• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline

Resultaten voor

Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline - Import export

 1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is een expert in uien. Wij zijn gespecialiseerd in de uienteelt en zijn uitgerust met een specifieke sorteer- en verpakkingslijn. Wij kunnen 75 ton uien per uur sorteren. Hightech uitrustingen in combinatie met vakmanschap vormen de basis van de uitmuntende reputatie van de FlevoTrade uien wereldwijd. FlevoTrade biedt tevens een breed assortiment van 'schapklare' producten onder zijn eigen merknaam aan. Dankzij een jarenlange ervaring in de import en export, worden onze producten zorgvuldig geselecteerd en geëxporteerd naar 70 landen overal ter wereld. Wij zijn gevestigd in Flevoland, Nederland, en bieden hoogwaardige interne service en een uitgebreide opslagruimte. Dankzij ons internationale netwerk, beheren wij de logistiek van het veld tot aan de klant en garanderen topkwaliteit die aan de internationale eisen voldoet.

 2. CZECH GLOBAL TRADING S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CZECH GLOBAL TRADING S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, en Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline. Het is gevestigd in Prague, Tsjechische Rep..

 3. GAISER KG

  Duitsland

  Het bedrijf GAISER KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, Fruit, Tropische vruchten, Conserven - groenten, Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, Fruit, Tropische vruchten, en Conserven - groenten. Het is gevestigd in Waldachtal, Duitsland.

 4. OPTTRADE GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf OPTTRADE GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline. Het is gevestigd in Alexandria, Kirovograd Region, Oekraïne.

 5. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf LYCKEBY AMYLEX, A.S., en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, Zetmeel - voeding, Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Horazdovice, Tsjechische Rep..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GANDJ SENCHI

  Ghana

  Het bedrijf GANDJ SENCHI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline. Het is gevestigd in Accra, Ghana.

 2. MEDIA MARKET MARIUSZ ĆWIRTA

  Polen

  Het bedrijf MEDIA MARKET MARIUSZ ĆWIRTA, en actief in de sector Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline. Het is gevestigd in Chełm, Polen.

 3. LUSTGAMA PROD SRL

  Roemenië

  Het bedrijf LUSTGAMA PROD SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline. Het is tevens aanwezig in de sectoren gekweekte paddestoelen. Het is gevestigd in COMUNA POSESTI, Roemenië.

 4. BANCHIO ROMUALDO

  Italië