• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline

Resultaten voor

Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline - Import export

 1. CZECH GLOBAL TRADING S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf CZECH GLOBAL TRADING S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, en Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline. Het is gevestigd in Prague, Tsjechische Rep..

 2. GAISER KG

  Duitsland

  Het bedrijf GAISER KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, Fruit, Tropische vruchten, Conserven - groenten, Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, Fruit, Tropische vruchten, en Conserven - groenten. Het is gevestigd in Waldachtal, Duitsland.

 3. OPTTRADE GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf OPTTRADE GROUP, is een Groothandelaar, en actief in de sector Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline. Het is gevestigd in Alexandria, Kirovograd Region, Oekraïne.

 4. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf LYCKEBY AMYLEX, A.S., en actief in de sector Zetmeel - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, Zetmeel - voeding, Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline, en Zetmeel - voeding. Het is gevestigd in Horazdovice, Tsjechische Rep..

 5. MEDIA MARKET MARIUSZ ĆWIRTA

  Polen

  Het bedrijf MEDIA MARKET MARIUSZ ĆWIRTA, en actief in de sector Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline. Het is gevestigd in Chełm, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GANDJ SENCHI

  Ghana

  Het bedrijf GANDJ SENCHI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline. Het is gevestigd in Accra, Ghana.

 2. LUSTGAMA PROD SRL

  Roemenië

  Het bedrijf LUSTGAMA PROD SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wortels en wortelknollen met zetmeel of inuline. Het is tevens aanwezig in de sectoren gekweekte paddestoelen. Het is gevestigd in COMUNA POSESTI, Roemenië.

 3. BANCHIO ROMUALDO

  Italië