• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • zaagbladen en -kettingen

Resultaten voor

Zaagbladen en -kettingen - Import export

 1. ROBERT RÖNTGEN GMBH & CO. KG.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ROBERT RÖNTGEN GmbH & Co. KG is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van zaagbanden en zaagbladen voor het zagen van metaal.De basis voor ons succes is de hoge kwaliteit van de metaalzaagbanden, evenals het uitgebreide leveringsprogramma voor zaagtaken van standaard materiaal tot superlegering. RÖNTGEN metaalzaagbanden betekenen economisch en betrouwbaar werken met uw lintzaagmachines.Met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van metaalzaagbanden en de spreekwoordelijke RÖNTGEN-kwaliteit "Made in Germany", stelt RÖNTGEN wereldwijd normen op het gebied van snelheid en kosten per snede. Sinds de oprichting in Remscheid in 1899 stonden consistente en continue verbeteringen en innovaties tot op de dag van vandaag centraal in ons intensieve ontwikkelingswerk.

 2. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wat zestig jaar geleden begon in het Hessische Spangenberg met de productie van handzagen, is vandaag een wereldwijde gevraagde technologiepartner. WESPA is een van de leidende globale fabrikanten van zaaggereedschap.In het Duitse hoofdkantoor in Melsungen produceren meer dan 100 medewerkers een ongekende reeks van producten, die aan de eisen voldoen van verschillende industrieën . De producten van WESPA zijn optimaal afgestemd op de behoeften van de klanten van onze industrie en genieten het vertrouwen van vertegenwoordigers, distributeurs en industriële klanten wereldwijd.Als een full-service-dienstverlener leveren wij oplossingen op maat die het concurrentievermogen van onze klanten aanzienlijk verbeteren. Bekende Global Players vertrouwen op de zaagmachines van WESPA met inbegrip van de automobiel-, lucht-en ruimtevaart, de staal- en de installatie-en machinebouwindustrie.Dit vertrouwen dat klanten ten aanzien van onze producten uitspreken, betaalt zichzelf zo binnen de kortst mogelijke tijd.

 3. ALFRA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFRA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Hockenheim, Duitsland.

 4. I.T.E.C. GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf I.T.E.C. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Eschweiler, Duitsland.

 5. JEPSON POWER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JEPSON POWER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Eschweiler, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Rusland

  Het bedrijf LLC werd opgericht in 2010 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in zijn sector in Rusland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van stofvrije industriële cirkelzaagbladen en cirkelzaagbladen voor minerale wol van verschillende soorten en dichtheden. Wij bieden onze klanten een ruime keuze aan cirkelmessen en -zagen die speciaal ontworpen zijn voor het snijden van minerale wol, glaswol en andere isolatiematerialen. Het snijden van isolatiemateriaal is een complex soort werk en vereist zagen en bladen van de hoogste kwaliteit. Wij bieden onze klanten producten van hoge kwaliteit en werken voortdurend aan de verbetering ervan. Wij zijn erin geslaagd de nieuwste technologieën te combineren met de tradities van de Russische industrie. Al onze messen en zaagbladen uit minerale wol kunnen op verzoek van de klant worden geleverd in elke diameter en afmeting tot 1000 mm., met of zonder koelsleuven. De door ons aangeboden bladen en zagen zijn voorzien van hardmetalen tanden en hebben geharde bladen.

 2. WALTER GMBH

  Duitsland

  Precisie - Hardmetaal cirkelzagen - Sinds 1985 staat de naam WALTER voor kwalitatief hoogwaardige hardmetalen cirkelzaagbladen - gemaakt in Duitsland. Het productspectrum loopt uiteen van een breed scala aan standaard- en aangepaste cirkelzaag bladen in alle denkbare afwerkingen. De diameters liggen tussen 80 en 550 mm. Onze zaagbladen kunnen vinden hun toepassing in de hout-, kunststof-, aluminium- en staalverwerking. We gebruiken tientallen miljoenen carbide tanden per jaar. . Uw toegevoegde waarde bij de productie van kwaliteits masterbladen van WALTER: WALTER verwerkt uitsluitend koudband 75Cr1 van Duitse kwaliteit, materiaalnummer 1.2003 nieuwste stikstof lasertechnologie voor oppervlakken zonder walshuid, bombastische geslepen oppervlakken voor duidelijke grens van plexiglas productie van precisie - cirkelzaag bladen: De meest moderne, volautomatische soldeertechnologie met behulp van kwalitatief hoogwaardige wolfraamcarbide tanden

 3. SEYNA

  België

  Producent van zaagbladen voor de houtzagerij. Als slijpservice hadden we heel wat contacten met mensen die ook in den vreemde actief zijn om van de boom een plank te maken en zo zijn we gegroeid naar een exportbedrijf, wereldwijd actief. We importeren ook machines voor de recyclage. Boomzaagmachines : Staander, Wagen (elektrisch, hydraulisch of simpelweg manueel), Stammen mechanisatie, plankafvoer. Herzaagmachines : Schaalherzaag (dosseuse), Centreerherzaag (dédoubleuse), herzaag met wagen (clavis). Kantrechtbanken. Slijperij-uitrustingen : Slijpmachines voor bandzagen (droog en nat), Slijpmachines voor cirkelzagen (droog en nat), Stelliteermachines band en cirkelzagen, Machines en gereedschappen om zaagbladen te stuiken, te rectificeren, Planeerbanken (automatisch, halfautomatisch, enkel vlakken, enkel spannen, ...).

 4. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Passionate Cutting en ARNTZ produceren hoogwaardige bandzaagbladen met een uitstekende levensduur voor gebruik in een grote verscheidenheid aan materialen: Bandzaagbladen van bimetaal, hardmetaal en koolstofstaal, afgestemd op de behoeften van onze klanten.

 5. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Italië

  Het bedrijf SWG STEEL TECHNOLOGY SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor het zagen, bandzagen, cirkelzaagbladen, Gereedschapsmachines voor het zagen, en metaalzagen. Het is gevestigd in Oggiona Con Santo Stefano, Italië.

 1. CARL RÖNTGEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CARL RÖNTGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, Lintzagen - bladen, en Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Remscheid, Duitsland.

 2. STEEL WOOD DW GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf STEEL WOOD DW GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Degersheim, Zwitserland.

 1. DANISH TOOL PRODUCTIONS APS

  Denemarken

  Het bedrijf DANISH TOOL PRODUCTIONS APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Randers Nø, Denemarken.

 2. WESEMA MOCHMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WESEMA MOCHMANN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Dornhan, Duitsland.

 3. ONCEL CNC MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf ONCEL CNC MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J.

  Polen

  Het bedrijf REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J., is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 5. METAMOB

  Roemenië

  Het bedrijf METAMOB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Satu Mare, Roemenië.

 6. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal, koudgewalst, Zagerijen - machines en materialen, lintzagen, beenzaag, Bandstaal, koudgewalst, en Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Quart De Poblet, Spanje.

 7. TECNIMOL - FABRICA DE MOLDES, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf TECNIMOL - FABRICA DE MOLDES, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren snijgereedschap, en industriële ponsmachines. Het is gevestigd in Agueda, Portugal.

 8. KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 1. SHARK BLADES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SHARK BLADES, is een Distributeur, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk.

 2. SIERRAS MONTAÑES,S.A.

  Spanje

  Het bedrijf SIERRAS MONTAÑES,S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Pinto (madrid), Spanje.

 3. PILANA METAL S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PILANA METAL S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Hulin, Tsjechische Rep..

 4. FALZONI E PARODI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf FALZONI E PARODI S.N.C., is een Groothandelaar, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Genova, Italië.

 5. TÉCNICA FORESTAL

  Spanje

  Het bedrijf TÉCNICA FORESTAL, is een Distributeur, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren parageneeskundige diensten, motorzagen, en tuingereedschap. Het is gevestigd in Manresa, Spanje.

 6. GABUS SA

  Zwitserland

  Het bedrijf GABUS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Diessbach Bei Büren, Zwitserland.

 7. RE-BO REBER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RE-BO REBER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Bopfingen, Duitsland.

 8. ADAÇAM MACHINE AND BANDSAW FACTORY

  Turkije

  Het bedrijf ADAÇAM MACHINE AND BANDSAW FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zaagbladen en -kettingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële cirkelzagen, en zaagbladen. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 9. ULLMER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ULLMER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen voor papiersnijmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zaagbladen en -kettingen, Gereedschap voor het verwijderen van spaanders, Zaagbladen en -kettingen, Gereedschap voor het verwijderen van spaanders, Hardmetalen gereedschappen, en gereedschap. Het is gevestigd in Wehrheim, Duitsland.

 10. KOPRAM

  Frankrijk

  Het bedrijf KOPRAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Messen en bladen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zaagbladen en -kettingen, en Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Grenoble Cedex 2, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis