• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zaagbladen en -kettingen

Resultaten voor

Zaagbladen en -kettingen - Import export

 1. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wat zestig jaar geleden begon in het Hessische Spangenberg met de productie van handzagen, is vandaag een wereldwijde gevraagde technologiepartner. WESPA is een van de leidende globale fabrikanten van zaaggereedschap.In het Duitse hoofdkantoor in Melsungen produceren meer dan 100 medewerkers een ongekende reeks van producten, die aan de eisen voldoen van verschillende industrieën . De producten van WESPA zijn optimaal afgestemd op de behoeften van de klanten van onze industrie en genieten het vertrouwen van vertegenwoordigers, distributeurs en industriële klanten wereldwijd.Als een full-service-dienstverlener leveren wij oplossingen op maat die het concurrentievermogen van onze klanten aanzienlijk verbeteren. Bekende Global Players vertrouwen op de zaagmachines van WESPA met inbegrip van de automobiel-, lucht-en ruimtevaart, de staal- en de installatie-en machinebouwindustrie.Dit vertrouwen dat klanten ten aanzien van onze producten uitspreken, betaalt zichzelf zo binnen de kortst mogelijke tijd.

 2. ROBERT RÖNTGEN GMBH & CO. KG.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROBERT RÖNTGEN GmbH & Co. KG is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van zaagbanden en zaagbladen voor het zagen van metaal.De basis voor ons succes is de hoge kwaliteit van de metaalzaagbanden, evenals het uitgebreide leveringsprogramma voor zaagtaken van standaard materiaal tot superlegering. RÖNTGEN metaalzaagbanden betekenen economisch en betrouwbaar werken met uw lintzaagmachines.Met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van metaalzaagbanden en de spreekwoordelijke RÖNTGEN-kwaliteit "Made in Germany", stelt RÖNTGEN wereldwijd normen op het gebied van snelheid en kosten per snede. Sinds de oprichting in Remscheid in 1899 stonden consistente en continue verbeteringen en innovaties tot op de dag van vandaag centraal in ons intensieve ontwikkelingswerk.

 3. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is een Tsjechische onderneming gespecialiseerd in het vervaardigen, leveren, slijpen en onderhouden van industriële messen. Sinds 2006, hebben wij een uitgebreide waaier snij- en stansmessen voor de industrie zoals printers, levensmiddelen, verpakking, autobanden- en meubelproductie, metaalplaten snijden en de tabaksindustrie vervaardigd. Onze productiesite is gevestigd in Třebechovice pod Orebem, in de Tsjechische Republiek en wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige Europese materialen voor het vervaardigen van onze messen. Wij bieden productie op maat naargelang de wensen van de klant en bieden slijpdiensten voor industriële messen. Met onze ervaring in het snijden van diverse materialen, bieden wij tevens adviesdiensten en leveren accessoires zoals meshouders, snijstangen en boorbitjes. Naast messen levert MERCEL een keur aan accessoires voor messen, zoals meshouders, plastic snijstangen en boorbitjes voor papier. MERCEL is tevens werkzaam op het gebied van de verkoop van tweedehands machines voor de papierindustire, zoals snijmachines, printers en overige vewerkingsinstallaties. Op onze website kunt u een lijst van tweedehands papierverwerkingsmachines raadplegen. MERCEL is et trots op de laatste CNC en NC machines te gebruiken om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de messenproductie te garanderen. Wij bedienen klanten in heel Europa en staan bekend om voor onze hoogwaardige materialen en moderne technologieën.

 4. ALFRA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFRA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Hockenheim, Duitsland.

 5. I.T.E.C. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf I.T.E.C. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Eschweiler, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JEPSON POWER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JEPSON POWER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Eschweiler, Duitsland.

 2. CHANGSHU LITE MECHANICAL TOOLS CO LTD

  China

  Changshu LITE Mechanical Tools Co., Ltd is een professioneel bedrijf met het Ontwerpen & productie van TCT zaagbladen, solide carbide zaagbladen, cirkelmessen, diamanten zaagbladen en maalfrezen. We richten ons op het voorzien van producten van hoge kwaliteit voor onze klanten door het gebruik van de beste materialen, geavanceerde techniek & management. Met tientallen jaren van ervaring, winnen de producten en services van LITE aan reparatie zowel in het binnen- als buitenland. LITE is gevestigd in Changhshu in de beroemde Yangzi River delta.

 3. WALTER GMBH

  Duitsland

  Precisie - Hardmetaal cirkelzagen - Sinds 1985 staat de naam WALTER voor kwalitatief hoogwaardige hardmetalen cirkelzaagbladen - gemaakt in Duitsland. Het productspectrum loopt uiteen van een breed scala aan standaard- en aangepaste cirkelzaag bladen in alle denkbare afwerkingen. De diameters liggen tussen 80 en 550 mm. Onze zaagbladen kunnen vinden hun toepassing in de hout-, kunststof-, aluminium- en staalverwerking. We gebruiken tientallen miljoenen carbide tanden per jaar. . Uw toegevoegde waarde bij de productie van kwaliteits masterbladen van WALTER: WALTER verwerkt uitsluitend koudband 75Cr1 van Duitse kwaliteit, materiaalnummer 1.2003 nieuwste stikstof lasertechnologie voor oppervlakken zonder walshuid, bombastische geslepen oppervlakken voor duidelijke grens van plexiglas productie van precisie - cirkelzaag bladen: De meest moderne, volautomatische soldeertechnologie met behulp van kwalitatief hoogwaardige wolfraamcarbide tanden

 4. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Het bedrijf LLC werd opgericht in 2010 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in zijn sector in Rusland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van stofvrije industriële cirkelzaagbladen en cirkelzaagbladen voor minerale wol van verschillende soorten en dichtheden. Wij bieden onze klanten een ruime keuze aan cirkelmessen en -zagen die speciaal ontworpen zijn voor het snijden van minerale wol, glaswol en andere isolatiematerialen. Het snijden van isolatiemateriaal is een complex soort werk en vereist zagen en bladen van de hoogste kwaliteit. Wij bieden onze klanten producten van hoge kwaliteit en werken voortdurend aan de verbetering ervan. Wij zijn erin geslaagd de nieuwste technologieën te combineren met de tradities van de Russische industrie. Al onze messen en zaagbladen uit minerale wol kunnen op verzoek van de klant worden geleverd in elke diameter en afmeting tot 1000 mm., met of zonder koelsleuven. De door ons aangeboden bladen en zagen zijn voorzien van hardmetalen tanden en hebben geharde bladen.

 5. SEYNA

  België

  Producent van zaagbladen voor de houtzagerij. Als slijpservice hadden we heel wat contacten met mensen die ook in den vreemde actief zijn om van de boom een plank te maken en zo zijn we gegroeid naar een exportbedrijf, wereldwijd actief. We importeren ook machines voor de recyclage. Boomzaagmachines : Staander, Wagen (elektrisch, hydraulisch of simpelweg manueel), Stammen mechanisatie, plankafvoer. Herzaagmachines : Schaalherzaag (dosseuse), Centreerherzaag (dédoubleuse), herzaag met wagen (clavis). Kantrechtbanken. Slijperij-uitrustingen : Slijpmachines voor bandzagen (droog en nat), Slijpmachines voor cirkelzagen (droog en nat), Stelliteermachines band en cirkelzagen, Machines en gereedschappen om zaagbladen te stuiken, te rectificeren, Planeerbanken (automatisch, halfautomatisch, enkel vlakken, enkel spannen, ...).

 1. ASPI SP. Z O.O.

  Polen

  We zijn het bedrijf ASPI en zijn gevestigd in de regio Suwalki. Wij zijn al sinds 2004 actief op de markt las erkende fabrikant van gereedschap voor houtbewerking. We zijn gespecialiseerd in de productie van bandzaagbladen, verchroomde of uitgebreide bladen, cirkelzagen met gestelliteerde bladen en bladen van gesinterde carbiden en HM cirkelzagen met geperforeerde bladen. Wij leveren hoge kwaliteit: - lasersnijden van platen• snijden van openingen max. diam. 0.4 x plaatdikte• Maximaal gewicht bewerkt product: 710 kg• Herhaalbaarheid +/- 0.03 mm• Markering voor identificatie- CNC-bewerking, - bijslijpen, - productie van diverse elementen en onderdelen. ASPI maakt met behulp van EU-middelen “Gebruik van ICT technologie in ASPI Sp. z o. o. door de volledige integratie van bedrijfsprocessen en de introductie van innoverende elektronische diensten” no. WND-RPPD.01.04.01-20-098/12 als deel van contract nr. UDA-RPPD.01.04.01-20-098/12-00 van 22.04.2013. Neem gerust contact met ons op!

 2. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Passionate Cutting en ARNTZ produceren hoogwaardige bandzaagbladen met een uitstekende levensduur voor gebruik in een grote verscheidenheid aan materialen: Bandzaagbladen van bimetaal, hardmetaal en koolstofstaal, afgestemd op de behoeften van onze klanten.

 1. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Italië

  Het bedrijf SWG STEEL TECHNOLOGY SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het zagen, bandzagen, cirkelzaagbladen, Gereedschapsmachines voor het zagen, en metaalzagen. Het is gevestigd in Oggiona Con Santo Stefano, Italië.

 2. CARL RÖNTGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARL RÖNTGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, Lintzagen - bladen, en Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 3. STEEL WOOD DW GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf STEEL WOOD DW GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Degersheim, Zwitserland.

 4. DANISH TOOL PRODUCTIONS APS

  Denemarken

  Het bedrijf DANISH TOOL PRODUCTIONS APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Randers Nø, Denemarken.

 5. ONCEL CNC MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf ONCEL CNC MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. WESEMA MOCHMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WESEMA MOCHMANN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Dornhan, Duitsland.

 7. REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J.

  Polen

  Het bedrijf REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 8. UTENSILI FRATELLI MAGONI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf UTENSILI FRATELLI MAGONI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bandsnijbladen. Het is gevestigd in Ranica, Italië.

 1. TECNIMOL - FABRICA DE MOLDES, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf TECNIMOL - FABRICA DE MOLDES, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijgereedschap, en industriële ponsmachines. Het is gevestigd in Agueda, Portugal.

 2. FALZONI E PARODI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf FALZONI E PARODI S.N.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 3. SIERRAS MONTAÑES,S.A.

  Spanje

  Het bedrijf SIERRAS MONTAÑES,S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Pinto (madrid), Spanje.

 4. ULLMER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ULLMER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor papiersnijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zaagbladen en -kettingen, Gereedschap voor het verwijderen van spaanders, Zaagbladen en -kettingen, Gereedschap voor het verwijderen van spaanders, Hardmetalen gereedschappen, en gereedschap. Het is gevestigd in Wehrheim, Duitsland.

 5. PILANA METAL S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PILANA METAL S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Hulin, Tsjechische Rep..

 6. GABUS SA

  Zwitserland

  Het bedrijf GABUS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Diessbach Bei Büren, Zwitserland.

 7. RE-BO REBER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RE-BO REBER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Bopfingen, Duitsland.

 8. KOPRAM

  Frankrijk

  Het bedrijf KOPRAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zaagbladen en -kettingen, en Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Grenoble Cedex 2, Frankrijk.

 9. KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 10. SHARK BLADES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SHARK BLADES, is een Distributeur, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis