAUMSYSTEME HUBRIG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MRH MOBILE RAUMSYSTEME HUBRIG GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Containers, Woonmodules - systemen, Hout - halffabrikaten, Kampeerwagens, caravans, aanhangers en onderdelen, Containers, Woonmodules - systemen, en Hout - halffabrikaten. Het is gevestigd in Limbach-Oberfrohna, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis